luuugn dag!

Jaha, då var samhällskunskapen inställd. Sjuk lärare, ovanligt... Så idag hade vi bara gym! Ska i alla fall till Birsta lite senare med jonna & jossan, också ska vi äta på "tant anci och fröken sara", gott hoppas jag! Sen stannar jag och sover i stan, skönt att få sova ut lite imorgon bitti!

Hade väl inte så mycket mer att informera er om just nu... Ska sitta och slöa vid datorn nån timme innan vi drar ;) BYE!

Här är några bilder från Stockholm i alla fall :)

image description image description

image description image description

image description image description

image description image description

image description  image description




Back home

Åååh lagomt trött då! Kände på mig imorse kl 05.30 att det kommer bli en jobbig vecka... Håll ut, håll ut... Snart studentkryssning, födelsedag, karlstad och sportlov!

Helgen i Stocholm var i alla fall bra!! Skitfint hotellrum, har shoppat en del och ätit maaaat. Åt på TGI friday i lördags, det var gott! Också såg vi ju på RAW i fredags, har nog inte skrattat så mycket nångång! Haha, skrattade så jag grinade. Måste nog kolla på det nån fler gång! Tänk om man var uppvuxen i stockholm, vad roligt liv man skulle haft. Känns mindre bra att vara hemma i Ånge och Sundsvall om man säger så...

Lägger in lite bilder från helgen sen då jag har telefonsladden. Just nu sitter jag på skolan och väntar på tåget bara.... BORING


MacBook Pro

Hej! Såhär snygg sitter jag nu med Jogges nya Macbook pro. Sugen man blir! Häftig dator alltså, dock mycket att lära sig men mycket mycket bättre än alla andra... Måste nog köpa en Mac jag med den dagen jag känner att jag har för mycket pengar... Om den dagen någonsin kommer. Kanske börja skrapa triss? Nja, jag vet inte. Men det skulle vara häftigt att ha en!
Imorgon bär det av till Stockholm! Äntligen, fan vad skönt det ska bli!! Och vad jag ska handla. Hoppas jag hittar mycket... Sen ska vi dessutom gå på Raw som säkert blir jättekul, och äta god mat och bo på ett mysigt hotell! Längtar till och med till tågresan, haha, ja ni hör ju!
Idag har jag tänkt packa lite, fixa naglarna och sånt... Kanske plugga lite teori. Hade bara gym på skolan idag så det kändes inte så nödvändigt ;)

dagarna man minns



























Vilken otroligt bra sommar detta var... Kan det ha varit 2008 eller 2009? 15 eller 16 år gammal? Något sånt i alla fall! Och i Rättvik förståss.

Inget man glömmer i första taget ! <3

Vakna!

Sitter i kollar på vakna med the voice nu... Har idrott klockan 9, med världens sämsta lärare son gör hela dagen tråkigt... Men, men, får väl hålla ut. Sen har jag engelska, inte heller värst roligt! Men vad gör man?

Imorgon har vi bara gym på morgonen så funderar på om det är värt att åka till skolan eller inte... Tveksamt! Skulle vara skönt att sova längre än till halv 6 =)


Håller ut 3 dagar till

Ligger i sängen nu och läser lite i körkortsboken. Går ju bra med tvn i bakgrunden... Eller?!

Är sååå trött och har träningsvärk och ont i nacken. Ingen bra kombo. Stack hem tidigare idag från skolan, hoppas jag inte missade nått viktigt. Men det tror jag inte.. Så skönt att komma hem vid tre!!

Ska strax hem och äta middag, är hos Jogge nu men han jobbar! Sen ska jag ta det otroligt lugnt bara... Har bara tre skoldagar kvar nu innan det äntligen blir fredag och Stockholm! Längtar grymt mycket!!


helg!

Hello friends!
Helg nu, känns super!
Lite tråkigt att det redan är söndag imorgon dock. Men då står fotbollscup på schemat så det blir kul!

Idag ska jag nog bara ta det lugnt. Ska strax dammsuga lite och plocka undan. Hatar smuts så det ska bort! haha. Fick lön igår med, för det jag jobbat under jul. Det satt bra inför stockholmsresan! Ska även spara hälften ungefär. Men nu var det dammugning ja, ciao!


Varför så rädd

Åh, nått jag inte gillar är när människor inte vågar ta emot hjälp från andra...

Erbjöd mig hjälpa en tjej idag upp för en trappa med barnvagn och fick till svar "nej det går bra tack", vilket det uppenbart inte gjorde. Men hjälp ville hon inte ha i alla fall.

Varför kan man inte bara ta emot hjälp från andra? Det är väl inget fel med det? Nä, här ska man klara sig själva och inte besvära andra... Och om man besvärar andra så ska man vara noga med att ge nått tillbaka för att inte stå i skuld. Så typiskt...

Kände mig bara dum när jag ville hjälpa till... Som att det var dumt av mig att ens fråga. Så borde det väl inte kännas?


Äntligen!

Åh, det är så skönt att det är fredag imorgon! Har längtat hela veckan. Känns inte ens jobbig att kliva upp halv 6, underbart. Kommer nog bli en bra dag!

Bakade kärleksmums eller vad det heter förut, och kollade på biggest looser samtidigt, haha. Men gott blev det i alla fall. Nu ser jag fram emot att lägga mig i sängen och sova, speciellt med Älskis bredvid :-) godnatt!


en slapp torsdag

Hej! Idag var det en skön dag, först gym på ego på morgonen, sen lunch, och nyss hade vi projekt och företagande kursen. Nu har vi slutat så tar två tåget hem. Skön....t

När jag kommer hem ska jag på körskolan o sitta där ett tag innan jag ska köra igen. Goodie. Imorn är det freeedag. Och en vecka kvar till Stockholm. Kan inte vara gladare?! Förutom då jag sitter på tåget påväg dit :D Men först väntar ännu en lång skolvecka... Dagen imorgon blir speciellt lång. Först en kurs på morgonen i ca 2 timmar och sen efter lunch har vi en till. Dessutom tillsammans med klassen vi inte gillar. Fick vi reda på idag. Men ny lärare och allt... En fredag eftermiddag. Bara att hålla ut...






onsdag

Hej! Har idrott B nu med en lärare jag inte tycker om allt för mycket... Eller det är inte bara jag, alla på skolan kan nog hålla med. Har dock haft han i idrott i tre år. Och vet ni vad? Han kom inte ens ihåg vad jag hette imorse. Då känns det ju ännu bättre.

Aja, ska skriva en idrottsplanering om en idrottslektion vi ska hålla. Blir nog bra... Gick även ner till It supporten förut och jag ska få ett nytt tangentbord! Bra! Håller på att få nått fel på mitt, tangenterna fungerar aldrig. Förutom ibland, då de funkar hur bra som helst?! Jättekonstigt...

Efter lunch är det engelska i alla fall och sen funderar jag på att åka till birsta, vill köpa ett par byxor där för mitt birsta presentkort, istället för att köpa dom i Stockholm. Som jag förövrigt längtar asmycket till!!



Just nu vill jag bara ha heeeelg. Som kommer bestå av en fotbollsträning, en ledig dag, kanske lite övningskörning och fotbollscup!

new in

Nu har jag bilder på sakerna jag köpte igår. Nöjd! Sitter på skolan nu och har nyss jobbat lite med projektarbetet. Snart lunch sen har vi samhällskunskap. Måste åka hem 2 idag, klagar inte  ;)



Klocka, ur & penn 250:-



Tröja h&m, 199:-



Väska åhléns, 399:-

några sedlar fattigare

Hej! Idag har det varit en bra dag. Eller jag har varit på bra humör i alla fall! Speciellt över att jag hittade 3 bra saker på stan idag, en klocka, en tröja (som för en gångs skull inte är svart) och en perfekt väska. Det var ödet med väskan. Såg en tjej på skolan som hade en liknande eller kanske t.o.m likadan, tyckte den var snygg och dog lite. Sen kollade jag runt på nätet efter liknande men hittade inget. Efter skolan gick jag direkt till Åhlens, och gissa vad jag hittade?! En typ exakt likadan om det inte var det. Vart bara tvungen att köpa den. Har faktiskt saknat en väska man kan ha datorn i som är snygg. Och nu hittade jag en! Ska visa bilder på allt sen.

Nu känner jag mig nöjd med shoppningen på ett tag... Eller i alla fall två veckor... För sen blir det Stockholm. Innan dess ska jag inte handla för ett öre, påminn mig det! Ska spara allt jag har för i Stockholm brukar man hitta hur mycket som helst som man aldrig hittar hemma. Men de här tre sakerna var bara tvugna att bli köpta av mig idag, kunde inte hjälpa det! ;)




rikskuponger

Hej! Sitter på skolan nu! Har nyss fått 1500 kr i rikskuponger nyss som matersättning för praktiken. Det blir en finmiddag i Stockholm det ;) Om en timme blir det lunch sen ska jag kika på stan ett tag, hoppas jag hittar det jag tänkt!

Efter lunch har vi historia och sen är dagen så gott som över, skönt!


En sak som dock var lite jobbigt var att vi fick 1500 kr i "20 kronor", alltså 75st lappar, haha...



Hamilton

Hello! Söndag idag, tredje och sista lediga dagen! Känner mig faktiskt redo för en skolvecka konstigt nog! Nytt schema börjar nu dessutom. Ett sjukt jobbigt schema, de flesta brukar ha det lugnt sista terminen men inte vi inte... Fast känner jag min skola rätt så blir det ganska slappt ändå! Ska inte klaga :)

Ser fram emot att gå på stan imorgon med! Ska kolla efter en klocka jag tänkt köpa, rea på ur & penn, hoppas den finns kvar! Sen ska jag kolla efter en jeansväst och ett armband på gina. Borde egentligen åka till birsta, får se när det blir. Kanske sover i stan onsdag om vi inte har träning då. Eller torsdag. Vill inte göra det imorgon för det är sista dagen syrran är hemma och på tisdag har jag körlektion!

Såg förresten bio idag, Hamilton. Mycket blod och närbilder på människor som blev dödade :P Annars var den bra!

 

saturday

Tjaba! Ligger i soffan nu med datorn, orkade inte ligga och dra mig i sängen längre! Ska nog ladda ner en massa musik till iphonen nu så jag har nått kul att lyssna på när jag åker tåg till skolan. Har bara en massa party musik där sedan vemdalen. Inte så kul när man t.ex vill försöka sova!

Annars då? Ska nog inte göra så mycket idag förutom middag hos farmor! Rätt skönt fast jag är väldigt rastlös... Känner för att hitta på något och inte bara sitta hemma hela dagen. Jobbig känsla när man inte vet vad man ska göra!



Tänk om man alltid hade det såhär bra! På en strand i Rhodos och jättebrun....

en ledig fredag

Hej! Klev upp tidigt idag och skyndade mig till maddes paktikplats så jag kunde klippa mig! Blev jättebra, känns skönt med ny färg och fräscht hår!

När jag kom hem tog jag ett ryck och städade hela lägenheten, så nu är det jättefint! Älskar när det är nystädat. Ligger just nu i sängen med datorn och bara tar det lugnt, ska snart äta middag och sen vid 18 blir det träning. Får se om det blir stan ikväll kanske, många som ska ut på 150-dagarsfesten... Vet inte om det blir roligt? Känns bara jobbigt att ta tåget dit och komma hem imorgon bitti jättetrött.... Har dessutom träning ikväll. Och inga kläder... Men får se hur det blir! Man vet aldrig...

I övrigt i helgen ska jag inte göra så mycket. Middag hos farmor imorgon, träning söndag igen och sen blir det nog bio på söndagkväll. Sen en veckas skola igen. Det bästa med skolan är att få längta till helgerna! Ska nog hinna till birsta en sväng nästa vecka med och handla upp mitt presentkort jag har där, vill köpa ett par jeans på rut m. fl. Bästa byxorna finns där, man kan aldrig ha för många av dom!


ändringar

Hej! Ändrade bloggen lite nu, tog nån timme men jag blev nöjd i alla fall, inte alltid jag blir det!
Nu känns det som att det är dags att sova. Ledig imorgon dock men jag är trött! Ska upp vid halv 10 och klippa mig hos madde. Färgade även håret ikväll, så nu blir det både klipp och färg i ett, skönt!

I övrigt ska jag inte göra mycket alls imorgon. Träna fotboll på kvällen bara, får se var jag hittar på på dagen. kanske plugga lite teori? Skönt med helg i alla fall!!


ett klipp

Gjorde förresten ett klipp här om dagen, på body shop! En 300 ml coconut body butter på The Body Shop för 125kr. Grym rea! 100 ml mer än i vanliga. Ska öppna den nästa gång jag packar väskan och flyger iväg nån stans. Förhoppningsvis om inte alldeles för lång tid!


Siri







Har världens sötaste lilla kisse, tycker ni inte?

hotel amaranten

Exterior

Superior Room

Lounge

Pool

ÅH vad jag längtar! Ungefär två veckor kvar. Här är hotellet, first hotel amaranten. Såg bra skönt ut tycker jag! Ska bli så mysigt med hotellfrukost och allt! Snart så :D

back to schoool

Nu har skolan börjat igen, tråkigt! Sitter just nu på engelska B och har lite panik, hur fan ska jag orka med det. Det är fan värsta ämnet.... Tråkigt som satan!

Ja, annars då?
Bokade nyss en resa till stockholm med jogge
, helgen 27-29 januari. Ska bli grymt! Ooh vad jag ska shoppa då. Får lön veckan innan. Perfekt! Så just nu ser jag bara fram emot det. Annars är det mest skola, fotboll och jobb som tar upp tiden i mitt liv just nu. Fotbollscup snart och så vidare. Ska förresten göra om bloggen lite mer vårig snart, så jag får lust att blogga. Tycker det kan bli vår snart nämligen! Aja, nu har jag engelska som sagt, tillbaks till det... ciao!

happy new year

Hallå från vemdalen! Har haft en grym helg. Utgång fredag, lördag och kanske idag. Vi har bastat, skottat snö, sovit, dansat, åkt taxi och ätit en massa. Mys helt enkelt. Imorgon åker vi hem i alla fall, har jag tur så är jag ledig tisdag igen och då blir det förhoppningsvis stan eller något med älskling. Kanske finns nån rea kvar vem vet? En vecka kvar på lovet nu sen blir det en sista termin. Med studentfester, studentkryssning, studentresa förhoppningsvis. Och körkort! Blir nog ett grymt 2012!

Ser dock inte fram emot de tre stora skoluppgifterna som måste göras innan skolan börjar nästa vecka men det får jag väl leva med!
















RSS 2.0