beige,blå,svart

Sthlm897562-04 kil zip mö Sthlm897562-04 kil zip bl Sthlm897562-04 kil zip svEgon art.1 bullstövlet sv

Dom här ska jag kika efter imorn på scorett! Hoppas dom finns... Behöver verkligen ett par nya festskor att ha nu när det är lite kallare. Och de här kostar bara 399 kr styck. Så håller tummarna på att dom finns i butiken!

wednesday

Hej! Sitter på tåget hem nu. Idag har vi haft gym och samhälskunskap. Helt okej dag... Nu ska jag hem och förhoppningsvis så har mitt VISA kort, H&M kort och örhänge från JFR och jogges present kommit! Hoppas på det! Men det kanske inte är så stor chans att allt kommit just idag... Men men! Sedan ska jag nog färga mina ögonbryn och se på idol.

Längtar till helgen! Först jobb 7-14 och sen inflyttningsfest hos Kricki och sen drar vi till stan. Första gången sen midsommar jag går ut i stan. Helt sjukt. Men kul ska det bli! Och på lördag ska vi ha middag hos mig och planera halloweenfesten lite, så det blir också roligt! Men innan det roliga händer så ska jag stå ut med 2 skoldagar och jobb 7 timmar men det ska nog gå bra! Hopefully!


Min helg i bilder




Hade en kul helg!! Här är lite bilder. Så tråkigt att fotbollen är slut nu. Kommer sakna Alby FF! Bästa tjejerna! Som tur är börjar vi i november igen!

Just nu sitter jag på skolan och väntar. Klockan 4 ska jag på körskolan på handledarkurs. Bättre sent än aldrig?! Sen ska jag köra som bara den!! Kursen håller på till halv 8. Kommer hinna dö av hunger och trötthet innan den är slut :( Och inte är det idol ikväll heller. Aja, får vara glad över att jag har sovmorgon imorgon i alla fall. Till halv 10! Vi har dessutom bytt gym, från golds till EGO! Alltså ett fotsteg från lägenheten! (Y)


söndag

Hej alla! Sitter i soffan och äter frukost... Vaknade såhär tidigt av att jag var törstig! Drömde om att jag drack isvatten så vart tvungen att gå upp och fixa en iskaffe då! Haha.

Hade trevligt igår i alla fall! Lite synd på matchen bara, förlorade med 3-4. Och dom var inte bättre! Vi hade otur med målchanser och insläppta mål.. Så tråkigt. Men men! Nästa år blir det nog riktigt bra i Alby FF! Eller redan i november börjar vi igen.. :)

Efter matchen vart det tacos i klubbstugan och sedan lagfest! Det var roligt men alla drog hem rätt tidigt. Så då drog jag, lotta och patricia vidare. Så kvällen blev rolig ändå:D

Idag ska jag till birsta, plugga historieprov och äta b&j framför idol. Har planerat hela dagen som ni hör! Ska kika efter ett par skor och lite fina kläder tills nästa helg hade jag tänkt. Då ska jag förhoppningvis ut i stan. Det är den ända fredagen jag inte har fått frågan om att jobba! Och jag tänker faktískt säga nej om dom frågar också. Sådeså!

Bilder från mittlandiafestivalen!

gäsp



Löning idag!! Även jobb, från 11.00-20.30... gaaaaaaaaaah

fixarn

Hejhopp!

Har ingenting vettigt att berätta för er.
Mer än att jag sover i stan inatt... Kan ju berätta att jag handlat lite kläder idag i alla fall. Och att två perfekta bhar är påväg hem till mig, och att jag bokat handledarkurs i sundsvall nästa vecka och sist men inte minst att Jogges alla presenter är fixade.
Är det jag som är fixarn? Imorn tänkte jag fixa VISA kort. Känns som att det är dags att skaffa det nu när man är 18 och allt...

Det är skönt som satan att handledarkursen är bokad i alla fall. Sen är det bara att ge sig ut på vägarna och börja köra. Körkort innan jul? Fixar jag det? Hope so!

Aja, ha det bra!

17 september

Hej! Skitmatch idag, förlorade med 7-3. Men det var så jävla svårt och ovant att spela på konstgräset. Liten plan dessutom. Bollen rullade fortare än vanligt och studsarna var inte normala... Men, men. Sånt som händer. Nu är vi taggade inför sista matchen på lördag! Den ska vi ta. Och efter den blir det lagfest! Kanon!

Var nyss iväg på ica och hämtade nyckeln. Ska nämligen öppna, larma av och göra allt sånt själv imorn! Nästa person kommer en timme senare så blir helt själv! Hoppas det går bra iaf... Jobbar 9-17 och får över 200 kr / timmen på grund av Ob-tillägget. Gött?! Är sjukt glad över att jag har ett jobb! Så nödvändigt när man går i skolan, annars skulle jag bara ha en tusenlapp i månaden! Och det kan inte vara nån som klarar sig på det?!

Har varit 18 år i över ett halvår nu förresten. Och varit ute i stan kanske 3 gånger?! Helt sjukt. Så sista helgen den här månaden då fotbollen är slut så ska jag gå ut i stan vare sig nån följer med eller inte!

Aja... Nu ska jag fortsätta fördriva tiden här i min one piece med datorn i knät. Vi hörs!



hard work work

Hej! Jobbet idag gick bra... Lite segt bara! Men det var bara att hålla ut. Skönt med helg nu i alla fall! Kom nyss hem efter att ha sett på idol hos Sara med madde, elin, eve, sara, julia, jenny och kricki! Myspys.

Imorn är det match som gäller. Ska bli kul! Vi ska även spela på planen brevid jogges lag, haha, samma tid. Fast vi får såklart spela på den sämre konstgräsplanen :/ Hoppas de går bra ändå! Men det tror jag:)


teenage mutant ninja turtles



Såhär snygga har vi varit på brännbollsturneringen idag. Svinkallt med shorts och linne när det blåste och va kallt men ska man va fin får man lida pin! Som vi kämpat med detta och planerat, men ändå slutar vi som 3a i bästa utklädnad! Vilket skämt! Dom som vann hade svarta kläder och var vit i ansiktet (Y). Kul att lärarna röstar på sina favoriter istället för bra utklädnad... Men vi får vara nöjda med 1a pris för närvaro och 2a pris i brännbollsturneringen. Slutade som etta av treorna i alla fall, det som räknas inför studenten! ;)

Imorn blir det jobb 12-19. Skönt med sovmorgon!! Sen ska jag hänga med tjejerna ett tag innan jag ska hem och sova inför matchen på lördag. Och sen blir det jobb igen söndag. Det var den helgen det!

have a cake?

Hej! Har nyss klickat hem ett lass med kläder från bubbleroom. Känns som att det behövs i min garderob! Ska även köpa två svindyra bhar från change då dom kommit in igen. BEHÖVS! Sen är jag nog nöjd förhoppningsvis, och lite fattigare. Men istället för att gå och gnälla om kläder och spara på pengarna så kan jag lika gärna sluta gnälla och slänga fram slantarna. Vet inte ens vad jag ska göra med dom. Kan börja spara när jag skaffat mig en riktig garderob istället. För just nu känns det som att det är något jag bör prioritera i mitt liv. För att må bättre! Haha.

Fick även hem paketet med cake produkter idag.

 

Hittade en sida där de var jättebilliga! Bara 99:- per flaska. Annars kostar dom 199kr styck, så det är lite skillnad. Desserted Island gillar jag bäst i alla fall... Har dock inte testat någon annan heller, haha. Gör det ni vetja?! http://www.theextensionstore.se/sv/ 

Nu blir det kanske en dusch också ska jag packa lite såklart. Som vanligt då.

tisdag

Ja, dagen fortsatte lika bra... När jag kommit till skolan och hunnit ätit lunch på Åhlens så får vi reda på att samhällslektionsjäveln är inställd. Så frågan är varför jag åkte till skolan i huvudtaget? Gaah. Jaja, åkte hem tidigt istället för att sova där. Är på så jävla dåligt humör så ville bara hem :P

Har nyss bakat dumlekakor i alla fall. Dom är goda, om man äter dom i lagom mängd. Man får lätt ont i magen om man äter för många upptäckte jag nyss.....


Varför?!

Hej. När klockan ringde 05.37 imorse så ställde jag fram den två timmar. Att ligga kvar i en varm säng istället för att stressa till tåget och vänta på en dödstråkig morgon var mycket skönare så jag kunde inte hålla mig från att göra det. ÄR SÅ LESS.

Jag hatar skolan. Varför går man i skolan?!

Aja, ska sova i stan inatt.
Inte heller så kul för det ända man gör är att vänta på att skolan ska sluta eller börja. Det är ett evigt planerande av skolan. Vad man ska packa för att vara där idag, vilka läxor som ska göras och vilka kläder jag ska ha imorn. osv osv osv

Men jag ska nog sola solarium idag i alla fall. Det ser jag fram emot. Det är det ända jag ser fram emot just nu.... Förutom studenten 2012!


!!!!!

less less less less less less less less less less less less





less less less less less less

less less less
 






less!!!

sunny sunday, not

Hej! Söndag idag. Har städat hela lägenheten och möblerat om syrrans rum. En typiskt söndag... Sen gjorde jag en läxa också och nu kollar jag på idol.

Imorn är det skola igen. Känns ganska meningslöst... Har skolfoto också men inga jävla kläder. Och inte hittar jag några kläder att köpa heller. Tror faktiskt jag ska spara en massa pengar och åka till Stockholm och shoppa. Eller varför inte till London. För i Sundsvall är det värdelöst. Aja, hoppas livet känns bättre imorgon då jag vaknar.


torsdag

Hej! Tänkte bara skriva lite snabbt nu innan jag ska sova. Allt är som vanligt med mig. Vad nu det betyder. Imorgon blir det jobb istället för skola, känns skönt! Är lite för less på skolan redan, det är inte bra... Bara att bita ihop, inte ens 1 helt år kvar.

I övrigt är det så mycket jag vill ha så jag kan inte bestämma mig för vad jag ska köpa, om jag ska köpa nått. För man blir lyckligare av att handla, det vet jag. Är bra sugen på en ipad. Även en massa kläder från h&m, eller ett par snygga skor. Eller varför inte en katt. Eller en massa snygga saker till lägenheten. Eller en massa produkter från cake beauty. Varför får inte jag vinna en miljon för?! Vad måste jag göra för att förtjäna det?

Jaja, får jag inte vinna pengar så får jag väl förtjäna dom. Jobb imorn som jag sa. I mejeriet, i 9 timmar. Sen blir det middag med tjejer och sen jobb lördag 7.45-12.00. Sen match efter jobbet kl 14.00 och sen helg på riktigt. Känns otroligt bra att jag får jobba lite. Pengar <3

GODNATT!







mittlandiafestivalen

Hej! Var det verkligen 5 dagar sen sist jag bloggade? Shit! Har i alla fall hunnit med skola, träningar, match, utekväll m.m. Har haft det bra helt enkelt! Men nu börjar allt kännas lite lesst eller hur man ska säga. Skola, träning, och helg emellanåt som typ bara består av match. Känns som att jag inte hinner med nått annat? Tråkigt! 

En sak som var bra är i alla fall att jag ska jobba på fredag! från 8 till 17. PENGAR! Pengar kan verkligen göra mig lycklig!! Så är glad att jag får jobba. Ingen skola alltså, hade ändå bara projektarbete hela dagen.

Aja, ska bjuda på lite bilder sen i helgen i alla fall, både Emma och Mimmi var hemma, underbart! Ska förresten åka till Emma så fort matcherna är slut. Är så less på Ånge och verkligen less på mittis. Går man ut vill man väl kunna dansa? Det går inte till musiken som spelas där, gaaaaah! Men hade en bra kväll i alla fall, med bra sällskap!














Behöver jag ens berätta att vi hade en bra kväll??

 

torsdag

Har kommit på att höstterminen inte blir så farlig ändå. Vi har bara skola fram till novemberlovet, sen har vi praktik ända fram till jullovet! Hur bra? Det betyder typ bara 10 veckor skola nu ungefär.

Ska försöka ordna på nått sätt så jag kan ha praktik på ica och jobba medans, hoppas det går! Så jag tjänar lite pengar på det. Känns ganska världelöst att vara slav någon annan stans och inte få ett öre för det. Tycker ni inte? Och vart annars kan man vara i lill Ånge? Vill inte pendla till Sundsvall om jag inte behöver liksom !

Nu sitter jag i alla fall på skolan och väntar på tåget, skönt att ha trådlöst internet på skolan faktiskt, väldigt bra idé. Ska ju bara vänta en timme till liksom.. Men sen är jag kommer hem ska jag förhoppningsvis träffa emma :D

Imorgon blir en lugn dag, först projektarbete hela dagen, då gör man inte så mycket än så länge, sen lunch som vanligt på någon god resturang och sen lite projektarbete igen innan jag ska hem. Skippar Mohombi på Memento. Har match lördag, känns som att den är viktigare! Ska ut lördag trots allt :) Så imorgon kväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Får hoppas det dyker upp nått roligt.. Eller så får jag ta tag i att hitta på nått roligt själv!







Bilder från adam tensta i rättvik i våras !


RSS 2.0