jag vet

Hejhallå!

Var på boda borg igår med dom flesta av brudarna. Tio stycken blev vi, askul! Det gick runt spöken och skrämdes också, buuhuu! Men min grupp klarade i alla fall 19 banor! Så många banor har jag aldrig klarat förut :o

Idag ska jag nog börja läsa ut en engelskabok vi ska ha klar.. Har bara skjutit upp det så det är väl dags att ta tag i det nu. 

Ikväll blir det kanske filmkväll med alla brudarna. Det blir nog kul, och lördag blir också skoj;)

Har även jag tagit en funderare... Tror jag kommit på hur jag vill göra. Inga fler detaljer här och nu men det kommer.


mår inte bra

Nej, vet inte vad jag ska säga. Eller tycka. Kvällen igår vart nästan katastrof. Vill glömma den, men det är svårt. Arg är jag.

Det är lov nu i alla fall och det är hur skönt som helst. Funderar på att åka till stan och handla nån dag... Är rätt sugen på att göra det imorn... Annars ska jag nog inte göra något speciellt på lovet. Aja, Har jag inte mycket mer att skriva nu och jag kommer nog inte skriva mer på hela veckan heller.

Ciao

hemma i ånge

Hej! Äntligen är jag hemma. Eller jag kom hem igår kväll. Åkte buss med Kricket som sagt ;D Idag har jag inte gjort mycket alls... Var på gluggen förut och köpte godis till älskling bara (för att jag är en sån snäll flickvän). Snart kommer nog mam & pap hem och då ska vi äta pizza! Det var längesen jag åt med dom känns det som, så det blir nog mysigt =) Ikväll blir det nog idol och sen ska jag till lovilove när han slutat jobbat.

Imorn är jag borta hela dagen på fotbollsavslutning. Har ingen aning om vad vi ska göra. Ingen vet det, haha. Vet bara att man ska ha oömtåliga kläder och att det ska bli jobbigt? Får väl se vad det blir!


 

en god gärning?

Åh vilken snäll människa jag är!

Var ju och tvättade förut, och bara för att jag heter Linnéa
hittade jag en mobiltelefon i tvättstugan! En rätt bra sådan... Så jag tog hem den för att kolla lite. Men då jag kom hem och skulle testa mitt SIM kort så stod det "sätt i rätt SIM kort". Så den var alltså operatörslåst... Jahapp, tänkte jag, då var det roliga över! Men efter ett tag ringde telefonen, "håkan" stod det. Och jag svarade...



Han frågade om jag hade hittat en telefon, "ja" sa jag (vad annars liksom? haha) och lät jättetrevlig. Berättade sedan vart jag bodde och vad det stod på dörren och nyss var dom här och hämtade den. En man, en kvinna och en hund. Dom tyckte jag var jättesnäll som lämnade tillbaka den. Men det var ju inte direkt min första tankte;)haha.

Men glad blev hon, och jag har gjort en god gärning idag :D


vill sova sova sova

Hej! Har sovit nån timme nu, men jag är fortfarande trött såklart. Hur ska jag orka städa sen är frågan? Helst skulle jag vilja lägga mig i sängen igen och sova tills jag vaknar men har tyvärr en sista lektion att passa... Och duktig som jag är går jag på den :) Funderar på om jag ska cykla dit eller åka buss... Lutar åt buss för då kan jag gå hem sen plus att jag kan ta dunjackan som är för tjock att cykla med ;P

Har nyss ätit lunch i alla fall. Havregrynsgröt blev det idag, min specialite! 


jag försov mig!

Ahmahgardh

Försov mig idag, till 07.20. Fick ett sms då av Cecilia så jag vaknade. Tror jag stängde av alarmet imorse och somnade om... Hade hon inte skickat smset i alla fall så hade jag nog sovit nu med ! Som tur var går det en buss typ 07.50 så jag hann till skolan. Men jag är grymt trött. Somnade nog inte förän 4 inatt, eller imorse. Olika anledningar men det är i alla fall lugnt nu som tur är!!

Har håltimme nu till halv 1 så om jag är smart så går jag och lägger mig nu! Ska ha ellära sen i typ två timmar, ganska tråkigt men jag får hålla ut, åker hem imorn fan :D vill hem till min älskling.

När jag kommer hem efter skolan idag är det bara att börja städa, packa och tvätta. ROLIGT!



hemåt snart

Har bestämt med Kricket att vi ska ta 18.20 bussen från sundsvall på torsdag, så jag kommer hem typ halv 9 då :D Längtar som satan!

Imorn ska jag nog ta och storstäda så det är klart innan jag ger mig av. Även packa inför en hel vecka hemma, wiho:D

plugg? neee

Hej! Satt mig vid datorn för ett tag sen och tänkte börja plugga, men sen frågade Gina om jag kunde göra om henes blogg och snäll som jag är sa jag ja ;) Såhär blev det i alla fall http://ginabaragina.blogg.se Tycker det blev rätt bra faktiskt :)

Har haft verkstad idag i alla fall. Det var rätt roligt tror jag. Det är jämt kul då cecilia och linn är där ;D Hade skola i bara 2,5 h idag så det gick galant, hehe. Ska nog snart värma på middagen som jag inte riktigt vet vad det är? Haha. Får hoppas det smakar bra;)


börjar snart

Hej! Har egentligen rätt bråttom nu. Börjar om en timme och har inte börjat göra i ordning mig än... Fast har bara verkstad i 2,5 timme så behöver nog inte fixa mig så mycket :P Det var otroligt skönt med sovmorgon i alla fall. Sov till 10 :)

När jag kommer hem idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra... Måste komma på nått. Tror jag ska till stan en sväng i alla fall.

Måste bara säga att jag älskar jogge sjukt mycket också :) ciao!


vad ska jag ta mig till?

Hemlängtan!!! Jag dör ju snart, måste hem! Tvekis om jag klarar mig här ända tills på fredag. Vill bara heeeem just precis nu :(

ett par jeans?

Hej! Hittade ingenting på h&m. Men däremot hittade jag ett par jeans på lindex. Är rätt sugen, brukar aldrig hitta jeans och dom här var faktiskt bra. Ska fundera på att köpa dom :)

Var även på hemköp och handlade lite mat. Orkade inte riktigt gå till ica, haha. Ikväll måste jag ta tag i att börja läsa en engelskabok vi ska ha färdig om två veckor. Fast det känns som att jag aldrig kommer ta tag i det, får se hur det går. Hatar mig själv ibland, är lite trögstartad, haha. Men jag börjar inte förän halv 1 imorn så jag har hela natten på mig, hehe.

I miss my baby!




gillar inte det här

Scones blev min middag. Otroligt bra middag, jag vet. Men vet ni hur sjukt tråkigt det är att laga mat till sig själv för att sedan sitta ensam och äta. Vet inte om jag orkar det här längre!

Fick i alla fall en stor lust att dra bort till h&m  nu så ska nog göra det. Kan ingen förresten bara komma och hälsa på migggg? Har så tråkigt :( 

svälta?

Hej. Har just sovit en stund. Skönt var det. Har lite ont i huvudet nu bara... Också är jag jättehungrig, men har ingen mat hemma. Jag tänkte försöka spara matpengarna jag fått men jag märker att det inte kommer gå. Jag kan ju inte svälta heller? Och vill inte äta ihjäl mig på hårdbröd förståss.



Så jag ska nog pallra mig iväg ända bort till ica. Har typ aldrig handlat där förut, just för att det ligger så lång bort... Borde även köpa något att laga till midddag. Inackorderingsmiddagen vi fick idag var ju katastrof, ungefär som alla andra dagar. Det är går snart inte längre!

Men men, någon som har något middagstips?

jag. är. less.

Nee, har ont i huvet nu. Och ingen motivation till något. snart lov i alla fall, ska vila upp mig riktigt då så jag orkar med några veckor till -.-

Men just nu är jag ganska less.



ser inte ut som mig va?

måndag morgon

Tja! Känner mig rätt utvilad idag trots att jag somnade typ halv ett igår. Konstigt! Men rätt bra. Ska nog ha löptestet idag så det gäller väl att vara pigg, hehe.

Ska borsta tänderna typ nu sen springa ut till bussen. Ska ta sista minuten bussen idag. Det är risk att komma försent, men det kan jag väl riskera... När jag kommer hem idag ska jag bara ligga och slappa hela dagen, längtar :D Ska nog även gå på h&m och kolla efter en tjockare jacka för er som är intresserade... ciao!

ensamt

Hejhopp. Sitter här i lyan som Kricki säger. Är helt ensam i tvåan nu, ska vara det hela veckan. Lite läskigt med tanke på alla äckliga skräckfilmer vi sett i helgen. Mår dessutom inte alls bra tror jag. Mår typ illa, har ont i huvudet och är trött som ett as... jobbigt, har en del att göra.

Kom på att jag inte har någon frukost hemma tills imorn heller. Möjligen havregrynsgröt utan sylt och mjölk eller onyttiga rostade mackor... Inte bra. Tänkte spara alla matpengar jag fått så min frukost lär ju se ut så hela veckan.

Det här är i alla fall sista veckan innan lovet så jag ska försöka hålla ut. Men jag skulle inte bli allt för ledsen om jag råkade bli sjuk... Åker nog hem på torsdag kväll i alla fall. Vill helst hem tidigare :( Lite less nu. Lovet skulle sitta bra.


är snart hemma

Sitter på tåget påväg HEM nu! Skönt som satan. Är trött, hungrig och har ont i huvudet, great! Men insåg att det bara var en halvtimme kvar innan jag är framme så jag får väl lov att hålla ut :D

Ska möta jogge då jag kommer fram och gå och handla till stugan. Sen hem och äta middag med familjen, mysigt :D Hemlagad mat gillar vi! Efter det ska vi skynda oss iväg! Kommer hem på söndag igen.




äntligen fredag

Åh äntligen fredag!

Somnade som en stock igår efter att jag vart tvungen att hänga upp tvätten, den blev såklart inte torr i torkskåpet heller... Men men idag är den torr och tur är väl det :)

Ska snart cykla iväg till skolan, har först matte. Sen det där jävla konditionstestet. Kanske dags att börja tänka mer positivt annars kommer det nog gå åt helvete:P Jaja, fredagar brukar vara lätta eftersom man har något att se fram emot. Det har jag verkligen, heeeeeeeemmet <3


ville ju sova

Åh, vad less jag blir! Sprang ner förut för att hämta tvätten som varit i torktumlaren. Men när jag kommer dit så upptäcker jag att tvätten är lika blöt som den var innan! Vad är det för fel på den där jävla torktumlaren egentligen? Det blir jämt såhär. Börjar fundera på om det kanske är jag som gör fel istället, haha. Så jag vart tvungen att trycka in allt i torkskåpet istället.

Är i alla fall så sjukt trött just nu. Hela huvudet snurrar. Men här måste jag hålla mig vaken och vänta på torkskåpet ska bli klart. Vet inte ens när det är. Och jag vill bara sova. Tyck synd om mig, ok?




hmm, vems kan det vara?

Haha, hittade precis ett superblondt hårstrå i sängen, vems kan det vara tro?;)

Har i alla fall inte gjort så mycket ikväll. Tvättat, packat, ätit och laddat hem filmer. Ska ju till stugan med Jogge imorn och där finns ingen tv, så har fixat massa filmer istället. Till exempel, Ice Age 3, The Blair Witch Project, Baksmällan och The Final Destination 1-3... Det ska bli så mysigt :D

Nu är det inte långt kvar tills jag åker hem heller, gud så skönt. Det känns som att det var evigheter sen sist jag var hemma. Men så var det ju inte! Jobbigt!


och som vanligt är blogg.se cp så det går inte att ladda upp bilder...

I don't wanna be without you babe

Äntligen, äntligen, äntligen är torsdagen över. I alla fall skoldagen. Dom har inte ringt från simhallen så jag antar att det inte fanns nån plats nu heller till pumpen. Suck. Så frågan är vad jag ska göra nu? Ikväll ska jag i alla fall tvätta och kolla på mammas pojkar eller vad det heter...

Längtar som satan tills imorn, fast ändå inte. Gruvar mig lite inför löptestet på idrotten. Men 2 km borde ju vara lugnt? haha. Hoppas dagen går fort i alla fall och hoppas, hoppas att Anton har plats i bilen så jag slipper åka tåg/buss. Börjar ledsna på det...

Det blir i alla fall stugan imorn med älskling, jag längtar!




maskinen vilka annars?

för vi dansar med vapen, utgång är framgång
då blir det vållande till annans död på ditt dansgolv
snöblandat regn på klubben morgonen är halv 12
blir det vållande till annans död på ditt dansgolv



håltimme

Har håltimme, eller lunch just nu. Börjar 12.50 igen, ska väl cykla tillbaka om ett tag. Jag tycker ju att jag borde få bättre kondition av att cykla upp för backar hela dagarna, men tydligen inte? haha. Ska ha konditionstest imorn på idrotten. Vi ska springa 2 km allt vad vi kan typ. Det lär ju gå åt helvete! haha. 

 
Hade tänkt gå på pump kl 5 idag men när jag ringde imorse fick jag bara plats på reservlistan. Fuck you tänkte jag. När jag väl vill träna så finns det inte plats :(
Så jag får väl hitta på nått annat? Ska i alla fall tvätta och packa så jag kan åka hem imorn :D Längtar!




saknar!!

Tja! Kricki stack för ett tag sen ner till bussen och hem. Själv har jag sovmorgon så jag behöver inte kliva upp än :D Vi hade det mysigt igår i alla fall. Fick massage av henne som hon lärt sig på skolan, alltid lika skönt ;) Sängen vart inte så trång som jag trodde den skulle bli heller. Kanske beror på att jogge är större än kricki, haha.
Somnade i alla fall sen som en stock med huvudvärk igår, men tyvärr är den borta idag och det betyder att jag måste på skolan :( Slutar typ halv 4, blääää. Och jag tror jag ska gå på pump kl 5 idag... Och tvätta kl 7. Och sen packa för imorn åker jag hem :D 

Saknar min älsk hur mycket som helst!


kricki hälsar på

Hej! slutade ju som sagt 11 idag och sen dess har det varit fullt upp i princip... Har städat och fixat och möblerat om. Fast det slutade med att jag hade samma möblering som innan, haha.

Kricki sitter i alla fall på bussen påväg hit nu. Great tycker jag! Vi ska väl bara laga mat och ta det lugnt =) Men nu måste jag skynda mig att duscha och sätta på mig andra kläder innan jag ska cykla och möta henne. Ciao!


saknar jogge <3

städdag

Tjoho. Sitter i lägenheten nu. Har precis städat köket och toaletten. Ska nog ge mig på rummet snart och möblera om också... Slutade 11 idag, hur jävla skönt som helst. Så nu är det bara två skoldagar kvar innan jag kan åka heeem. Har jag tur får jag skjuts hem också, hoppas det =)

Sov nog inte mycket inatt förresten. Somnade kanske ett, skrev sms i sömnen nästan och typ klockan tre ringde älsk och pratade en stund. Dom hade varit ute på krogen i sthlm alltså, så tro inte att vi brukar prata med varandra mitt på nätterna, haha.

Har jag tur så kommer kricki hit idag med, får se =) Annars kanske jag ska ge mig iväg å träna? borde borde borde...


lite orolig

Kände inte för att sova riktigt än så har suttit i sängen och fipplat med bloggen. Men nu ger jag upp. Börjar kl åtta imorn men slutar redan halv tolv så jag kommer lätt orka det.

Är bara lite orolig för min lilla pälsk ska på krogen i sthlm ikväll, vill inte att andra tjejer ska få ögonen på honom ;) Han är bara min you know :D 




Har jag tur så kommer kricket till mig imorn... Annars blir det väl en vanlig tråkig dag, möjligen med träning...


här är jag

Haha, här är en bild på mig som togs för en sekund sen. Hoppas alla ser att mitt hår har växt? ;) Annars ser jag allmänt mongo ut. Funderar på att krypa under täcket snart och läsa en engelska bok. Men jag vet tyvärr att det aldrig kommer hända. Det lutar mer åt att kolla på film eller något.


Jaja, jag och jogge har nästan bestämt att vi ska åka till
hans stuga på fredag-söndag. Det blev ju inget förra helgen då vi hade planerat det... Så det skulle vara mysigt nu eftersom vi varit ifrån varandra typ 5 dagar :) Haha, det längsta vi varit ifrån varandra måste vara knappt en vecka. Tur är väl det :D


mitt nya beroende



Hade tänkt köpa en sån här i veckan, men tur som jag hade fick jag en av jogges mamma istället =) Huuuur bra som heeelst!

har jättetråkigt

Nej, fyfan vad jag har tråkigt just nu! Eller har haft det hela dagen. Har bara suttit/legat i sängen och slöat. Och ätit och tagit en promenad. Det blir nästan skönt att gå på skolan imorn men jag slutar halv 12 så då blir den ännu en lååång dag utan allt för mycket att göra. Kanske borde gå ner o kika om det finns tvättid imorn? Eller städa lägenheten som blir smutsig hur fort som helst...

Nej, det blir helt enkelt en jobbig vecka. Älsk är ju i stockholm också så han verkar inte ha lika mycket tid för mig nu :P Men jag längtar tills han ringer ikväll...

Har fakiskt hemlängtan. Vill att det ska bli lov nu! Vill hem!!


mami ringde

Nu känns det lite bättre, mami ringde just. Också ska hon fylla på min telefon :D

Dum som jag är glömde jag min LG telefonladdare hemma i Ånge. Men hade otrolig tur som tog med en gammal sony ericsson laddare hit, för nu kan jag använda en gammal telefon som jag fått tillbaka av kricki. Bara det att det hörs hur dåligt som helst för den som ringer till mig... Får väl helt enkelt börja skrika i telefonen istället. Hellre den är att vara utan telefon alls! :P Det hade varit katastrof!

Nu ska jag nog ta en varm dusch och sedan göra middag. Har inte ätit sen kl 2 men är inte hungrig? Wierd! Får också hoppas att min käre pojkvän hör av sig ikväll, han är i sthlm med en kompis...


åh

Fan, det var fullt på pumpen. Så nu har jag i alla fall en anledning till att inte träna. Fast jag ville ju träna! Har lust att bara sitta hemma och vara ledsen ikväll. Olika anledningar. Great.


tråkigt

Tja! har precis varit ute och gått i typ 70 minuter :) Gick lite vartsomhelst och har egentligen ingen aning om vart. Men jag hittade hem i alla fall! Blev mycket piggare nu så jag funderar på att gå på bodypump halv 7. Om det finns plats det vill säga. Ringde precis men ingen svarade :(

Känner mig helt utlämnad förresten, varken mamma eller jogge verkar ha tid att svara på mina sms och jag känner mig helt övergiven :(




trött!!

Haha, har suttit och försökt fixa en header nu, och såhär blev det :P Orkar inte fortsätta så det får se ut såhär ett tag nu!

Stannade förresten hemma från skolan idag. Man borde väl inte varit trött då man sovit i 10 timmar? Men det är jag, tror jag ska sova igen snart.

Drömde förresten en sjuk dröm imorse, jag blev jagad av småa rävar, och då jag sprang råkade jag springa in i en kvist som fastnade i ögat. Fick verkligen ta i för att dra ut den och det blödde hur mycket som helst! Har jag sett på the final destination för mycket eller vad ska det här betyda?:P Tur nog gjorde det inte ont iaf;)



7 månader snart<3

varför just nu?

Nej, det är inte okej att blogg.se börjar sega och sluta fungera precis då jag tänkte börja göra om bloggdesignen... Definitivt inte okej. Så nu får bloggen väl se ut såhär ett tag. Tills jag orkar fixa till den igen då det funkar att göra det.

Har i alla fall varit och handlat nu. Pengarna räckte så det var bra. Nu sitter jag i sängen. Måste ta något att äta innan jag dör av hunger. Sen funderar jag på att se the final destination. Har inte sett ettan tror jag... Fast egentligen borde jag göra en verkstads uppgift eller läsa lite i engelska boken men det är en annan historia... hehe också ska jag checka busstider så kinky kan komma över! kanon!

bilder fungerar såklart inte heller att ladda upp så ni får ett tråkigt inlägg nu:)

träna?

Hejhopp. Sitter här trött och kall. Skulle lätt kunna sova en stund nu. Men det är såklart massor av saker att göra. Fast ändå inte så farligt mycket. Ska nog bara ner på coop och handla nyttig mat (jag och jogge har börjat ett nytt liv, haha) Jag får se hur länge 200 kr räcker men det ska nog gå bra.

Hade egentligen tänkt träna ikväll, spinnpump hette det. 30 min spinning, 30 min pump och 30 min stretch. Lät rätt kul. Men det känns som att jag vill sitta i sängen ikväll med en kopp te och börja läsa engelskaboken vi ska läsa. Så det lutar åt det hållet. Får nöja mig med en promenad till coop, plus att vi hade orientering idag på idrotten. Men till veckan ska jag skärpa mig;)


i härnösand

Hej! Det har varit en rätt konstig dag idag. Vaknade hos jogge kl 10 (har jag berättat att jag sovit där varje dag i typ 5 månader? :P) sen gick jag hem och åt frukost och duschade. Jag kom jag tillbaka vid tolv, då sov han fortfarande. Då jag la mig också i sängen och typ halv fyra vaknade vi igen :P

Tog tåget med kricki ungefär kl 6 och sen bussen till hsand kl 8. Sitter i lägenheten nu. Ska nog möblera om lite här, borsta tänderna och sen sova. Eller ta med datorn till sängen och vara vaken lite till. Har inte bestämt mig riktigt än :)

Har däremot bestämt att kricki ska komma till mig på tisdag och sova över! Det blir kul, hon har inte sett hur jag bor än :) Så jag kommer nog klara den här veckan.. Fast joggish är i stockholm tis-tors så vi ses inte förän på fredag :( alltid lika jobbigt.


söndag

Hejhej! Söndag idag, vilket betyder sista dagen hemma... Men jag är ganska redo för en ny skolvecka känns det som... Ska dessutom göra lite ändringar i mitt liv, haha. Ska bara köpa hem nyttig mat från och med imorn. Ska skärpa mig lite :D

Jogge ska till stockholm i veckan, så inget besök får jag heller. Om ingen annan vi hälsa på? :D Det är ju inte helt föbjudet ska jag tala om =) Ibland är det så sjukt tråkigt där!

Men nu ska jag upp och duscha och packa så jag kan göra någonting av den här dagen. Det är så skönt när allt är klart.


hemma

Tja! Sitter här hemma nu. Väldigt skönt! Det är alltid så himla skönt att komma hem igen...

Sov hos Jogge inatt såklart, tror jag somnade med kläderna på till och med. Haha, för jag vaknade med dom på i alla fall :P Vi tänkte egentligen åka till hans stuga över helgen, men vi skippade det eftersom att det är fotboll ikväll. Det finns nämligen ingen tv där.

Idag ska jag nog hjälpa mamma att städa lite. Sen måste jag dra mig ur huset för jag vill inte vara med på en vuxenmiddag som dom ska ha här. Och Amanda ska på fest ikväll så jag får väl gå till min andra familj, grannen då ;)


det värsta som hänt mig

Nej alltså, ibland vill man bara sjunka ner genom jorden. Det ville jag igår, big time. Så jäääääävla pinsamt. Vill inte leva längre, haha. Och såklart tänker jag inte berätta mer än så ;) Men det var verkligen frukansvärt. Jag längtar tills den dag jag glömt alltihop.

Sitter här nu, vill helst att klockan ska stanna men den går och går och snart måste jag cykla till skolan... Börjar 09.35. Har bara engelska, svenska och matte idag men slutar halv 4 :( På lunchen ska i alla fall jag möta joggissen och gå på stan ett tag. Men just nu ligger han mysigt i min säng och sover =)




godnatt

Det går inte så bra med den här bloggen just nu... Mest beror det på att jag varit hemma i helgen och haft fullt upp. Stannade hemma igår med, åkte tillbaka till härnösand imorse. Det var så himla skönt att vara hemma lite extra! Nu blir det bara tre nätter jag sover här.

Har förresten inte sovit mycket alls inatt! Somnade ett och vaknade fyra. Skulle med tåget klockan sex och sen dess har jag varit i skolan ungefär... Så jag funderar starkt på att gå och lägga mig snart.

 

Imorn kommer älskling hit,
det ska bli så skönt! Det var hur länge sen som helst han var här. På fredag åker vi dessutom till hans stuga och stannar tills på söndag, gillart :D det kommer bli hur bra som helst.


heeeem!

Tja! Sitter här helt vaken alldeles för tidigt. Vaknade fem imorse? Varför? Ingen aning. Lyckades sova till sex i alla fall. Hade ställt klockan på det. Tänkte nämligen ta en tidigare buss till skolan idag med jag hade ju gott och väl hunnit kliva upp halv sju ändå, suck!

Ska i alla fall bara leta reda på religionsläraren och få en uppgift och sedan göra ett matteprov. Hoppas verkligen att jag hinner ta en buss hem som går 09.26. Annars måste jag vänta till ungefär 13.00 för att åka hem...

Men hem ska jag idag i vilket fall som helst, OOH vad jag har längtat :D


orkar inte mer

Hej, är sjukt trött... äta, diska, tvätta, plugga, städa... Jag går ju sönder snart!! Det ska bli skönt som fan att åka hem imorn. Orkar inte hålla på hela tiden, vill ta det lugnt ju!!

Lördag blir hur skön som helst i alla fall, ska vara med Jogge precis heeeela dagen och kvällen och natten. Oh vad jag längtar. Har saknar honom som fan :(


RSS 2.0