shopping

Hello friends!

Sitter i lägenheten nu.
Ska bli fett skönt att sova ut imorgon ska jag säga er. Har ont i huvudet mest hela dagarna, undra om det beror på sömn? Älskar att sova!!

Aja, idag har jag varit på skolan. Inte gjort mycket där som vanligt. Vi gör aldrig nått viktigt. Det enda roligt nu för tiden är att bestämma vart i stan vi ska äta lunch :D haha. Idag testade vi sushi house, det var första och sista gången vill jag lova! Det slutade med att vi åt på mc donald's, haha... Inget för oss alltså!

Sen köpte jag en fjällräven jacka och blev en aning fattigare. Och nu på kvällen har vi varit på birsta, så blev ännu mer fattig. Köpte två koftor och en tröja där. Men känner att jag ska spara pengarna nu och åka och handla i en annan stad. Sundsvall suger faktiskt riktigt mycket! Det kom jag på idag !


student 2012

Hej! Kom hem igår äntligen. Hur skönt som helst faktiskt, det var ett tag sen. Så första skoldagen var alltså idag för mig. Kändes som vanligt ungefär. Förutom att skollunchen bytts ut mot resturangluncher. Kan äta på subway, tacobar, tandoorihouse osv. Gött! Beställde även studentmössa idag redan, men jag känner på mig att det kommer gå snabbt till studenten! Är även helt säker på att tredje året kommer bli roligast!!




Gick på stan lite idag med, hittade en skitsnygg klänning och ett halsband. Känns skönt att ha lite pengar att handla för. Imorn ska jag nog sova i stan och då blir det troligast birsta på kvällen. Ska se om jag hittar en fjällräven jacka då :D

Bilder från resan finns på facebook!

snart!!

Hej! Ska precis gå och lägga mig. Ska kliva upp 04.00, dvs snart. Om några timmar. Tåget till Arlanda går 05.00 och sen flyger vi typ 17.00. Så det blir en lång dag! Hörs kanske nångång, annars om två veckor! Kommer hem den 28onde:) Ha det bra! För det ska jag!;)


gameday

Hej! Kunde inte blivit en sån mycket bättre dag. Först jobb 7-14 som dock inte var så kul men sen åkte jag iväg på match. Vi mötte heffnersklubban. Spelade rätt dåligt stundvis, men vi fick till målen. Ledde med 5-0 när det var ca 5 min kvar. Då tappade vi taget och släppte in 3 mål! Men vi vann i alla fall, det blev 5-3:) Jag gjorde till och med 3 mål! Och en på straff. Så jag är nöjd. Perfekt att lämna Sverige med det här i bakfickan :D Får hålla tummarna åt tjejerna då jag är borta!!

Imorn blir i alla fall en fullproppad dag. Först jobb 8-14, sen tvättid 14-18 och sen ska jag se på match kl 19 i Östavall. Och nånstans där emellan ska jag hinna storstäda lägenheten och packa klart det sista. Får se hur det går. Snart är det dags i alla fall :D Har så mycket att förbereda bara! Ska bli skönt att ta det lugnt i 2 veckor sen i alla fall. Få lite semester... Har jobbat typ 2/3 av sommarlovet. Och jag har solat kanske 2 timmar på hela sommaren! Helt sjukt. 


yeeeyi!

Hej! Kunde bara inte hålla mig, var tvungen att beställa den här!

 


Beställde ju egentligen en sån här förra månaden, men den var lite för stor tycker jag eftersom att den var herrmodell. Kanske ska ge den till jogge istället. Och sen har jag inte hittat nån annan i svart eller så har dom varit slut. Ända tills jag såg den här! Så jag slog till så fort jag kunde. Hade ångrat mig annars. Ett plus är ju att den hinner komma innan jag åker !

Från www.mandeldesign.se


kiss the sky

Hej! 3 dagar kvar nu, ville bara säga det. Hejdå!

Nej, jag skojade bara. Vill även berätta att jag är ledig idag. Har dock fullt upp. Ska handla schampo och såna saker till resan idag och sen ska jag ta bussen till östavall där det blir kräftskiva ikväll :D Nu är det liksom bara 3 dagar kvar. Dock proppfulla dagar, med jobb, fotbollsmatcher, och tvättid. Det är därför jag ska göra klart det mesta idag.

CIAO!

6 dagar

6 dagaaaar nu! Vet, ska sluta tjata. Men det är svårt. Tog in resväskan idag och la ner lite grejjer. Låt denna vecka gå fort!!!

Nu ska jag i alla fall sticka iväg på träning. Sen hem och sova och kliva upp och jobba kl 7 imorn. Tack gode gud att det är sista jobb veckan! Börjar lessna lite. Inte så konstigt kanske?

CIAO!

En ledig dag

Tjena! är LEDIG idag. Hur skönt? Och imorn med! Hur skönt?

Så idag ska jogge och jag ha en mysdag. Vi ska sova i mitt hus, är helt ensam hemma. Också ska vi laga middag. Och tvätta nu på dagen, haha mysigt.

Matchen i torsdags gick i alla fall kanon. Vi vann med 5-1! Grymt bra kämpat tjejer. Nu ligger vi långt ifrån sist. Det känns underbart! Sjukt bra jobbat av oss. Är så nöjd!

Idag är det förövrigt bara en vecka kvar tills jag och jogge åker. En lite fjuttig vecka. Och bara fyra arbetsdagar, måndag, tidags, torsdag och fredag...  Efter det så är det dags! Jag har verkligen längtat hela sommaren!


nätshopping

Tror ni inte att jag får jobba imorn ändå då? Såklart! Mina lediga dagar är svåra att hålla kvar :P Men till helgen blir jag nog ledig i alla fall! Imorn ska jag jobba åt en tjej som blivit sjuk. Men jag klagar inte. Man får ju betalt! Slutar väl runt 3,4 och då ska jag hem och tagga inför match! Är riktigt sugen på en vinst igen. Vinner vi så klättrar vi ännu längre upp på tabellen, och det vore väldigt bra faktiskt!


Nu den senaste veckan har det ramlat in flera paket som jag skickat efter. Tänkte visa vad nu...


 

Sololja, solkräm och after-sun, nelly.com




En kamera, pixmania.com


Minneskort till kameran, cdon.com






In-ear hörlurar från scullcandy, cdon.com




Mascara, masterpiece max, nordicfeel.se




Läppbalsam från hawaiian tropic, nelly.com


                     



Och kängor från h&m.se
             
Plus en halsväska från h&m som jag inte hittade någon bild på :)
Snacka om mycket räkningar! Tur man fick lön :)


Lorea'l

Hej! Färgade håret nyss. Kände att det var dags, det hade börjat bli såhär torrt och glanslöst liksom! Så jag slog till med maghognyröd igen. Ingen nyhet längre. Den här hårfärgen nedanför använde jag, men resultat vet jag inte än, håret har inte torkat än:)



Blir nog bra!

Rhodos!

Hej! Idag är det skitfint väder ute! Tur att man är ledig. Eller inte. Börjar bli lite less på att jobba nu. Men är trots allt ledig torsdag-lördag-söndag. Om jag inte tar på mig mer jobb d.v.s. Men det vet jag faktiskt inte om jag orkar!

Jobbar 12.00-18.00 idag. Sen har jag träning 18.30-20.30. Det var den dagen det...

Det enda jag tänker på just nu är Rhodos resan. Som jag längtar! Längtar till ALLT! Tågresan ner, timmarna på Arlanda, flyget, hotellet, maten, havet, solen, poolen, jogges släkt och till att bara koppla av!! Och att få uppleva allt det där med min älskling!


RSS 2.0