flytt

Hej! Skrev inget igår tror jag? Eller jag gjorde kanske det? haha, minns inte.

Har i alla fall sovit den första natten i jogges nya lägenhet i natt! Gick jättebra :D Fast det är fortfarande lite tomt där, ingen soffa än och så. Vart en riktigt jobbig dag igår, först fotbollsträning och sedan fick jag springa upp och ner för en massa trappor med alla saker som skulle dit. Han bor längst upp, riktigt jobbigt! Höll på från typ tre till nio på kvällen, så jag somnade ganska lätt efter det iaf!


mittis?

Hej! Söndag idag, det betyder träning! Är dock inte så sugen på det på grund av mina ben. Vet att jag kommer få ont, blir så less!!!

Igår kände jag för att vara lite spontan.... Så halv tio gick jag och mötte jogge som var på förfest. Ville verkligen inte bara vara hemma och ha tråkigt! Så jag satt där ett tag och sedan skulle dom på mittis såklart, men jag kände inte för att gå hem då, så jag följde med... Ritade en egen stämpel igen, och dom dumma vakterna gick på det, haha. Corroded spelade ett tag, men dom är ingenting för mig! Det är roligast då det är musik man kan dansa till! Men rätt kul hade jag i alla fall :) Jag och jogge gick hem vid halv 2, skönt att det inte blev så sent :)


innan mittlandiafestivalen förra året

Och nu sitter jag här på rummet och gruvar mig för träningen... Ska be mamma ringa och boka en tid hos kiropraktorn, har hört att det kan bero på att man har fel i ryggen?

ciao!

första maj




Ikväll ska jag nog vara med Bella, vet inte riktigt vad vi ska hitta på men något kul blir det nog;)

Igår fick jogge dessutom nyckeln till sin nya lägenhet, kul! Så ska nog hjälpa han att flytta in imorgon :) Ser framemot det, det enda dåliga är att vi inte kommer bo grannar längre, det suger! Älskar att bara kunna gena genom buskarna när jag ska dit :D Nu får jag väl ta fram cykeln istället!

Imorgon är det fotbollsträning också, men vet inte hur mycket jag kan vara med p.g.a mina benhinnor. Har vilat en vecka nu men det är inte bättre än, orkar inte vänta längre! haha. Har smörjt med voltaren i typ en vecka också, men ingenting funkar! Vore ju en fördel om det är bra tills på våran första match på torsdag !

på gång igen?

Hej elin och kricki :D
Efter några önskemål kanske kanske jag ska börja blogga igen. Ja, KANSKE sa jag.... :)

Igår var det valborg. Först tänkte jag inte göra ett skit men efter lite omständigheter var jag tillslut hemma hos elin! Där var det väldigt roligt :D Tills vi åkte till Forum där det sög. Lyckades ta mig in (som vanligt) denna gång med en blå penna. Ritade en egen stämpel, inte ett dugg lik faktiskt, men det funkade! 

Efter ett tag åkte vi dock ut men det är en annan historia... Och det spelade ingen större roll för att det SÖG där! Bara raggare, gamla gubbar och bugg-musik. Väldigt tråkigt!! Fixade skjuts hem och var hemma halv 3. Helt okej kväll och lite roligare än att bara vara hemma iaf :)


RSS 2.0