November

Hej! Det var inte igår... Hinner inte riktigt med bloggningen, blir mest bara jobb! Kom hem från jobbet för ett tag sen, jobbade bara till 13 idag. Skönt! Speciellt eftersom jag är grymt trött ! Tänkte sova nån timme nu men kan inte slita mig från datorn haha, kommer bara på en massa andra saker att göra. Gillar inte att sova på dagen, slöseri med tid, haha. Men nu är jag så trött så jag vet inte vad! 
 
Tänkte dra och träna sedan, TRX. Har tränat 4 pass redan, på bara två dagar, blir ett till idag och sen jobbar jag torsdag och fredagkväll så hinner inte med nått mer. Skönt att komma igång och träna igen! :) 
 
Har två långpass på jobbet kvar, torsdag, fredag, 9-19 och 8-19. Sen har jag helg! Då blir det kanske utgång i stan,. skoj! :) Måste göra nått kul känner jag, få ha på sig riktiga kläder, fixa håret och ha nagellack, haha. Blir inte så mycket sånt på jobbet direkt :/ 
 
En annan sak jag ser fram emot är en leverans hem, hehe. Som en apple nörd jag är så har jag beställt en ipad mini. Längtar tills den kommer! :D Älskar nya teknik saker... Får lön imorgon med så unnar mig en sån för att jag jobbat så mycket haha. Och mer jobb blir det, efter helgen jobbar jag 10 dagar i sträck. Inte dåligt... Aja, tråkigt att bara snacka jobb! Längtar även till en annan stor förändring som troligtvis kommer ske snart! :D Nu ska jag försöka få lite sömn!! :)
 
 
 

RSS 2.0