tisdag

Hej! Ligger nyduschad i sängen nu med datorn på magen. Slutade för en kvart sen, och har redan hunnit hem och duschat, bytt kläder och lagt mig. Det kallar jag snabb! Sjukt trött man blir av jobb i alla fall. Jobbade från 8-15 idag. Dagen gick skitfort men ligger dödstrött på sängen nu, jobbigt!
Fick lön igår och beställde en dator som förhoppningsvis kommer imorgon. Då ska jag nog börja blogga på riktigt. Nu orkar jag inte! Tänkte kika på datorn ett tag nu tills jag somnar! Tycker egentligen det är onödigt att sova när man missar så mycket man kunde gjort, men så trött som jag är nu kan man inte vara, haha.
Har haft en grym helg i Rättvik förresten, lätt att vi går på det där nästa år med!

summer

Fick sluta halv 4 idag, underbart! Skulle egentligen behöva duscha nu men orkar inte, haha. Ska sätta mig och föröska göra en ny header. Tänkte göra en ny header och fixa i ordning bloggen lite + köpa ny dator inom en snar framtid, senså ska jag nog börja blogga igen!

Längtar förövrigt tokmycket till fredag!






Tisdag

Hej! Skulle egentligen ha varit ledig idag men tog på mig extrajobb. Bra för lönen som kommer snart... Men fy vad jag hatar att kliva upp på morgonen alltså! Börjar kl 7 mest varenda dag, känns som att kliva upp mitt i natten. Idag hade jag "sovmorgon" till 8 i alla fall, skönt det. Är otroligt glad över att jag inte går i skolan längre och måste kliva upp halv 6 för att hinna med tåget. Förstår fan inte hur jag orkade i typ 2,5 år! Helt sinnessjukt, haha.

Slutar väl runt 15,16 eller 17 idag! Är hemma på lunch nu. Ska tillbaka och fylla ut all frukt snart. Får gå hem då det är färdigt :) Senare ska jag nog sola. Vill inte att brunfärgen ska försvinna på en gång, måste underhålla den lite! Taggggar inför helgen! ;)



don't let your dreams always be dreams

Facebook alltheprettythingsResultados da Pesquisa de imagens do Google para http://i573.photobucket.com/albums/ss174/thespianverse/Simple%2520Cup%2520of%2520Tea/tumblr_m1ujvmkcKR1rpe9alo1_500_large.jpg gofuckingnuts







Kérastase




Passade på att beställa världens bästa fön-produkt när det var 25% rabatt på kérastase hos Lyko. Verkligen hur bra som helst, man sprayar håret med den innan man blåser och när man blåst klart håret är det som nytt och alldeles glansigt! Rekommenderas!


Basic Replica New Era Svart/Vit

Det kliade även lite i fingrarna så jag beställde en keps också. Får väl se om jag passar i den annars skickar jag tillbaka den bara :)

Har dessutom ett paket påväg från Nelly med två klänningar, en väska och en sjal. Skulle vilja ha en ny klänning till helgen så beställde två så får jag se om nån passar... Många paket nu men det var längesen jag handlade känns det som ;-) Det gör den tråkiga vardagen med jobb lite roligare faktiskt!

Update!

Oj då, det var inte igår! Har inte riktigt haft ork med bloggen, också har syrran tagit över min dator. Så har ingen egen. Ska köpa en ny då jag får lön, funderar på denna:

ASUS 1225B-SIV016M heter den, haha lätt namn. Längtar efter att ha en egen liten smidig och bra dator! Inte den där tunga sega klumpen man fick från skolan ;P Nån som vill köpa? 500? hehe

Aja, annars jobbar jag mest. När jag kommer hem orkar jag inte göra nått annat än sova/kolla på tv/ slappa, haha. Så kommer väl hela min sommar se ut antar jag. Jobbar 5 helger i rad i augusti/september. Typ inga lediga dagar! Men pengar blir det i alla fall... Ska spara det mesta. Vill så gärna ut och resa så då är det ju rätt bra att ha ett välfyllt sparkonto, eller hur?!

Det var skönt i Portugal i alla fall, lite värme och solbränna! Och ta det lugnt i en vecka och bara slappa. Hur skönt som helst! Men veckan gick fort och nu är vi hemma i regnet igen. Sjukt vilken sommar det varit. Den är inte ens värd att kallas sommar!

  






Nästa resa tror jag inte blir nån en veckas charterresa i alla fall, får väl se vad det blir ;)

Nått som gör den här veckan bättre i alla fall är att jag ska till Rättvik på fredag till min kära Kristin! Det var sjukt längesen jag gjorde nått riktigt kul nu så har höga förväntningar på helgen ;) Lyckades byta bort jobb så jag är ledig fredag, lördag, söndag och måndag. Hur bra som helst. Så jag åker på fredag och kommer hem på måndag. Kommer bli awesome! Vi har köpt biljetter till "Club Epic House Festival" som är på lördag, det blir förhoppningsvis grymt med massa Dj's osv. Längtar :D



Bland annat Sidney Samson...


RSS 2.0