kanonbra

Varmt varmt varmt = ingen dator!

Ligger mest och solar om dagarna... Igår vart det till exempel vid spegeldammarna, väldigt mysigt! Idag får jag se vart det blir... Ikväll ska jag i alla fall grilla med massa tjejer hemma hos mig, tror det kommer bli riktigt kul :)

Längtar däremot inte till imorn... Ska sitta i en buss i två timmar i detta väder för att åka och spela match. Snacka om att det kommer bli jobbigt att spela också, i den här värmen! Nu måste jag fixa lite bra musik till jogges ipod så den kan underhålla mig medans vi åker ;)


sommar

Lite för varmt eller vad säger ni?


kom igen nu vaa

Kan ingen ta på sig det fina ansvaret att göra om min blogg totalt? Har lessnat på att sitta här och försöka göra om den och aldrig bli nöjd! Så.. Någon?? =)

Annars då? Jo jag tänkte ta en dusch nu och duscha bort all solojla jag smetat in mig med idag... och klockan 19 ska jag på pump och sen vara med älsk:D

Har faktiskt lyckats blivit lite brunare idag tror jag :)



Fast kanske inte såhär brun..

helt underbart bra

YES säger jag bara!! Har fått vrål (okej ganska) mycket pengar av mam och pap så nu har jag verkligen råd att åka utomlands med min älsk! Fyfan vad härligt!! Har dessutom pengar över så jag behöver inte snåla hela sommarn! Tror däremot att jag ska spara det mesta till classic som är om typ en månad!

Kanonbra sommar om jag får säga det själv :D



Finaste bilden jag hittade på den här datorn!

hejdå

Midsommar, viskan och allt sånt vart rätt kul. Har inte orkat blogga och kommer inte orka göra det på länge heller! Den här veckan ska jag inte göra nått speciellt men nästa vecka blir det däremot storsjöcup och kanske gatufesten...

Ska kanske sommarjobba också! GÖTT som fan då blire verkligen utomlands!!

torsdag

Det blev en långvarig bloggpaus. Not.

Upptäckte att den lilla bärbara datorn kom hem med Amanda igår, nice! Gilar den. Den kommer nog även få följa med mig då jag flyttar =) (vet inte om jag vill flytta!!)

HIttade i alla fall några gamla bilder.. haha rätt kul att se..







Det här måste alltså ha varit i höstas, haha gölligt.

Det blir nog inget säter för mig imorn tror jag. Men däremot viskan på lördag! Imorn fyller Amanda år också, så vi lär ju ska gratta henne. Och på kvällen kommer det en himla massa folk hit och ska grilla... Får hoppas min älskling vill vara med, tror att det kan bli ganska tråkig annars :P

han är hemma

äntligen!!!!!!

nu blir det bloggpaus kan jag lova,


snart onsdag!!!

Äh, nu får bloggen se ut såhär ett tag... Tills jag orkar fixa till den på riktigt, för nu ska jag sova!

GODNATT

tisdag, snart onsdag

Hejhopp, linnéa här igen då.
Satt precis och räknade ut att det är ca 24 timmar tills älsklingen kommer hem. Nice!

Fotbollsträningen idag var faktiskt väldigt rolig. Vi körde rätt lugnt som tur var, hade inte orkat något annat! Vi övade på att bli glada och kramas när vi gör mål! Haha. Vi brukar aldrig visa att vi blir glada på matcher då vi gör mål, så kanske bäst att börja nu :P

Tänkte faktiskt lägga mig snart. Det blir fortare onsdag då. Har längtat efter onsdag i en hel vecka nu.

  

Lugg igen till hösten kanske? =)

nuu

Åh jag saknar ihjäl mig. Vill ha jogge här nu!!<3
Annars har jag precis bakat rabarberpaj... Om den blev god får jag veta om 11 minuter!


tisdag

Måste tala om att ni är väldigt dåliga på att kommentera...

Idag ska jag nog inte göra så mycket.. Funderar faktiskt på att gå och hälsa på farmor och farfar, det var rätt längesen. Annars ska jag bara på träning ikväll. Skönt att det inte regnar i alla fall. Man kan ju nästan se solen lite grann till och med!

Och gissa vad som händer imorn? :D Jogge och Amanda kommer hem!!


Det var ett tag sen man såg syrran faktiskt. Hela 6 månader! 

måste ha!!!

Förresten... någon som vet vad man gör då man är i akut behov av sommarjobb??
Nån som har något att erbjuda? :P

Eller har tips?
NÅGON??
NUUU???

Gör vad som helst! Nästan i alla fall!


the guardian

Jag och Madde såg på "The Guardian" ikväll. Den var jättebra faktiskt! Trots att Madde har sett den flera gånger förut så grät hon på slutet endå! Haha. Och jag som aldrig sett den innan grät inte! Brukar aldrig gråta till filmer. Det finns nog bara en film jag har gråtit till och det var "i taket lyser stjärnorna".  =)





Jag kan ju inte direkt påstå att jag blev mer taggad till att jobba ute på havet nu......


gina tricot

Säger bara, tur att jag har snälla föräldrar =)
Har upptäckt att man kan handla på internet från ginatricot väldigt billigt! Trodde det skulle vara dyrt och krångligt bara men inte då!



Dessutom kommer de här tre klänningarna + leggings till min brevlåda inom 2-3 dagar. Inte illa!

bättre än ingenting

Jag stack till träningshuset samtidigt som jag lämnade tillbaka filmen. Duktigt Linnéa! Sprang på löpbandet kanske 20-25 minuter och gymmade typ 15 min. Kände mig totalt otaggad och slö innan så jag är glad att jag i huvudtaget gick dit :)

Nu/snart ska jag sticka till Madde. Får se vad vi hittar på:)

måndag

Var nyss på jiges och kikade. Fick ett presentkort där på avslutningen så tänkte att man kanske borde spendera det! Men det blir svårt kan jag säga för jag hittade ingenting. När jag kommit hem kom jag på att jag glömt ta med och lämna tillbaka filmen jag hyrde igår.. Det betyder att jag måste cykla iväg igen. Attans.

Men nu ska jag ta någonting att äta innan jag avlider!



Och varför detta väder??

min söndag blir snart måndag

Blev en väldigt lugn kväll ikväll. Hyrde en film, den hette typ "every boy loves mandy.." nånting. Det var en skräckis och ganska bra faktiskt. Men det kändes som att man hade sett den förut, precis som alla andra skräckfilmer.

Är så trött så ska nog lägga mig nu. Tänkte lyssna på jogges ipod och ha en varm kudde på magen, min mensvärk är inte att leka med kan jag säga! Lite irriterande med tanke på att jag aldrig har haft det innan jag började med p-piller! Men men, sånt är väl livet eller?

GODNATT


helt slut

Det var längesen jag varit med om så här sjukt väder kan jag ju säga! Det har regnat, varit kallt och blåsigt hela dagen än så länge! Skönt att spela match i. Not.

Men matchen gick faktiskt bra endå. Konstigt nog får jag till skotten bättre om bollen är blöt, haha så jag lyckades göra tre mål idag :D Vi vann med hela 9-0, inte illa!

Är lagom trött nu i alla fall, och har träningsvärk lite överallt. Så ikväll ska jag nog hyra en film och bara slappa, skööönt! Ska ta tag i mitt liv på riktigt imorgon... lovar det! ;P

På nått sätt tycker jag att det är skönt att det är sånt här pissväder, då har man inga krav på sig att göra någonting. Då får man faktiskt bara vara hemma och ta det lugnt :P



Här har ni en bild på skuleberget i alla fall. Sjukt att vi verkligen tog oss upp för det!


jävla regn



Blir som jag trodde, match i spöregn. Det ska tydligen regna jättemycket och jättemånga dagar nu. Och svinkallt är det ute! Så när tänkte sommaren sätta igång om jag får fråga? Vi har ju faktiskt sommarlov!

Annars ska jag inte göra mycket idag. Tror jag ska lägga mig och läsa då jag kommer hem. Fun life! Men jag är faktiskt rätt sliten sen skule :P Och dessutom är min pojkvän är inte hemma!

:(



Saknar dig hur mycket som helst!! Varför ska det vara så långt kvar tills onsdag?? Längtar ihjäl mig.

Har varit med varandra typ varje dag i tre månader och nu helt plötsligt nästan ingenting på två veckor. Ni kan ju räkna ut hur det är!

hur ska det gå



Jag lär ju ha lagom träningsvärk imorgon sen klättringen och inte nog med det så ska vi spela match. Troligen i spöregn. Ska spela mot strömsund. Förra gången vann vi med 3-0 men då var inte jag med och spelade så det ska bli spännande.. Men är väldigt otaggad :( Men det ska vi ändra på!

Annars har jag kommit fram till att jag ALDRIG ska äta godis igen. Det ska gå, eller det måste gå. Så svårt kan det ju inte vara? 


skuleberget

Hejhopp! Kom hem ikväll ungefär 6 från skule...

Det har faktiskt varit ganska roligt... På ditvägen åkte vi till paradisbadet, sen vidare till stugorna vi skulle bo i.

Vi fick bo på ett ställe som hette lappudden, helt öde någonstans långt ute, i stugor. Rätt mysigt där men vi gjorde inte så mycket, grillade korv och sånt bara :) Fick Kliva upp typ åtta imorse och åka till skuleberget!

Och det var fan det sjukaste jag varit med om! Haha. Det fanns flera vägar att välja mellan... En gångväg upp till berget, en medelsvår bana, en svår bana och en extrem bana som vi inte ens fick gå. Dum som vi var så tog vi den svåra banan.

Och tja... det var rätt svårt då man aldrig har klättrat förut :P Men adrenalinet tog över, man fick helt enkelt fortsätta vare sig det gick eller inte! Man fick typ planera kliven man skulle ta för att inte ramla! haha, Ibland undrade man ju hur dom hade tänkt att man skulle komma upp! Ganska livrädd man var på vissa ställen! Men efter ca en och en halv timme var vi framme, och jag har aldrig skakat så mycket i benen i hela mitt liv! Men det var hur skönt att ha klarat det i alla fall.

Sa att jag aldrig skulle göra om det där igen men jag tror jag har ångrat mig. Det var faktiskt hur kul som helst!


skuleberget

Nu bär det av mot skule! Får hoppas att det inte blir så mycket regn. Tror annars att det kan bli riktigt roligt med paradisbadet, härligt folk och klättring! =) Kommer hem imorgon kväll.



saknar!!!! 5 dagar kvar.

avslutning för gott!

Det har varit en riktigt bra kväll ikväll!
Vi har knäppt kort, fått middag, delat ut stipendium (jag fick för att jag var bra på idrott :D) Säkert halva av alla stipendium gick till vår klass faktiskt :P Corroded kom även och spelade! Och vi har haft disco och fått betyg (som förövrigt blev till 300p :D). Riktigt bra kväll faktiskt. Känns konstigt att det är slut nu, känns verkligen inte som det!






















avslutningsbal

Nu var den sista skoldagen över! Nu är det bara balen ikväll som väntar... har precis duschat och ska väl börja fixa till mig lite smått snart.. Gäller att vara ute i bra tid :P

Kan inte förstå att det är sista gången man träffar alla? Eller dom flesta i alla fall. Den här dagen har kännts så långt borta jämt och helt plötsligt är den här! Känns lite sorgligt. Men mycket kortknäppning ska det bli i alla fall!



skolavslutning förra året

äntligen över!!!

Sista dagen på skolan idag! Mår bra av tanken att aldrig behöva gå dit igen. Men det känns rätt overkligt!

Imorgon blir det brännbollsturnering på IP, får väl se hur kul det blir... Ska fort hem och duscha i alla fall, för på kvällen är det avslutningsbal. Det ska faktiskt bli kul =) Och sist men inte minst blir det skule på fredag. Tror det blir riktigt roligt med paradisbadet och allt. Jag kommer ha fullt upp flera dagar nu! Det är riktigt bra så jag inte saknar jogge för mycket!

Bröt mig in i hans hus idag och lånade hans ipod. Han har köpt en ny och vi kom inte på hur man la in låtar på den så han fick låna min mp3 nu när han åkt. Men tror ni inte smarta linnea kom på senare hur man skulle göra då? :D Så det blir jag och ipoden hela veckan nu:D Bäst att passa på, vill fan ha en själv =)

Kommer sakna ihjäl honom i alla fall. Han kommer faktiskt hem samma dag som amanda. Frågan är vem som jag ska krama först? haha.

 Skönt blir det med sommarlov i alla fall!!

jobbigt

Känner för att flytta härifrån nu på en gång! Vill bo själv och bestämma själv och allt sånt...

Ska snart dra till jogge och sova där en sista natt på en hel vecka :(


tisdag

Åh, känner mig arg? Vet inte varför. Är irriterad på allt och vill bara stänga in mig på mitt rum just nu :P

Lagom värdelös dag idag på skolan hade vi också! Vi hade sovmorgon till kvart över nio, men jag orkade inte skynda mig imorse så åkte inte till skolan förän klockan tio :P Vi såg endå bara på en dålig film! Efter lunch skulle vi spela kubb med alla nior, men det struntade jag och madde i och gick till henne istället!

Imorn lär vi bara städa skåpen och så, skönt att det är över snart!!!

Idag ska jag i alla fall följa med jogge på match nånstans långt bort. Kommer komma hem sent ikväll också. Rätt skönt faktiskt! Den lillen åker till rhodos imorn bitti! Ännu en vecka utan honom. Sjukt jobbigt.


härnösand

Oj! Mamma berättade just att hon har ringt till härnösand idag. Hon kollade hur det var med lägenheter och sånt. Killen hon pratade med sa att det var bäst att inte bo med någon kompis, helst inte någon i samma klass heller eftersom att man då blir trött på varandra och så... Så antagligen så blir det så att dom placerar ut mig med någon annan nu till hösten, istället för att bo med anton..

Också bor man i tvåor. Får ett rum var + kök. Det verkade faktiskt jättebra. Får nog börja spela fotboll i härnösand också, kikade lite nu och det verkar som att dom tränar även på vintern...

Men förstår ni vad nervös ja är!!! Vet inte vad jag har gett mig in på??? Ingen aning alls vad jag gjort???
Men samtidigt ska det ju bli nytt, spännande och roligt. Hoppas jag...


bilder

Ojoj, alldeles för längesen jag skrev här nu!

Den där utflykten med båten jag skrev om blev i alla fall lagomt misslyckad! Det blåste så mycket på havet så det var nära att båten tippade och vi kunde inte åka och se på det där vraket på bilden heller! ¨
Kom i alla fall hem i fredags. Skönt att komma hem måste jag säga.

Så i lördags blev det träslaget först, men vårat lag fick bara spela tre matcher innan vi åkte ut :P Och senare på kvällen vart det lite allt möjligt men det var roligt endå. :D

Tänkte visa er lite bilder från grekland...



















:(

Ar det tillatet att langta hem nar man ar utomlands? Jag langtar hem sjukt mycket! Har fatt nog av det har.. VIll hem till min grek NUUU

tisdag

Japp nu sitter jag har igen! Nar vi vaknade imorse sag det ut som varsta ovadret... molnigt och blasigt! Men klockan tio da vi gick ut till poolen vad det helt plotsligt klarbla himmel?! Sa idag har vi solat vid poolen hela dagen. Och det kanns! Mest i ansiktet. Nej idag tror jag faktiskt jag rakade bli riktigt brun! =)

Imorn ska vi aka pa nagon utflykt med en bat.. Ska aka till nagon strand och kolla pa ett vrak? Haha far val se. Men tydligen ska vi aka till stallet pa den har bilden

Ser val ratt mysigt ut!

Men helt arligt hoppas ja de har sista dagarna gar fort for nu vill jag faktiskt hem!

RSS 2.0