ont i benen

Snacka om jobbig träning. Jag kommer vara lagom stel i benen imorn! Det gick förresten bra med knät. Värre var det med näsan, kan knappt andas :(

Nu ska jag väl duscha o så... Sen kanske plugga lite? Och sist men inte minst till Jogge och se på skräckis!




Tror jag tar sovmorgon imorn förresten. Vem orkar kliva upp halv 7 liksom? :P

vad vill jag?

Man kunde förresten gå och kolla hos Lennart idag om man hade kommit in på gymnasievalet....

Och jag hade kommit in på sjöfart. Men är faktiskt inte så förvåndad. Frågan är bara.. Vill jag verkligen gå där??



Nu: fotbollsträning. Jag är så trött så jag lär väl svimma innan det är över?


jobbigt liv!




Jag är verkligen sjukt trött just nu! Kanske borde gå och lägga mig tidigare på kvällarna? Jag vet inte om det blir någon fotbollsträning för mig heller. Har ont i huvudet och vill bara gå och lägga mig. Men jag har missat så jäkla många så jag känner mig endå tvungen att gå. Längtar verkligen tills vi kan spela ute på grus. Då kommer jag ha mer lust med fotboll!

Och den här knäjäveln är inte bra än! Blir galen!
Ska förresten ringa till vårdcentralen imorn, och höra vad jag ska göra med näsan som inte blev bättre med sprayen...

Nej men annars är det bara bra med mig. Själv då?

klassfoto

Äntligen en dag till avklarad.. Fast idag har vi inte gjort så speciellt mycket. Vi har knäppt klassfoto! En skämtbild.. Tur man blev så snygg... ;P



Den riktiga bilden blev mycket bättre såklart. Den här blev jättedålig och suddig för att jag knäppte direkt på fotografens dator!





Haha, men kul var det :)

streeeessss

Nu är allt påväg att bli sjukt jobbigt! Har prov på fredag och franska läxa på torsdag... Imorn är det skolfoto och jag är inte säker på vad jag ska klä ut mig till?! Känner dessutom att jag håller på at bli sjuk. Not good!

Var på pump förut, trodde nästan jag skulle dö vad jobbigt det var. Så jobbigt brukar det inte vara. Kanske är för att det var en vecka sen sist? Blir fet träningsvärk imorn! Jaja... nu har jag massor att göra, puss!






Sorry för att jag har
bloggat dåligt förresten, men jag har haft fullt upp!

Och ni får gärna komma med tips på utklädningar! helst FORT :)

igår

 
 

dålig på att blogga

Sorry för dålig uppdatering! Har haft rätt så fullt upp i helgen. Igår vart det sundsvall, jag köpte faktiskt allt jag behövde. Fick med mig fem tröjor hem, underkläder, lite smink och det bästa av allt - en telefon. Jag vart lite orolig ett tag, vi var på två affärer och på båda ställerna var telefonen helt slut. Sedan åkte vi på onoff, och där fanns det två röda kvar som tur var! Så det fick bli en röd.



Efter det åt vi middag hos mina kusiner i matfors... Segt gick det och jag kom hem ungefär åtta på kvällen. Då vart det en snabbdusch och sen till Östavall. Där var det kul ska jag säga! :D

Kom hem för ett tag sedan och snart ska vi bjuda på middag... VI ska ha en utbytesstudent här vecka sexton så hon och hennes värdfamilj (som hon har nu) ska komma hit och äta...

Tycker förresten att det är lite taskigt att det här dygnet är en timme kortare än alla andra!


har lite tråkigt

Och ikväll, vad händer då? Ska vänta på att jogge tar sig hem nångång och sen kanske gå dit en sväng.. Annars? Inte mycket.

STAN IMORN :D

bra låt


döende

Åh, äntligen fredag! Skönt som bara den. Bara det att jag är hur trött som helst. Jag har varit det hela veckan, inte bra...

Idag har jag haft en riktigt ful-dag. Inga kläder passade eller såg bra ut. Jag kom till och med en kvart försent imorse för att jag inte kunde bestämma kläder! Ska bli såååå skönt att åka till Sundsvall imorn. Då bara måste jag köpa någonting nytt!

Vet inte om jag ska träna ikväll heller. Känner mig inte direkt sugen. Det här jävla knät är inte helt bra än heller! Jag kanske helt enkelt ska börja om och börja träna på måndag. Då lär jag vara mer sugen! Fast jag är fan bra sugen nu med..

Har förresten hur mycket plugg som helst de två veckorna som är kvar innan lovet... Typ 250 franska glosor, fett SO prov och ett fysik prov. Kan ingen bara döda mig...
SNÄLLA

nästan död



Ååh, var hur trött som helst imorse! Är det nu också. Tror helt seriöst att jag ska lägga mig åtta, halv nio ikväll! Fram till dess ska jag inte göra ett skit. Ladda hem lite musik och kanske se på gossip girl. Skönt :)

på lördag



Den här ska bli min! LG KS 360 heter den. Så nu lämnar jag sony ericsson världen! Ska kika på den på lördag i stan men det lutar väldigt mycket åt den här i alla fall :) Kanske en annan färg?

har varit dålig på att blogga!


Hehe gullig bild, sen sjuan!

Det vart rätt sent igår (igen) var hos Jogge på kvällen :)

Det har varit en rätt så lätt dag idag! Först hade vi nationellt prov i en timme, det gick rätt bra faktiskt. Sen drog jag, massa tjejer + anton och fikade, mysigt :) Hade matlagnings prov på hemkunskapen idag med och det gick jättebra!

Nu ska jag fixa lite musik inför helgen.. Någon som har några bra tips?

Ska även kika efter en ny telefon! Min moppe ska säljas idag och då får jag lite pengar :D

Allt är perfekt :D

jag ser kort ut!



Haha, hittade en bild på mig sen i lördags! Eller en halv kanske man skulle säga. Jag undrar vem jag pratar med, ser ut att vara intressant! hehe.

Idag har jag vart i skolan och sen solat på träningshuset. Jag tror jag ska ta det lugnt med solningen ett tag nu, det börjar nästan synas att det är solariebränna:P

Blev ingen träning för mig idag. Känns som att mitt knä kommer spricka då! haha, fast jag hade säkert kunnat träna om jag ville, men är man lat så är man!

Imorn är det nationellt prov i engelska.. Uppsats.. Väldigt roligt. Not!

Nu har vi äntligen bestämt klasströja också. Trodde aldrig vi skulle bli överrens, men det vart vi! :)

min kväll

Oj, juste! Glömde helt bort att jag hade det där gossip girl avsnittet. Och nu är det försent att kolla. Attans.

Var på träningshuset med madde förut, som sagt! Vi gjorde tränade lite allt möjligt där! Men det fanns ingen solarietid så ska gå dit direkt efter skolan imorgon istället. Kom hem ungefär nio och var jag med Madde en timme :)

Men nu kanske jag borde sova?

äntligen!

JA! Jag hittade avsnitt 18 på gossip girl nyss! :D Har letat som en tok efter det... Då har jag något att göra ikväll i alla fall.




Men nu ska jag dra på träningshuset med Madde och träna/sola :)

måndag igen

Hej! Somnade inte förän tolv igår. Så idag är jag lite trött.. Skönt att måndagen är över i alla fall. Det är mycket roligare med tisdagar, har slöjd då, så ska fortsätta med balklänningen :)

Jag funderar på om jag ska gymma lite ikväll. Kan nog inte vara med på pumpen tror jag, på grund av knäet... Det är fortfarande svullet och det känns som att det är fyllt med vatten! haha. Fan vad jobbigt, jag som hade sett fram emot pumpen! Och träningen imorn! Och att springa!!! jaja...



I don't know how, but you got me:)

uppsvullet

Fotbollen gick väl sådär.. I slutet så ramlade jag (klant) och slog i knät, så det är rätt uppsvullet nu! Tur nog är det inget allvarlig, men ont gör det. Trodde nästan benet skulle gå av ett tag där!




Snygg bild jag hittade! Haha, det är från sexan.
Emma, Mimmi, Gina, Madde och jag =)

jag kommer vara trött

Räknade just ut att jag har sovit elva timmar den här helgen. I vanliga fall brukar det bli det dubbla!


misslyckat?

Det vart en rätt misslyckad kväll igår tror jag... Var med Madde, Julle och Mimmi på kvällen. Det var svinkallt ute och vi kunde inte gå till Kim (han hade fest) förän elva ungefär.. Väl hos han var hela Ånge tror jag. Det var packat med folk! För mycket folk! Så jag gick hem ungefär tolv, halv ett. Så jag hade inte så himla roligt, men det var roligare än att vara hemma i alla fall.

Idag blir det fotbollsträning. Och sen måste jag nog sova lite annars kommer jag vara trött hela veckan!




Woops, eller vad ska man säga?


bild sen igår




på gång

Har varit en riktig lugn dag idag! Har bara slappat... Blir däremot lite roligare ikväll, är bjuden på party:) Men det blir inte lika sent som igår antar jag, fotbollsträning i morron bitti!


helt okej

Det vart en helt okej kväll igår faktiskt. Jag, Elin, Kricki och Eve gjorde oss klara här och sen gick vi ut vid tio ungefär. Det var rätt mycket folk ute, massor av ramsjöbor bland annat ;P Efter ett tag åkte Eve hem men vi andra var kvar och sov hos mig. Ungefär klockan tre kom vi i säng tror jag! Det här är första gången jag är "ute" på kvällen i Ånge... Haha, men helt besviken är jag nog inte :)

Nu ska jag duscha och sedan inte göra så mycket. Både Elin och Kricki har åkt hem. Jag kanske borde sova lite? Har sovit typ fem timmar inatt bara! ;o


äntligen helg

Idag blire nog kul! Ikväll är det fotboll och efter det ska Kricki, Elin och Eve hit. Vi ska fixa till oss lite och sen se vad som händer... Får hoppas på kul =)

Imorn blir det lugnt som vinden för min del. Ska inte göra någonting alls! :o 

Hade tagit fel på dag, det var visst nästa vecka vi ska till sundsvall till kusinen! Jag trodde det var den här helgen...




Här är snowboardbyxorna jag köpt. Faktiskt riktigt snygga :)

jävlar

Gick förbi bankomaten efter skolan, skulle kolla hur mycket pengar jag hade kvar på kontot. Jag var helt säker på att jag hade minst 800 kr ...



Men tydligen inte! Det här är lika roligt varje gång! Det är inte första gången jag tror att jag har med pengar än vad jag har.. Pengarna bara flyger iväg!

känner inte igen mig själv!

Fyfan vad jag är trött nu!

Kan knappt hålla ögonen öppna. Kanske bäst att jag går och lägger mig? Har inte gjort ett skit ikväll förresten.. Rätt härligt, fast endå rätt tråkigt! Men till helgen händer det nog mer kul. Det gillar vi!

Hahaha, gjorde förresten någonting förut, som jag aldrig trodde jag skulle göra. Det är så hemskt att jag inte kan berätta det :D

Natti!


det gick visst!



Äntligen fredag imorn! Var så trött idag så jag trodde jag skulle somna på franskan..

Har precis provat täckbyxorna igen, som jag trodde jag inte kunde ha. Jag upptäckte att jag visst kan ha dom! Bara det att dom inte är så snygga till min jacka men det är väl ett annat problem. Så jag ska nog behålla dom endå! Och fixa en snyggare jacka. Eller en tjocktröja eller vad som helst att åka i.

Idag vet jag inte riktigt vad jag mer ska göra.. Borde lägga mig tidigt i alla fall! Får se om jag orkar träna också.. Känns inte som så.


friluftsdag

Här kommer några bilder sen igår!


ombyggt


snyggisar!


bäst:)


antons och mitt öga!


kommer snart

Sitter här nu! Rätt trött faktiskt. Somnade nog inte förän halv ett inatt, Kricki och Elin låg och skratta som fan! Haha, jag var tydligen den enda som vill sova ;P Har varit på badhuset idag, det blev man också trött av!

Men det var faktiskt riktigt kul! Var med Kricki, Elin och Alice. Jag är riktigt nöjd med dagen. Är glad att jag inte tog vemdalen istället :)




Jag lägger upp mer bilder sen badhuset imorgon. Nu borde jag sova! Och plugga franska som jag bara har skitit i! Jag är så laaaat när det gäller plugg.

pösss!

gört

Öppna dörren linnet!!!


storsjöbadet

kul imorn:D

hehe

kort

fint kort

helt perfekt

Haha, hittade en väldigt snygg bild på mig sen helgen ;)




Pumpen gick bra! Känns som att jag kommer vara lagomt stel imorn... Nu ska jag duscha och sen måste jag verkligen plugga. Vi ska kunna hur man ritar olika tecken för olika el grejjer.. Eeeh, jätte roligt!

Imorn blir det däremot kul! Först en helt okej dag på skolan, har ju slöjd! Och efter det blir det solarium med de två bästa, sedan fotboll och efter det övernattning i borthans lägenhet! :D

Vi ska åka pulka imorn på idrotten... Men inte vill jag ha med mig vinterkläder? Jag får helt enkelt åka i tights, converse och vårjacka! Låter bra va? :D



Life can't get better!

dödstrött!

Äntligen är en skoldag över. Har varit riktigt lat idag. Varken på svenskan, matten eller engelskan gjorde jag någonting nödvändigt!

Är verkligen hur trött som helst! Jag gick och la mig jättetidigt igår kväll och imorse var det nästan omöjligt att ta sig upp ur sängen!  Jag hoppas att det beror på att jag inte sovit så mycket i helgen, för jag vill inte bli sjuk!

Ikväll blir det pump, blir kul :) Har även bokat solarietid imorn efter skolan till mig, kricki och elin! Tycker vi är lite bleka ;)


lära-känna läger

Igår, ungefär tolv på dan, åkte jag och elin till alby på "lära-känna" läger. Där gjorde vi först lite övningar och sånt så vi skulle lära känna varrandra bättre.

Efter det så
lagade vi mat, spelade buzz och sjöng singstar. Det var riktigt roligt faktiskt! Vi kollade även på melodifestivalen.

Fyfan säger jag bara, vilka idioter bor i sverige egentligen?
Men alla vart typ skitglada för att inte ugglan vann! Det hade nästan vart ännu värre, tror jag? Sjukt dåligt i alla fall!

Ungefär hälften av tjejerna stannade kvar och sov över där. Vi somnade nog inte förrän tre! Vi provade att köra "anden i glaset", men det gick nog inte riktigt lika bra som vi hade hoppats! haha.

Ska se om jag får tag i några bilder från helgen senare. Men nu ska jag städa rummet!


Sundsvall

I fredags hade jag grymt kul med elin och kricki. Vi tog fel på tiden när vi skulle åka till sundsvall, och trodde att 12.23 var 11.32. Så vi gick till station en timme för tidigt! Haha, väldigt smart!

Väl på tåget så åkte vi lite billigare också. Jag och Kricki lurade tågkonduktören att vi bara var femton år, så vi kunde dela på en vuxenbiljett. Hon trodde nog inte riktigt på oss... men det funka :D



I stan köpte jag en skitsnygg kofta, två trosor, tights och en kjol. Också gjorde allihopa ett till hål ;)

På kvällen såg vi på bio, I taket lyser stjärnorna, och jag har nog aldrig gråtit så mycket på en film någongång! Den var faktiskt jättebra, och om det är någon som inte sett den än, så se sen!

 
Riktigt sorglig!


 
Lill Tzatsiki har vuxit upp och blivit snygg tzatsiki!


Vi kom hem ungefär tio på kvällen, då laddade vi ner en film, Friday 13th, och såg på den mitt i natten. Helt ärligt så vet jag inte om den var bra eller dålig, för jag somnade! Det gick verkligen inte att hålla ögonen öppna! Tur det antar jag? För den ser rätt läskig ut!


rolig helg

Känner mig brun och ren nu efter solarium och bastu! Härligt i alla fall :) Ikväll ska jag nog försöka somna tidigt så att jag är pigg till nationella proven imorn. Vi ska ha två stycken!

Men det är däremot det enda jag ska göra på skolan imorn, för jag och brudarna har tagit ledigt efter lunch. Ska åka till Sundsvall och shoppa/gå på bio. Blir riktigt kul skulle jag tro:) Och sedan ska dom sova hos mig. Var väldigt längesen jag var i stan förresten! Har inte handlat kläder på hur länge som helst, så det behövs.

Blir nog inget bloggande imorn så ni vet :)
pussnatti!


I'm in love

Åååh, jag blev just kär! Jag skulle lätt kunna sluta äta bananer för den här lillen :')



Skulle inte ni!?

motivation, vart är du?

Var på pump igår med Jenny. Det var rena döden.. Det var verkligen skit tråkigt. Den rätta instruktören var inte där så vi hade en annan. Man kan säga att passet gick i slowmotion med grymt gammal musik. Inte så roligt alltså! Jag tror det blir vila från träning nu i helgen. Känns som att jag behöver det!

Vaknade och var skittrött imorse och det har hållt i sig hela dagen så jag gick hem halv ett från skolan idag. Struntade även i att göra franskaläxan igår, det är inte likt mig! Jag vet inte vart all motivation har tagit vägen? Känner mig skitlat! Ryck upp dig linnet!

Nu ska jag nog plugga lite i alla fall... Och ikväll ska jag åka till Fränsta och sola med Elin, Eve och Alice! Vi lär även basta och bada så det blir mysigt :)


hockeykväll?

Pappa berättade just att det blir hockey kväll här hemma ikväll... Mamma är i Stockholm så han har bjudit hem en massa gubbar. Låter roligt va! Not.

Så jag ska nog bara plugga ikväll (läs slappa)..


en helt vanlig onsdag



Såhär såg jag ut idag, som på en begravning!

Det har varit en rätt lugn dag idag, med få lektioner. Gillar verkligen onsdagar bäst. Har faktiskt haft skitroligt idag! Börjar gilla min klass mer och mer. Så dags nu kanske, efter typ tre år :P

Längtar till helgen!
har massa planer och annat roligt att se fram emot. Det är dessutom lära känna-läger med fotbollen från lördag till söndag. Det är för att vi har fått några nya spelare, så jag får hoppas att det blir kul.

Har även valt om friluftsdagen till Östersunds badhus istället för Vemdalen. Jag hoppas jag gjorde rätt val, så det blir kul! Men nu ni, är jag trött som ett as så jag ska nog vila lite. Har även franska läxa som jag inte kan, vad gör man då? :(

godnatt

Sitter vid min dator nu. Det är säkert en månad sen sist! Vill förresten sälja den här, och köpa en minidator. Det är mycket enklare och det känns roligare på något sätt! Vore faktiskt bra att ha till hösten med om jag ev flyttar =)

Och eftersom att jag är så snäll idag så tänkte jag bjuda på lite bilder som jag glömt bort :)


Den här bilden är från sjuan! Lillis 13 år....


Det känns som att det är väldigt mycket fjortis över den här bilden! hehe


På birka båten 08<3


Men nu ropar sängen på mig tror ja, NATTI!

nytt rum!?

Sorry för dålig uppdatering, har helt enkelt inte haft tid! Känns som att varje dag ser likadan ut... Skola, äta, träna, skola, äta, träna osv... Lite tråkigt måste jag säga!

Ikväll efter träningen gjorde jag en rätt omöjlig sak! Jag möblerade om Amandas rum, där jag i princip har flyttat in nu. Sängen på bilden stod åt andra ledden innan. Det var som sagt nästan omöjligt att kunna vända håll på den, men klart jag klarar det ;) Det vart dessutom mycket bättre!



Nu kommer jag sova gott :)

back to school

Skönt att måndagen är avklarad.. Bara sisådär fyra skoldagar kvar, suck.. Men jag kom just på att skolan kanske blir roligare då den här jävla snön är borta?!

Den håller förresten på att smälta bort nu. Man kan allvarligt talat se asfalten igen efter ungefär 6 månader. Det enda negativa är all slask som kommer.... Mina vita converse lär inte vara lika vita som nu när det här är klart  :(


 
Ikväll är det schlager pump! Funderar på om jag ska gå. Det blir säkert roligare än vanligt, men det känns som att jag har en välförtjänt (och skön) vilodag att hämta ut... Får se hur jag gör. Lutar åt träning ;)


filmkväll




Idag är det nästan sista dagen på lovet, känns förjävligt! Menar verkligen förjävligt! Jag undrar hur jag ska stå ut i ungefär tre månader till. Fast tre månader är inte så mycket egentligen. Och snart är det lov igen, tur nog :)

Har laddat hem två filmer idag, systrar i jeans "andra sommaren" och barnhemmet. Jag tror jag ska se på båda två ikväll. Blir en sen kväll med andra ord :) Jag tror faktiskt båda filmerna är jättebra!

sommar sommar sommar

Jag måste ha nått fel, kan inte tänka på annat än att jag måste ha nya kläder!
Kan inte alla de här sakerna finnas i min garderob när jag vaknar imorgon?



Snälla?

en lång väntan!

Jag känner mig rätt färglös just nu! Inga bra idéer, har bara massa fula kläder och ovanpå det känner jag mig grymt blek. Det här måste vara den värsta årstiden som finns. Det enda man går och väntar på är att snön ska försvinna. Just nu vill jag att en stor fet förändring ska komma i mitt liv. Fast bara en positiv såklart.

Också vill jag ha sommar (lär inte vara så ensam om det). Eller åtminstonde vår! Och ljust hår med lång lugg, precis som förut vore bra. Och gärna vara brun. Som på den här bilden!

   

Eller kanske blond?
Haha, sjukt att jag har haft sån hårfärg om man jämnför med nu!


En utomlandsresa skulle verkligen pigga upp humöret just nu... Eller vad säger ni mam & pap? host host...


mysnatt!

        


Ibland vet jag inte vad jag skulle göra utan Kristin.
LÄTT den bästa vännen man kan ha :)

godnatt

Har tyvärr inte så mycket roligt att berätta i bloggen, därför blir det inte så många inlägg...

Har inte gjort så mycket ikväll.. Tränat, solat och tonat håret. Håret vart lite mörkare än vad jag tänkt mig men skitsamma. Jag bryr mig faktiskt inte, hur illa det än låter!

Jag fick ett brev idag, från vårdcentralen, det stod att jag inte var allergisk mot något. Jag var och tog blodprov för att kolla det förra veckan. Men då undrar jag vad det annars kan vara?

Såg på ett program häromdan
och då var det en tjej som hade exakt samma problem som mig, dvs problem med att andas. Då sövde dom ner henne och grävde i näsan och sedan skar dom bort en liten bit som satt ivägen... Låter mysigt va? Jag har en liten känsla av att det är exakt så jag kommer få göra... Men jag gör faktiskt vad som helst bara det blir bättre!



Men men, nu ska jag hålla mig ifrån bloggen ett tag så ni slipper få läsa de här tråkiga inläggen! Kommer tillbaka då jag har nått kul att berätta :)



Blir förresten inget Sunsvall imorn, får spara pengarna till en annan gång! Men däremot så ska nog kristin sova hos mig imorn. Mysigt :)

What you don't know wont break your heart. But what happends if you know?

ÅÅÅÅÅH


utmattad!



Har just städat/dammsugit/dammtorkat
och tvättat kläder i nästan två timmar! Vet inte vart jag fick det ifrån, men jag kom på att jag skulle börja städa huset. Och när jag var kvar med undervåningen så kunde jag ju inte låta övervåningen vara smutsig så jag vart tvungen att städa hela huset! Phhhu, skönt att det är klart och rent nu i alla fall! 

Annars har jag inte hunnit med så mycket idag. Var en sväng på träningshuset och sprang typ 35 minuter förut, bokade även tid för "gymintroduktion", man måste få det innan man får gymma! Så ska dit halv sex igen. Ska nog gymma lite efteråt också. Tänkte även tona håret ikväll!

Idag, äntligen, kommer skruttis hem! Så imorn ska vi nog till Sundsvall och shoppa/gå på bio. NICE! Men nu måste jag fixa nått att äta innan jag dör!

utomlands, nu!!





Tittade nästan nyss på "semestersvenskar" på teven. Blir jämt så grymt sugen på att åka utomlands då jag ser på det. Inte så konstigt kanske? Får hoppas att det inte är allt för lång tid kvar innan det blir min tur ;)

Nu tänkte jag kika på lite sommarkläder på internet.. Vill ha kvar den här sommarkänslan så länge som möjligt. Blir galen på all snö tror jag!


fotbollsträning



Var nära på att strunta i fotbollsträningen idag, kändes som att jag höll på att bli sjuk. Men något inom mig sa att jag skulle gå endå, så då gjorde jag det! Och nu efteråt är jag helt plötsligt hur pigg som helst och mår mycket bättre än vad jag gjorde innan. Skönt säger jag bara!

Tro det eller ej men jag har tränat 9 dagar i rad nu. Great ;D Vilo dagen kommer nog på torsdag för imorn är det pump!

Nu ska jag duscha och göra hårinpackning. Funderar på att tona håret imorgon... Det känns jäkligt slitet och torrt så det skulle inte skada direkt. Måste även beställa klipptid innan håret går av! :o

en slö tisdag

  

Nyss ringde det på dörren, min första tanke var "you got to be kidding me", Jag går nämligen helt osminkad och ofräsch ensam här hemma! Tur nog var det bara Gina som skulle lämna tillbaka en grej. Annars hade jag nog inte ens öppnat dörren, haha.

Men nu tänke jag faktiskt ge mig in i duschen och fixa till mig lite. På tiden det kanske? Min dag har förövrigt bara bestått av Gossip Girl, men ikväll blir det fotbollsträning, me like =)

living for the future?

Hej hallå!

Har nästan nyss kommit hem från pumpen. Jag hann springa på bandet fem minuter efter också, innan pappa kom och hämtade mig, det ni! ;D hehe

I'm living for the future men vad fan gör man när man inte har någon framtid att se fram emot? Det vill säga på lovet... Ingenting roligt kommer hända! Vad tråkigt!

en tråkig måndag

Jaha, måndag idag. Vad fan ska jag göra egentligen? Tänke gå till träningshuset och springa, men det känner jag mig inte så pigg på längre... Jag kanske borde vila idag? Bara det att de är så jävulskt tråkigt!

        

jobbigt jobbigt

Jag vet att det är dags att sova när jag börjar tänka för mycket på allting...

Just nu känns allt bara konstigt och argt!

GODNATT

kände för att bjussa på lite bilder


Kolla in mini-katten! Sötaste. På kreta 06.


Saknar syrran faktiskt! Som just nu befinner sig i USA...


VILL TILLBAKA

män som hatar kvinnor

Filmen var riktigt bra faktiskt. Det var som en lång deckare. En sak som var lite lustigt var att Ånge var ett av ställena där det hade skett ett mord! Jag måste erkänna att jag blev lite chockad... hehe

Imorn är det första sportlovsdagen kan man säga. Det blir nog mest träning för min del. Först ska jag nog ta en sväng på bandet och springa lite och senare på kvällen blir det pump. Härligt =)

män som hatar kvinnor

Gud vilken jobbig träning! Vi körde fys/kondition/spänst i 90minuter. Efter det spelade vi match också avslutade vi med ännu mera löpning. Man känner sig lagomt tränad nu i alla fall :D

Ikväll blir det bio. "män som hatar kvinnor" ska jag se. Läste just att den är två och en halv timme, får se hur bra jag orkar det! hehe.

Men den börjar inte förän klockan sju så vad ska jag göra nu?




JAA!

Äntligen! Imorse vaknade jag halv 11!! Det är något fel på Amandas säng, det är jag säker på... hehe Men konstigt nog vaknade jag halv 11 då jag hade ställt klockan på 10?! Måste ha stängt av den i sönmen helt enkelt!

Fotbollsträning om en timme... Inte så pepp nu men det är skönt när det är över.


snacka om småtjejer!

RSS 2.0