30 oktober

Har nyss vaknat. Och hunnit med att äta upp det sista godiset från igår... Alltid godare dagen efter. Konstigt nog?

Ska nog diska och plocka undan lite nu. Hatar då det är det minsta stökigt! Sen ska jag ta en dusch och tvätta håret, raka benen och göra en ansiktsmask och så. Förbereda inför ikväll! Halloweenfest :D

happy halloween

Har haft mysfredag ikväll med pälsk! Sett idol och så. Nu längtar jag tills imorn! Jag och Emma ska göra oss klara hos Madde. Tror det blir en skitkul kväll faktiskt :D Nu tänkte jag ladda ner en film men det verkar inte fungera så bra.. hm. Så jag får väl hitta på något annat.

Hoppas ni också får en bra halloween för det ska jag ha! :)




vampire?

Tjingeling!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva.
Sitter bara här och väntar! Haha, väntar på att kunna gå och lägga mig, så att det äntligen blir fredag så att det kan bli lördag och halloweenfest nån gång. Måste lista ut vad jag ska ha på mig också. Har man ingen utklädnad så kommer man inte in! Men igår sydde jag en cape, eller mantel eller vad det heter. Med en stor krage! Som dracula ungefär. Den blev rätt bra, så jag funderar på att vara en vampyr eller något...

Längtar även tills imorgon, då blir de fredagsmys med den bästa! Även fast han har varit ledig hela veckan så har vi knappt umgåtts. Han sover tills jag kommer hem och jag somnar så himla tidigt på kvällarna! Känner mig lite tråkigt, haha. Men är så jävla trött av mig! Så vi har typ helt motsatta dygnsrytmer, har till och med vaknat några gånger mitt i natten (eller tidigt på morgonen) av att han spelat tv-spel. NÖÖÖRD!! Förstår inte vad killar gillar så mycket med tv-spel. Dom verkar ju helt besatta! Men imorgonkväll är tv-spel förbjudet kan jag lova :)

 

Nu kanske det är något bra på tv om jag har tur, så hejdå! =)


en dag kvar

Hellu!

Ligger i soffan helt död och slut.
Ont i huvudet. Och ont i magen för att jag åt för mycket. Det är så skönt att det bara är en dag kvar och sen lov. Det är dessutom en lätt dag kvar. Först en och en halv timme på förmiddagen med någonting, vet egentligen inte vad vi ska göra. Sedan en timme lek på eftermiddagen. Det är ledarskapskursen, då leker vi. Inte så jobbigt, haha. Börjar kl 10. Helt underbart faktiskt. Sover i stan idag så kan sova till typ halv 10. Underbart som sagt!



Här är min bästa pojkvän. När han var som snyggast ;)
19 månader tillsammans? Kan det stämma? Bra jobbat av oss :)

I. want. these. shoes.


bloggtorka?

Blogga två dagar, ha paus i 5 dagar, blogga två dagar, ha paus, osv... Så ser det ut just nu. Är hemskt ledsen. Men om man inte har så mycket att skriva om så är det ingen mening att skriva, eller? Har dessutom inget liv just nu. Går i skolan, kommer hem, äter middag, slocknar. Somnar fan halv 10 varje kväll. Men! Vet! Ni! Vad! Om två dagar är det lov!! Jag tror jag dör vad skönt. Och roligt blir det. Ska på Halloweenfest i Östavall på lördag, klippa mig på måndag, åka till Östersund på tisdag. Dessutom kommer Emma till Ånge! Blir ett bra lov.

Jag har dock känsla av att mitt hår kommer bli kort när jag klipper det. Det är som en stor trasseltuss just nu haha. Så jag kommer måsta klippa flera meter! Eller kanske decimeter... Ska nog färga det mörkare också. Skönt med lite förändring!

Har hittat en jacka nu, äntligen. På Carlings. Det var den som var mest lik min vårjacka. Och det var det jag letade efter! :)

Ska nog bättra mig och knäppa mer bilder som jag kan lägga in i bloggen, men just nu måste jag fortsätta att skriva på en rapport på skolan, booooring.

nu är det dags för fredagsmyyys (eller inte)

Hej, sitter här och tuggar på äcklig lakrits som jag inte ens tycker om. Kul. Ja för så roligt har jag en fredagskväll! Fast snart börjar idol, men är inte så sugen på att kolla... Min tråkiga pojkvän är med sina vänner. Okej, han är inte tråkig men det hade varit roligare för mig, om han var med mig! haha. Självisk.

Tänkte beställa skor så snart som möjligt. Börjar bli lite less på mina snea converse (ja, dom är snea!) och mina röda converse kan man inte ha till allt ju!








Har en känsla av att det blir någon av de här skorna, eller båda till och med. Får väl se!

är yr i huvudet

Sitter på tåget nu, som vanligt då jag bloggar. Skönt att det är fredag! Är helt yr i huvudet. Min lärare sa att han skulle på halloweenfest imorn, och jag tänkte "men ska han verkligen på halloweenfest på en tisdag?" Men det var ju verkligen inte tisdag kom jag på sedan! För det är lördag imorgon och det är så jävla skönt! Behöver verkligen en helg.

När jag kommer hem ska jag till mittis och äta med mam och pap. Ingen höjdare att äta där men är man hungrig så går det mesta ner !

Försökte köpa en vinterjacka idag, men det gick dåligt. Det är minusgrader hemma och plusgrader i Sundsvall. Vad gör man då? Haha. Hemma behövs en tjockare jacka i alla fall! Har kollat in och provat en på stadium och jag tänkte köpa den idag, men jag är ju så velig att det inte är sant. Så jag får se hur det blir. Mest av allt vill jag ha en sån jacka jag har nu fast VARMARE. Och det finns såklart inte. Problem, problem...



Har bara bilder från rhodos på datorn. Här är min giorgios under vatten!


medan du gick och blunda

Blir ju galen, någon som vet hur man får bort den blåa ramen här på sidan?

<-------

Ser ju inte klokt ut, haha.

för dig ska jag, göra det tusen gånger om

Fick klipptid måndag den 1 november. Då har jag till och med lov. Skönt!

Min favoritlåt just nu...



Wonderful! Längtar till hans album, 3 november om jag inte har fel.
Måste nog ta och ladda ner snook nu på en gång!

klipptid!

Tjollahopp!

Det var en lugn dag idag, började 08.30 och slutade 10.00. Hade bara idrott, skönt, så nu kom jag hem i bra tid! Plus att jag är ensam hemma typ 4-5 timmar, sköööönt! Brukar aldrig vara ensam hemma.

Ska dra och duscha snart. Ska tvätta håret som jag inte gjort sen i torsdags, whoops. Men kände att det började bli lite smutsigt igår men tänkte att jag ändå hade idrott idag så jag väntade med att tvätta det. Så nu ska jag äntligen göra det!!
Sen ska jag nog locka det lite, kanske prova lite kläder och lyssna på musik = CHILLA! Och förtränga att vi har naturkunskapsprov på onsdag...

Också ska jag ringa och beställa klipptid... Sist jag klippte mig var i augusti förra året, haha. Därför det hunnit bli så långt och slitet! Så får väl se hur mycket hår som får vara kvar :(

TJING!


tusen gånger om

Great. Jackan jag skickat efter var inge bra. Behöver verkligen en varmare jacka (!!!) så jag skickade efter en från bubbleroom.
Men den såg ut som en  h e l t   v a n l i g   j a c k a. Och jag vill inte ha en helt vanlig jacka. Jag vill ha en lite mindre vanlig jacka. Och jag tror jag vet vilken. Såg en kappa häomdan på H&M. Med en dragkedja rakt fram och ett band i midjan. Föll för den direkt! Hoppas den finns kvar nu då så ska jag nog försöka hinna med att köpa den imorn. Eller jag måste både hinna bestämma mig och köpa. Jag är inte ens säker på vad jag vill ha för jacka! Är fan inte säker på något!

 

Jaja, nog pratat om jackor nu. Nu ska jag gå och packa upp, packa om och sedan förflytta mig till jogges lägenhet. PUSS!


from something good, to paradise

Hello there!

Har varit en ganska skön dag idag. Har haft två lektioner (som vanligt då) men idag hade vi först specialidrott och sedan handikappidrott. På handikappidrotten fick vi köra rullstolsstafett, tvåorna vann över treorna ;) Det var faktiskt riktigt kul att åka, haha. Sedan körde vi en slags bollsport för blinda, vi fick ha ögonbindel på oss när vi körde. Det var en upplevelse, haha. Säger bara tur att jag inte är blind eller lam i benen!

Skönt att jag hann åka hem tidigt iaf!

Resten av kvällen ska jag packa och fixa lite tills imorn, sedan duscha och göra en inpackning i håret och sist men inte minst åka hem till älskis och vänta på honom i hans soffa! Det suger så mycket att han jobbar kvällar jämt nu för tiden! Vi ses bara på morgonen kl 6 då jag går och sedan kl 22 då han kommer hem. Typ två timmar per dag?!?!



Skönt att det snart är helg säger jag bara! Imorn kväll ska jag till Kricki. Det blir kul att träffa alla igen, var så längesen! :/ Ska till och med sova där, och sen ska jag chilla lördag och söndag. SKÖNT!

what to do

Hello there! Det var inte igår. Otroligt att vissa fortsätter kolla in trots att jag ALDRIG skriver. Har verkligen noll lust och noll motivation till det. Eller har inte lust till något. Det känns som att dagarna bara går och går, ut och in, fram och tillbaka, samma sak varje dag. Händer aldrig något nytt. Jag behöver en FÖRÄNDRING! Ska jag klippa page? möblera om? Byta plats på middag och frukost?? Vad ska jag göra? Måste göra någonting nytt innan jag spyr! Är lite less på det mesta nu.
Kliver upp varje dag, går till tåget, är i skolan, skyndar mig till tåget hem, äter middag, kollar på tv, sover, osv... TRÅKIGT!  

Inte nog med det så har all min bruna färg i ansiktet bara försvunnit helt sådär. Märkte knappt när det hände. En mindre bra förändring.

En bra sak var att jag handlade lite kläder idag. Har inte köpt kläder på hundra år! Har pengaproblem, är ständigt fattig! Förstår inte hur. Jag som snålar hela tiden. Önskade att jag vann en miljon på lotto, men hur stor är chansen att det händer?
Köpte förövrigt en lila halsduk idag. Så nu känns allt lite bättre. Har ingenting lila.

Men nu börjar det här inlägget bli lite för långt! Hörs snart nångång!


RSS 2.0