lördag

Hej! Sitter här och äter godis sen igår... Det kostar bara 29 kr/kg på konsum, farligt! hehe. Vid fem ska jag på knuten och äta parmiddag med jogge, bella och alex :) det blir trevligt;) Efter det ska jag och bella hitta på något med madde, vet inte vad än men det blir nog kul :) Våra boyfriends ska på mittis :( Vill också vara 18, haha :P Dock ett år kvar men men...




orkar iiinteee

Nee, nu är jag verkligen less! Tåget var ju försenat imorse såklart, så jag missade specialidrotten och fick åka buss istället. Jätte roligt.

Ska åka hem halv fem sen, får väl se hur det går. Är så fruktansvärt less på tåg som inte går! Vet inte om jag orkar åka till skolan imorn ens! Får se hur jag gör. Inte så kul att stiga upp halv 6, gå till station och sen se att det inte går nått tåg. Aja... Det viktigaste är väl att jag kommer hem idag i alla fall. Annars blir jag så less så jag dör tror jag, haha. Kan det vara så svårt att köra tåg i snö? :P

Sitter i alla fall hemma hos Jonna och Jenny nu. Och är less, som sagt.


gymnasieval 2009

Jag såg på nyheterna nyss där de pratade om gymnasieval och sådant, själv tycker jag inte att det är så speciellt viktigt vad man väljer. Bara man står ut i tre långa år till... :P När jag valde hade jag ingen som helst aning om vad jag ville bli. Jag satt och kollade på olika gymnasiesidor varje dag och sedan tyckte jag att sjöfart lät rätt så roligt! Jag ville prova nått nytt, träffa nyt folk och prova på att bo själv. En sak jag skulle ha gjort innan var nog att åka dit på öppet hus, för när jag kom dit första skoldagen hade jag egentligen ingen aning om vad jag gett mig in på :P



Efter två månader insåg jag att det inte var något för mig. Fick lite panik då, hade ju redan flyttat och det skulle bli så krångligt att byta. Men min snälla mamma ordnade hit och dit och några dagar senare fick jag gå på möte på John Bauer. Den skolan kändes helt rätt precis från början, och det kändes ännu bättre då jag fick träffa klassen. Har kommit ikapp med allt jag låg efter i nu, men i börjar var det rätt så mycket att ta igen.

Nu får jag ha idrott tre dagar i veckan, skratta varje dag tack vare babesen och bo hemma istället för att lära mig svetsa, ha ellära och äta äcklig middag man tog hem från skolan varje dag. Så det känns mycket bättre ;)



Men jag ångrar det inte, gick från 30 pers i klassen till 8 pers i klassen, lärde känna en massa nytt folk och fick känna på hur det var att bo helt själv 15 mil hemifrån. Inget jag reckommenderar. Det är bara en massa städning, tvätt och disk, hehe.


uttråkad till 100000

Huwwa vad jag har tråkigt! Till middag blev det pannkaka, inte jättegott kanske men orkade inte göra något annat :) Inte mina föräldrar heller för den delen:P Ska nog snart ta och diska (booooring) Vår diskmaskin är trasig så har inte så mycket andra val... Sedan ska jag pallra mig upp och lägga mig i sängen och läsa den tråkigaste boken i hela universum bara för att våran svenska lärare säger att vi ska. Jag skjuter fram det hela tiden men nu måste jag fan ta och göra det nångång!



Längtar tills ikväll då älsk kommer hit, vi ska sova hos mig inatt igen, det har nog inte hänt på tre månader! Så det ser jag fram emot ;D Men innan sovdags äre paradise hotel!! Ser fram emot det med;)

Ska bli skönt att kliva upp åtta imorn istället för halv sex i alla fall. Gillar dock inte att åka tåg! Spyr på det snart!! Men det är väl bara att bita ihop?


ändrat

Hej, kände för att ändra lite och nu orkar jag inge mer, såhär blev det, ska göra en ny header nån dag för den här är gammal :P

Men nu ska jag laga något att äta, vet dock inte vad så det får jag lista ut snart. Seda ska jag sätta mig och vänta på älsk så ska vi se på paradise hotel ikväll :D Sovmorgon imorn! Gillart!

vill hem

Hej!
Jag vill hem nu,
har sovit typ 4 timmar inatt. Skyller på Jogge som tog sån plats :( Fast egentligen var det bara för att jag inte kunde somna inatt.

Har kommit på att min väckarklocka på telefon ringer då den vill, den ringde inte imorse så jag vaknade en kvart senare än planerat, synd tänkte jag, att det inte var ännu mer :P Men sen kom jag på att det beror på att jag inte ha något ljud på telefonen... Så det var nog inte så konstigt trots allt. Sånna här dagar borde skola var förbjuden, vill verkligen inte, orkar verkligen inte m.m. Så less på tåg!! 
Konstigt inlägg men jag orkar inget annat.
HEJDÅ!

sovdags

Tja! Ligger i sängen nu... Har just kollat på Johan Falk och på lite bilder på facebook. Ska väl ta och sova snart kanske? Och får inte glömma att ställa klockan på kvart över fem B-) Tur nog slutar jag halv 12 imorn så dagen blir inte så lång trots allt... Bara det att jag inte kommer hem förän klockan tre! Jaja, ska försöka sova nu som sagt och hoppas på att älsk kommer hit och kryper ner snart, han är och spelar fifa med grabbarna, suck, haha.

godnatt!

köpköpköp!

Tjabba! Vad ska man göra idag då? Funderar på att ta en dusch och sedan lägga mig och läsa en astråkig bok som vi ska läsa på svenskan... Men det känns inte så lockande. Jag känner mig så uttråkad just nu faktiskt! Tror jag ska sminka mig, fixa håret och prova lite kläder, bara så att ni vet menar jag.  

Är inte ett dugg sugen på skola imorn i alla fall... Orkar inte kliva upp halv 6 igen! Men vad gör man?

Vill bara ha sommar, jättemycket pengar och en utlandsresa :) Ska spara typ 600 kr i månaden nu, det betyder att jag kommer vara väldigt snål! Men det är lätt värt det för att åka utomlands! Också ska jag sälja den här: http://www.blocket.se/vasternorrland/Snowboard___skor_25416902.htm?ca=4&w=1 Köp den gärna :D


det var ett tag sen

Oj, det var verkligen skitlängesen jag skrev här! Har varit fullt upp med långa dagar med skola och tåg och sedan träning på det... Kika in här istället http://eljj.blogg.se, det är jag och tre tjejer till;)

Ja men just nu gör inte mycket alls... Sitter hemma hos grannen (<3) och kollar på film. Har nyss tagit ett bad :) Vi har ätit marängswish och chips, haha. Kände att jag behövde det! Mysigt! Har inte gjort ett skit på hela dagen och det lär bli samma imorgon. Rätt tråkigt tror jag? Det enda jag ser fram emot är Johan Falk filmen på kvällen, då är det inte mycket inte!

Men nu ska jag lägga ifrån mig datorn och försöka komma in i filmen som jag missat tio minuter av, wish me luck!




söndag

Hej! Sitter här och gör ingenting, klev upp för ett tag sen. Somnade rätt tidigt igår som alla andra kvällar, kan det ha att göra med att jag kliver upp halv 6 varje dag kanske? Men så jävla roligt är det inte att somna klockan elva då man är hos älskling och kollar på film :P Hehe.



Igår följde jag med mam o pap till birsta en sväng. Dom köpte ny ugn och micro... Och jag fick ett par nya träningsshorts och lite doftljus =) Egentligen skulle vi + jogge ha åkte på bio (snabba cash) i stan men han jobbade :( Väldigt synd för jag hade velat sett den. Men får göra det en annan gång ist!



Idag är mitt lag på heffnerscupen, och jag fick inte vara med att spela för att jag inte hunnit bli inskriven, tråkigt men sant. Fast det hade nog inte varit så rolig att kliva upp och åka kvart i sex endå, så det var nog lika bra :) Idag ska jag hjälpa mamma att städa, roligt ;)

dåliga tåg

Tjabba!

Nu slutar vi snart. Har haft datakunskapsprov, gick sådär! Nu, snart ska jag och Jonna i alla fall ta tåget hem. Kanske rätt osmart att åka tåg eftersom de två senaste resorna har tagit 3 timmar var... Men chansar man inte så händer det inget? Eller? haha. Får hoppas jag hinner hem till träningen halv sju ikväll i alla fall, haha.


Jag och krickis kusin =)

tåg suger

Tjabba! Är sjukt less på tåg just nu. Igår vart jag lite glad och fick åka hem med 14.10 tåget, men så jävla kul var det inte för jag kom inte hem förän halv sex! Tåget slutade fungera så vi fick vänta och sedan hoppa av och byta tåg. Något arg jag var... Och hungrig... haha.

Och imorse då jag skulle åka till skolan 06.13 så var det såklart fel på det jävla tåget också. Kom fram klockan nio efter krångel och fick dessutom åka buss från Stöde. Funderar på om jag vågar åka tåg hem idag eller om jag ska åka buss? Kanske dumt att chansa för dom där tågen verkar värdelösa :P

Aja, har fotbollsträning ikväll i alla fall. Känner mig lite för trött för att träna men det blir nog träning ändå =)


paradise hotel

Hej!

Har inte gjort mycket alls sen jag skrev sist. Det var såklart inge pump idag... Men jag gick till träningshuset endå (följde med älsk som skulle på spinning med fotbollslaget:P) för jag tänkte sola! Men inte fanns det någon solarietid heller så jag gick till ica där mamma var och handla :) Efter det har jag tyvärr inte gjort ett skit. Snart kommer älsk hit och lånar duschen för han har inget varmvatten, haha, to bad.

Ikväll är det vi alla har längtat efter, paradise hotel!! ;) Efter det blir det sängen och sedan till att kliva upp halv 6 imorn... Ska nog åka buss imornbitti, börjar inte förän 9:) En bra sak är att det blir två fotbollsträningar imorn! Oturligt nog består en av bara fys, ;o





Irriterande lärare

Tjabba! Och grattis Emma på födelsedagen:)

Rätt lugn dag idag, men endå irriterande! Vi hade först engelska i en timme och sedan rast en halvtimme innan matten började. Men inte började den heller! Läraren satt av någon konstig anledning kvar i sitt arbetsrum hela tiden och kom aldrig på letionen?

Ingen ville såklart gå dit och säga till för då skulle hon säkert komma, men endå. Vad tänkte hon egentligen? Vi hade ju lektion, haha. Så jag hade kunnat åka hem 10.30 men jag väntade ifall att hon skulle komma... Och det gjorde hon såklart inte... Så jag åkte hem 14.10 istället. Jobbigt att vänta så länge och nu är jag hemma typ halv fyra istället för tolv. Aja, sånt e livet?

Idag hade jag tänkt träna pump. Så jag hoppas att det är pump idag? Dom har skrivit så konstigt på hemsidan, ingen kan ju ha förstått vad dom menade? Men det brukar vara pump på måndagar i alla fall så jag får hoppas på det bästa :)


har rätt tråkigt

Tjabba!
Har haft en tråkig dag idag,
har suttit vid datorn, legat framför tvn och duschat. Funderar på att baka cupcakes senare? Har aldrig gjort det förut:) Men ust nu kollar jag på kocken på tvn i alla fall, mycket bra ;)

Imorn lär bli lika tråkig? Kanske ska passa på att plugga då det inte finns så mycket annat att göra...

Träningen igår var rätt jobbigt! Kanske för att jag är sjukt otränad nu?! Men skönt var det efteråt. Kände mig dock lite inslängd, haha, det är bara jag som kommer ny och börjar i Alby. Men det blir nog bra endå:) Vi har cup redan nästa söndag till och med :) Ska ha nummer 13, kanske lite otursnummer då jag kommer ny? haha, hoppas inte!


fotbollsträning!!

Hua vad slö jag har varit idag :) Har legat och kollat på mysteriet på greveholm hela dagen, haha. Men ska peppa lite nu, första fotbollsträningen snart! Tur nog har jag tränat lite fotboll på skolan i några veckor, så helt ovan är jag inte :)


ont i huvudet

Mådde så dåligt då jag kom hem igår så jag orkade inte göra nånting. Tog alvedon och en varm dusch men hade fortfarande sjukt ont i huvudet. Somnade hos Jogge typ 9! Men han var faktiskt ännu värre, han somnade klockan 8, haha. Vaknade imorse och hade fortfarande ont i huvudet så jag sjukanmälde mig. Orkade verkligen inte åka till skolan. Det är så jobbigt att kliva upp på morgonen, åka tåg en timme och sen vänta en timme innan skolan börjar! Hatar det.

Idag har jag lite träningsvärk sen specialidrotten igår. Kan bero på att jag inte tränat nått på hela lovet! Men idag börjar första fotbollsträningen, jag längtar :D Ska bli sjukt skönt, hoppas jag får mer träningsvärk :D Annars vet jag inte vad jag ska hitta på idag? Mår bättre nu i alla fall och känner på mig att jag kommer ha tråkigt idag..


så jävla kalla fötter

Jag måste ju fan vara dum i huvudet! Varför i helvete tar jag dom tunnaste skorna jag har, som jag egentligen köpte för att ha till våren, en dag då det är 30 minusgrader ute??? Känns ju som att gå barfota ungefär. Jätteskönt. Hade med mig ett par extra tunna strumpor men hur mycket hjälper det? Jag var för lat för att gå upp och hämta tjocksockar imorse, vilket jag ångrar nu :( suck!!!




ger upp

Äh, nu vart bloggen konstig, haha. Och jag orkar inte fixa.

dåligt morgonhumör

ÅH! Jag blir verkligen skitarg på morgonen då jag hör klockan ringa. De första orden jag säger är inte de vackraste... Det absolut värsta jag vet är att kliva upp 05.20 på morgonen. Tur nog är det snart helg! Sitter på tåget nu i alla fall. Fick skjuts hit som tur var, -31 grader ute. Fyfan!

Hoppas bara jag får sluta tidigare idag och åka hem med 2 tåget... Vill hem till älsk igen som jag aldrig kan få nog av :)


kyligt

Japp, det här får duga. Nu ska jag packa väskan inför imorn, lägga fram lite kläder och sen byta om för att sedan gå till min pojkväns kalla rum där jag ska sova. Det är verkligen svinkallt där inne, speciellt då det är -30 ute på natten.

Jag dör om pappa inte kan skjutsa mig imorgon bitti då jag ska gå till tåget vid 6. Åh jag hatar verkligen att kliva upp tidigt! Får se hur det går. Har jag tur kanske jag försover mig :)


allt e grått!

Konstigt att några läsare ändå stannar kvar trots att jag aldrig skriver längre! Jag tycker inte att det är kul längre, men jag ska skärpa till mig. Ska även skärpa mig med mig själv lite grann, ta hand om mig själv lite bättre. Just nu känner jag mig bara lat, trött, tråkig och trist! Fun life, huh?

Imorn börjar i alla fall skolan, ska bli jävligt skönt att få igång lite rutiner igen. Har typ inte gjort ett skit på tre veckor, hur lyckas man? Men jag tycker faktiskt att det är rätt skönt att inte göra någonting och typ ladda upp lite. För nu börjar ju skolan igen och då är det inge smart att lata...

På fredag börjar jag träna fotboll igen! Ska bli jävligt skönt, det var längesen jag tränade regelbundet, haha. Ska träna med Alby i alla fall. Hoppas det blir kul... Annars har jag ett alternativ till, Torpshammar, som börjar träna på söndag. Fick ett sms om att dom hade träning då, men jag har så gott som bestämt mig för Alby.

Men nu tänkte jag fixa till bloggen lite så jag kanske får lust att skriva mera. Det är rätt kul kom jag på nu.



Bild från mittis på juldan. (jag ser ut som ett monster) Det är såklart extra kul att komma in då man egentligen inte får ;) Vi tackar Madde för hennes röda läppstift så vi kunde måla av stämpeln, haha.

RSS 2.0