wct adidas någon?

Nu har jag äntligen köpt hårtoning, det vart mörk mahognybrun. Ska nog fixa det ikväll, hoppas det blir bra! Verkar bli väldigt rött i alla fall.



Hela denna veckan är det SM veckan i sundsvall. Vår klass ska vara funktionärer på södra berget för skidorna. Blir nog roligt! Plus att vi kommer missa skolan en del... Men däremot så ska vi vara där både lördag och söndag. Jobbigt! Men det spelar nästan ingen roll, vi kommer få vara lediga många onsdagar efter det, så det väger nog upp.


I övrigt så har jag sjukt ont i ryggen. Den känns typ sne? Har försökt knäcka den några gånger men nu blir det bara värre, haha, illa.

Ingen som vill köpa en adidas wct-jacka av mig förresten? Den är svart med guld ränder, knappt använd och storlek 38, men skulle nog säga att den passar en 36a. Kostade 700kr då jag köpte den, tänkte sälja den för 350kr. Bild kommer, någon som är intresserad??



Såhär ser den ut.


i'm coming home

Fullt upp i mitt liv nu då.. Därför jag inte bloggat. Torsdag har jag ingen aning om vad jag gjorde. Var med jogge i alla fall, fredag blev det klippning = lite kortare hår och sen blev det skola. Efter skolan vart de klassmys i lägenheten. God mat, massa godis + titanic. Idag(lördag) så har vi varit på torget i sundsvall och varit funktionärer. Det var lilla vasaloppet för små barn och vi gav dom fika och gav ut medaljer, det var rätt kul, haha. Barn är faktiskt söta!

Nu äntligen är jag påväg hem till Ånge. Känns som att det var 100 år sen jag var där? Blir skönt i alla fall! Ska inte göra ett dugg fram till måndag. Då det blir skola igeeen. Ni hör ju, vilket liv jag har! Skola, skola, skola.

Så roligare inlägg än detta får ni inte! bye!



Dags för en tur till ett annat land snart igen kanske? röstar för grekland...


ledig onsdag

Åh vad skönt de kan vara att sova uuut. Sov till halv 12. Ska snart fixa till mig lite och sen ska jag och jogge gå och storhandla. Måste även diska. Också kanske, kanske jag ska försöka fixa praktikplats?
Resten av dagen blir det slappning. Kanske pump ikväll om inte min träningsvärk säger ifrån, som förövrigt gör sjukt ont! haha.

mahogny

Jag bokade förresten en välbehövlig klipptid idag. Känns skönt! Men eftersom att jag typ aldrig är hemma i Ånge på dagarna så är det svårt att få till en tid. Får säga "neej, onsdag kan jag inte... Men torsdag nästa vecka då? Nja då kan jag inte heller" osv. Pinsamt, haha.
Men jag lyckades i alla fall få ihop en tid. På fredag morgon klockan kvart över 8! Haha. Sjuk tid. Kommer typ komma dit nyvaken med rufsigt hår åt alla håll. Men hellre det än att vänta flera veckor. Har sovmorgon på fredag och ska åka buss 09.40 så jag hinner nog till skolan ändå. Skönt det ska bli att klippa sig i alla fall! Sen ska jag låta håret växa ut låååångt. Och efter det färga det.


 





ledig onsdag

Heeeej!

Smet från skolan idag. Frågar jämt svenskaläraren om jag får gå vid två och fortsätta med arbetet på tåget. Men idag pallade jag inte fråga, haha. Så jag smet.

Ska strax äta middag, rester från igår, mmmmums! (eller?) Sen blir det fotbollsträning. Hmm, inte så sugen på det? Hade spec fotboll på skolan idag med så jag känner mig nöjd. Jaja, ska dit i vilket fall. Sen ska jag hem till min bOyFrIeNd och kolla på film hela natten. Om jag orkar d.v.s, sov 4 timmar inatt! Anledningen till att jag kan kolla hela natten är att jag är LEDIG IMORGON! Fy satan vad skönt det ska bli!! Har dock en del skoljobb att ta tag i? Boring. Men om jag känner mig själv rätt så skjuter jag upp det.


24 days to go

24 dagar kvar som omyndig... Inte helt fel faktiskt. Hoppas dom dagarna går fort. Har längtat minst 2 år nu! Nu ska jag äntligen växa upp! Och få följa med min pojkvän in på krogen hihi




Önskelista

Åh, önskar mig sjukt mycket saker då jag fyller år... (om tre veckor) Hoppas någon generös person läser min blogg, haha.





Önskar mig dock inte alla väskor, bara den bruna och en av de fyrkantiga... Men annars allt. Inte så snygga bilder dock men vart tvungen att skynda mig lite, ska ge katterna mat nu så de inte svälter ihjäl!

home

Hej allesammans.... Har haft en bloggfri helg som ni kanske märkt. Har gjort andra saker och har inte haft tid att blogga. Så det så.

Kom i alla fall hem igår tänkte jag säga, men sen kom jag på att jag faktiskt kom hem imorse klockan 6. Känns inte så. Har inte ens hunnit träffa min älsk än, han jobbar ända till 10, känns inte bra!

Det var kul i Skåne i alla fall, vi har haft det mysigt! Kokat pasta, fixat lokalen och varit på fest! Man kände sig dock lite vilse bland 60 okända skåningar men det gick bra. Festen var kul men avslutades inte på ett bra sätt, hoppas det är bra nu i alla fall!

Jaja, idag bytte jag jeansen till de ljusa. Äntligen. Också hittade jag en perfekt partytop på gina. Perfekt var ordet! Men velig som jag är kunde jag inte bestämma mig för rosabeige eller svart. Vill ha båda ju! Fick bli en beige... Än så länge i alla fall. Kommer säkert sluta med att jag byter till svart ändå. Eller köper en svart också!

 

Fina bilder vaaa... Sådär ser jag ut efter en dag i skolan och utan plattång. Nice.


byxor/jeans

Hej, nu blir det film snart... Ska gå till stationen om ca 3,5 timmar.... Blir en lång natt?

Köpte förövrigt ett par jeans idag.
Testade först ett par ljusa, fan vad snygga, tänkte jag. Också köpte jag samma i en mörk blåfärg. Varför då?! Ja det undrar jag med. Vill ju ha de ljusa! Så jag ska byta dem om de finns kvar, haha. Jag och mitt jävla bytande med kläder alltså!

När jag kom hem från skolan idag halv 4
så började jag sy in ett par byxor som har varit lite stora. Och gud vad bra det blev! Att jag inte gjort det tidigare... Så nu ska jag ha de byxorna på lördag på 18 års festen. Nice!

mot skåne

Insåg nyss att det är idag jag åker, shit. Panik! Jogge kollade upp mitt tåg och tydligen ska jag få åka taxi från ånge till sundsvall och sen åka ett annat nattåg... Åh, krångel, krångel. Så jag vet inte när jag kommer till Göteborg imorn eller vilket tåg jag ska boka till ängelholm. För det ska jag göra i göteborg eftersom att jag inte vet när jag kommer fram. Blah.

Jaja, får hoppas att jag kommer fram i alla fall! Nu ska jag på ica och handla fika och sånt, sedan ska jag äta middag och sen duscha. Sen ska jag umgås med min pojkvän den sista tiden <3

Hejdå, syns i skåne!


a skirt

Köpte förresten en kjol idag. Från h&m. Brukar inte vilja ha kjol men den här var faktiskt snygg. Ska testa den med något linne hemma, för att se om den funkar till helgen, hoppas!! Annars=panik.


tiden räcker inte till

D Ö D S T R Ö T T  kallas det... Det är inte ett dugg kul att ha varit vaken sen halv 6 imorse. Skulle kunna gå och lägga mig redan nu. Men nu är jag påväg hem istället. Efter typ 10 timmar i Sundsvall... Har så mycket att göra och fixa innan jag åker imorn kväll! Hinner ju inte med allt!! Blir galen, måste packa en massa + tänka ut allt jag ska ha med mig, köpa fika+tidning, laga ett par skor, leta fram några festkläder, tvätta håret, raka benen m.m.m.m.m.m.. PLUS att jag vill hinna vara med jogge innan jag åker. Det blir tajt. Med tanke på att jag kommer hem kl 18 idag, åker 6 imorgonbitti och kommer hem 18 imorgon. All denna skola! DÖÖ! Den snor min tid!

Sorry för alla arga och aggressiva inlägg på senaste tiden men kan inte hjälpa det!



(motsatsen till mitt liv just nu)


packa packa packa

Nu ska jag snart dra hem till jogge. Ska bara duscha först... Och packa lite. Hatar all stress, packa hit och dit och bo på tre ställen samtidigt. Haha. Hatar att packa helt enkelt! Gör det i princip varje dag då jag flänger runt på alla ställen. Är hos jogge, hemma och i lägenheten i stan varje dag. Man måste alltid koncentrera sig på vad man ska ha på sig imorn, vilka saker man behöver då osv. Och nu är klockan mycket så när jag kommer hem till jogge så kommer jag måsta sova typ, kuuuuul... Jaja tror ni fattade grejjen i alla fall, att jag är LESS!

Så det ska bli skönt att ta en paus och åka till Emma i skåne i helgen! :D Måste hinna en sväng på stan med för jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig på hennes 18-års fest....


en misslyckad träning

Åh, vilken flopp till fotbollsträning i alla fall!

Först när vi kommer dit så är halvväggen
som delar av hallen uppe. Och för att få ner den så måste man ha en nyckel som vi inte har (smart av er som lämnade den). Så vi fick ringa runt och hålla på och efter ca 30 min kommer det en gubbe och fixar det. Skönt, då har vi en hel plan! Då kan vi spela fotboll tänkte jag.

Men nej, helt fel.

För lite senare så gick en i laget in i omklädningsrummet för att gå på toa, och då ser hon hur det ryker från bastun och luktar rök. Då gick vår tränare in och ser att någon smart jävel har lagt ett stort vedträ på bastukaminen så det började ryka. Vem ville elda ner minervahallen? haha. Det börjar i alla fall ryka så mycket att brandlarmet går i gång och tjuter. Om brandlarmet går igång där så ska ju brandkåren komma. Och efter allt för lång tid så kommer brandkåren dit. Hade inte våran tränare tagit bort vedträet från bastukaminen så hade hallen hunnit brinna ner, haha så sega var brandmännen! Men, men. Där slutade våran träning i alla fall för vi kunde inte fortsätta träna i röken. Rolig träning, vi hann bara göra lite fys typ, vi hann inte ens spela match på slutet. Det var det som jag längtade efter. KUL!!


Mr mustasch

Jag lyckades få åka med 2 tåget hem idag, det hade jag inte räknat med! Vi skulle skriva klart en artikel tills idag och jag hade inte ens börjat. Men jag skyndade mig att slänga ihop något som vanligt och gjorde i alla fall klart två tredjedelar... Hann inte allt men jag fick göra klart resten tills imorn, tur man har en snäll lärare! Vi hade betygsnack också för svenska B, fick reda på att jag haft MVG i allt vi gjort + nationella proven. Så MVG blir mitt slutbetyg förhoppningsvis. Kändes skönt måste jag säga! Men svenska är ett av mina bra ämnen och något jag tycker om.

Nu ska jag slänga ihop någon middag om vi har något bra hemma det vill säga... Tog med mig en matlåda till lägenheten imorse som jag skulle ha som middag idag egentligen men nu blev ju den kvar där... jaja, sedan ska jag vänta på fotbolls träningen som börjar kl 7 idag om jag inte är helt borta. Ska bli kul! :D


jobbigt läge

Åh! Nu blev headern som den blev och nu vill mamma ha datorn så jag får fixa den en annan gång. Ha överseende tack!

NU: packa + tv

18 snart

Förresten, idag är det exakt en månad kvar till min 18-års dag! Hoppas tiden går fort, men ca 4 veckor brukar gå rätt fort va? :D Ska bli så sjukt skönt!


välkommern ombord

Insåg förut hur lätt den här veckan kommer bli. Eftersom att jag missar både idag och på fredag. Skönt faktiskt! Börjar längta lite efter att åka till Emma nu också. Det var längesen jag åkte någonstans förutom till Sundsvall. Gruvar mig dock lite för att åka själv men det får väl gå. Såg att biljetterna fanns hemma i alla fall! Åker torsdagnatt 01.27 :)



Ikväll ska jag inte göra ett skit, möjligen kolla på top model och det okända... Jogge slutar inte förän 22.15 idag så jag har inte bråttom hem till han än. Fast visst vore det skönt att komma till en nystädad lägenhet förresten....

Imorn är det fotbollsträning. Längtar faktiskt, det är skönt att träna! Måste börja ge mig ut och springa snart igen också, om bara snön kan försvinna lite till? För det är faktiskt inte lika kul att springa i snö/slask :/  


färdigstädat!

Åh vad skönt, nu är det färdigstädat här! Det måste väl ändå vara det skönaste som finns, ett nystädat hus eller lägenhet! Bra, nu kan jag slappna av några dagar. Har ett allvarligt städproblem, är sjukt pedant! Det måste vara rent och städat precis överallt innan jag kan slappna av...  jobbigt.

Ska snart gå hem. Fast vad jag ska göra där vet jag inte, hmm...

a

i missed the train

Hej. Idag hände en sak som har hänt 1000 gånger innan. MIN KLOCKA RINGDE INTE! Blir ju galen. Den kan inte ha ringt för då hade jag flugit upp. Jogge sa att den inte har ringt också. När jag vaknade kände jag på mig att något inte stod rätt till. Kollade på klockan och såg att den var 06.22?! Tåget gick 06.13. Bra jobbat! Hade en lektion idag, idrott kl 08.30. Och det går inget annat tåg så idag blev det ingen skola...

Och nu tror alla bara,
"åh hon orkar inte osv, hon missade med flit så att hon inte skulle behöva göra maxtest osv" Men tro vad ni vill bara jag vet sanningen så är jag nöjd =) Hade velat gått idag för jag vet inte om jag kan gå på nästa måndag för jag kommer hem 05.30 från skåne då. Vill ju inte missa flera idrotter ju! Vill ju ha betyg som alla andra right??

Jaja, nu tänkte jag städa!

världens bästa kille


hold on...

Kom på att det bara är några veckor kvar av skolan. Eller inte riktigt men v.7 ska vi ut på APU, i 6 veckor. Också är det sportlov emellan det = 7 veckor i hemma Ånge. Skönt! Blir som ett litet lov ;) Bara 5 veckor dit nu... Håll ut!!

Ska även upplysa alla om att jag fyller 18 år om exakt en månad imorgon. Viktigt, viktigt!

Nu ska jag laga middag, hörs!


uppdatering

Godmorgon!

Har nyss suttit och uppdaterat mig lite om alla bloggar jag läser, gah jobbigt, haha. Ska snart fixa iordning mig och gå hemåt. Har inte varit hemma sen i torsdags?! Det känns som att helgen gick för fort i alla fall, redan skola imorn :/ Men men, inget att göra åt! Är dessutom ledig på fredag, då blir det skåne :D



NU: duschen. Sen hem och gosa med min katt som jag saknar! <3

skaka rumpa

Okej, förlåt förlåt förlåt för ingen uppdatering alls. I'm a busy woman!

Har haft fullt upp i veckan och ingen dator. Har gjort viktigare/roligare saker än att sitta här :) Igår vart det i alla fall heaven and hell. Det var rätt kul! dock inte superbra musik men den dög. Sällskapet var roligast i alla fall =) Och vissa andra situationer, haha... Det slutade i alla fall med att vi tog en taxi till donken för 25kr var, inte illa!





Sov i lägenheten inatt och nu blir det stan en sväng med Kristin! Sedan chilla i sundsvall resten av dagen, tills vi åker hem ikväll. niiiice!

bokat och klart!

Promenaden till ica igår slutade med en busstur till Östavall! Efter jag varit på ica mötte jag upp Kricki och Isabelle som skulle hem till Kricki. Och då frågade dom om jag ville hänka, klart jag ville! Hade dock inte med mig busskortet så jag blev 40 kr fattigare men det fick de vara värt!
Hos henne kollade/bokade vi stuga i Vemdalen 5-8 maj. Blir sjukt kul! Det är vårforum då. Längtar! Det vart dock en liten tabbe och 240 kr dyrare per person än vad vi räknat med, men äh. Man lever en gång och det är nu!


När jag kom hem klockan 6 så bokade
jag klart resan till Emma den 20 januari! :D Så nu är allt klart, känns underbart! Kommer till henne fredag den 21 och åker hem söndag den 23, en ganska kort tripp men vill inte missa skolan för mycket. Blir kul ändå :D

Hade ont i huvudet hela dagen igår,
säkert för att jag klev upp så tidigt (05.30) På kvällen tog jag 2 alvedon men det fungerade inte på mig så jag somnade med huvudvärk och vaknade med huvudvärk?! Så idag orkade jag inte med skolan. Har ont nu också, fattar inte varför! Får se om jag tränar fotboll ikväll eller inte:)

a lovely monday

hejhallå

Åh vad jag älskar måndagar! Börjar halv 9 och slutar 10, underbart! Så jag kom hem kvart i 12 idag och Jogge slutade från jobbet samma tid, perfekt. Nu har jag en hel dag kvar att inte göra ett skit på. Vad skönt det ska bli. Ska läsa klart min SOLO tidning jag köpte förut också tänkte jag gå på ica och köpa en fin lampa, ja dom har faktiskt lampor där. Funderade på om jag kanske skulle kolla på erikshjälpen innan, men jag är inte tillräckligt tålmodig för att vänta. Det är bara öppet tis-tors-sön. Har jag fått en idé om någonting så ska det göras NU!

Ikväll ska jag förhoppningsvis beställa biljetter till Emma i Ängelholm. Hon har 18års fest inte nu till helgen men nästa. Det blir kul! Så längesen jag var där. Det är bara lite krångel med biljetter.... Hoppas det löser sig!!
I övrigt så längtar jag till fredag. Då är det gymnasiefest igen! Great! Kommer ca 1000 pers kanske?

sista lovdagen

Hej! Sista lovdagen idag. ÅHNEJ! Gruvar mig mest för att kliva upp halv 6 imorgon. Kommer inte kunna somna ikväll heller eftersom att jag sov till 11. Men det gjorde jag lite med flit... men jag VILL INTE KLIVA UPP TIDIGT! Kan inte någon bara flytta john bauer gymnasiet till Ånge? Haha. ORKA SUNDSVALL. Är så less, Usch.

En hel jävla termin kvar! Men om typ 5 veckor har jag APU. I hela 6 veckor. Tre veckor först, sen är det sportlov i en vecka, och sen har jag tre till. Vart jag ska vara? INGEN ANING. Men en sak vet jag och det är att jag fyller 18 på en av APU veckorna ;) Ska i alla fall vara i Ånge så då slipper jag åka till Sundsvall på 7 veckor! 7 veckor! Vilken lycka :D

fan, jag skulle...

Fan! En liten besvikelse... Testade en ny smak med b&j idag, cookie dough. INTE GOD ALLS! Vanlig vanilj glass med pytte pytte små äckliga chokladbitar i också cookie bitar... Ingen höjdare. Skulle tagit ett säkert kort, half baked, eller testat fish food :( ÅH!!



En bra sak är i alla fall att vi bokar stuga i vemdalen till vårforum imorn. Ett helt gäng med människor, blir sköj!!

I like it

Hemma nu efter en dag i stan. Hittade det jag skulle ha typ, bra! Köpte en klädställning, galgar, en blomma, en kudde, ett vitt linne, en mascara och en eyeliner. Bra där!

Mitt rum vart super, känns jättebra. Knäppte några fina bilder med min mobilkamera som suuuuger men det får ni ta. Måste ha en ny kamera!!





Såhär vart resultatet. Har även massor av nya kläder där, perfect! Klädställningen är från Ikea, kostar bara 89kr!

Satt på sängen då jag knäppte så det här är den lilla yta jag har i mitt rum (nåja, nästan) Men den använde jag väl tycker jag! Ikväll ska jag ha tråkigt och inte göra ett skit, ingen vill vara med mig :( Ska hoppas på att jag får låna syrrans dator så jag kan se south park eller något, också har jag en ben and jerry's som väntar på mig i frysen. Hoppas ni andra får en roligare lördagskväll!


you make me happy!

Dagen har spenderats med städning. Hjälpte mamma att städa huset, rätt roligt konstigt nog, haha. Tänkte vara med älsk ikväll men han fick andra planer.. Och då gick han han hem till sin mamma och lånade wii åt mig för att göra mig glad! Haha, underbar pojkvän. Så nu får jag inte tråkigt ikväll i alla fall!
Imorn blir det stan och inköp av klädställning :D Längtar. Får se vad lördagskvällen erbjuder?

macadamia oil

Fredag idag... Måndag och skola börjar närma sig :(

Men det är skönt att det är fredag i alla fall,
ikväll blir det nog lite fredagsmys! Det känns som att det var längesedan sist. Men innan fredagsmyset börjar har jag en hel dag att ta vara på. Ska börja med att tvätta håret och göra en inpackning med lite produkter jag fick i julklapp.


Från Macadamia natural oil, superbra!
Kanske slänger in en ansiktsmask också?

Imorgon ska jag till stan! Perfekt ju
, mamma ville dit. Då kan jag ju äntligen köpa klädställningen! I can't wait! Kanske även ska kika på h&m efter något snyggt, har presentkort där. Också ska jag köpa en mascara, min har torkat ut.

gratulerar



Ja men snart är det dags hörni! Lite glad jag är då. Fick en förfrågan idag om jag ville vara med i Sundsvalls tidning, haha. En månad och 11 dagar kvar!

H&M är bra på mycket



U must have this

 


  
 

torsdag

Sov hemma inatt, istället för hos jogge. Han var med elliot tills typ 00.01 igår och jag vågade/orkade inte gå ut och hem till han då, haha.

Sov bra i alla fall. Idag vet jag inte vad jag ska göra!!! Panik. Vad tråkigt jag ska ha. Måste komma på nått... Jo förresten, nu vet jag. Jag ska rensa gamla kläder och skänka till röda korset, duktigt va. Sen ska jag nog göra en mittbena och platta håret med Amandas Ghd. Sen kanske spela the sims? Jodå jag får nog ihop den här dagen ändå, bra!

Snart börjar skolan också, redan torsdag! :'( :'( :'(







klädställning

Har suttit med körkorts teorifrågor nu i typ 3 timmar, haha. Vägmärkerna var lätta men sedan vart allt svårt. Vad mycket man ska kunna! Sjukt. Jaja, ikväll har jag också planerat hur jag ska ha mitt rum. Ska ta ut två bokhyllor och sätta in en klädställning istället. Vore ju bra så man ser vilka kläder man har, så man inte glömmer bort något... Smart va? Och mycket snyggare kommer det bli. Tänkte även fixa lite nya småsaker. Kommer bli kanon! kanon! kanon!


MULIG Klädställning vit Bredd: 99 cm Djup: 46 cm Höjd: 151 cm Max. belastning: 20 kg


redhead?



Lite rött var det väl allt?

Dags att klippa sig också ser jag...

a shirt


Ojojoj vilken suddig bild!
Här är i alla fall en skjorta jag köpt för inte så längesedan. Like it!

it's a boy girl thing

Hej hej hej hej!

Nyss åkte kricki och elin hem.
Vi har ätit lite godis och kollat på "it's a boy girl thing". Rätt bra! Ska snart hemåt jag med och äta middag. Bra då vet ni det också. Sen vet jag inte vad jag hittar på. Antagligen ingenting. Ska inte börja göra något vettigt förän skolan börjar. På måndag!

Fick ett sms om att fotbollsträningarna
börjar på tisdag, rätt skönt faktiskt. Men jag längtar inte till allt jobbigt dock, hehe. Får se hur det blir med alby, om det blir nått lag eller inte.

hejdå!

redhead

Mina vänner tyckte det var dags att hitta på någonting då jag skrev på bloggen att jag längtade till söndag och bingolotto, haha! Vilket slött liv man får av lov alltså, galet! Så imorgon kommer kricki och elin hit till Ånge, får se vad vi hittar på, något trevligt säkert;)

Har nyss färgat mitt hår. Det vart rött. Har inte riktigt kollat resultatet än, ska göra det nu, brb... Jo det blev faktiskt rätt bra! Tog ett kort. Så här är före/efter bild med min superbra mobilkameranot.
Såklart syns det ingen skillnad på bild, tråkigt va. Men men! Det är mer rött i verkligheten. Jag vart faktiskt riktigt nöjd, känns som att det till och med kommer bli rödare och rödare med tiden eftersom att jag gillade det..






KOS

Nä vet ni vad, jogges familj har bokat resa till Kos i juni. Avundsjuk kallas det! Vill också boka nuuuu! Och jag vill också till Kos.

Så jag och jogge funderar på vår tredje utomlandsresa tillsammans, denna gången till Kos (jag<3grekland). Blev så sugen på Kos efter att jag sett bartenderskolan. Och att mamma sa att det fanns FLERA bargator där gjorde inte saken bättre;) Vi tänkte vara borta två veckor. Och någon dag ska vi åka båt över till Rhodos och hälsa på hans pappa och släkt och kanske stanna där en natt. Måste ju få med lite av Rhodos med!! Fan vad skönt det ska bli. Om det blir och det hoppas jag! Jag längtaaar!! Utomlands två veckor för första gången i mitt liv :) SKÖNT DET SKA BLI!







Så nu tänkte jag sätta mig ner och börja söka jobb!

tisdag

Har nyss ätit frukost, blev havregrynsgröt och en banan, nyttigt! Ska snart fixa i ordning mig och sen gå hem! Ska bli skönt. Längesen jag var hemma känns det som. Tänkte installera en dataskiva jag fick i julklapp, teorifrågor för körkort! Dags snart kanske? Tänkte testa och se om det var svårt eller inte :)

Har inga bilder eller någonting roligt att berätta.
Och snart börjar skolan. Det börjar faktiskt kännas bättre och bättre. Kanske för att när den börjar så kommer jag börja träna igen. Och just nu känner jag mig som en degklump! Haha, har inte tränat på hela lovet...

Längtar till söndag i alla fall, då ska jag
och jogge spela bingolotto :D

äcklig

Hej, måndag idag. Jogge är ledig, jippie! Idag ska jag se på south park hela dagen, gå på ica och handla och laga middag med jogge. Blir nog en bra dag. Ikväll är det hockey också, junior VM, så det ska jag nog se :)
Hittade en äcklig jävla mask idag i jogges badrum. Den var pytteliten och satt på väggen. Den påminde om masken som låg i duschen där för ett tag sen... Vart kommer alla äckliga maskar ifrån?!

åh bertil

Sitter och kikar på Nils Karlsson pyssling nu, den går på tvn. Vet inte vad jag ska säga, hahaha.


Åh, Bertil, du är det bästa som hänt mig, i hela mitt liv...!

Tänk om jag inte hade dig.. Och tänk om jag inte hade dig!


Sedan badar de nakna tillsammans i ett badkar, mysigt!




inte långt kvar

Har insett att min 18-års dag inte är långt borta. Redan januari ju, har räknat ner tiden ända sen jag fyllde 17, haha. Och nu är den snart inne. En månad och 15 dagar kvar!

Idag ska jag ha tråkigt.
Eller jag ska ta det lugnt. Jag brukar alltid vilja ha något att göra så idag ska jag försöka att inte göra någonting. Får se hur det går.

Resten av veckan ska jag?!?
Det är en vecka kvar av lovet, vill absolut inte tillbaka till skolan men det finns ju ingenting att göra på dagarna. Nån som vill hitta på nått?!

red/brown

Nej vet ni vad, snart är det dags att byta hårfärg! Är super sugen på lite mörkt röd/brun... Typ som denna:



eller denna...



Den här hårfärgen är så jävla snygg!!

Dags att klippa sig snart också kanske. Åh vill göra allt NU NU NU!

a perfect year

Vart ett rätt mysigt nyår. Maten som jag gjorde blev jättegod! Efter att jag och jogge ätit gick vi över till jogges familj ett tag, spelade bowling på Wii och spelade "vem kan bli miljonär" med hand familj. Kul! Sen gick vi över till mitt hus och då kom Alex och Bella. Kikade lite på hockeyn (Sverige vann) och åt gino till efterrätt! Rätt var det var så blev klockan 12 och då blev det ett nytt år, om någon nu missade det;) Känns inte som ett nytt år nu? Men det är det i alla fall och jag har bestämt mig för att göra det här året perfekt! :)

Nu är jag hemma i huset igen,
Jogge jobbar. Funderar på att baka några goda muffins eller något. Hoppas vi har alla ingredienser bara. Baka är alltid bra att göra då man har tråkigt! Tycker ni inte?


RSS 2.0