Träningsläger

Hej! Hemma idag igen efter en helg i Albacken med laget! Har haft det jättekul faktiskt, mycket bättre än jag trodde, och stugorna vi bodde i var jättestora och mysiga :) Har haft jättekul med bästa laget! Har haft 3 träningpass och nu vet vi hur vi laget ska spela, hörnor och frisparkar och sånt.

Nu är jag jättetrött, har inte gjort någonting alls idag förutom att prata med emma i telefon, lagat middag, tvättat och handlat. Bor själv nu i en vecka eftersom att mam & pap är i Cypern. Så då får jag ta hand om allt själv, men det fixar jag ;) Jogge kommer dessutom hem från Berlin inatt och flyttar in här, mysigt!

Nu håller jag på att leta ny musik inför Alanya, mindre än en vecka kvar nu, sjukt!

Här är lite bilder sen helgen!









Har bara bilder på hängbron, haha. Den var mest spännande! Man vart tvungen att gå på den för att komma till fotbollsplanen!



why?



torsdag

Hey! Sitter hemma nu, sjukt skönt att sluta tidigt alltså. Hade bara gym idag och ett prov i projekt och företagande. Det gick väl sådär! Har religionsprov imorgon med så ikväll måste jag plugga!

Skönt att det inte är mycket kvar i skolan nu. Bara några prov kvar sen är det over! Fattar ni?! Efter hundra år i skolan är jag äntligen klar. Tänk att slippa tänka på alla prov och läxor man borde göra... Vad skönt det ska bli!

Ikväll åker mamma och pappa iväg till Cypern, skönt för dom! Men är inte avis, åker ju själv nästa lördag! Blir ensam hemma i huset en vecka nu innan alltså, jogge får flytta in då han kommer hem från Berlin på söndag. Men inatt blir jag helt själv! Varken jogge eller mamma & pappa. Men det går nog bra ;) Som tur är ska jag på fotbollsläger i Albacken hela helgen, så slipper vara hemma själv då också! Det hade varit tråkigt... 

  

 


<3

 
 

rutstore.se

Tröstshopping kallas det

 

Jumpsuit och jeansshorts från rutstore.se.

Nu ska jag ta en dusch sen sova! Kom på att vi inte alls har gym imorgonbitti, utan projektarbetes redovisningar... Så bäst att hinna med 6 tåget imorgon alltså....




dr. denim

Svårt att tänka positivt nu men idag behöver jag faktiskt inte göra det... Får tänka på att jag fick en grym lön idag, mina favoritbyxor kom i brevlådan och att mina converse är påväg! Finns värre saker som kan hända... Känns dock jävligt tungt att åka till skolan imorgon. Känns som att två veckor blir tuffa att klara av... Hatar skolan av hela mitt hjärta!!! Haha, mest att åka tåg och vara i sundsvall hela dagarna, så satans tråkigt. Vem fan orkar kliva upp halv 6 för att åka på nått tråkigt gym imorgon bitti till exempel? Tveksamt om jag gör det...




Dr. denim, plenty. Bästa byxorna ever. Finns verkligen inga skönare eller snyggare, helt oslagbara. 259 kr kostade dom, med lite rabattkoder osv, inte helt fel!



FAN!

Åh, det här hade kunnat blivit världens bästa dag eller världens sämsta. Tyvärr blev den sämst! Jävla skit också. Får hoppas det går bättre nästa gång, d.v.s om typ en månad! Alldeles för lång tid kvar... Kuggade mig på att jag kollade lite för lite i backspeglarna och tog ut högersvängen lite för mycket. Annars var allting fan perfekt! Hon sa det själv till och med att jag gjorde allt bra! Blir så less. Men straffad blev hon i alla fall direkt när hon sa att jag inte blivit godkänd. Hon tappade sin telefon i backen så hela skärmen sprack, rätt åt henne, haha!

Som tur är har jag Alanya att se fram emot så får hoppas de här två veckorna går fort nu! Sen är det nästan dags igen. Får hoppas jag inte är lika nervös då i alla fall! Kan förfan köra bil!!


laserhallen

Hej! Då var det redan söndag.... Men det känns helt ok faktiskt. En hel dag då jag kan göra precis vad jag vill! Har ingenting jag måste göra. Så skönt. Ska börja med att övningsköra som en tok i alla fall!

Laserhallen igår var kul! Första rundan körde vi mot ett gäng ungdomar, de flesta var norska, men det var kul! Sköt man dom så fick man höra svordomar på norska, haha. Nästa runda var också kul men då spelade vi själva. Vann över jogge 2 gånger i alla fall, det som är det viktigaste ;-)

Nu är det förresten bara 2 veckor kvar till Alanya, helt sjukt!! Skönt!! Så längesen man kände sol och värme! Att man bor här frivilligt och fryser i typ 7-8 månader kan jag inte förstå... Ska nog i alla fall börja packa lite mer på riktigt nu och prova ut kläder som jag ska ha tillsammans osv... Och sen gör jag nog hårinpackning och lite ansiktsmasker och sådant, skön dag! Behövs inför imorgon, SJUKT nervös!!!

 


skull scarf

Hej! Vad längesen jag bloggade, tiden går så fort! Nu är det i alla fall äntligen fredag och helg. Så sjukt skönt. Ska övningsköra, ta det lugnt och imorgon ska jag till Östersund med jogges familj på laserhallen, hans lillebror fyller år. Kul!

Idag är det dessutom bara 2 veckor kvar till turkiet, hur skönt?!

Ikväll har jag inte gjort mycket... Bara suttit vid datorn! Har googlat som en galning. Jag fastnade för döskallesjalen och insåg att jag måste ha en... Kolla vad snyggt!



Så har suttit och googlat hela kvällen efter nånstans att köpa den billigt, vill ju inte köpa den riktiga alexander mc mqueen för 2000 direkt... Men fasen vad svår den var att hitta! Antingen slut i lager, för dyr eller från nån sida från USA... Hittade i alla fall en på en pytteliten sida som sålde några scarfer. Kostade 150 kr med frakt, helt ok! Får hoppas den anländer snart ;)



Från www.bellasbazar.se. Får hoppas den ser bra ut i verkligheten!

17 april

Hej! Idag har det varit en bra dag... Dock ingen skola på hela dagen, haha. Men en viktig sak är i alla fall avklarad så brydde mig inte så mycket om skolan idag :D

Kom hem halv 12, efter det har jag faktiskt inte gjort någonting alls! Rätt skönt, och desto mer energi till skolan imorgon ;) Det som dock gör allt mycket sämre är att det kommit snö idag... Typ regn/slask/snö... Inte så kul, nyss var det ju typ vår?

Fick hem en massa paket idag förresten! Många klänningar som inte satt bra, haha. Undra jag hur det blir med den där studentklänningen alltså, ser inget ljus i det hela... Men sparade två saker som var bra i alla fall! En väska och en bolero. Fick en rabattkod från nelly på 100kr dessutom så slog till och beställde mina absoluta favorit jeans/leggings för bara 259kr... Egentligen kostar dom 399! Så det tyckte jag var ett bra köp ;) Dom kommer väl i veckan förhoppningsvis:)

Här är lite nya inköp... Orkade inte fixa till bilderna så nu får det se ut såhär;)


VILA 199:-


H&M 249:-


Bikbok 199:-


Gina Tricot 149:-

lördag

Hej! Sitter och förbereder mig för jobb... Lika bra att jobba idag, hade ändå inte haft någonting att göra! Och vad som händer ikväll är ett mysterium. Drömde i alla fall att jag fick körkort inatt. Grymt skönt, kändes så konstigt att kunna köra själv! Vill bara att skiten ska vara över snart!!
Aja, annars händer inte mycket... Sitter och tänker på alanya och portugal som jag ska till snart... Det blir skönt det !! Förstår inte hur jag ska orka skolan i hela tre veckor innan alanya! Kommer dö. Typ! Orkar inte direkt lägga energi på att få högre betyg eller så. Många ämnen går det säkert att få det i om jag anstränger mig lite mer. Men var skulle göra mitt liv bättre om jag hade MVG istället för VG? Inte mycket antar jag,...
Sitter även och funderar på peace & love. ALLA ska dit. Verkar sjukt kul. Men! Det kostar mycket, vi har match sista dagen och jag vet inte om jag jobbar. Sååå svåååårt. Beslutsångest!
Portugal, Algarve, Praia Da Rocha

friday night

Hej! Såg på American pie idag, den var faktiskt rolig! Vi kände oss dock gamla bland alla småbarn i biosalongen...Vissa var väl lite väl små för den där filmen, haha. Aja. nu ligger jag i soffan och försöker hålla ögonen öppna. Har inte gjort mycket annat idag faktiskt, tagit det lugnt bara.

Jobb imorgon 11.30-16.30, helt okej pass. Inte för långt och dubbelt betalt, lika bra att jobba då, tog på mig det extra! Får se vad jag hittar på senare på kvällen. Har träningsmatch kl 10 på söndag, så måste kliva upp sjukt tidigt då:(
Conversen anlände förresten i veckan, men då var dom såklart trasiga, en ring man stoppar snöret i hade lossnat... Så får skicka tillbaka dom och hoppas på att jag får nya! Känner att det blivit mycket paket hit och dit nu... Att hålla mig från att shoppa på internet är svårt, haha! Önskar jag bodde på ett ställe där jag kunde gå i affärer varje dag istället, älskar att spana in nya fina grejjer. Nu ägnar jag istället nån timme om dan att kolla på webshopar, haha. Svårt att hålla sig då ju!

 


give mee



Här är lite saker jag inte skulle tacka nej till, från Gina Tricot, Vila och Jeffrey Campbell...

Just nu håller jag på att lyssna igenom lite musik som jag tänkte ha på Alanya resan, grymt!! Skönt att kunna vara vaken hur länge man vill och veta att man kan sova hur länge man vill imorgon... :D

torsdag

Hej! Vilken skön dag det varit idag, bara tagit det lugnt. Började dagen med lite städning sen blev det chill på balkongen i solen med kricket, skönt! Lite plugg även, bra jobbat. Sen blev det middag hos jogge och lite mer plugg. Nu har vi nyss sett "se upp för dårarna" på tvn och nu ligger jag och drömmer mig bort i kläder... Tänk vad bra det vore att ha mycket pengar!! Åh vad jag skulle handla då. Finns så mycket fint!! Älskar framför allt VILA kläder, mmhhm!
Aja, ska väl sluta drömma nu då, mår bara dåligt av det, haha. Ledig imorgon med, grymt skönt! Blir nog bio i ånge eller stan då, mysigt! 


onsdag


Hello! sitter och slappar i soffan nu, börjar jobba kl 12, skön tid! Slutar desstuom redan 16. Sjukt skön dag! Och sista jobbdagen för den här veckan. obeskrivligt skönt!

 

Efter jobbet ska jag bara hem och sen är det träning ikväll. Annars har jag inte mycket planerat! Skönt det också :)

 

 

 

 

 

 


studentkläder

PRISERA S/L MINI DRESS, SNOW WHITE, large ECUAT DRESS, WHITE, large 

SYLVESTER  DRESS/T, STONE, large


Här är lite klänningar som väntar på att komma hem till mig... Får väl se om någon är bra, annars äre bara att skicka tillbaka...

Har även en tanke på att ha kjol... Hittade en i birsta i söndags som jag bara var tvungen att köpa... Men då blev frågan, vad ska jag ha till? ;) Här är den!



Måste hitta en bra och snygg vit topp alltså, kan ju hoppas det går bra...
WELO TOP 1, WHITE, large MARILYN TOP, WHITE, largeDAFUR BOLERO, WHITE, large

Då har jag bara en fråga kvar... Skor?!





tisdag

Hej! Nu är jag tillbaka... Har blivit jobb, utgång, middag och birsta. Mycket alltså! Men nu jobbar jag bara 4 timmar idag och 4 timmar imorgon sen är jag ledig torsdag, fredag, lördag och söndag :D Grymt skönt ska ni veta!!

Har som vanligt en massa paket som väntar på mig
, bland annat converse (för 500 kr, vilket kap) sen studentklänningar, toppar, mobilskal och en väska... Men snart har jag förhoppningsvis allt jag behöver. Längtar tills jag bestämt mig om studentklänning! Letar som en galning just nu.... och skor måste jag ha.. aah det är så mycket. Känner att just nu är inte den rätta tiden att spara pengar, haha. Får vänta med det till sommarn... ;)


Nu tänkte jag hinna plugga lite teori, börjar inte förän kl 1 idag. Lagom skönt!

     

     

Skärtorsdag!

Hej! Lov nu, skapligt skönt. Fast typ det enda jag ska göra är att jobba... Jobbade igår och ska jobba idag, fredag, måndag, tisdag, onsdag och torsdag! Som tur är jobbar jag bara korta dagar nästa vecka, så har nog tid att leva lite också!

Gjorde nyss klar en del i teorin, bra där! Inte mycket kvar nu. Tänkte ta en dusch nu och göra mig i ordning, först ska jag iväg och handla med jogge och sen ska jag tillbaka och jobba. Jobbar 12-20.15! Blir en dag på jobbet som påskkärring dessutom, hehe. Men det blir en bra lön om 3 veckor känner jag på mig, skönt!

Längtar till imorgon också, då blir det utgång på mittis (wiiie) nä, men längtar mest för att det var sjukt längesen jag var ut med kompisar. Dags nu alltså!! Också har jag ett snyggt, nytt linne att inviga, nice!


RSS 2.0