tolv timmar kvar

Nu mina vänner är det inte lång tid kvar :D

Har packat färdigt allt, fixat fika till tågresan och tjatat till mig lite pengar från mam och pap. Känner på mig att det här kommer bli en perfekt vecka :D Till och med kläderna jag har med känns rätt, det brukar dom aldrig göra!

Men ska faktiskt beställa en hel del kläder från h&m innan jag åker och dessutom shoppa som en tok i stockholm. Måste ha hur mycket nytt som helst innan jag flyttar :D

Nu ska jag snart duscha, kolla så att jag har med mig allt och packa ner det sista :) Nu väntar jag bara på fem dagars party ;) Kommer hem på söndag så ni lär inte höra av mig tills dess antar jag, ciao!

   


hur segt kan tiden gå?

Åh vad jag längtar tills jag ska flytta. Tänk att få inreda en lägenhet liksom. Bo helt själv (nästan) Göra vad man vill osv... jaa, jag längtar verkligen!!

här är bilder från classic 08

 
 
 

Klockan 6 ska jag nog på jogges match.. Får se hur jag tar mig dit och om nån vill följa med. Men just nu vill jag bara att det ska bli tisdag och rättvik! <3

söndag

Sitter här och dricker te nu, vaknade hos jogge typ klockan tio. Vaknar jämt prick klockan tio! Men brukar sova längre då han också sover där. Nu klev han upp klockan sju och jobbade :(

Idag ska jag nog kanske se på jogges match i bräcke och börja packa lite mer. Annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra som vanligt?



Nu är det inte långt kvar till tisdag.. .:)

en månad kvar

Känner mig otroligt tråkig. Men änner endå inte för att hitta på något. Vill att det ska bli tisdag så jag får träffa min skrutt! Saknar henne så himla mycket, och fan vad roligt vi ska ha!!!!!

Dom flesta jag känner ska till fränsta festivalen idag... Men jag tror som sagt att jag ska stanna hemma och tråka. Ska dessutom spara pengar till rättvik och till stockholm som jag ska åka till med älsk.



Längtar väldigt mycket till jag flyttar nu. Tänk att få bo själv! Också ska jag få en ny bärbar dator dit :D Kommer dessutom bara bo 5 mil ifrån dom flesta kompisarna som ska gå i sundsvall. Det är ju hur bra som helst! =)

Blev faktiskt väldigt sugen på att köpa naturgodis och en ny solo tidning idag.. Men kanske borde gå ut och springa först? Ska i alla fall hämta ut biljetterna till rättvik idag :D


inte illa

Jo, nu sitter jag här, 350 kr rikare :)

Ska dra på ica så fort älskling kommit hem, måste handla mat till stugan :P Ska nog inte på ånge matchen heller, men vet inte än, får se hur det blir.  

Här har ni i alla fall en skön låt som jag hittade!
Kom på nu förresten att jag kanske borde packa :D



snart över

Åh, vad skönt. Snart är de här barnvakts-timmarna över! Men dom har suttit och spelat tv spel dom flesta timmarna så det har inte varit så jobbigt. Annars har vi ätit pannkakor, hoppat studsmatta och köpt glass. När som helst kommer dom och hämtar ungarna och jag får min lön ;)

Jag och jogge ska se på Ånge - Barnsley ikväll innan vi åker till stugan. Kan säkert bli kul... Vet inte vad jag ska göra tills dess? Visst, det är sol ute, men det är typ bara 15 grader så det är nog inte så skönt att sola, eller har jag helt fel?



Linnea i drömsitsen - mjukiskläder och veckorevyn korsod i handen, haha

Barnvakt

Känner på mig att det här kommer att bli en bra dag. Mina kusiner kom just, som jag ska passa till klockan två. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på med dom, kanske köpa glass, eller bada, men det är typ bara tio grader ute? :o

Satt precis på tv spelet åt dom. Hoppas dom roar sig med det nu i typ tre timmar så jag kan sitta här, haha.



OMG kolla mitt långa hår!! Hatar verkligen mitt hår just nu. Går inte att göra någonting av det! Vad har jag gjort egentligen? Skulle aldrig ha klippt mig. Det kommer ju ta ett år innan det blir sådär långt igen :(

en vecka kvar

Beställer biljetten till rättvik snart. Det blir tisdag till söndag :D

Ska förresten vara barnvakt imorgon. Åt mina kusiner, som är typ 8 och 6 år. Från kl 9 på morgon till 14. Tack vare det blir jag 350 kr rikare;) Kommer bara behöva sitta och kolla på då dom spelar tv spel i fem timmar, hehe. Och möjligtvis göra pannkakor åt dom. Lätt jobb! =)

Nu ska jag duscha och sedan dra till älskling :) Längtar till stugan imorn!

...

Vissa vill bara glida fram i livet. Andra inser att man måste kämpa för att det ska bli någonting av det.

uppdatering

Erikslunds kvällen blev rätt så kul faktiskt. Och emma kunde gå på den endå så det blev världens överraskning!

Igår var jag med föredetta 7B gänget, jag, gina, emma och madde. Vi tog mopparna ut i regnet och fikade o snackade. Senare på kvällen blev det bastu och film hos gina, mysigt :)

Imorn ska jag och älsk till hans stuga igen. Längtar! det är så skönt att bara vara där. Kommer hem på torsdag kväll.

Fick reda på idag också att elin hänger med till rättvik! Så vi åker dit på tisdag nästa vecka. Bara det att hon åker hem på fredagen och jag på söndagen. Tror det kan bli en riktigt kul vecka faktiskt! :D

vi gör det igen




Classic car week 2009

får hoppas på det bästa

Har haft jättemysigt i stugan med älsk =) Skulle kunnat sova där en natt till! Vi gjorde inte så mycket,... Såg på film, lagade mat, badade (kallaste vattnet i sverige typ) och tog det lugnt ;)

Ikväll blir det fest i erikslund. Tror faktiskt det kan bli riktigt kul!


:@



döööööööööööööööö

haha

Men här är definitivt snyggaste bilden! Så himla klockren, haha.



Och Emma kommer på lördag!! :D Men synd nog kan hon inte gå på festen. Annars hade det varit skitkul. Fast det blir det nog endå=)



old times

Äntligen torsdag!
Idag ska jag och jogge åka till hans stuga i bräcke. Blir kvar tills imorn kväll, mysigt! :)

Så nu ska jag bränna massa filmer så vi har något att göra, haha. Ska även dra ut och springa idag. Trots all träningsvärk sen pumpen igår... Men hela dan känns bättre då man har sprungit! Sån skön känsla efteråt.

Hittade några gamla bilder.. Såhär såg jag ut för några år sen alltså :P







haha, jag tyckte faktiskt att dom här bilderna var snygga då.

äntligen?

Idag är det verkligen sol på riktigt! Så jag borde verkligen passa på att få bort den här blekheten

Imorgon åker jag och jogge till hans stuga en natt, mysigt :) Ska fixa massa filmer nu så vi har något att göra, hehe.

Får även hoppas på att lördag blir kul och att emma hinner komma till kvällen!



Har inget intressant att skriva om nu, så hejdå!

jävla skiiiit

Var otroligt less på mitt slitna o risiga hår så igår ringde jag frisören och fick en tid på kvällen... Mitt största misstag på länge! Hon klippte av säkert en decimeter! Jag missuppfattade nog lite hur mycket hon skulle ta.. Så nu har jag helt enkelt väldigt kort hår, inte långt som jag alltid velat ha. Får väl ha det uppsatt i ungefär ett år, sen kanske det är samma som förut :(

Det är inte lika kul att blogga då man inte har några bilder, och på just den här datorn har jag inga bilder så därför bloggar jag inte lika ofta!

Idag är det lite sol så idag ska jag nog passa på att sola =)

väldigt lyckat

Det var hur skönt som helst att vara ensam hemma. Fast jag och jogge sov till typ två så dagen blev lite kortare än vanligt!

Kvällen igår blev väldigt rolig faktiskt. Först var vi hos mig ett tag, sen drog vi till tony som hade födelsedagsfest, och tillslut hamnade vi hos mimmi. Blev en sen kväll men sov till nästan två idag igen. Men tänker inte ge er några detaljer :P


idag ska jag bara ta det så lugnt som möjligt...

Snart är ju fan sommarlovet slut! Det känns som att varenda helg är uppbokad och planerad ända tills skolan börjar, eller ända tills jag flyttar... Fan vad kul!!


ensam hemma 1

Japp det blev en springtur trots allt! Vetifan vart jag hamnade? Ut på någon konstig stig men sen hamnade jag på forsön tillslut. Det blev 5 km, men kändes som mycket mer? :o

Ikväll har jag varit hos mimmi med sara och julle! Vi har käkat pizza och sett på "jiddra inte med zohan". Har sett den förr men den var lika kul nu ;)

Imorgon är jag ensam hemma hela jävla dan! Ska bli sååå skönt. Dom andra ska till stan och det kändes som ingen mening att följa med då man inte har några pengar att handla för :@

Men en dag ensam i huset är fan lika roligt! Hehe. Ska bli så skönt att flytta hemifrån i augusti. Stör mig på allt och alla här nu !


ut eller inte?

Är det bara jag som gillar regnet? Pappa skrek just "sabla jävla regn", och jag blev lite chockad.. Sååå hemskt är det väl inte? :P Jag tycker det är skönt att man får sitta inne utan dåligt samvete.. Också blir det mörkare och mysigare ute.

Ikväll ska jag o några tjejer käka pizza hemma hos mimmi (precis som att jag behöver det).. Efter blir det nog film eller något, mysigt!

Funderar även på om jag ska ge mig ut och springa. Men motivationen är helt borta? Hur får man tillbaka den om jag får fråga? Någon som har lust att hänga med ut?

Annars har jag inte ett skit att göra idag. Ska nog fan ut och springa endå... Allt känns så himla mycket bättre efteråt.

jag älskar jogge


längtar!

Hejhopp!

Sitter hos jogge nu, har nyss vaknat :o Vi var vaken enda till fem inatt, har däremot ingen aning om varför.... Kan bero på att vi kollade på livet enligt rosa i tre timmar, haha. Kollade även på resor och hittade en grymt billig flygresa den 9 august! Ska ta tag i det här och boka fort, bara en månad kvar! :)

Ska kanske ta och pallra mig hem och äta frukost nu, min mage klarar inte det här längre:P

Ikväll blir det nog pump,nån som hänger med?


hej igen

Har haft det riktigt skönt utan bloggen faktiskt! haha. Har knappt suttit vid datorn på hela tiden. Har inte kollat en enda gång på tv heller, de ni ;) Har varit fullt upptagen med fotbollscup, gf och kompisar :)

Cupen gick kanske inte ritkigt så bra som vi hade hoppats, men vi kom i alla fall till a-slutspel.

Gf var faktiskt riktigt roligt. Var där med Elin, Kricki, Alice och Madde :) Träffade älsklingen senare och det gjorde så kvällen blev perfekt! Vi var mest inne på discot. Det var lite för litet i år men musiken var bra så jag ska inte klaga :)

Har fått brev hem också, om att jag kommit in på sjöfartslinjen (inte så förvånad men) Så helgen innan 24 augusti ska jag flytta dit! Det ska bli hur skönt som helst att få bo själv! Lite läskigt ska det nog bli, men jag har ju haft mycket tid att förbereda mig på.

Och snart blir det classic car week och efter det förhoppningsvis utomlands med love...






RSS 2.0