just love them

Klicka för att stänga fönstret

Har siktet inställt på dom här. Vet inga snyggare skor just nu. Sååå frustrerande att de inte finns i min storlek!!

sanctum 3D

Hej!

Imorn är det sista dagen på Ica! Känns lite skönt ändå, det är ganska jobbigt att jobba! Ska faktiskt bli ganska skönt att komma tillbaka till skolan. MEN det ska bli döden att börja åka tåg till stan varje dag igen. Fast det kommer bli bra mycket lättare att handla kläder! Det är bra. Det som är mindre bra är att pengarna tar slut fortare, haha. Fast den största huvudsaken till att jag åker dit är faktiskt skolan, det får jag inte glömma!

Imorgon blir en mysig dag! Fast först en sjukt lång dag på ica från 06.45-16.00! Får väl se om jag kommer levande hem! Då ska jag i alla fall iväg direkt till mittis och äta med jogge och sen ska vi se Sanctum 3D på bio i Ånge. Riktigt mysigt :D


have 2 have!

   

 

 


Har hittat ungefär världens snyggaste skor. Precis vad jag vill ha och letar efter!! Men det stora jävla problemet är att de bara finns i storlekarna 39, 40 och 41. KUL!!!!! Har till och med en pojkvän som erbjuder sig att betala... Så hur får man fötterna att växa en storlek, nån som vet?! Dom som jag gillar mest är dom längst upp. Dom andra två skulle jag också kunna tänka mig att ha men självklart så finns inte dom heller. SUCK!

wednesday

Hello people!

Idag gick det svindåligt på ica
för det mesta. Saker rasade och det krossades och det lät i hela butiken, katastrof! Vill bara glömma den här dagen! haha. Ush!

Imorgon är det näst sista dagen på Ica. Då blir det kassan på förmiddagen, spännande! Det var längesen jag satt där nu, någon gång förra veckan. Så jag får hoppas att det går bra...

Snart blir det fotbollsträning. Om det inte är fler än 6 st där i dag så ger jag fan nästan upp. Det här går inte längre... Sjukt tråkigt ju!

Vill förövrigt att det ska bli fredag, så att jag kanske kan få ett positivt besked från icas chef? Och så att jag och älskling kan gå på mittis och äta middag. Har inte träffats så mycket i veckan, bara då vi ska sova :( Osammanhängande inlägg I know, men det var mest bara en uppdatering. Har fullt upp på dagarna/kvällarna!

Glömde förresten berätta att det var smockfullt på bion igår. Tror alla i hela Ånge ville se samma film samtidigt! Och eftersom att jag stod och väntade på kricki i hundra år så kom vi in typ sist! Alltså då det inte fanns platser kvar. Så vi fick sitta på stolar, men det gick bra det med. Och billigt vart det ;) Filmen var väl helt ok!



Bjussar på en bild från.. åttan?

lingon grejjen

Idag bestämde jag mig äntligen för att färga håret! Hårfärgen har stått i bokhyllan i flera veckor och gjort mig osäker. Men idag tog jag steget! haha. Det blev mahognyröd igen, fast denna gång färg och inte bara toning. Köpte den för kanske 5 veckor sedan? Har inte kunnat bestämma mig förän idag. Men jag är glad att jag gjorde det för det blev bra! :) Innan var jag typ grå/brunhårig med utväxt, snyyyggt!

Nu ska jag snart på bio med Kricki.
Hur många lingon finns det i världen heter filmen. Eller "lingon grejjen" som en kille sa när han skulle beställa en sån biljett på SF bio, haha :p Blir nog kul i alla fall! Längesen jag var på bio i lill Ånge!




game

Hej igen!

Ikväll blir det fotbollsträning. Är dock SJUKT seg i kroppen, och huvudet. Har träningsvärk i benen sen matchen mot brunflo igår. Vi spelade skitbra (var dock bara 8 st från alby, resten var från brunflo), MEN det gick bra ändå. Spelarna vi fick låna var helt okej. Vi förlorade med 2-1. Men var väldigt nöjda ändå! Jag fick till ett mål i alla fall. Hade jag kunant sätta mina chanser så hade vi nog vunnit! Blev lite frustrerad, haha. Det var skönt att känna hur det kändes att spela igen i alla fall :)


tv 11

Hello! Jobbet går bra, hehe. Kommer kännas sjukt konstigt att komma tillbaka till skolan igen! Idag har jag fått lärt mig hur de bakar bröden och sådant. Kuligt!

En väldigt hemsk sak däremot är att tv 11 har försvunnit på jogges telia box!!! Det var bara en testkanal för oss till och med slutet av mars. Hur mycket suger inte det då?!! Ska jag behöva se på big brother på datorn härdan efter?? Skojjar ni med mig??!!

k a t a s t r o f !!! 





lördag

Somnade tydligen på soffan igår! haha, vaknade klockan 8 imorse. Frågade jogge varför han inte väckt mig så jag kunde lagt mig i sängen, men han sa att han gjorde det och att jag svarat att jag ville sova på soffan. Man kan inte lita på mig när jag pratar i sömnen, haha :p Fast jag gissar på att jag sov kvar där för att slippa kliva upp och ta bort smink och borsta tänderna... Det måste vara det jobbigaste som finns då man är trött!

Jaja, intressant fakta i know! Idag ska jag inte göra ett skit. Ska bli skittråkigt verkligen!! Ska bara sitta hemma och vänta på morgondagen då det blir fotbollsmatch. Ser inte ens fram emot det. Måste kliva upp klockan 7! Eller egentligen kl 6 eftersom att man ställer fram klockan en timme. Jobbigt!


skönt med helg!

Oh my gaaaaaaaaaard vad jag är slut. Haha. Har sprungit runt och fyllt på frukt och grönsaker hela dagen! Jobbigt! Men ändå roligt. Ni anar inte vad skönt det är med helg! Så grymt skönt alltså. Ska inte göra något annat än att slöa, förutom på söndag då det är fotbollsmatch.

Trivs verkligen bra på Ica! Alla är jättesnälla och hjälper mig. Och om jag förstått rätt så har jag fått sommarjobb redan. Jag låg i "Ja-högen" fick jag höra i alla fall, haha. Dom har bara inte meddelat mig ännu! :D Kanon!



Nu ska jag ta en lång, varm dusch! Jag luktar mat-os.... Efter det hoppas jag på att det blir någon god middag!


trött tröttare tröttast

Åh åh åh vad trött jag är!! Är galet trött nu efter dagarna på ica. Förstår inte hur jag kan vara så trött! Vill typ gå och lägga mig redan nu men det går ju inte. Har fotbollsträning om en halvtimme. Vadå opepp!? Orkar inteeeee

Jaja, imorgon blir det kassan några timmar och sedan ska jag vara vid brödet. Kul! Idag fick jag bara packa upp varor. Dom fick in en hel lastbil med varor... Så jag har packat varor i typ 7 timmar oavbrutet! Okejdå, en timmes lunch emellan var det dock. Välbehövligt!

Efter "jobbet" imorn ska jag hem till Kricket. Längesen jag var där! Ser fram emot pannkaksmiddagen som det jämt är på torsdagar hos dom! Haha. Och att slänga mig i krickis soffa... Är som sagt dödstrött efter varje dag på ica! Men det kanske är så det känns att ha ett jobb?


Ica kassan!

Åh vilken dag! Första praktikdagen på Ica. Började kl 9 imorse, och tro det eller ej men jag fick börja i kassan på en gång! Blev lite chockad, haha. Men det gick ganska fort att lära sig och i slutet satt jag ibland helt själv utan att nån hjälpte mig, det ni ;) Haha. Kändes bra i alla fall!

Slutade klockan 4 och då var jag helt slut! Men trots det så snabbstädade jag jogges lägenhet. När han kom hem gick vi och handlade och efter det så lagade jag kycklingsoppa, muums!! Nu sitter vi i soffan och väntar på big brother. Dagens höjdpunkt, haha.



sundsvall by day

Hello people!

Idag var det som sagt skola.
Åh vad segt. Kul att träffa klassisarna dock. Men man blir så trött av att kliva upp och ta tåget, ha lektion två timmar och sedan vänta en evighet på att tåget hem ska gå. För att inte tala om de jobbiga tågresorna! Åh vad jag INTE längtar tillbaka till skolan i alla fall!!

Ser däremot fram emot imorgon. Ska ha praktik på Ica då. Hoppas det är kul!

Köpte en ring idag förresten. Den satt som en smäck på mitt finger så jag kunde inte låta bli att köpa den! 

 
Snygg va?! Det tycker i alla fall jag!


Nu ska jag ta det lungt cirka en halvtimme och sedan göra mig klar för fotbollsträning. Längtar tills efteråt då jag ska gå hem till älskling och kolla på Big brother och Ballar av stål. Skön kväll!


john bauer gymnasiet

Ikväll är det sista avsnittet av solsidan, åh vad tråkigt :( Jaja, imorgon blir det skola. Känns lite konstigt, men det ska ändå blir ganska roligt.

Jag slår nästan vad om att skolan kommer lägga ner om nått år eller kanske snart. Massa prat om det är lätt att få betyg och att dom bara vill tjäna pengar på skolan. Nu är det dessutom lärare som slutar och typ inga elever som sökt. Så får väl se hur det blir. Själv märker jag inte av det någonting av allt snack, konstigt! Men visste väl att det var fel val ändå! Tur jag bara har ett år kvar...


 

clothes

 
cubus 399:-


h&m 99:-


h&m 99:-


Här är mina nya kläder.
Med kassa bilder! Men, men. Jag är nöjd ändå. Älskar den vita virkade koftan!


söndag

Hej! Det vart en mysdag igår. Vi åt middag på biteline och sen såg vi på ´"the fighter". Som jogge valde såklart. Men den var faktiskt ganska bra! Var även på stan lite, jag köpte två skjortor och världens finaste kofta! Kanske tar någon bild sen. Nu ska jag göra mig klar och sen dra mig hem. Måste skriva ett CV innan fortbollsträningen som börjar halv 4.

Imorgon blir det skolan igen, och filosofi! Känns helt okej, det var sjukt längesen jag var där!


ballerina skor, virkad spets, h&m, 129:-



Sitter och svettas i min onepiece och kollar på kläder på internet. Gud vad varmt det är! Kan det bero på alla tända ljus? Ska snart gå och lägga mig i alla fall. Längtar tills imorgon, först en skön sovmorgon och sen en mysig dag i stan med världens bästa!
Kan det bli bättre? Tveksamt.  



shopping

Hello! I just came to say hello!

Fredagsmys! Har nyss kollat på big brother! Och 101 sätt att åka ur en gameshow. Tv kväll med andra ord. Men nu är allt slut så nu blir det datan ett tag, nice!

Det är i alla fall skönt som satan att praktiken på björkbacka är slut nu. Känns liksom lite fel att komma tillbaka till stadiet där man räknar 1+1 igen... Man blir less efter ett tag faktiskt! Laddar om tills på tisdag då det blir praktik på Ica istället! Ska göra mitt bästa för att lyckas få jobbet, hihi.

Fick förresten hem mitt paket från h&m idag. Jeansshorts, linne och flipflops = sommar! Känns bra att jag kunde ha allt! Fast vill ha mer såklart. Ska till stan imorn och handla lite, är sjuuukt shopping sugen faktiskt! Måste på erikshjälpen och affären bland annat.. Det var så sjukt längesen jag var i stan, över en vecka sedan! Så det känns bra att åka imorn. Det blir även middag med älskis och bio imorgon. MYS! <3

Ska hålla utkik efter en sån här:


Wish me luck!


kattspya, mmmm!

Åh, ovanligt att man kommer hem och får syn på kattspya på golvet. Jag svär att det händer varje dag! Och det är Hasse såklart. Han spyr så fort han ätit något annat än torrfoder. Och ibland spyr han till och med av det. Ätit för fort? Allergisk? haha, ja vad ska man tro. Det kan fan inte vara normalt i alla fall!


Hasse


Förövrigt så saknar jag fortfarande världens bästa (och finaste) katt:

Lilla Cigge!



björkvasan

Hej! Ligger i soffan helt utmattad! Är sjukt trött. Har varit ute hela dagen idag på "björkvasan", alla barnen åkte skidor i elljusspåret. Man blir trött av att vara ute med barn! Sista dagen imorgon, känns faktiskt helt okej. Är redo att börja på Ica nu i två veckor! =)

Eftersom att jag är så trött så ska jag inte göra ett skit idag. Bara ta det lugnt. Ska bli så skönt! Längar till på lördag också, då ska jag och jogge till stan och se på bio och äta osv. För vi har varit tillsammans i två år på söndag, Sjukt mycket ju! Tänk att jag hittat en sån bra pojkvän :)



Bild från Rhodos 2010

Får hoppas på att det blir en tredje utomlandsresa för oss till sommarn. Fast två veckor denna gången;)



update

Hej! Förlåt för dåligt uppdaterat, men igår hängde jag faktiskt med jogge hela dagen. Både han och jag var lediga. Vi fikade på nya fiket, åt thaimat till lunch, kollade på the notebook och åt middag hos hans mamma. Mysigt! Har ni inte sett the notebook så se den NUU!!!



Idag började jag på praktiken igen, (efter lov och studiedagar). Känns segt! Ännu värre blev det av att jag knappt sovit en blund inatt? Jogge var vaken till typ 4 imorse (?) och jag kan inte sova när han inte ligger brevid tydligen för det gick verkligen inte att somna förän han gick och la sig!

Fick hem mitt nelly paket idag förresten, och självklart så var inget av det jag beställt bra. SUCK! Så nu måste jag bara komma på nått annat sätt att spendera pengarna på! haha.

Är ensam hemma hos jogge nu i alla fall, funderar på att laga nån middag här och gå direkt till träningen härifrån istället för att gå hem och äta. Ligger i sängen nu och den är sjukt skön! Speciellt eftersom att jag inte sovit mycket alls inatt... Har alla grejjer jag behöver här redan och jag orkar faktiskt inte packa ihop och gå hem. Så jag går nog hem efter träningen istället. Goodie! Då vet ni det också!

make something happend

All night Can you keep up When we hit the dance floor you know we turn the heat up It's like we're all on fire, everyone's desire All eyes on us, DJ turn it up

Åhhh kan man vara mer sugen på att gå ut och dansa eller?? Det var för längsen. Och det var alldeles för längesen jag fixade i ordning mig och gjorde något kul! Nu på praoen känns det som att livet dött lite grann, ingenting händer, jag umgås med 6-åringar och jag behöver inte ens bry mig om vad jag har på mig.... Behöver helt enkelt lite fart i mitt liv nu, det har gått på tomgång alldeles för länge tycker jag!

önskelista

 

Dags att skaffa en skinnjacka snart tycker jag. Har aldrig haft en och det är sjukt snyggt. I alla fall en mc modell. Tycker det är snyggt med mocka också! Synd bara att de snygga kostar en förmögenhet... För det har inte jag ;)



Också påväg

Har även beställt en del kläder från h&m. Bäst att ladda upp med sommar/vår kläder på en gång, så man inte får en chock när sommaren redan kommit! Agree?



             





Påväg







Detta är påväg hem till mig just nu, allt från Nelly. Lyckades skrapa ihop några rabatter genom att googla "rabattkod nelly" och fick det tvåhundra kronor billigare än vad det egentligen skulle blivit. Ett hett tips om ni ska beställa därifrån!


söndag

Nu är lovet slut! Fast inte helt. Har studiedagar måndag & tisdag, galet skönt!! Helt perfekt faktiskt.

Kom nyss hem från träningen, ingen höjdare, var bara 4 stycken! Det sög, men man får väl göra det bästa av saken... Har haft en bra helg i alla fall. Igårkväll blev det tacos och melodifestivalen med älsk. Rätt låt vann för en gångs skull, tycker ni inte? Efter melodifestivalen lyckades jag hålla mig vaken och se på två filmer, har aldrig hänt förut tror jag? haha. Såg i alla fall black swan (mysko) och little fockers (bra).

Nu ska jag chilla i 3 timmar sen kommer min älskade älsk hem, och då blir det big brother ;)


ta det lugnt dag?

Det här är första fredagen på flera månader då det inte är någon fotbollsträning på kvällen. Nu när vi har flyttat ut till värmeplanen så tränar vi på andra dagar. Skönt att aldrig missa fredagsmys mer :D

Vet för övrigt inte alls vad jag ska göra idag. Ligger hemma hos jogge i hans säng nu. Har inte klivit upp än. Vad fan ska jag göra? Jag är en sån som får panik då jag inte har något att göra. Så jag brukar alltid hitta på nått. Men just nu vet jag inte alls. Ta det lugnt kanske? Hur gör man det? Blir så rastlös!



Längtar till den 28 maj!


H&M



Tror jag ska beställa från h&m snart... Vet mycket jag är sugen på!

Förövrigt så har jag städat hela huset idag, och bakat muffins. Duktig jag är!

sundsvall

Hej! Var till stan idag med kricket. Och gissa vad jag handlade?!?!?! Jo, skosnören och hårfärg. Duktigt. Hade hoppats på att hitta några snygga jeansshorts eller nån snygg tröja men icke. Gick bara inte. Så då sparade jag pengar istället!

Sitter och småkollar på big brother nu, och dricker saft. Fast jag tror att det var diskmedel kvar i glaset för det vart skummigt och jag har ont i magen nu? haha fan. Är hur trött som helst i allafall, kan bero på att jag kom hem från träningen för ett tag sen. Mina nya fotbollsskor funkade faktiskt bra! Lite trånga först men efter en timme satt de som en smäck! Nice!


F50

Mina nya fotbollsskor kom idag! Tog bara 2 dagar, sjukt snabbt! Sitter med dom på nu och fötterna bränner, kanske inte ett så bra tecken? Haha. Dom är lite lite lite trånga, tror det beror mest på att jag har breda fötter. Men jag ska töja ut dom har jag bestämt mig för. Testade en storlek större på Stadium i lördags, och dom kändes alldeles för stora... så en storlek större kan jag inte ha? Så det här måste gå! Och jag orkar inte krångla till det, haha.  

Imorgon blir det birsta med krick! Ska handla MASSOR! <3


bitez

Nu känns allt riktigt bra faktiskt! Fotbollskorna är påväg hem till mig PLUS att mami och papi bokade resan igår!! Så nu blir det turkiet den 28 maj :D Skönt att ha något att längta efter! Jag fick dessutom plötsligt ett väldigt stort behov av att köpa nya sommarkläder... Måste göra det på onsdag. Ett par höga jeansshorts, ja tack!

Också får vi väl hoppas på att jag får jobbet jag sökte. Så jag kan åka utomlands en gång till fast med jogge! Jag MÅSTE helt enkelt ha ett jobb. Annars är det kört!







F50

F50 Adizero Trx Fg J Adidas Skor Orange

Yes! Nu är de beställda, tack mami! <3
Det vart orangea istället :) Kommer väl hem om några dagar. Like it!

Men nu blir det solsidan, och sedan big brother. Älskar söndagskvällar!!

söndagkväll

Har inte gjort mycket alls idag. Spelat jogges nya roliga tv-spel och sovit bara! Det är inte ofta han köper roliga tv spel, men igår hände det! Man kör fyrhjuling och cross. När man kraschar så kraschar man verkligen, det går sjukt snabbt! Hade det varit på riktigt så hade man dött på en halv sekund, OMG!

Jaja, ska snart gå och möta joggish. I mina nya converse och nya jacka. Naaizz! Sen ska vi kolla på solsidan och spela tv-spel hela natten. En sjukt skön söndag!

Längtar förresten tills imorn, då har vi första fotbollstränigen ute! På konstgräset. Ska dela plan med Östavalls IF, så jag och jogge kommer ha träningar samma dag och tid, kan inte klaga på det faktiskt =) Helt perfekt!

F50 Adizero Trx Fg J Adidas Skor Orange


slapp söndag

Idag är det söndag, i vanliga fall brukar jag vara lite stressad på söndagar för att det är den sista lediga dagen. Men idag är jag inte stressad för nu är det looov en hel vecka! Grymt skönt. Idag ska jag inte göra någonting. Ha en mysdag med älskling, mysigt! Ska äta tacopaj hemma hos mig och kolla på solsidan. Love it!


turkey

Om vi säger såhär, 28 maj/turkiet/med familjen. Förhoppningsvis! Ser rätt skönt ut faktiskt! Hoppas det är det i verkligheten med ;) Perfekt att få brännan innan sommaren ju! Eller hur?


Lägenheter Romantic

Lägenheter Romantic

Lägenheter Romantic








ny header

Åh trots att jag är sjukligt trött så lyckades jag få ihop en ny header! Blev faktiskt nöjd för en gångs skull, Inte så vanligt det!

Nu ska jag testa jogges nya tvspel, roligt! Han har äntligen köpt två dosor så nu kan vi spela tsm, hihi. Sedan ska jag sova, i ungefär 100 år! <3


sundsvall

Det vart en sväng till stan idag. Skönt att handla lite saker jag har längtat efter att handla! Till exempel detta: 





Också vart det en ny neccesär dessutom. Hittade sjukt mycket vår/sommar snyggt. Åh tänk om man var rik!? Men jag ska faktiskt dit på onsdag igen så får väl se hur mycket pengar jag har kvar att slösa! Hoppas på mycket!!

AHHHH GIVE MEEEE!



Det här är mina nästa fotbollsskor. Så ni vet. I must have them!!


wednesday

Hej! Har egentligen inte något roligt att berätta nu... Har varit en helt vanlig dag! Följde med kricki hem efter "jobbet" och hann vara där bara två timmar innan bussen gick! Går så dåligt med bussar tycker jag?! Hann i alla fall äta en god pizzabit! ;)

Just nu vet jag inte vad jag ska göra. Är ensam hemma, har ingen aning om var de andra är! Och jogge tränar. Så jag får väl hitta på nått själv. Imorn blir i alla fall mysig, ska äta middag på knuten med pälskis och sedan kolla på invigningen av värmeplanen med honom, det ser jag fram emot! =)

Är så sjukt sugen på nått sött nu, får se hur det går, dags att skärpa sig snart, beach 2011 right? ;) Rätt vad det är så är det maj kan jag lova!

Och det funkar inte att ladda upp bilder? Så nån sån blir det icke idag!

är tröttast

Hej! Är det vår nu? Känns snart som det. Skönt att solen är så varm! Speciellt då man är ute med ungar i flera timmar (nästan) ;)

Är trött dygnet runt nu för tiden. Tycker jag sover länge på nätterna? Eller är det barnen som har tjatat hål i huvudet på mig? Vill bara sova hela tiden, jobbigt! Vill vara pigg, pigg, pigg!

Den här veckan känns riktigt bra faktiskt. Det är för att lovet snart är här! Ikväll blir det träning, egentligen orkar jag verkligen inte det också har jag ingen speciell lust för det, men, men, måste ställa upp för laget :) Längtar tills jag kommer hem i alla fall, och får krypa i ner soffan i min one piece och kolla på big brother! naaaiiiz!


RSS 2.0