new years' dinner

Verkar vara många som skulle göra inbakad fläskfilé idag... Både smördegen och fläskfilén var slut på ica! Men jag hittade den sista ekologiska smördegen så den fick det bli, och sedan åkte vi på konsum och köpte fläskfilé där det fanns hur mycket som helst konstigt nog.

Har nyss fixat i ordning mig litegrann, plattat hår, smink, kläder och sånt. Vart nya svarta jeans, vitt linne och mitt nya halsband. Lite lagom sådär! Älskis kommer nog runt 6, så kanske ska börja förbereda maten snart. Blir gott kan jag lova! 

 

pengar?!

Vilken härlig dröm jag hade inatt, jag drömde att jag först hittade en 500-lapp i en gammal träningsjacka, och sedan hittade jag en till 500-lapp i en gammal väska!! Det var inte lika roligt att vakna upp kan jag säga, haha.


clothes

Här är några av de saker jag köpt. Resten är hemma i huset och där är inte jag just nu!



Från cubus, bikbok och vero moda.
Ska strax duscha och fixa till mig sen ska jag iväg och handla med mamma. Ska handla så jag kan göra middag ikväll, inbakad fläskfilé blir det. Och nån god efterrätt till det... Blir nog bra!

tvåtusenelva

Hellu! Vart stan idag igen som sagt. Gjorde bara av med 350kr i pengar men fick ändå med mig tre tröjor och ett par byxor hem. Bra jobbat! Fast jag hade i och för sig presentkort också, hehe. Köpte i alla fall ett linne på monki, skjorta på h&m, byxor på rut m.fl och en blus på bikbok. Är nöjd! Kanske ska knäppa kort på allt nån dag? Har köpt fem tröjor denna vecka! Sjukt bra ju. Men jag hittade inget snyggt att ha på mig imorgon, får väl använda något gammalt och min fantasi helt enkelt...

Ska laga middag och vara hemma imorn!
Fira med jogge och förhoppningsvis bella och alex. Kanske spela lite wii eller så, blir nog trevligt:)

Tänk att det är nytt år snart! 2011...
Hoppas att det blir ett roligt år, men det tvivlar jag inte en sekund på för jag fyller ju 18 !!

dreams

Hej. Fyndade lite på rean trots allt. En vit skjorta och ett snygg halsband. Köpte även en stickad tröja som inte var på rean men som ändå bara kostade 199. Fattar fortfarande inte hur den kunde vara så billig! Köpte även lite småkrafs på h&m. Har ingen bra kamera att knäppa med så det blir inga bilder. Kanske skulle önska mig en då jag fyller 18? Fast jag önskar mig alldeles för många dyra saker redan!! En GHD plattång, en onepiece, ett kinect, massa pengar och nu en kamera. Dream on linnéa! Dags att skaffa ett jobb kanske?




Jaja, imorgon blir det stan igen! Men denna gången birsta med joggish. Bra! funderar på att köpa ett par dyra, snygga jeans. Studiebidraget kommer ju imorgon! Inte så smart att handla upp allt på en gång kanske. Då blir hela januari jävligt tråkig, haha. Har inte så mycket andra pengar kvar. Vart tar allt vägen?! Men jag behöver faktiskt ett par nya byxor! Jag har ju en massa presentkort på h&m, hoppas det finns något där! :)

Nyår blir.. ? Ja, lugn. Hade velat gjort någonting men alla, precis alla ska ju till vemdalen. Kul att hela byn Ånge byter ställe att vara på... Hade ju kunnat åka jag med, men har ingen skjuts? boende? Och alla har redan fixat. KUL! Så jag ska vara med min pojkvän som alltid finns då man behöver han! :)

HAHAHA!!


shopping

Hello hello!

Bestämde mig lite fort för att följa
med några fina vänner till stan imorgon också! Då ska vi se om jag får tag i allt jag tänkt mig. Man kan ju hoppas! Får se om det blir birsta eller stan. Ska till birsta på torsdag så det spelar ingen roll egentligen. Men det hade varit nice att åka på monkis rea i birsta! Den brukar vara värd en titt.

Tänkte handla lite nya kajal pennor
och en ny neccessär också. Fräscha upp smink väskan lite så det blir en bra start på det nya året ;)

Härom dagen tänkte jag vad jobbigt det nya åre
t blir! Har ingenting att se fram emot?! Sen kom jag på att jag snart fyller 18 och att det snart är gymnasiefest igen. Roligt! Men då jag tänker på att skolan snart börjar igen vill jag DÖ!!!! DÖÖÖ!!!

juluppehåll

Har haft juluppehåll! Det ni ;) Julen var  bra! Fick några fina saker, mest schampo och hudkrämer och såna saker. Ska till stan på torsdag och handla upp lite presentkort och pengar, nice! Men det känns som att allt kommer vara slut då:( Haha, men så känns det jämt. Tänkte inte handla något på rean, det brukar ändå bara bara vara gamla ruttna grejjer. Jag vet exakt vad jag ska köpa!
Juldagen var kul! Men blir nog ännu roligare nästa gång då man är 18...
Nyår vet jag inte vad det blir?! KUL! not.
Men nu ska jag kika på step up 3, ha det gött!

julafton



God jul allihopa! Hoppas ni får en bra dag! :)




uppesittarkväll!

Går inget vidare på bingon! Sista chansen nu på tredje, hoppas! hehe
Snart kommer även min gorgerous boyfriend giorgios hit. Mys på det! Blir väl även till att gratta mamma ikväll kanske? Hon fyller år imorgon om någon missat det. Brukar gratta dagen innan oftast. Hoppas hon gillar den perfekta julklappen vi köpt :D Men nu åter till bingon....

God jul på er!

Måste även tillägga att det har hänt en del konstiga saker
i vårt hus idag. Först försvinner strömmen i typ hela huset, sedan knackar någon på balkongen? INGEN DÄR?! Sen går ugnen sönder och förut brakade soffan ihop?!


Men läskigast var spöket på balkongen!!
Det var verkligen ingen där, ingen katt, inget annat djur... Bara någonting oförklarligt som ville hälsa god jul?! Eller? Hörde verkligen några knack. Bara jag och syrran uppe och vi kollade på film. Hittar ingen logiskt förklaring. Creapy!


det är okej att spåra ur


minusgrader

Snacka om kallt väder, tänker hålla mig inne idag! Antar att fler gör som jag?

 



Alla julklappar är klara. Skönt!




förskyld?

Åh vad jag hatar att inte kunna sova på morgonen då det är lov! Vaknade fan åtta och kunde inte andas, haha, håller nog på att bli förskyld...

Idag är det dan före dan!?
Jag och älsk ska sova hemma hos mig inatt. Man måste ju sova hemma dan innan julafton, så jag övertalade honom :)

Ska inte göra så mycket idag, chilla, mysa. Spela sims? Och hitta några fina kläder inför imorgon och sen spela bingolotto ikväll. Haha, har aldrig spelat det så man måste väl testa?


Satsar på att vinna en miljon, ok?




rings


snart är det jul

Snart är det jul hörni! Ska strax hem och slå in julklapparna (är hos jogge nu). Har köpt så snyggt papper så dom blir coola! Men innan det så ska jag fixa till mig och sedan gå ner på ica och köpa en chokladask. Måste ju ha en till jul kom jag och jogge på. Bra idé!

Annars händer det inte så
mycket idag förutom att vi ska till min moster ikväll som fyller år!
Fick även reda på att Emma har kommit hem, NICE! :D


holiday fund

Hallådär, var i stan hela dagen igår, därav ingen uppdatering!

Jag var mest med som sällskap! Först åt jogge som skulle köpa de sista julklapparna, och då han åkte hem halv 5 så kom mamma som också skulle köpa de sista julklapparna. Sedan mötte vi upp pappa som skulle köpa de sista julklapparna, osv osv... Haha

Jag köpte även lite presentpapper, snöre och julklappsetiketter. Allt på lagerhaus. Också köpte jag en sparbössa åt jogge. Och ett par PERFEKTA tights. Har aldrig varit med om sådana perfekta tights förut, dom åker ju inte ner! Sitter som en smäck! Från Gina tricot.


Här är sparbössan, som jogge gillade tur nog! Lär ta ett tag att fylla den! Och ja, den är lite bucklig. Men den vart 20 kr billigare då, haha! Fast bucklan ser större ut än vad den egentligen är :(

tunnbröd

Hejsan! Sitter här och lyssnar på låtar från green day... Mitt favoritband förut, dom är bra!

Har varit hos farmor och farfar idag från typ 11 till halv 4! Bakade typ två timmar (rätt jobbigt) men sen blev det fika, nygjort tunnbröd! :)

  
 

 

snyggosar

Yeees! Har fått igång tvn. Drog ur sladden till boxen. Haha. Smart man kan vara! Men jag visste faktiskt inte riktigt vart den sladden satt annars hade jag dragit ut den för längesen....

Igår kväll vart det alltså ingen gossip girl och vem kan slå filip och fredrik. Så jag kollade på hemladdade avsnitt av bartenderskolan i ca 4 timmar. Kul man kan ha! ;)

Vaknade klockan 8 idag. Jogge klev upp och skulle  jobba då och jag är dålig på att somna om... Men det gör ingenting för då blir dagen längre :) Om två timmar ska jag till farmor och baka tunnbröd, gott!!

tv jävel!

Hello! Har städat hela jogges lägenhet idag, bra blev det! Skönt att det är gjort nu, då kan jag slappna av :D

Ska strax dit och se på gossip girl, om tvn fungerar, blev nått fel igår, någon sladd eller något som inte satt i (fattade inte) men nu sitter den i också står det typ "vänta medan det laddar, detta kan ta några minuter". Det har stått så ca HELA dagen så man undrar hur fan dom på telia räknar sina minuter... Aja, om det inte fungerar nu heller blir det väl film! Och Ben and jerrys. Det får vi inte glömma!

Imorgon ska jag till farmor och baka tunnbröd. MUMS! hur gott som helst blir det då man bakar själv. Nice! Har en fullspäckad vecka denna vecka. Imorn bak, på tisdag ska jag till stan med mam & pap och på onsdag ska vi fira min moster. Sedan är det torsdag=dan innan julafton. Det är snart julafton med andra ord! jippie! Känns dock inte så. Har kanske blivit gammal eller något?!


party people










gymnasiefest

Okej, nu får jag skärpa mig lite! Men har faktiskt inte suttit vid datorn eller vid internet på hundra år. Har inte haft tid.

Nu är äntligen den här jävla sista skolveckan över! LOV!!
Igår var sista dagen, då försov jag mig eftersom att klockan inte ringde (fattar inte varför?!?!). Men jag kom dit lagom till lekar och fika! På eftermiddagen fick vi se på esteternas julshow på tonhallen, riktigt bra faktiskt!

Efter skolan stannade jag i stan och väntade in Kricki, och på kvällen gick vi på en gymnasiefest med madde och jenny. Kul var det faktiskt! Kanske kommer någon bild...

Dom här skorna hade jag på mig.
Från skopunkten. I love them! Men måste tyvärr limma på dom idag, en klack har lossnat och lite annat har gått sönder :(

Idag är det fjärde advent tänkte jag skriva
men det är inte alls för det är imorgon!

the reef

 

Såg en film igår, the reef hette den. Båt, hav, haj och blod kan jag sammanfatta den med. Den var rätt förutsägbar så ni vet säkert vad som ska hända! Drömde jag inga mardrömmar om den, som tur var, dom hade blivit rätt äckliga.


pluggis

Är stolt över mig själv! Har nyss pluggat matte i prick en timme. Måste fräscha till minnet lite tills provet imorgon, hoppas det går bra! Sjukt skönt att imorgon är den sista "riktiga" dagen för det här året!!

Är i lägenheten i stan nu. Har haft fotbollstunering med skolan idag, det gick sådär för oss, kom femma eller något, inte ok! Jag missade alla chanser jag hade tror jag, det går jämt dåligt för mig på den där cupen, it suck's.

Efter cupen gick jag på stan ett tag och fixade nästan de sista julklapparna, har en kvar. Fixade även biljetter tills på gymnasiefesten på fredag. Hoppas på skoj!!

Imorn åker jag bil hem från skolan med pappa, oh vad skönt! Har naturkunskap och matte. På torsdag är det bara volleybollturnering för idrott/hälsa klasserna och på fredag är det massa trams som fika, film och julkonsert. SÅ SNART ÄR DET LOOV!

lucia

Idag blev det ingen skola! Tänker inte åka dit för att bada på sporthallen nån timme, för att sedan åka hem igen. Så nej, då struntade jag i det =)
Är hos jogge nu, ska snart gå hem tror jag... Ska sy om ett linne och tvätta håret. Det var ett tag sen jag tvättade det, haha. Börjar kännas nu. Ska även plocka fram mina fotbolls skor, imorgon är det fotbollsturnering på skolan. Hoppas det blir kul. Och låt denna sista äckliga vecka gå fort!!!! Som dessutom innehåller matteprovsäckel!

musik musik musik

Happy girl! Laddade nyss hem Dj Mebbes nya album för december. Det kom egenligen ut för typ en vecka sedan men har inte haft tid förän nu. Där finns i alla fall allt man vill ha. Månaden är räddad! Han gör ett helt album med nya låtar i typ dance, club, rnb m.m. Älskar ny musik, hatar gammal musik. Kan inte säga just precis varför, men jag brukar oftast lyssna så mycket att jag blir less och vill ha något nytt. Har aldrig haft en speciell favoritlåt, det funkar inte helt enkelt. Har favoritlåtar för stunden bara. Och då jag lyssnat för mycket på den vill jag aldrig höra den igen och så fortsätter det. Så ny musik i mitt hjärta!! 

Dj mebbes nya, I recommend it!
http://thepiratebay.org/torrent/6022368/DJ_Mebbe_-_29_-_December_2010_(PROMO_Hiphop_R_amp_B_Reggaeton_Slowja


helg

Fullt upp! Har inte hunnit skriva. I fredags blev det idol finalen, igår birsta och luiamixen och strax ska vi iväg och kolla på då jogges lillebror spelar hockeymatch i Bräcke. Sen ska jag heeeeem! Känns som att det var hundra år sen jag var hemma, haha.
I stan handlade jag ett linne, en kavaj, örhängen, strumpbyxor och ett nytt foundationpuder. Fick även ett fint halsband som en tidig julklapp av jogge, tack :D
Typ nio igårkväll kom vi på att vi nog ville åka och kolla på luciamixen ändå, så vi tog tåget till fränsta. Träffade några friends! Åkte hem halv ett. Så det var rätt kul.
Men nu ska jag fixa till mig sedan blir det bräcke som sagt!

birsta

Nej nu ni, nu ska jag gå upp och leta fram något att ha på mig i stan/birsta imorn. Ska dit som sagt dit med joggish. Vet nästan allt jag ska köpa. Tror jag...

Men först... gluggen! Sedan idol final? TRÅKIGT!! Gillar varken Minnah eller Jay så det lär bli en film istället. pussipussipuss


gammal bild från... 08?

möss

Nej förlåt, nu har det varit för mycket sko trams i bloggen! Ska skärpa mig lite, haha.

Hann med en fika med på wayne's idag efter skolan med tjejerna i klassen, vart en snabbfika men det var mysigt ändå. Chaite och sånt! 

Det vart en snabbfika p.g.a att jag var smart och kom på att mina kusiner
från matfors skulle till oss i ånge idag så jag ringde min faster och hörde om jag kunde få åka med, istället för att behöva åka tåg hem från skolan. Så hennes man hämtade upp mig i stan och snipp snapp snut så kom jag hem en timme tidigare än vad tåget skulle gjort. Skönt! Vi slutade alltså halv 12 idag. Kom hem halv 3.

Efter det följde jag med dom hem till farmor och farfar där vi fick hembakat tunnbröd (godaste som finns) också lärde farmor mig hur hon tovar sina små möss. Det verkade faktiskt roligt!



Dom här små gör hon och säljer på hantverkstan i Ånge. Kanske skulle försöka göra en jag med?

i love h&m

Happy happy happy not

Såg att de här skorna fanns i strolek 38 på h&m igen nu.
Synd att jag beställde dom från skopunkten igår. Vill ha nån av dom i alla fall och dom från h&m skulle vara bättre eftersom att dom nog kommer hem fortare (och är lite lite snyggare). Jaja, dom lär väl ta slut på en halv sekund som dom alltid gör så det spelar ingen roll. (??)


Men.dom.är.så.snygga.

försenad

Jahapp, då klassen börjar lektionen halv nio så börjar jag min väg till skolan. Som tar ca en och en halv timme. Bra Linnéa! Men när jag vaknade halv 6 imorse så hade jag sovit 4 timmar. Kunde inte somna inatt!! Så irriterande. Kanske beror på att jag sov så mycket igår natt? haha. Så jag ställde i alla fall fram klockan två timmar och somnade om! Då vart jag mycket piggare, skönt! Hoppas i alla fall att det inte gör så mycket att jag kommer en och en halv timme sent, haha. Tågen går ju inte så ofta synd nog!

Idag är det äntligen fredag! Jag hade fredag igår. Känns som att jag gått en dag för mycket den här veckan, konstig känsla, haha... Längtar tills imorn! Då blir det birsta wiith mai boiifriäänd!



En helt vanlig soptunna i tunisien...




shoes

Tog en chansning, beställde skorna ändå. Dom kommer troligtvis inte komma innan fredag nästa vecka, om dom ens finns kvar att köpa! Lagersaldot skulle också vara lite knasigt under inventeringen. Jaja, värt en chansning i alla fall, jag gillar dom! Kommer att användas vid andra tillfällen!

ARG, BESVIKEN, LEDSEN

Japp! Idag kom min väska. Men jag blev besviken. På bilden är alla stålgrejjer silver <3 men i verkligheten var allt guld?! Kul skämt h&m, jag är allergisk mot svart+guld! (inte på riktigt men...) Jag gillar verkligen inte kombinationen svart och guld i alla fall. Silver hade varit såååå perfekt. Som på den här bilden.



Ååh, underbar! Man kan ju undra vad det var för väska jag fick istället?
Men tror det eller ej, jag tror nästan jag ska behålla den ändå. Den är perfekt storlek och trots allt fortfarande svart som jag ville ha den och jag tror inte jag kommer hitta någon bättre. Men jag blev som sagt riktigt besviken. Den hade varit SUPER snygg med silver som på bilden. Men med guld blev den bara snygg. Aja.

En annan sak som gör mig ARG BESVIKEN och LEDSEN är att på skopunktens hemsida står det att om man beställer skor mellan perioden 7-10 december så kan leveranstiden ändras till 7 arbetsdagar pga inventering. Det betyder att mina älskade skor inte kommer hinna komma innan gymnasiefesten. Och då var det nästan ingen idé att beställa dom! Så dåligt... Och dom är slut i Birsta som sagt. Vad jobbigt livet kan vara ibland!
Här är skorna som jag VILL HAA!!!!!!!:



Bra, nu har ni fått ett alldeles för långt inlägg om allt jag är frustrerad över just nu, great.



birsta vecka

Hej, använde ingen dator igår så då blev det inget blogginlägg tyvärr. Följde med jonna som klippte sig efter skolan och sen åkte vi på birsta en sväng! Inatt har jag sovit 10 timmar, skönt! Men det känns inte så dåligt nog.

Åker tåg nu, när jag kommer fram ska jag till jogge direkt, hjälpa han med tvätten lite och kanske äta middag där! Sen hem ett tag :) Funderar på att beställa ett par skor från skopunkten. Dom är slut i 38 på birsta så kanske bäst att skicka efter. Bara det att jag inte vet om jag ska ta 37 eller 38?? Sist jag beställde skor därifrån i storlek 38 var de stora som ballonger (bra jämnföring där). Så jag har ingen aning om vilken storlek jag ska ta nu. Vill ju inte beställa fel! Känns som att jag ligger mittemellan... 37,5 vore bra.

Jaja, har jämt sko/kläd/jack problem. Börjar bli lite less på det! haha.

På lördag ska jag till Birsta för trejde gången den här veckan. Ska dit med jogge och hans family. Perfekt! Måste hitta nått snyggt att ha på mig på gymnasitefesten som jag ev ska på nästa vecka. Kläder, kläder, kläder.

lussebullar

Hej! Lussebullsbaket igår blev bra. Men kanske måste ta och baka en gång till? Haha, hälften tog slut rätt snabbt. Mamma tog med många till sitt jobb och jogge gillade dom väldigt mycket, haha.




Innan ugnen.


Nu dör datorn hejdå!!

lussebullsbak

Perfekt! Provet gick bra, vi fick sluta efter det och nu sitter jag på tåget hem. Hinner hem till Project runaway och Ung & bortskämd. Yes!

Tänkte även ta och baka lite lussebullar idag. Det var längesen sist! Ett år kanske? Men fan vad gott det är! Ska skynda mig till mammas jobb och hämta ica kort, sen hem till älskling och lämna grejjer och tillslut till ica för att handla ingredienser. Hoppas jag hinner det på en halvtimme så jag kan se Project :)

Imorn är det onsdag, det vill säga halvtid av skolveckan, gött! Missa inte finalen i bartenderskolan ikväll förresten, det ska inte jag göra! 22.00 kanal 3!




kommer ta slut snart



Give me?

är så trött

Åh hade tur att jag tog mig upp ur sängen imorse. Var så jävla trött! Ville bara sova vidare. Men det är eeeen vecka kvar nu. Typ. Nästa vecka är inte så viktig.
Idag är det specialidrott och svenskaprov. Hoppas provet går bra, jag har inte pluggat så mycket :/ Det handlar om upplysningen som fanns på 1700-talet, hmm låter kul va? VEM BRYR SIG!

Jaja, hoppas dagen blir kort så jag får åka hem två! Vill inte missa project runaway klockan fyra och Ung och bortskämd klockan fem. Missade ung och bortskämd igår så det är tur att det går repris!

Längtar till helgen. Ska till stan/birsta med jogge och hans family. Bra! Behöver verkligen några nya snygga kläder. Kanske nått att ha till nyår? Ja jag måste leta helt enkelt! Ska dessutom köpa de sista julklapparna. Det är inte lika kul att gå på stan efter skolan, då är man alltid stressad till något tåg eller så.

Vi hörs!

söndag

Åh, nu är det bara att hålla ut. En jobbig vecka kvar, innan sista veckan kommer. Den brukar alltid vara slapp med film och sånt. Sen jullov! Har prov på tisdag och rapporten ska vara klar på torsdag. Det ska bli så skönt då det är över!

Ska dessutom åka bil imornbitti till stan. Sjukt skönt! Ska åka med Jonna, klockan 7... Istället för tåg klockan 6. Bra start på veckan! :D

Börjar halv 9 imorn och slutar 10 så då vi slutar ska jag och tjejerna i klassen åka till birsta för lite julshopping. Vet dock bara en julklapp jag ska köpa. Är mer sugen på att köpa nått snyggt festplagg till mig själv, eller ett stort halsband! Kommer väl antagligen bli så också... Julklapparna får helt enkelt vänta! 



Snart ska jag promenera till pälsk, kanske är bra att röra på sig en gång om dagen i alla fall, haha. Har bara slappat idag! När jag kommer dit ska jag i alla fall spela lite tv spel och se på gossip girl + vem kan slå filip och fredrik. En helt vanlig söndag alltså!

vi hörs!

bik bok


polo



Också vill jag ha den här. Har en i svart redan, love it!

blåa fast svarta

Vill ha de här skorna fast i svart. De fanns för en timme sen på hm.se men nu verkar de vara helt slut :( Dom kostar dock lite mycket, 600 kr och dessutom stod det att mockan var gjord av ko? Så jag tappade suger lite grann.... Men såååååå snygga!
Skulle kanske vara coolt i blått men jag vet inte om jag skulle använda dom då... Vill ha svarta!!
Nu ska jag plugga!

payback time

Hej, har inte blivit nån uppdatering på länge. Mycket att tänka på, inte så mycket som händer. Har inte haft lust att skriva!

Igår var jag i alla fall med shaggy och Kricki. Mysigt. Fast shaggy tyckte inte att det var lika kul :P Han gnällde mest för att krickis mamma inte var hemma, haha.
Idag ska jag chilla. Kanske äta lite godis, det är ju lördag! Det är sjukt skönt att nästa vecka är den sista "riktiga" veckan på skolan. Innan jullovet alltså. För ja, snart är det jul!

Nästa vecka kommer min älskade väska äntligen!

RSS 2.0