update

Okej, förlåt för att jag inte har skrivit! Känns inge kul längre? Så varför ska man göra något som är tråkigt? Funderar på att ändra bloggens utseende, det brukar göra det hela lite roligare. För allt blir ju roligare med lite variation, eller hur?

Jaja, var iaf i sundsvall igår och såg på bio med Jogge. Vi såg på New Moon. Kan tyvärr inte säga om den var bra eller dålig för jag somnade mitt i filmen!! Den var ju inte jättetråkig så det var inte därför. Troligen var det för att jag klev upp så tidigt på morgonen, haha. Skönt som fan var det att sova och jag får väl helt enkelt se den en annan gång. Jag missade kanske en halvtimme? Men av det jag såg måste jag säga att ettan var bättre i alla fall =)

I dag sov jag ända till kvart i fyra! Helt otroligt. Jag blev fan brydd då jag vaknade och det redan var mörk ute? Sjukt ju, har aldrig sovit så länge någongång! Men jag antar att jag tog igen all sömn jag missat i veckan :p

Just nu är jag hemma i alla fall, får se om jag drar över till grannen snart och sover.. ciao!


blogg?

Woops, hade helt glömt bort att jag hade en blogg! haha. Jag har typ fullt upp nu. Åker 6 på morgon, kommer hem 6 på kvällen. Och gör jag inte det så sover jag hos Kricki i stan och då har jag ingen dator.

Har mycket att plugga också, men jag har faktiskt kommit ikapp med det mesta förutom medicinsk grundkurs, tänkte göra det på lovet. Kanske dumt att skuta fram det dit? Jag menar vem vill plugga på lovet? Men nu får jag väl helt enkelt göra det.

Ikväll är det luciamixen om någon skulle ha missat det. Jag ska spela med Jogge och hans kompisar, och vi ska klä ut oss. Alla kommer vara så jävla fula! Hahaha, så jag längtar nästan. Det kommer bli kul! Gruvar mig bara lite över mina vingar (ska vara en ängel) har kommit på att det kanske är lite opraktiskt :P haha. Men hellre vingar och sånt än någon porrig dräkt. Precis ALLA dräkter för tjejer hade korta kjolar och stor urringning:P Kände mig inte så sugen på det :P

Har dock ingen skjuts?

Också har jag tråkigt.
Tror jogge sover. Har redan sminkat mig lite och lockat håret även fast det är ca 4 timmar kvar. Men men. Det blir en kul kväll iaf ;)



keep it going louder

Hej! dålig med bloggen som vanlligt, men jag har annat för mig just nu. Får se när jag tar tag i det här på ritkigt igen!

Just nu pluggar jag till ett prov jag ska ha på måndag. Det är så skönt att jag snart e klar med det mesta jag kom efter med. Och snart är det looov! Tänk, en kurs som de håller på med i typ 3-4 månader, gör jag klar på typ 4 veckor! Så det blir litegrann. Men jag klarar det ;)

Har förresten hittat en grym låt!



Bästa på långe måste jag säga=)


Imorn blir det stan och julshoppa! Ska åka med familjen. Måste även kolla efter maskeradkläder? Ska vara med på luciamixen och mitt lag ska klä ut sig, så... haha, hoppas jag hittar något!

hinner inte med bloggen

Hejhejhej'

Förlåt att jag aldrig uppdaterar. Känner inte riktigt att jag har tid med det :P Sitter i alla fall på tåget till skolan nu... Framme om typ en halvtimme. Jag sov med öronproppar inatt så jag har sovit gott hela natten, brukar jämt vakna hur lätt som helst annars! Har däremot fått sovit själv i jogges säng, tråkmånsen har varit med elliot både igår och i förrgår. Och när dom är med varrandra så är dom med varrandra då alla andra sover :P Men det har gått bra endå, förutom att jag inte ska sova med han inatt heller! :(

Vi ska ha öppet hus på skolan ikv, så jag ska övernatta hos krick! :D Om jag fortfarande får alltså, annars får jag väl ta en parkbänk eller något. För om jag inte är med ikväll får jag inte kompledigt på fredag :)

Jaja, startade egentligen datorn för att plugga men inte pluggar jag?


RSS 2.0