you are, a cinema, i could watch you forever

Åh dra mig baklänges vad slut jag är! Hade sjukt jobbig fys idag på träningen. Kommer inte kunna gå imorn! Helt seriöst! Känns ju bra att jag ska springa runt på ICA hela dagen dårå, haha :p

Nu sitter jag i alla fall i soffan hemma hos joggi. Ska nog sova snart. Är så trött i huvudet och ska upp vid 6 imorn! Men imorn blir nog en bra dag! Hoppas på att mina skor kommer då. Fick ett sms om att de var inlämnade till posten nyss. Så då borde de komma va?

Köpte förövrigt ett par andra skor i östersund igår. Ett par sandaler, letade efter ett par sådana ifjol men hittade dom inte. Men nu så! ;) Känns nästan som att jag borde hålla mig från att shoppa sen? Har blivit lite mycket på senaste tiden tycker jag... hmm !



Sandal

jobb jobb!

Hej! Kom nyss hem från jobbet, det vart en kort dag idag, skönt! Jobbade bara 7-13. Imorn ska jag jobba 7-16, lite tuffare, men det gör ingenting för det är sista dagen jag jobbar denna vecka. Efter jobbet imorn ska jag hem och packa det sista innan jag åker till kricki och sover där en natt. På fredag morgon drar vi till Rättvik! Åh vad jag har längtat! Ska fira valborg där med Adam Tensta på bowlingen, nice :D

Fick förresten hem mina skor igår. Trodde jag i alla fall. Hade beställt ett par svarta i storlek 37, men fick hem ett par gråa i storlek 36? haha, wierd. Fick i alla fall skicka tillbaka dom gratis och 60:- i NLY pengar, så det var ju bra! Hoppas jag får dom svarta imorn!

Nu ska jag åka hem och göra en skiva, sen packa lite och sist med inte minst åka på träning! Gruvar mig lite för att det ska bli jobbigt, haha. Är fortfarande trött i kroppen sen träningen i måndags! Men, men. Det är väl bra till något antar jag ;)


bilder från långfredagen







Vart inte så många bilder, lite synd! Jag önskar jag hade en bra kamera att knäppa kort med, så jag slipper sno från kompisarna, haha. Kanske borde köpa en kamera för lönen jag kommer få i sommar? Smart där!

Har förövrigt nyss varit på träning. Vi har fått en ny tränare (magnus bjurén). Och träningen idag var verkligen sjukt bra. Mycket bättre tempo och vilja hos oss nu! Såhär skulle det ha sett ut för längesedan. Men tur att det blev såhär nu. Alla har varit lite less p.g.a av att vi varit så få och på att många som slutat. Men nu känns det verkligen jättebra! Om vi får ihop lite fler spelare. Nån som är sugen? Ni kommer inte ångra er! Det lovar jag!

vill åka nu!

Hej! Tror inte att det är lika stektigt väder idag som det var igår? Eller vad tycker ni?
Men det duger i alla fall! Blev lite less på att sitta ute nu bara så jag tog en paus vid datorn ;)

Har blivit så frukansvärt sugen på att åka utomlands NUU! Ska ju åka om ca en månad, men jag längtar mer tills jag ska åka med jogge. Då blir det två veckor dessutom. I stekhett väder på bästa Rhodos antagligen! Det ska bli så skönt, men havet, stranden, vädret, maten, drinkarna, ja ALLT! Jag längtar till och med till resan dit, sjukt ju! Men först ska en hel sommar på ica passera :p Fast det är nog värt det.. :)

Hotell & lägenheter Europa - Bild 2

Hotell & lägenheter Europa - Bild 3

Hotell & lägenheter Europa - Bild 1


sommar?!

Hej! Vilket väder! Har solat nästan hela dagen, längtar tills imorgon, då ska jag kliva upp tidigt och sola ännu mer! Har nyss ätit påskmiddag med familjen och släkten, kändes mer som en sommarmiddag, haha. Vi kunde till och med sitta ute! Skönt.

Ska snart packa ihop lite saker och åka till älsk. Ska ta upp spotify och koppla in datorn i högtalarna och sen spela en massa ny musik jag har! Finns det nått bättre än ny bra musik? Jag har verkligen svårt för att spela gammal musik. Det är ju det som varit förr med gamla minnen och allt men jag ser bara framåt =) Alltså = ny musik!


det ser ljust ut

Älskar att det är lov! Har bara en massa roliga saker att se fram emot nu dessutom. Fint väder, Östersund med laserhallen & bowling, jobb, Rättvik och Adam Tensta. Underbart! Sen när lovet är slut är det bara några dagar kvar till första matchen och efter det är det Vårforum i Vemdalen i 3 dagar.

Och 3 veckor efter det ska jag till Turkiet. Sen är det sommarlov. Sjukt snabbt det kommer gå alltså! I sommar blir det jobb, jobb, jobb och sen blir det förhoppningsvis Rhodos eller något annat mysigt ställe i två veckor och spendera upp min lön, haha. ÄLSKAR SOMMAR! Och älska att när sommarlovet är slut så är det bara ETT år kvar i skolan. Kan inte fatta att jag blivit stor, haha.



Satt ju nyss hemma på gräsmattan med mammas studentmösa på huvudet?!

långfredagen

Idag har jag krattat precis som alla andra! Jobbigt vare, och nu har jag blåsor på händerna. Men en glass i solen lite senare gjorde allt bra igen! ;) Skönt väder det är ute! Tycker ni inte??

Gårdagskvällen var kul! Inte den bästa förfesten jag varit på dock men vi hade trevligt ändå :D Lite senare drog vi på mittis. 150 kronor inträde. Kill me. Tur jag fick pengar av mamma, haha. Fattar inte varför det ska vara så jävla dyrt! Väl inne så var det nått band som spelade och sen disco. Det var bättre musik än vad jag väntat mig, så det var bra!Men som vanligt har jag inga bilder. Kanske får några sen av kricki, hoppas jag! =)

Längtar tills jogge slutar jobba, då ska vi ha myskväll i hans hus! Det är FF där, haha. Ska nog hoppa lite studsmatta och spela fotboll med. Allting blir så mycket roligare i sånt här väder!




äntligen fredag

Hej hej hej hej!

Nu är det ÄNTLIGEN fredag!
Oh vad jag har längtat! Började dagen med en springtur med Madde. Hade funderat på att springa idag faktiskt, men skulle aldrig ha gjort det om inte Madde frågat om jag ville hänga med! Men nu är det gjort, känns underbart! Har nyss duschat, fixat håret och målat naglarna. Vart fint! Ska snart cykla till jogge och hämta tvätten jag tvättade imorse. Duktig jag är vaaa!

Sen ska jag hem igen, börja sminka mig, äta grillat och vänta på Kricki. Sen drar vi till Madde på fest innan det blir mittis. Kan inte bli annat än en underbar kväll!?



påsklov!

Hej! Tog påsklov idag istället för imorn. Vem orkar åka till skolan för en lektion liksom? :o Inte jag! Så jag stannade hemma och hade en trevlig dag istället! Har fikat på wiba med Madde, Mimmi och Sara, mysigt! Sen for vi en sväng med bilen också. Och snart ska vi till IP och kika på fotboll. Nice!

Färgade även håret med färgbomben förut. Måste ju förbereda inför imorn. Då blir det fest kan jag lova! Som jag har längtat! I tre veckor typ? Äntligen är dagen kommen! :D

Ja, och angående skorna jag fick hem igår så måste jag bara berätta att de var på tok för höga, precis som jag trodde! Så det blir retur på dom med. Blir ju fan ruinerad på alla saker jag skickar tillbaka, haha. Det kostar ju att skicka tillbaka med :( Men eftersom att jag verkligen vill ha ett par nya skor så skickade jag efter ett par nya idag för tredje gången gillt... Passar inte dom här bra så ska jag fan strejka! haha




skön vecka

Hello! Ligger i sängen nu helt själv, jogge slocknade i soffan så jag bäddade ner honom med en filt, snäll som jag är!

Imorgon har vi egentligen inga lektioner men jag ska åka till skolan ändå. Ska göra det näst sista matteprovet! Kommer inte gå så bra tror jag, har inte pluggat ett dugg verkligen! Bara kollat igenom boken, det lär inte räcka. Men det är så tråkigt så det går inte att komma igång... Kommer dock att plugga en timme imorn innan provet, om det hjälper återstår att se!

På torsdag har vi bara special-idrott. Känns ju nödvändigt eller? Knappast! Tror faktiskt jag börjar mitt lov imorgon :) 

Aja, slut på skolsnack. Längtar tills på fredag! Då blir det fest med tjejerna :D Hur kan man inte längta?!



Fint tajmad bild! Eller? haha



sjukt?



Ser ni killen jag ringat in? Bilden kommer från hipp hipp hora. I filmen heter han Mouse. Men det var inte det jag ville berätta, utan jag ville berätta att han är vår nya mentor och idrottslärare, haha. Hur sjukt? Och jag skojar faktiskt inte!

Ja, vart lika chockad jag med...Tyckte jag kände igen han? haha.

äntligen!

Igår kom äntligen jogge hem! Dom hann med ett tidigare tåg hem som tur var :) Fick höra en massa roliga berättelser om vad som hänt, haha. Skönt att han är hemma säger jag bara! Fick en present också, en bodybutter :D Också hade han med sig två stycken stora toblerone, gott :D

Snart ska jag åka till skolan, ska åka bil med pappa, skönt. Struntade i första lektionen idag för jag ville verkligen inte åka tidigt imorse nu när jogge kommit hem. Hade special idrott, är lite less på det också!


shoes!

Haha, komiskt. Gick in på mailen och skulle kolla ifall om mina skor jag beställt skickats, eller om de var slut igen. Hade fått två mail såg jag då! På det första stod det att "skorna är tyvärr slut, vi beklagar detta, bla bla", (fick ett exakt likadant mail som jag fick sist jag beställde dom). Men på det andra mailet stod det "skorna finns visst, dom skickas till dig idag. Ursäkta förvirringen!".

Haha, så det verkar som att jag kommer få dom! Perfekt ju, har velat haft dom sen första gången jag såg dom! Är lite rädd att dom är för höga dock. Men jag hoppas dom är snygga! Och att de kommer innan långfredag. Nu ska jag diska, ciao!



Köp?!

Någon som vill köpa en nästan oanvänd Adidas jacka? Använder den inte längre, den ligger bara i lådan och skräpar! Den är svart med guldiga ränder och ett guldigt märke fram. Den är i storlek 38 men ganska liten så jag skulle nog hellre säga att den passar någon i storlek 36, om man inte vill ha den tight såklart. Köpte den för 699:- och säljer den för 250:-







Intresserad? 072-2304064


dödstråkigt

ÅÅååhh jag tror jag dör vad tråkigt jag har! Helt sjukt. Det finns ingenting att göra! Ingen idé att gå hem till jogge heller för han är fortfarande i Amsterdam, och hur kul är det att vara i lägenheten helt själv? INTE KUL ALLS

Så vad ska jag göra?? Funderar på att baka något, det gör jag jämt då jag har tråkigt. Orkar inte ligga i soffan nåt mer... Saknar jogge!


lördagkväll

Åkte till kricki igår eftermiddag. Vi tog en promenad, åt grillat, hade massage och åt godis. Men sen fick vi nått jävla ryck när vi satt i soffan klockan nio och kom på att vi skulle dra till stan! Så vi fixade skjuts från Östavall till Ånge också åkte vi direkt till tåget. Vi sminkade oss och bytte om på tåget och sen började förfesten där, haha. Roligast blir det ju när man gör sådär!

Var i alla fall på stads ett tag, lyckades smita in, haha, så det blev billigt och bra! Gjorde endast av med 45kr inatt. Bra jobbat tycker jag faktiskt! Efter vi varit ute tog vi en tupplur hos Kim tills tåget gick hem klockan 5 imorse. Så vi kom alltså hem klockan 6! Men det var det lätt värt. Det är såhär man ska leva!


Allt gick så fort så vi hann inte få med någon kamera, haha. Så jag bjuder på en gammal bild!


JB nightcup

Hej! Gick in på have2have nyss och såg att mina nr. 1 skor fanns i 38 igen! Så jag gjorde snabbt ett nytt försök att beställa dom. Får se om jag får nått meddelande om att dom är slut igen eller inte... Hoppas inte!!

Mina nr.2 skor kom igår men tror inte jag ska ha kvar dom. Det var lite för hög platå så de kändes som styltor. Det var dessutom stor risk att vricka fötterna, och det vill jag faktiskt inte :p

Kom hem från stan för en timme sen. Har förberrett/haft innebandycup med skolan hela dagen/kvällen. Lämnade klassisarna lite tidigare för att hinna med tåget. Var tvungen att åka hem så jogge kunde få sin PIN kod till mobilen... Men det var bara skönt att komma hem faktiskt! Cupen gick väl bra, vi tjänar nog så vi får 300 kr var i alla fall, alltid något till en fattig student! Men i kiosken där vi satt gick det däremot jättedåligt, haha, sålde typ ingenting, fattar inte varför!

Jaja, nu ska jag nog sova. Imorgon blir det grillat till middag hemma! Och sen förhoppningsvis ska jag sova över hos kricki. Måste även be pappa laga punka på cykeln för tredje gången denna vecka!? Hur irriterande?? :O

Till salu!

Säljer en klänning, använd 1 gång. Skitsnygg! Storlek L, men passar även på M skulle jag tro (jag har M, men jag valde L för att den var slut i M) Jag köpte den för 399:- men säljer den för 300:- (eller lite billigare om ni hör av er snabbt) Vilket kap! Det vill ni väl inte missa? ;)





Så här ser den ut. Kommentera/ring/smsa om ni är intresserade (0722304064)

SÅLD!

dåligt humör!!

Ligger i sängen helt själv hos jogge. Han åkte för två timmar sen... Ibland är det skönt att vara själv. Men inte ända till tisdag morgon! Ska nog sova hemma någon dag skulle jag gissa på! I helgen kanske. Saknar katterna! :)

Hoppas fullt ut på att skorna jag beställt kommer imorgon. Då blir livet lite ljusare, om de är snygga såklart! Har längtat efter dom!

Ska nog kolla på big brother snart,
om jag orkar. Ska dock åka med 9 tåget imorn, skönt!
Längtar förövrig tills på lördag, ska köpa massor av godis då, haha. Är snart inne på en speciell och jobbig vecka d.v.s massor av finnar, sötsug och humörsvängningar! Inte så kul... Och inte blev det bättre av att det blivit punka på min nya cykel 2 gånger på två dagar! Det var nästan droppen. Eller nej förresten, droppen var då älsk åkte :(


meningslöst!

Hej! Kändes skönt idag då jag fick höra att dom inte gjort NÅNTING på skolan. Så värdelöst! Vi håller på att planera inför innebandyturneringen vi ska ha på fredag. Så det betyder alltså dubbelt så mycket jobb imorn.  Mmm älskar min skola.. Not! Man får aldrig reda på nånting. Just nu har vi inte ens en mentor! Ångrar lite att jag inte kommit på det tidigare. Då hade jag kunnat gått på boberg med kricket. Men, men.

Ska snart äta middag och sen är det dags för fotbollsträning... Vill inte, vill inte, vill inte. Men när man kommer dit är det oftast kul. Varför känns all i mitt liv så meningslöst just nu?! Fattar inte. Helt plötsligt känns allt bara jättedåligt?

Jaja, ikväll åker älsk till Amsterdam i några dagar. Det betyder att jag måste sova själv inatt! Inte kul! Imorn har jag dock paxat jogges tomma lägenhet och bjudit in kristin, det känns lite bättre..



Såhär känns mitt liv just nu! Går runt och hoppas på att det snart känns bra igen..


bra jobbat, linnéa

ÅH vad värdelöst! Precis då jag gjort mig klar och skulle cykla till tåget så upptäcker jag att det inte ligger någon plånbok i väskan. Ingen plånbok = inget resekort, alltså kan jag inte åka tåg! Fan vad arg jag blir. Måste lämnat plånboken hemma, är hos jogge nu. Fan då! Jag som redan tänkte vara lat och åka med det sena tåget till skolan. Kunde inte åka i huvudtaget!

Så vad ska jag göra idag?? Vill inte sitta hemma och ha tråkigt!

tisdag

Hej! ledig idag, hur skönt? Ska försöka jobba lite matte också ska jag till boberg och äta lunch med skruttis! Sen vet jag ine vad jag ska göra... ingen träning har jag heller.


Nu blir det duschen!


are you kidding??

ÅHHH!!!!!!!!!!! Livet måste skoja med mig. Satt och funderade på när skorna jag beställt skulle komma... Tänkte att jag kanske borde gå in på mailen och kolla så de är skickade. Då går jag in och ser det här!!!!!

"Vi har tagit emot en order från dig på ett par kilklackar. Tyvärr är de slutsålda. Sidan uppdateras löpande, men när vi får många beställningar under kort tid på samma vara kan detta tyvärr hända. Ordrarna expedieras i den ordning de kommer in. Vi ber så mycket om ursäkt för att vi inte kan leverera din order!"



You got to be kidding me!!!!!!!!! Som jag har längtat. Och jag trodde verkligen jag äntligen skulle få dom. Har redan haft en dålig dag men nu är fan hela veckan förstörd! FAN!

För att göra lidandet lite mindre så klickade jag nyss hem Nr.2 på min "vill ha-lista"... Får hoppas dom finns och är bra i alla fall annars blir det jobbigt :(

   

 


en egen cykel

Hello! Har blivit en cykel rikare idag. Känns bra. Äntligen har jag en egen!


Såhär fin är den :) hihi

Köpte även ett par PERFEKTA byxor idag!
Likadana som jag haft förut men lite högre i midjan. Från Rut m.fl. Perfekt!! :D

Imorn börjar skolan igen, blir en vecka där vi antagligen mest kommer att planera innebandyturneringen vi ska ha på fredag... Kommer kännas skönt då veckan är över i alla fall. Har dock studiedag på tisdag, det gillas! Ska även försöka klämma in ett matteprov på onsdag, det betyder att jag måste öppna matteboken igen, senast var 2 månader sedan, det säger en hel del....


colorbomb

Hej!

Slängde i en färgbomb i håret nyss. Det blev nog lite rödare tror jag! Lite jobbigt att hålla på med röd färg förresten, egentligen ska man ha handskar men vad gör man när man inte har några? Man får tvätta händerna med tvål rätt länge, annars får man röda händer efteråt, haha.





Ska strax åka hem till jogge på mys! När jag kommer dit ska jag laga chili corn carne med vitlöksbaugetter, mums! Och till efterrätt blir det kladdkaka med glass, som jag bakade förut idag. Myskväll va!

Imorn kl. 9 drar jag till stan! Utan pengar. Jobbigt! Men, men .. Så blir det när studiebidraget suger!


Norlie & KKV

Vem e du utav oss, du pressas av tid, försöker men kan aldrig komma dit
innan lyckan tar fart och springer bredvid, måste du skynda och hinna förbi








new clothes

Nu, äntligen har jag lagt upp bilderna på kläderna jag handlade i måndags... Men det måste blivit något fel med färgen, för linnet är verkligen inte orange, bilden vart helt galen, haha. Linnet är korallfärgat!




Som sagt, inte rätt färg!

Var uppe tidigt idag och tvättade!
Nu hänger allt på tork. Skönt att kliva upp tidigt faktiskt! Fast jag är lite brydd över vad jag ska göra då tvätten är klar? Gå hem och sy? jaa...

Imorn ska vi till birsta ett tag innan vi ska till mina kusiner. Har jag tur så får jag en egen cykel! Det vore verkligen drömmen! Haha, älskar att cykla. Har tyvärr absolut inga pengar att handla för så jag hoppas jag inte hittar några kläder... Måste spara alla pengar till allt roligt jag ska göra på påsklovet! Och till att betala allt jag skickat efter...

friday

Äntligen helg och fredag! Känns fantastiskt. Känns mindre bra att kliva upp 07.00 imorn och tvätta. Men vad gör jag inte för att vara snäll med jogge??

Fick sommarschema från ICA idag. Bra! Men hade gärna kunnat jobba mer än vad som stod! I början av juni var jag ledig jättemycket. Jag jobbar hellre slut på mig själv! När det gäller pengar gör jag vad som helst! haha, så jag sa att jag gärna ville jobba mer. Hoppas, hoppas. Måste få mycket pengar för det blir ev. en tredje utomlandsresa med jogge! Också vill jag ha pengar till höstkläder...

Snart ska jag möta jogge, ska köpa nått gott och ladda ner en film. Ha en bra fredag, det ska jag ha!


YEES!!

YEES! Äntligen!

Klicka för att stänga fönstret


Jag går in på have2have.se varje dag för att kolla om dom här skorna finns i storlek 38. Dom finns ALDRIG i det men gissa vad som hände nyss då? Jo, jag går in och ser att dom finns! Så jag beställde dom här på en gång, hann inte ens tänka efter innan, men vet att jag skulle ångra mig annars. Hoppas dom är lika snygga i verkligheten bara. Om dom är det vore det perfekt, jag letar efter ett par såna här skor nu!




torsdag

Hej! Usch vilken ovärd dag det har varit idag! Först hade vi specialidrott utomhus i spöregn, hur opepp var man inte?!? Sen satt vi och väntade på rehabiliteringslektion men ingen lärare kom... Bra då vi varken har någon mentor eller någon annan som vet! Så vi gick på stan. Köpte nya benskydd, nagellack, bodysplash, en topp och middag som jag nyss ätit upp. Lasagne, gott! Köpte tröjan på halva priset, har köpt den förut men lämnat tillbaka den för att jag inte tyckte den var värd priset. Men nu var det 50% på den, perfekt!

Imorn är det ÄNTLIGEN fredag! Veckan har gått fort men det är ändå skönt såklart. Börjar halv 9 imorn och hinner åka hem halv 11, yes! När jag kommer hem ska jag på ica en sväng och träffa Astrid, sen blir det nog dags för fredagsmys hela dagen! Jogge är ledig också. På lördag är jag snäll och tvättar kläder åt jogge och på söndag blir det birsta/matfors hos kusinerna. Skön helg.




update

Hej! tog ett steg i rätt riktning igår och knäppte kort på min nya jeansjacka! Har dessvärre ett steg kvar, att lägga in den på datorn och till bloggen. Det steget är svårare...

Jaja, varit ledig idag, wonderful! Har suttit ute i solen och ätit glass med kricki också har jag solat solarium. Känner mig lite blek... Och det blir inte värre av att en halvgrek (läs brun) pojkvän kommenterar det hela tiden! :o haha

Ska snart sticka iväg på träning. Hoppas det blir mycket folk och roligt... Imorn blir det skola igen, ska sova i stan efter den, ganska skönt. Ska också försöka lyckas med att hinna med 10.25 tåget hem på fredag, måste bara övertala läraren först! men NU: träning!

mer bilder kommer...

Ah, vad dålig jag är på att knäppa kort till bloggen! Borde egentligen knäppa kort på min skitsnygga jeansjacka och linnet jag köpte igår. Gör det sen om jag orkar. Har förresten fått nått slags shoppingsyndrom, kan inte sluta! Det jag saknar just nu är ett par vita shorts, en långklänning, jeansväst, festskor och en ny väska. Ja, ni ser ju. Inte ens dubbelt upp av mina pengar skulle det där räcka till. Bra Linnéa, bra! Men jag tror jag har råd med en långklänning, vita shorts och ett nagellack i alla fall...

Ska dessutom till birsta på söndag, farligt! Borde egentligen lägga undan lite pengar så jag har tills typ långfredagen eller till något annat förutom kläder... Smart, ska göra de nu!

Annars ville jag bara berätta att jag är ledig imorn! Vissa perioder är skolan bra slapp alltså. Men det är skönt! Jag ska i alla fall sola, träffa kricki på en lunchdejt och sätta upp lappar på minervaskolan.


are you leaving



Har nyss laddat in lite ny bra musik i mp3n, kan behövas för att klara av skolan igen!
Börjar bli vrålhungrig men ska försöka somna nu ändå, får vänta till frukost helt enkelt! Vem orkar borsta tänderna igen? Inte jag i alla fall!

Får sova själv inatt också, joggish har åkt till Stockholm på utbildning... Men så hemskt är det faktiskt inte, får använda hela sängen själv ju, kan inte klaga över det ;) nattinatt!

söndag

Ingen fotbollsträning idag, för många borta. Känns ganska skönt faktiskt, det blev en helt ledig söndag :) Ska snart börja laga mat här hos jogge, kyckling och ris får det bli!

Ikväll är det massa bra program på tvn dessutom. Jersey shore, stockholm-båstad och big brother live. Nice! Skön uppladdning inför skolan imorn... Börjar 10.00 med idrott som start. Jobbigt att behöva ta med idrottkläder 1000 gånger i veckan igen. Men, men, vad ska man göra? Inget! Ser fram emot att gå på stan imorn också! Skulle kunna köpa vad som helst!! Mina shoppningfingrar kliar och jag har en värdecheck på 150:- på h&m att spendera, niiiice!

Sista veckan innan lovet nu, kom igen, låt den gå fort! På lovet ska jag nog mest bara vara hemma och ta det lugnt, men får se vad som dyker upp! =) har varit tillsammans med älsk i ungefär 7 månader nu, som jag förresten saknar hur mycket som helst redan! men är snart hemma som tur är:)


bäst just nu



so boy come closer if you want to see some more of this!



I love scorett




freedagsmys

Hello!

Äntligen fredag alltså. Galet skönt!
Dock sista dagen på ica... tillbaka till skolan på måndag alltså, känns konstigt! Idag fick jag baka bröd hela dagen. Det gick faktiskt bra... Fick göra mycket själv men man lär sig eftersom! Fick även ett väldigt positivt besked idag, jag har fått sommarjobb!! Kanon. Alla var jättenöjd med mig :D Fick hem anställningsbevis och ica kläder! Då vet jag vad jag ska göra i sommar alltså. Ska nog få jobba nån lördag eller på lovet också, för att testa på riktigt. Good!

Var även på afterwork idag, ganska gott! Sen blev det 3D bio, såg på sanctum. Den var faktiskt skitbra! Ännu bättre med 3D också. Så det har varit en bra kväll verkligen!

Imorn ska jag sova uuut och sen ska jag förhoppningsvis gå ut imorn kväll, det var sjukt längesen jag gjorde något! Så jag hoppas mina kompisar är lika sugna ;) Blir mittis isf, haha.

RSS 2.0