one night

Hej, dålig uppdatering!! Förlåt för det.

Har i alla fall blivit bättre med förskylningen, imorn blir det till och med träning känns det som. Skippade den igår, bra gjort. Ville dock inte bara sitta hemma så tog tåget till stan senare på kvällen och mötte upp Emily. Vi gick på den nya klubben devon eller vad den hette... Men det var ingen höjdare så vi stack till memento. Bättre musik, så där dansade vi ett bra tag!

Efter det stack jag hem till lägenheten och sov ett tag innan tåget gick kl 5 på morgonen... Sjukt jobbigt men när jag kom hem halv 7 på morgonen slocknade jag rätt fort. Låg i sängen till typ 1! Och sen dess har jag inte gjort mycket. Ska strax åka hem till jogge som har jobbat :)


sjuuuk

Hejhopp! Hemma och är sjuk idag... Somnade typ nio igårkväll dödstrött och imorse när jag vaknade kände jag mig inge bra. Så stannade hemma. Fick höra att engelskan var inställd så missade inte mycket heller.
Ska dock jobba 16.30-19.00 sen, inte så jättepepp på det men det är så få timmar... Helena hade ingen barnvakt så får jobba nån timme åt henne. Lite pengar iaf! Hoppas det inte blir allt för jobbigt i mitt tillstånd! Ska skippa träningen dessutom.
Idag har jag bara flyttat mig från soffan till sängen och kollat på tv... Är rastlös men har samtidigt ingen ork, jobbigt?
Fick höra att studentmössorna redan kommit! NICE! Så ska hämta den på onsdag nästa vecka, hoppas den passar, är lite orolig över storleken eftersom att jag inte var med på mössprovningen... Håller tummarna. Annars blir det jobbigt, haha!

en gång i phuket

Hej! Kom på att jag hade en blogg också! Har haft mycket för mig... Skola, träning, bilkörning, jobba osv. Tycker det är jobbigt att starta upp datorn också, sitter hellre på internet med telefonen, och där är det inte lika kul att blogga ;)

Har haft en rätt bra vecka iaf... Snart väntar en ny. Kom nyss på att vi skulle ha nått prov, typ seminarium (eller hur man stavar) imorgon på historian. Kul att komma på det kvällen innan. När jag ändå tänkte på skolan så kom jag på att jag hade en till uppgift från religionen som jag missade då jag åkte och jobbade i fredags... Kul.... Så får väl ta mig tid och plugga lite då, jobbigt!...

Annars då? Jo, jag hjälpte mamma lite på bion ikväll och sen såg vi "en gång i phuket". Bra film! Och bra sugen man blev på att åka nu.... Snart kanske?!


RSS 2.0