tisdag

Hej! Vill bara meddela att jag lever. Har dock ingenting att blogga om för just nu händer det inte mycket. Tar det väldigt väldigt lugnt bara. I förrgår spelade jag The Sims 3 i fem timmar till exempel, haha. Jag och jogge fick förresten hem kameran igår! Den var väl inte superbra men vi fick vad vi betalade för (599:-) och den går att använda i havet så det ska nog duga ;)

Tänk att vi åker nästa vecka! Så sjukt skönt. Och på söndag drar jag till Rättvik, det blir också kul! :D

Hittade förresten en väska i stan. En perfekt! Den var liten, svart med nitar på också hängde det kedjor på den, men dom tog jag bort för det vart mycket snyggare utan dom! Köpte även ett skitsnyggt armband för bara 25kr =) Också blev det ett linne och en collagetröja.

Ikväll blir det träning :D hejdå!

torsdag

Hej! Torsdag idag... det är så jävla tråkigt då det inte är sol ute längre, vart fan har den tagit vägen?? :(

Inatt hade jag Playa del sol marathon med jogge, haha roligt är det. Fast jag somnade efter ett tag, gick nog och la mig på riktigt vid 3 tror jag:P

Hoppas kameran vi beställt kommer snart! Fast det lär ju ta hundra år... Har även beställt en bikinitopp, jag lyckades hitta en bandeau bikini i min storlek :D Det kostade dock en helförmögenhet.... Hoppas den passar!

På lördag blir det nog stan. Ska handla en liten partyväska, och kanske lite höstkläder om jag hittar. Sjukt att det är höst snart. Har det ens varit sommar? tror fan inte det!




tävling

Mina designade sko på NELLY.COM

Detta är min sko på Nelly, rösta om ni vill vetja;) klicka på bilden och rulla ner :)


agla?




Ett sånt där fint mail fick jag idag. ROLIGT!!!! Men dom har dock fixat ett annat lite dyrare hotell åt oss. Det heter Agla. Det hade bara fått bra betyg, så det får väl duga. Dom ligger typ 200m ifrån varandra så det här ska nog bli bra ändå! =) Fast Europa lät som ett roligare hotell, men, men..









Snart bara två veckor kvar :)

teenage crime



we don't sleep when the sun goes down

lördag

Hade hoppats på sol idag så jag kunde sola men nää....

Känner mig lite rastlös nu! Vill att något roligt ska hända, sitter mest och drömmer mig bort till rhodos... ;) Beställde klänningarna förut, en sak till att längta efter :D Ikväll ska jag inte göra nåååånting.


snart så!

Hej! Nu är det bara 3 veckor kvar till Rhodos. Har suttit och läst lite om det nu och kan ju inget annat än att längta! Jogge ringde även sin pappa i rhodos idag och berättade att han skulle komma, det blir sjukt kul att träffa alla :D typ 100 släktingar och kusiner, haha nästan iaf.

Har fått pass och ID kort och även beställt en kamera. Det blev en vattentät från Rollei. Jag och jogge delade på den så gör det inte lika mycket ifall om den suger, för då har man ju inte betalat lika mycket:P Men det ska bli rätt skönt att knäppa kort i vattnet och vid stranden utan att vara rädd att den går sönder.

Ska också beställa två klänningar till resan, gött!! Inte så långt kvar nu :D

Chiffon Rara Dress

Mary Top

Här är klänningarna. Funkade tyvärr bara med små bilder men det får duga. Dom är ifrån Nelly.com ialla fall!



Här är kameran. Så snart ska jag börja ta mer bilder! =)

TVÅL

Gjorde ett byte med amanda, hon fick min vanilla/coconut bodyspray och jag beställde två andra som hon fick betala. Fick hem dom idga faktiskt, den första heter TVÅL aroma Mist, pink cotton candy och luktar typ rent och sött. Den andra är från samma märke med lukten jordgubb/vanilj, men den luktar faktiskt nästan lite hallon och den luktar sötare än den andra. Båda två luktar gott men jag tycker att pink cotton candy luktar lite godare :) Från Eleven.se. 
 






perfect

Var i stan för någon dag sen, lyckades hitta en perfekt kavaj för bara 199kr! Fick nästan hjärtklappning, men sedan insåg jag att det inte fanns nån storlek, såklart... Det fanns 36 och 40. 36an var för liten över axlarna och 40 var för stor över axlarna! Och inte en ända 38 fanns det.

Men dagen efter smsade mamma mig och sa att den fanns på hemsidan, så jag gick in och kollade och yes, den fanns! Så hon beställde den på en gång och den kommer i mitten av augusti! :D Jag lyckas alltid vilja ha saker som det är oändlig väntetid på... Men om man verkligen vill ha något så spelar det ingen roll! Nu är den förresten helt slut för alla som undrar... Jag kanske tog den sista vem vet ;)


199:- Finns även i grått!

kamera?

Funderar på att köpa mig en kamera. Har kollat lite på en sån här, nån som vet om den är bra? Den heter Samsung ES25..


Min kamera fungerar så otroligt dåligt så jag blir galen! Funderar även på att köpa en vattentät kamera, fanns en sort som kostade 500 kr, billigt, men verkade inte direkt vara nån bra kvalité? Men vet dock inte om jag vill lägga ut pengar på en kamera... Känns som att alla mina pengar bara rinner ur händerna som sand till exempel :P Behöver fickpengar till rhodos också kanske jag vill ha lite nya kläder innan skolan börjar.

Men jag lyckades faktiskt skrapa fram 380 kr i småpengar ur min spargris, inte dåligt :D Ska fundera vidare på det där...

sommarlov

Sommarn flyter bara på... Är rädd för att den ska ta slut snart så jag ska njuta så mycket som möjligt :) Har mycket att se fram emot! Classic car week i rättvik, Rhodos, lägenhet i stan osv.

Ja, jag och jogge åker till Rhodos den 5 augusti! Ska bli såååå skönt. Tänk att det var ett år sen sist vi var utomlands :) Men nu ska vi åka och hälsa på hans pappa och hans släkt istället, det blir kul! ;D Hotellet ligger alldeles brevid stranden och barstreet, mitt i stan, perfekt ;D


Hotel Europa


Innan vi åker ska jag vara några dagar i Rättvik, på classic car week. Det suger att jag inte kunde vara där hela veckan, men måste nog säga att utomlands är lite bättre ;)

Och sist men inte minst så kommer jag ha en lägenhet i sundsvall till hösten! GREAT! Typ 100m från skolan. Kan inte klaga!!




RSS 2.0