lyckad kväll

Kvällen igår blev faktiskt riktigt rolig. Faktiskt det roligaste jag har gjort på väldigt länge. Vi började hos Madde, där var jag, kricki, madde, elin, evelina, eve och sara. Hur kul som helst att träffa alla igen =)

Sen begav vi oss ut, först en sväng på hilllen och sen lyckades vi på något konstigt sätt ta oss in på mittlandia! Haha, det var hur lätt som helst att bara gå rakt in, utan att betala eller bli leg kollad eller någonting. Och det var riktigt roligt faktiskt.

När det var slut gick jag hem med jogge och sov. Jag klev nyss upp typ, ska fixa till mig nu och packa lite innan vi åker till ikea/lagerhaus/härnösand. Nu väntar ännu en skolvecka, denna med lektioner... Får hoppas att jag tar mig igenom den ;)

Ni får gärna komma och hälsa på också! bor ensam i två veckor till :)



Kommer hem igen på fredag så kommer troligen inte uppdatera innan dess... Det här blir även en vecka som jag bor helt själv. Får se hur det går :(

david guetta ft. kid cudi


får en rumskompis

Tjollahopp. Verkar som att det går bra för jogges lag på mittlandiacupen, får väl se om dom vinner eller inte :P

Har suttit och fixat lite ny musik nu. Börjar bli less på den jag har/spelar i hsand. Fick även reda på att en tjej som heter Sofie ska flytta in hos mig den 15 september. Och hon och hennes familj ska komma och tapetsera m.m. innan... Lite tråkigt, skönt att bo själv. Men det är nog rätt skönt att ha en rumskompis endå. Annars blir det nog lite för ensamt! Skönt att jag fick det största rummet iaf ;)

Vi ska även sälja min gamla dator idag. Imorn på vägen till lägenheten ska vi åka och kolla efter en ny bärbar åt mig :D Nice!


på den här gatan bor jag!


Men nu ska jag gå upp och försöka hitta något att ha på mig ikväll. Ska även åka på ica för att köpa hårfärg så jag kan färga håret :)


mittlandiafestivalen

Tjo, har jag suttit här och uppdaterat mig i några timmar nu.. Väntar på att älsk ska komma hem (som jag saknar fast att vi varit med varandra dygnet runt i två veckor). Ska hem till han och sova. Skönt, då blire som vanligt igen :)

Skulle egentligen ha spelat fotbollsmatch imorn i Strömsund, men den blev inställd, nästan som tur är. Skönt att bara vara hemma endå när man väl är det. Ska kanske kila ner på IP också och kolla när jogge spelar mittlandiacupen :P

Imornkväll ska jag nog till Madde, verkar som att de flesta tjejerna ska dit, längesen man såg alla nu så det ska bli kul o träffa dom igen :D Och efter det drar vi ut på mittlandiafestivalen ;)


bilder från alanya

Kom på att jag inte har hunnit lägga upp bilder sen jag och jogge var utomlands. Kanske dags att göra det nu eller vad säger ni?;)

























Det här var några. Jag ångrar att vi inte tog fler bilder, men hur som helst var det en underbar vecka :D

tillbaka i Ånge

Tjollahopp! Nu är jag hemma igen. Känns knappt som att jag varit borta.

Har inte haft tid att känna efter hur det är att bo själv än, jogge har varit hos mig sen i söndags :P Den enda natten jag sov själv var i lördags och den natten var hemsk! Så det var bra att jogge kom.

Jag bor på murbergsvägen 16 nu, första dörren då man kommer in i huset. Har balkong längst ner, nästan på trottoaren :P Bor brevid en fotbollsplan och en pizzeria och jättemånga av mina klasskompisar bor i husen brevid :)

Skolan verkar helt okej, det enda minuset är att det är en lång jävla backe upp! Det är sjukt jobbigt att cykla där och det tar typ 20 minuter! Ska kolla upp hur bussarna fungerar för jag ser inte direkt fram emot att gå till skolan varje dag på vintern...

Klassen verkar också rolig och bra så jag tror jag kommer trivas.. Ska visa två bilder jag knäppt på lägenheten, bor som sagt ensam i en tvåa nu, nice!

Här är sängen, eller sängarna (vi flyttade in den andra sängen som ingick i lägenheten :P) också jogge då, han ingick också i inredningen ;)


Och här är väggen mittemot. inte så fint än så länge... Men det har dugigt den här veckan i alla fall :)

Jaa.. På söndag åker jag upp igen och då ska vi ta med mer möbler och grejjer, så då blir det nog mer mysigt :) Har jag tur får jag även en ny dator i helgen ;)

härnösand

Hej! Förlåt att jag inte skrivit tidigare men jag har helt enkelt inte orkat... Hela natten igår åkte vi buss och flyg så vi fick ingen sömn... Så jag var rätt trött igår :P Men vi har haft det helt underbart i alla fall. Det har varit hur varmt som helst, säkert 40 grader. Det var även sjukt varmt i vattnet, som dessutom var alldeles turkost!

Har lite bråttom nu så har inte tid att lägga in några bilder..

Ska åka till sundsvall och handla om typ en timme och sen bär det av till härnösand för att flytta. Jag ska bo själv i lägenheten i tre veckor innan min rumskompis flyttar in, ganska skönt! :) Har inte packat klart än så jag borde gå upp och göra det nu. Sjukt mycket saker man måste ha med som man inte tänkt på förut. Och massor av saker man måste köpa! Men nu måste jag gå, får se om jag skriver någonting i veckan. Det beror på om jag hinner få bredband. Annars kommer jag hem i helgen och lär skriva då :) wish me luck!

snart är det dags

Några timmar kvar nu... Har ingenting att göra fram tills vi åker, så nu sitter jag bara och väntar på att mamma ska komma hem så det blir någon middag nångång! :) Ska åka ungefär halv fem, har jag sagt att vi flyger från östersund förresten? Det blev lättast och billigast så, och det är jäkligt skönt att få skjuts med bil till flygplatsen !



Får hoppas bara att jag inte glömt något nu :)

Idag åker vi!

Idag är dagen eller? Känns fortfarande inte så. Kommer nog inte ens kännas så då vi är där!

Är i alla fall klar med packningen så idag har jag inte så mycket att göra. Förutom att jag måste åka och växla lite euro. Vi åker ungefär fem i eftermiddag... Planet går halv nio. Nervös??

Det enda dåliga är att jag inte känner mig helt frisk än... Fortfarande jävligt snorig och så, haha. Och det lär ju inte bli bättre av sol, bad och sena nätter? Men skitsamma. Jag ska ha kul endå :)



Oooh vad brun jag ska bli!

minst sagt!

Blev plötsligt jävligt nervös. Tänk att vi åker imorn!! Känns jävligt sjukt. Blev ännu mer nervös med tanke på att jag flyttar direkt då vi kommit hem. Flytten har alltid varit så långt bort och helt plötsligt är den rakt framför ögonen på mig...

Overkligt!!


får ingenting gjort

Ush, har inte fått nånting gjort idag. Har inte fixat benen eller naglarna eller mp3n, men har i alla fall kollat igenom väskan igen. Den vägde 15 kg nu tror jag, får hoppas vågen visar rätt så det inte blir över 20 kg, för den känns faktiskt jävligt tung :P 

Har däremot städat rummet (för sista gången på väldigt länge?) har också dammsugit hela huset, känner mig riktigt duktig ;) Är ensam hemma och det är oftast då jag brukar få städ-ryck, haha.

Hängde inte med på fotbollsträningen  idag, kände inte för att sitta still en hel träning... Vill inte träna och riskera att bli värre eftersom att jag åker imorn! Men det hade faktiskt varit jäkligt kul att se alla igen. Lär ju ta ett tag innan jag får göra det nästa gång. Men mamma frågade typ fem min innan hon åkte om jag skulle med, och det kändes lite för stressigt !



Kommer sakna det här!

världens bästa

Har suttit och läst lite gamla blogginlägg, och fan vad jag skrev mycket förut! Är inte riktigt lika effektiv nu... Mamma tyckte jag var mer ordningsam förut, hade koll på allt osv, men nu är jag mer disträ :P Förstår inte hur man kan ändras så fort bara sådär? 

Men jag lovar att jag ska ta tag i bloggen på riktigt då jag flyttar. Kommer bli riktigt bra det här :)  



Måste bara säga också att jag vet inte vad jag skulle gjort utan jogge! Visste inte att det fanns killar som var så bra.

can't get it

Har fortfarande inte fattat att vi åker imorn! Dags att börja göra det tycker jag :D

Idag har jag en massa småsaker att göra.. Ska epilera benen (fyfan vad ont), fixa naglarna, ladda mp3n och kolla igenom och väga väskan en gång till. Man får bara ha med sig max 20 kg och min väska är fan på gränsen till det... Haha, kanske borde tömma den lite :( Jag har med mig så sjukt mycket neccesär grejjer, lovar att det är dom som tar upp minst halva vikten!

Var och sa hejdå till mimmi förut, hon flyttar till Göteborg idag. Förstår ni vad hemskt? Det är ju hur långt som helst dit! Jag vet inte om jag skulle klara av att flytta så långt, men är säker på att det kommer gå bra för henne i alla fall. Kommer sakna dig mimmi !



two weeks

Nu är det nära! Har packat klart i princip allt... Känns lite nervöst. Men det kommer bli sjukt kul!

Har även packat ihop alla andra kläder och lite grejjer i en fet väska... Till härnösand alltså. Det känns också nervöst!
Aja, det blir nog två händelserika veckor som väntar =)


får hoppas det blir bra

Har faktiskt blivit bättre med dagen. Bra det, men åkte endå och köpte nässpray. Annars har jag inte gjort ett skit idag. Som alla andra dagar på det här sommarlovet :P Kom på att det här faktiskt är min sista vecka som jag bor hemma. Nästa vecka "bor" jag ju på alanya och dagen efter jag kommit hem därifrån börjar jag flytta. Det är faktiskt mycket den här veckan som blir det sista jag gör i ånge på ett tag..

Men det ska blir skönt att det äntligen blir av, men endå läskigt!! Känns inte så bra heller att flytta ifrån jogge som jag har träffat i princip varje dag i typ fem månader... Men det kommer lösa sig:)

 

jag och kricki krashade med cykeln i orsa :P

nej, inte igen...

Nej är det inte nog snart? Vaknade upp sjuk idag igen. Tur nog är halsen bättre men näsan är ju katastrof. Måste verkligen åka och köpa nässpray idag! Så jag tvivlar starkt på träning imorn...

Nu ska jag lägga mig i soffan och vila lite.. Jobbigt att bara kunna sova till nio.

Men det finns en sak som är bra, och det är att det bara är fyra dagar kvar!!


orkar inte!!

Nej,har inte alls mått bra idag. Känner mig inte frisk på en fläck. Dessutom har jogge spelat tv spel ett antal timmar i sträck nu, får hoppas han slutar snart. Det är nu jag behöver mysiga kramar som mest =)

Ikväll hade jag inte tänkt att göra nånting
. Ligga hemma bara, så jag blir frisk nångång. För jag tänker verkligen inte vara såhär förskyld på fredag!!!



haha snyggt


vill bli frisk!

Ousch, har varit en jobbig natt inatt! Har vaknat flera gången för att jag varit för täppt i näsan osv... Dessutom satt jogge och spelade tvspel till halv sju! haha. Men jag klev upp halv 9. Har nyss ätit en brakfrukost och det ser ut att bli sol så jag är rätt sugen på att försöka få lite bränna.

Den här veckan som kommer blir nog min sista träningsvecka med ESK. Känns väldigt hemskt. Först åker jag utomlands och sen flyttar jag ju. Frågan är hur mycket jag kommer träna den här veckan? Verkar aldrig som att min kropp vill bli frisk och dessutom hörde jag nått om en hejdå-middag hos mimmi, kanske på torsdag.. Aja, sen blir det kanske fotboll i härnösand som gäller?

Nu är det bara fem dagar kvar :D


6 dagar kvar

Längtar. Längtar. Längtar.

Ja ni vet väl till vad?

Kunde inte vara med på matchen idag för att jag är/har varit förskyld.. Lite tråkigt, speciellt med tanke på att dom förlorade idag! Hade velat hjälpt till :) Kommer missa två matcher när jag är borta också :(

Istället var jag och jogge i stan i två timmar, haha. Vi tänkte växla pengar till Lira men forex hade inte lira? Hur dåligt är inte det då!

Nu ska jag upp och duscha och jag får se vad jag hittar på senare :)

en vecka kvar!!

Inga sura miner här längre :) Snarare gladare än vanligt. För om en vecka åker jag och älsk till Alanya!!!! :D



Det kommer bli så sjukt skönt och jag ska bli så sjukt brun och det kommer vara så sjukt värt alla pengarna!!

...

skulle kunna riva ett hus nu. så arg/ledsen är jag.

hatar allt just nu

sjuk

Hejhopp! Mår lika dåligt nu, eller kanske lite bättre... Frågan är om jag hinner bli frisk till matchen på lördag? Får väl se.

Ska vara med jogge sen, som nog också har feber, haha. Måste ha smittat han :P Men då är det redan gjort då, så jag inte behöver oroa mig :P

Det blir nog så att vi beställer resan imorn! Sjukt bra. Sydde om två klänningar idag som jag kan ha då, dom blev riktigt bra faktiskt =) Men nu ska jag lägga mig och sova en stund till. Ha de bra, natti!


alanya

Känns som att den här dagen kommer bli riktigt dålig. Kände igår att jag började bli sjuk men jag gick på fotbollsträningen endå, och då får jag väl skylla mig själv att jag har världens halsont idag :( Det var riktigt längesen jag var sjuk faktiskt!

Ja, så idag ska jag nog bara vara hemma och slappa och tycka synd om mig själv :)

Vi hittade förresten resor till alanya från östersund igår och det blir ju mycket billigare och lättare. Så hur vore det inte att beställa ikväll? Ska bli sjukt skönt att komma till värmen :D




uppdatering

Hejhej, har varit lite sliten så har inte orkat tagit tag i bloggen :P Men nu är jag här igen.

Det vart en kung vecka som väntat! Vi har varit på parken varje kväll :D Får se senare om det dyker upp lite bilder. Synd bara att vädret inte har varit på vår sida.. Men vi har haft kul endå :)




Får se hur det blir med stockholm med jogge... Tror nästan vi drar till alanya nästa vecka istället ;) Det låter ju väldigt skönt;)
Ikväll börjar förresten första fotbollsträningen. Känns inte sådär jättepepp? Får hoppas det gör det senare bara :) 
 
Men nu måste jag åka och möta jogge och göra han sällskap på lunchen :) ciao!

RSS 2.0