match idag

Hej!

Himla kul att jobba inne då det är så fint väder ute!! Och direkt då jag slutar måste jag göra mig i ordning för match....

Lunch nu, när jag kommer tillbaka så kommer jag vara själv med en annan, vi brukar vanligtvis vara 4st! Får hoppas på att det inte är så mycket att göra och att jag får sluta tidigt.

Nu väntar jag på att älsk ska svara, är sugen på att köpa glass och ta med till hans jobb om han har rast nångång, hoppas det, måste ju utnyttja det fina vädret på nått sätt =)

tveksamt

Hej!

Jo visst kom mina grejjer =) Men är lite besviken på den där kropps sprayen, trodde den skulle lukta godare... Nu luktade den nästan lite chili? Jaja jag ska använda den flitigt och sedan hoppas på att jag börjar tycka om den;) Haha för jag tänker inte låta den stå och bli gammal eller något,  det är slöseri med pengar:P

Bara det att nu blev jag sugen på att beställa ännu mer saker! Kommer göra av med alla mina pengar snart... Den här veckan har jag köpt saker för nästan 1000 kr... Får ta och ge mig nu. Har dessutom beställt en hudkräm och en ögonskugga ;P





Nu ska jag ta en dusch och göra hårinpackning tror jag... Fick med några gratisprover i paketet ;D Sedan ska jag vänta tills klockan blir 10 så jogge slutar jobba!
ciao!






club can't hande me









eleven.se

Hej, fixade headern lite somrigare... Men jag fattar inte vilken färg jag ska ha som bakgrund! Ingenting blir ju bra, kom gärna med tips :p

Idag hoppas jag på att mina saker från Eleven kommer. HOPPAS VERKLIGEN!! Orkar inte vänta längre! =)

Jag beställde detta:




Ett hårserum från Collistar 185:-





Body water från Aquolina 139:-, luktar kokos och vanilj, mmmm!






Mascara från Max Faktor, kostade bara 99:-
=)


Men nu ska jag tvätta mina vita converse med Vanish, dom börjar se katastrof ut! Hoppas dom blir vita nu istället för beiga!:)

vill. inte. jobba.

Hej! Är hemma på lunch nu från mitt skitjobb. Har dock en och en halv timmes lunch, så det ska man inte klaga på! Håller på att värma mat nu, sen ska jag nog vila lite innan jag åker tillbaka=)

Är sååååååååå less på att jobba. Vill ha sommarlov NU. Det är sista dagen imorgon innan helgen i alla fall, skönt!

Sedan är det midsommar! Undra vad jag ska göra...Blir viskan på lördag i alla fall och på fredag ska jag hitta på nått med pälsk :)

Imorn är det match mot Timrå! Hoppas det går bra!


love at first sight

Hej!

Såg ett H&M paket ligga på bänken hemma idag, "nej det är inte till mig..." tänkte jag, och kände på det lite. Det var hårt och konstigt... Vad kan det här vara? tänkte jag. Men sedan klickade det till! Det är såklart mina skor!

Jag beställde dom här skorna i februari tror jag... Men dom tog slut så fort så jag fick vänta ända till nu. Men det var det lätt värt, jag älskar dom så jävla mycket! Har aldrig känt såhär för ett par skor förut :')



Ett problem bara, ser ni den lösa remmen? (om inte så är ni blinda), Så fort jag satte på mig dom och skulle gå ner för trappan så lossnade den. "JÄVLA SKIT" tänkte jag. Men sen kom jag på att jag bara ska sy fast den igen, tänker fan inte skicka tillbaka dom här skorna nu när jag väl fått dom! =) Så, jag behåller dom. 199 kr från h&m. <3333333

onsdag?

Visst är det onsdag idag?

Sitter hemma hos jogge på lunch nu. Jobbade 1,5 timme och nu har jag lunch 1,5 timme. Jobbigt? haha. Vi håller på att flytta en massa möbler från BF ner två trappor, inte så kul. Gillar lunchrasten bäst :P

Imorn har vi match mot Kovland. Är riktigt sugen faktiskt! Det var längesen jag spelade riktigt utan att ha ont i benhinnorna, också har jag stått över två matcher med. Men nu är jag väldigt sugen! Vill göra mål imorn :D Hoppas på det bästa ;)

Ikväll hoppas jag det blir något roligt med tjejerna:D


första dagen på sommarlovet

Hej! Kom nästan nyss hem från sommarjobbet. Har ett kommunjobb, på bobergsgymnasiet, som vaktmästare. Jaaa, det är exakt lika roligt som det låter ;) haha. Förstår inte hur jag ska klara av 3 veckor till, gaah.

Fick i alla fall jobba med 3 killar och lyfta massa bord och stolar och flytta saker från ett rum till ett annat. Skitskoj!!!! ....... Fast jag tror det är värt 3000 kr? Men jag hade gjort typ vad som helst för ett annat jobb.. Men, men, fick ju ett i alla fall.

Inatt drömde jag att jag skulle slinga mitt hår, och istället för slingor så blev hela håret gul/orange. Väldigt snyggt var det, eller inte! haha, tveksamt om jag vågar slinga mitt hår nu, fick verkligen panik i drömmen, haha.

såhär vart det ;)

Ikväll ska jag på cirkus med Kricki, blir kul ;) (hon hade fribiljetter...)

all night long

Hej! är dålig på att blogga, vet, men jag har inte tid!! eller så är jag bara lat.

Nu känns det att sommarn är påväg i alla fall! Ska bli så skönt då skolan är slut! Längtar tills allt skolarbete är klart. En sak som är ett stort minus är att det jämt blåser och är kallt i sundsvall där jag spenderar hela dagarna. För när man kommer hem till Ånge är det jämt vindstilla och skitvarmt? Blir så less! När man kommer hem halv 4 känns det som att det inte är lönt att ligga och sola direkt. suck.

Så imorgon ska jag sola stå solarium. Ja, man står upp i solariet, rätt läskigt att bli helt instängd i ett stående solarium, men vad gör man inte för lite bränna... svindyrt också!

Men, men, nu ska jag göra middag och ikväll gissar jag på att det blir pump. Det var inte igår! Ska bli skönt med lite träningsvärk.

Här är min nuvarande favoritlåt i alla fall, SOMMAR!!


RSS 2.0