händelsefull onsdag!

Hey ho!

Idag har jag hunnit med mycket!
Först lite praktik till kl 14, sen hem och äta och sen stack jag och kricki ner på körskolan. Skrev in mig idag, skönt att få det gjort! Nu är de bara att köra :)

Efter det stack jag hem och åt och sen följde jag med mamma på bion och hjälpte henne sälja godis. Sen stannade jag kvar och kollade på breaking dawn för andra gången men denna gång med några från laget! Filmen var lika bra nu faktiskt. Nu landade jag nyss hos jogge, ska väl kanske hitta på nått att göra innan jag ska sova. Jobb imorn 12-20! Ska jobba för första gången i charken. Hoppas det går bra. Dock bara från 12-15 och sen 19-20. Där emellan (15-19) kör jag frukt. Blir nog kanon! Känns bättre att göra så än att ha charken hela dagen, känner mig inte riktigt hemma där än, men det kommer nog;)

På torsdag blir det praktik och på fredag ska jag höra om jag kan vara ledig. Vill hänga med mam o pap till birsta :) Ledig helg dessutom! Och inget inplanerat, rätt skönt!


new in

Hey! Nu är jag här igen. Har varken haft tid eller någon dator så det blev ett litet uppehåll :)

Inte så mycket har hänt sen sist... Lite jobb, lön, shopping i stan, skola, bio, julbakning, mittis, julskyltning osv. Och SNÖ! Äntligen. Det är rätt mysigt ändå, också blir det ljusare. Också kan jag använda min vinterjacka!

Den här veckan består nog mest av praktik. Sen ska jag nog på bio igen (twilight), träna, och åka till stan igen och förhoppningsvis skriva in mig på körskolan. Blir nog en bra vecka hoppas jag!

Här är mina nya skor förresten. Gillar dom big time!



Skickade efter dom från skopunkten. Har förresten en massa paket påväg hit till mig. Kanske 3 st? Eller var det 2? Lite julklappar och sånt i alla fall. Skönt att kunna skicka efter det !

Men nu ni ska jag fortsätta ligga här i soffan i nån timme. Börjar inte jobba förän kl 3. Skönt! Stänger dock men det gör inte så mycket. Är glad över att det är så få timmar för börjar bli less på att jobba nu :( Kommer dö på jullovet, då är det både mycket jobb och sjukt mycket folk, ingen bra kombination!

trött!

Hej! Sov typ 13 timmar inatt, rätt sjukt? Måste ha varit sjukt trött alltså, blir det av att jobba! Fick en lite mindre chock när jag vaknade och såg att klockan stod på 13.59. Vart tvungen att kolla på en annan klocka med ifall min skulle gått fel, men icke!

Välbehövligt antar jag. Men blev dessvärre lite stressad över allt jag hade tänk göra innan träningen idag! :P Men är klar med allt nu, mest plugg! Så nu ska jag snart åka till jogge på söndagsmys! Praktik imorgon. Och håller tummarna stenhårt på att jag hinner få lön innan tisdag! Blir så tråkigt i stan annars :/
Men det var allt för mig idag. Fotbollsgalan igår var trevlig förresten! Fick pris för årets målskytt iår igen också för årets forward :) Kul!

Nu ser jag fram emot en ny rolig vecka! Den känns mycket roligare med lön ! :D


tips!

Måste bara tipsa om mina 3 favoritlåtar jag har just nu!








Bara för det så funkade dom inte här. Men kolla på Youtube vetja!

nu väntas plugg!

Hello!

Det blev en chark-dag idag,
fick testa ta lite kunder vid disken till och med, scary! Men det gick bra. Ett tag till där nu så har jag nog förstått hur allt går till.

Men imorn blir det kassajobb 07.30-17.00 och på lördag kassan igen 07.30-16.00! Men sen ni, är jag ledig. Mycket jobb nu alltså men de här två dagarna är det sista inplanerat innan jullovet, om jag inte får något mer innan dess d.v.s. Men det hoppas jag att jag får !

Ska börja spara pengar sen efter jul. Tänkte mig en stor resa eller något. Jorden runt, vem vet, eller kanske bara thailand nån månad eller varför inte USA! Pengar är bra att ha i alla fall om jag skulle komma på något sånt där, eller hur? Så ska sluta köpa onödiga saker och sätta in pengarna nånstans där jag inte kan komma åt dom. Vill ju inte jobba ihjäl mig som nu och sen bara märka att pengarna försvunnit på skit. Då är det ju inte värt det!











Men nu ska jag sluta drömma/surfa och börja ta tag i allt engelska arbete som ska vara klart snarast. Bara att sätta igång!

godnatt kära dator

Hej! Efter några jobbiga dagar är jag tillbaks på spåret. Nu känns livet lite lättare, vet inte riktigt vad det var. Men under tiden har jag hunnit varit på skolan, jobbat några dagar och förstört min dator....

Som tur är har jag kommit över data incidenten och accepterat att den inte fungerar och att alla saker på den är förlorade. Men det känns faktiskt helt okej. Behöver ju inte nämna för skolan att jag tappade den från pakethållaren ner i backen då jag cyklade. Vill ju gärna inte betala någonting :P Ska lämna in den till veckan, hoppas jag får en lånedator så länge! Rätt skönt att vara datalös faktiskt. Surfar mest på min iphone nu för tiden!

Aja, har en del plugg att ta tag i också. Engelska B. Måste göra om en uppgift och sen skriva en bokrecension. Har planerat att göra det imorn och på söndag. Imorn har jag bara praktik i charken på dagen så på eftermiddagen har jag tid för lite plugg. På fredag däremot blir det jobb hela dagen, lördag likaså och lördagkväll är det fotbollsgala. Söndag fotbollsträning och lite mer plugg och sen är det måndag och praktik igen. Fullspäckat schema!

Håller tummarna på att min lön kommer på tisdag också för då blir det nog stan. Onsdag också för den delen. Måste ju hinna med skolan också. Vare sig jag vill eller inte!

Ge mig sommar och ett skolfritt liv tack!


GAAAAaaaaaaaaaaah

AAAh jag smäller av. Vem fan bryr sig om amerikanska gamla dammiga författare som levde på 1600 talet ??????? .......... Vi ska tydligen skriva en massa om dom på Engelska B. Jag mår illa för att det är så jävla ointressant. Kan jag inte få ha praktik ända till studenten tack! Just nu orkar jag inte skolan! Vad ni än gör, välj inte Engelska B!!

Men det var bara vad som skulle göras på engelskan. Förutom argumentationen på två sidor och bokrecensionen. Vill inte ens veta vad som ska göras på historian. Skjut mig. Måste alltså göra allt på valbart kurserna trots att vi har praktik...

Kommer vara väldens lyckligaste på studenten! Men varför måste det vara 8 månader kvar?! Hoppas jag överlever ända fram. Måste ju trots allt göra klart allt. Annars blire väl ännu värre!

Aja, det var allt för mig. Nu känns det lite bättre i hjärtat, när jag fått ur mig allt. Men har fortfarande en sjuk stress som kryper sig upp för mina ben. Hur ska jag göra för att ta mig i kragen och göra allt är min största fråga... Hoppas jag löser den.




Nu ska jag försöka ta det lugnt hela dagen och kanske börja på någon av uppgifterna... Imorn står klockan på 8.00 och då blir det jobb med 100% OB. Men det är en sjukt jobbig dag med lite personal och mycket att göra! Bäst att vara utvilad alltså...

Äntligen helg!

Vad skönt med helg ! Mindre skönt att jobba lördag söndag men helt okej ändå faktiskt... I övrigt vet jag inte vad jag ska göra, men det visar sig väl!

Har kommit på att jag vill färga håret brunt igen, har haft olika röda nyanser i ett år nu tror jag, börjar bli lite less! Men först måste jag vänta på en utväxt, har nyss färgat håret rött... Smart som man är!

Aja, snart ska jag äta pizza med pappa och ikväll ska jag se på idol eller fippla med iphonen, kul kväll! Ställer väckarklockan på 06.10....


Vad ska man säga

Hola!

Stängde ICA idag och kommer innan vi öppnar imorgon.
Mycket jobb och praktik nu! Ser dessutom ut att bli en lugn tråkig jobbhelg i helgen. Tjänar pengar i alla fall. Hade varit roligt att gjort något men så blev det inte...missar till och med fotbollsträningen på söndag.

Ja, vad ska man säga, just nu är ingenting roligt! ..

 


Måndag

Hej! Då var det måndag och första praktik dagen av 6 veckor ! Hoppas det inte blir allt för jobbigt....

Köpte en iPhone igår bara sådär förresten! Har funderat på att köpa en iPod touch ett tag, men tyckte det var lika bra att köpa en iPhone istället. Hittade en perfekt på blocket igår för bara 3000 kr olåst och allt så jag slog till. I Ånge fanns den till och med, vilket flyt! Knappt nån repa och använd i någon månad :D


torsdag

Ja, som jag sa, vad pengar kan göra en glad! Men fan inte jobb! haha. Är så trött så jag vet inte vad varje dag jag kommer hem. Håller typ på att somna på jobbet. Ändå ska man springa runt och fylla på all frukt som hela tiden tar slut. Det blir aldrig klart! Det var hur skönt som helst att sluta klockan 2 idag, skulle gjort det imorgon också men jonatan är sjuk så ska nog vara kvar till 5.... På en fredag... Love life!

Aja, senare på kvällen blir det kanske bio eller nått, eller bara idol. Och njuta av att vara ledig i helgen! Lördag = fest och på söndag börjar fotbollen. Bra helg! Nu ska jag bara komma på nått att ha på mig på lördag... Och betala en räkning på ett par snygga hörlurar jag köpt! :)



Väntar även på ett paket från Rutstore som kommer imorgon, en jacka som förhoppningsvis är snygg ! Kika in där vetja, riktigt bra! www.rutstore.se



halloween

Hej! Då var denna helg över! Festen blev nog lyckad skulle jag vilja säga! Tror dom flesta hade roligt :) I lördags orkade jag inte gå ut så då blev det filmkväll och i söndags blev det jobb hela dagen. Idag har jag varit ledig! Hängt med Emma ett tag och sedan med Kricki. Skön dag!! Imorn blir mindre skön. Mördarpass på jobbet!! 10-20.30. Döda meeeeej.... Men kommer få fetaste lönen nästa gång! Funderar på en ipod touch och lite annat smått och gott. Vad pengar kan göra en glad alltså!


RSS 2.0