poppin' bottles in the ice, like a blizzard

Hello my friends!
Just nu går allting bara på som vanligt och det är tråkigt.
Det händer inget kul, inget nytt och inget spännande. Allt bara rullar. Jag går typ omkring och väntar på att det ska bli jullov. Inte för att jag har nått speciellt jag ska göra då men man slipper ju skolan i alla fall!

Nu innan jul måste man göra klart alla sista prov och uppgifter. Såååå jobbigt, det blir alltid så mycket i slutändan. Kan bero på att jag skjuter upp allt... För att få någonting gjort måste jag ha lite tidspress! Och nu slappar jag bara för att det är en vecka kvar tills allt ska vara klart. Kommer bli ett helvete nästa vecka, haha. Troligen svenska prov, matte prov och en rapport ska vara klar. Aja får hoppas att det löser sig ;) Är less bara!

Också var de det här med julklappar! Vad ska jag köpa? Hur ska jag ha råd? Haha. Hatar att vara fattig!


zakynthos 09 skulle inte vara helt fel!


shrek

En helt vanlig måndag har det varit idag. Åkte till skolan imorse och kom hem halv 12. Skönt att inte gå så länge! Nu har jag bara slappat och det ska jag väl fortsätta med resten av dagen. Kan bli långtråkigt i längden dock men jag vet inte vad jag ska göra annars?!

Borde skriva klart en rapport och plugga lite men det är såklart inte lika roligt. Är mer sugen på att kolla på shrek faktist, kanske ska göra det sen ;)


sunday

Helo! Det har varit en lång och mysig söndag idag! Har varit hos jogge hela dagen. Vi gick på julskyltning runt halv 4. Lite för kallt var det dock så vid halv 5 gick vi hem och tänkte komma tillbaka till luciorna som var halv 6. Men dom var tydligen inte halv 6, haha. Så vi missade allt! Haha klantigt. Men istället för att gå hem hängde vi med Kricki och Freddy ett tag, det var lika trevligt det! ;)

Nu blir det julmust light och gossip girl + filip och fredrik. Kanonsöndag!

mumie

Tänkte visa en fin bild på Jossan!



Det är sånt här vi får göra på skolan...

tråkigt

Hej. Så jävulskt tråkigt man kan ha. Har typ inte gjort ett skit idag. Jättetråkigt. Om typ en timme kommer farmor och farfar. Vad ska jag göra tills dess? Ingenting!!

Är i alla fall glad över att mitt hår är glansigt. Kul va? Neeeeeeeeeej

rhodes

Hej! Idag fyller pappa år, grattis till honom!
Har nyss fikat, det lär bli fika en gång till ikväll med, phuu. Och middag på det. Proppmätt.

Har tagit fram lite julsaker idag, det är ju första advent imorgon. Mysigt, då blir det julskyltning också! :)


Har även kollat lite på det här... Vad säger ni? 2011, två veckor?


Så vi fortsätter, fortsätter fortsätta

Är påväg till skolan nu. Mår bättre idag. Kommer fram kl 10 men börjar kl 11. Tråkigt! Aja, verkar bli en lugn dag i alla fall. Skulle ha nått mentorssamtal innan lunch och sedan hoppas jag vi fortsätter med marknadsföringen av skid SM! Orkar inte jobba med något annat... Är så skolless.

Skulle tro att jag får åka hem med sena tåget idag. Men det gör inte så mycket faktiskt. Tror jag ska gå och köpa lite godis på hemmakväll innan jag åker hem. Finns mycket godare godis där än i ånge;) Fredagsmys är det ju ikväll! Verkar inte bli något annat i alla fall:)

Har ingen bild till bloggen heller. Orkaaar inte. Måste ta tag i mitt liv snart, har lagt upp det på hyllan, haha. Måste göra klart allt skoljobb, knäppa lite kort till bloggen, köpa alla julklappar och leta igenom min garderob efter kläder som går att använda. Har kommit till en period nu när alla mina kläder är fula! Jobbigt.

home today

Hej! Är hemma idag, mår inte så bra. Det var så otroligt skönt att sova ut imorse i alla fall. Behövdes verkligen!

Ska snart duscha och sedan bege mig till apoteket och sen hämta ut ett paket. Goodie. Sen ska jag sova resten av dagen. Har ont i halsen :(




Bilder från Rhodos med älsk. Vill tillbakaaa! Kolla havet bara, alldeles blått

svärdet i stenen

Hej! Ska snart kolla på film med jogge. Vi ska se svärdet i stenen! Kommer ni ihåg den? Den är från 1963, haha.

Sen ska jag sova antagligen. Får se om det bli skola imorgon. Har ont i halsen och huvudet, känner mig hängig!
Imorgon ska jag köpa en massa hudprodukter till min problempanna. Har en miljon små prickar och finnar där, vill helst få bort dom! Inte så snyggt, blir ju galen! Varför just jaag? Haha. Hoppas produkterna fungerar bra.
Aja, hörs imorgon!

funderingar

Nej, jag är för dålig på att blogga! Men den här veckan har varit sjukt jobbig. Jobbigare än vanligt. Inte på grund av läxor och skolan och sånt utan för att jag har varit så sjukt trött!

Är helt slut just nu. Vill bara lägga mig ner och sova tills det blir fredags typ. Måste få sova ut! Känner mig dessutom sjuk, halsen känns inte så bra och jag har ont i huvudet. Jobbigt!

Är det bara jag som är irriterad över att det är mörkt ute när man går till skolan och sen mörkt ute då man går hem? Så jävla tråkigt. Det är kolsvart och klockan är typ 4! Känns som att den är minst 7.

Sitter på tåget på väg hem nu i alla fall. Vart tvungen att åka sena tåget idag, vi fick en ny mattelärare. Fast vi har bara 5 veckor kvar? Aja. Men jag har tur, brukar bara åka det sena tåget hem typ en gång var tredje vecka om jag gissar rätt. Lite jobbigt att det vart en sån dag idag! Men ska väl vara glad att jag inte behöver göra det oftare, det hade varit sjukt jobbigt! Ingen bild har jag heller. Ni får nöja er med en tråkig text!

skoltrött

Oh, vad nära jag var på att stanna hemma idag. Kände mig helt slut imorse och halsen gjorde ont. Men jag åkte ändå! En timme för tidigt dessutom, läraren hade aldrig sagt när vi skulle börja så vi antog att det var kl 9. Men det var kl 10 såklart. Så jag hade kunnat sovit en timme längre imorse! Förjävligt, jag ville verkligen inte gå upp när klockan ringde alltså!

Aja, är påväg hem nu. Tänkte göra lite nytta, jobba lite på rapporten som ska vara klar innan jul. Det känns ju bättre om jag pluggar lite nu. Kommer ändå inte göra någonting hemma. Måste dessutom plugga till ett naturkunskapsprov. Så tråkigt så jag dör! Men det är bara typ 3-4 veckor kvar till jullov nu. Vi får det den 17onde. En vecka innan jul, jag längtar!



sjuuk?

Hej! Seg dag kan jag lova! Har bara legat i soffan typ. Och varit i skolan men jag kom hem så tidigt så det räknas typ inte, haha. Så på shrek 3 då jag kom hem. Den var bra! Se den :D

Sen har jag allvarligt talat bara suttit vid datorn och tvn. Kanske därför jag har sjukt ont i huvudet nu och är alldeles seg? Om inte så håller jag på att bli sjuk, känner mig varm med. Aja, ska snart åka hem till älskade och SOVA! Och titta på pensionärsjävlar såklart! Men mest sova. Ska åka bil imorn till skolan med pappa, skönt så slipper jag åka tåg.

Godnatt!

priser

Här är priserna jag fick på fotbolls galan...
Alby FF 2010

Årets målgörare 2010

gossip girl

Nej men nu ska jag dra upp och packa idrottsväskan för imorn. Har en lektion: Idrott. Kan åka hem halv 11, jippie! Ska bli så skönt. Efter att jag packat ska jag i alla fall bege mig hem till jogge och se på gossip girl!


old times

Blogg.se verkar inte ha en bra dag idag. Alla bloggar krånglar ju! Irriterande. Speciellt när jag vill läsa dom ;)

Sådärja! Jag tog mig i kragen och knäppte en bild till bloggen. Denna gången var det en på mig och emma när vi var små. haha, vi hade väl klätt ut oss snyggt eller nått ;) Hoppas det är lugnt med dig emma att jag lägger ut den här, haha.



Snygga eller vad säger ni? Emma hade inte sådär kort hår egentligen utan hade gjort en speciell frisyr, haha.

söndagsmys

Hej! Fotbollsgalan igår var rätt kul! Kom hem runt 11, skönt att det inte blev senare:) Har inga bilder än, har inte orkat tagit några. Fick i alla fall två priser, ett fotbollsglas som hela laget fick också fick jag pris för årets målgörare :)

Idag ska jag äta middag hemma, kolla på gossip girl, filip & fredrik och äta söndagsgodis med älskling. Mysig söndag! Behövs för att klara en skolvecka i alla fall!

fotbollsgala

Tjollahoppp!

Igår var med kricket, det var trevligt! Vi köpte godis och kollade på hockey. Vet inte riktigt vad matchen blev dock, haha, var inte så intresserad. När hon åkte hem med bussen gick jag hem till älskade! Vi kollade på en film, fast jag somnade såklart. Filmen var inte tillräckligt bra för att hålla mig pigg. Vaknade runt tio och nu är jag hemma igen!

 

Idag ska jag bara ta det lugnt och inte göra någonting speciellt! Ska tvätta håret senare och fixa till mig inför fotbollsgalan bara. Den börjar klockan 6 tror jag. Hoppas det blir kul!


fredag

Äntligen, äntligen, äntligen fredag! Sjukt skönt! Ikväll blir det hockey med kricket och sedan mys med älsk hoppas jag. Hoppas jag orkar vara vaken länge ikväll! Det suger att somna så tidigt som jag jämt gör! Sov faktiskt 10 timmar inatt så jag borde väl vara utvilad? haha.

Nu ska jag laga middag! Tunnbrödrulle eller tacos?


fotboll utan att springa

Hej! Orkade inte blogga imorse på tåget. Jag sov istället. Sedan har jag inte haft ett skit att blogga om heller. Åkte skridskor idag på idrotten, rätt så kul! Vi körde även fotboll med skridskor! Skitsvårt haha, det kändes som att man försökte spela fotboll utan att kunna springa riktigt. Man bara vinglade fram!

Just nu är jag i lägenheten i stan i alla fall. TRÖTT! som vanligt. Kanske skulle passa på att lägga sig klockan åtta eller något idag, när man ändå inte har så mycket bättre för sig. Låter rätt skönt. Skulle nästan kunna somna nu!

Är så sjukt glad över att det är fredag imorgon. Gillar inte fredagar så mycket men det är trots allt sista dagen och läraren lovade att vi skulle få sluta två. Skönt. Dessutom är det risgrynsgröt till lunch, love it! Jag och Jossan ska även vara guider en timme på morgonen, åt 95or som ska komma och kolla på skolan/linjen. Haha, hoppas det går bra. Fredagen tänkte jag i alla fall spendera med min bästa pojkvän.
Kan man annat än älska fredagsmys!?

 

klart jag bloggar

Okej, jag ljög lite. Tänkte blogga lite nu faktiskt! Över en sak jag är jävligt arg för! Det är att äckelspotify inte funkar på min CP skoldator. Det står typ "spotify har kraschat", "sök nya uppdateringar" och bla bla längst upp varje gång man startar det. Det hände en gång förut med och då installerade jag om allt tills det fungerade. Men nu vart de så igen! Ska jag behöva installera om det igen eller? Vill ju bara lyssna på musik för guds skull! Mitt konto fungerar som det ska, så det är det inget fel på. Men själva spotify vill inte fungera på skoldatorn... På den funkar inte internet heller då man är hemma. D e n  s u g e r ! 

less less less

Och dödstrött. De blir hem till jogge och sova snart. Och skriller imorn på idrotten, roligt! Men inte lika roligt med en tung väska som innehåller skridskor och dator. Och ska jag sova i stan imorn eller ej? Kan nån bestämma åt mig? För jag kan inte. 

Give me that long, nice hair please.
Är som vanligt sjukt less på mitt hår just nu. Kan beskriva det med ett ord: Platt.


sick as hell

I'm sorry my friends. Har skrivit hela dagen! Eller okej, i två och en halv timme bara. På nationella provet imorse. Så nu är jag less på bokstäver och rättstavningar! Jag orkar inte och har ingen lust att skriva mer idag tyvärr.

Hörs imorn! :)


roligaste reklamen från comhem hitills!




Klockrent, haha.



nationella prov

Trött jag är! Har nationella prov idag i svenska, hoppas det går bra. Men svenska brukar gå rätt bra för mig. Hoppas på det idag med.

Nu längtar jag sjukt mycket till helgen! Vill sova uut! Hatar att kliva upp på morgonen. Idag blir det även en extra jobbig dag. Måste åka tidiga tåget till skolan (är på det nu) och hem med sena tåget, suck! Hade kunnat sova i stan inatt men jag orkade helt enkelt inte packa en väska för det. Ska ha med skridskor imorn på idrotten dessutom, så jag orkade inte ta med allt idag. Vet ni hur skönt det är att komma till skolan med en vanlig väska? Istället för en tung idrottsväska! Som är det värsta jag vet, haha.


fyra bilder säger mer än tusen ord


Här är den nya toppen jag köpte idag. Toppen!



Här koncentrerar jag mig och knäpper en bild på mig själv.
frissigt hår eller!



Här är mina nya älskade skor.



Och här är vad jag tänkte ha på mig på lördag.
Ser konstigt nog ut som att jag har uggs på mig, men jag har såklart mina nya skor :)




svart, glittrigt, glänsande



Okej, det är inte så ofta jag använder smycken men vem har sagt att jag inte tycker om det? Älskar svart, glittrigt och glänsande. Men jag är dålig på att köpa smycken till mig själv. Det är så jäkla dyrt! Så jag lägger hellre pengar på kläder eftersom att jag känner att jag behöver det mer. Ett snyggt halsband kostar ju ofta typ lika mycket som en tröja på h&m! Helt sjukt ju. Så när jag handlar smycken brukar jag oftast fynda något på rea!


jag siktar mot toppen så långt jag kan nå

Fan, det är inte bra att ha nylonstrumpbyxor då man har en katt i knät som sätter in klorna i benen då den gosar. Känns lite onödigt att strumpbyxorna går sönder på grund av det... haha.

Sitter och lyssnar på "mikrofonkåt" av september nu.
Och tänker på att jag älskar dessa skorna:

Hatar dock att de är av så dålig kvalitet. Såhär vart dom när jag gick upp för trappan första gången. Men man får väl vad man betalar för... 199 kr var inte så farligt och det går alltid att laga med nål och tråd!

Fick för övrigt min halsduk och mina vantar idag! Stor och mysig halsduk. Ska nog önska mig en till i en annan färg i julklapp. Den är perfekt!


macadamia

En sak som står högt upp på min julönskelista är hårvårdsprodukter från "Macadamia Natural Oil" Jag hittade en perfekt presentbox med allt jag vill ha, innehåller schampo, hårinpackning och hårolja. Perfect! ;)



Önskar mig även en rad andra dyra saker. Mer än hälften kommer nog från eleven.se. Funderar också på om jag ska önska mig en plattång från ghd i julklapp eller i födelsedagspresent. Jag känner att jag verkligen behöver en sån! Har använt syrrans alldeles för mycket. Det är verkligen skillnad på en sån och på en vanlig plattång tycker jag! Nån som förstår vad jag pratar om?


tänk på vad du säger!

Åh! Irriterad man kan bli. Satt mig just på tysta avdelningen på tåget. Också säger en gubbe "du stänger väl av den där nu (tittar på telefonen) det är tysta avdelningen här" Och jag svarar "Jaa, det gör jag, aa jag vet!" Men tydligen fattade inte han vad han själv sa för nu sitter han och pratar med en tant! Precis som att min telefon skulle störa mer än det. SUUUCK.

Aja, det muntliga provet idag gick faktiskt helt okej. Vart lite skakig på rösten och tyckte att presentationen blev lite kort, men, men. Den duger säkert! Hann med en sväng på stan efteråt också, eller på H&M. H&M kan man alltid lita på! Jag hittar alltid något där. Idag hittade jag en perfekt tunika/topp att ha på fotbollsgalan. Perfekt enligt mig i alla fall, jag blev kär i den på en gång. Nice! Är dock pank nu, riktigt pank. Och det är 14 dagar kvar tills studiebidraget kommer. Jobbigt läge! Har inte ens råd med lördagsgodis nu :(



inte min tisdag

Otroligt att klockan bara är sju och redan har en person läst min blogg. Haha, vem är vaken nu egentligen... Inte jag riktigt. Är så jävla trött! Varför är det skönast att sova då man ska kliva upp för? Orättvist!

Är snart framme i sundsvall. Då ska jag till lägenheten typ en timme och sedan blir det nog gym tror jag? Och efter det blir det de efterlängtade (not) muntliga framträdandet!! Hoppas det går bra... Tänkte träna lite nu, kan det inte riktigt :( Hoppas, hoppas dagen går fort, vill hem!!


lindos, rhodos

pensionärsjävlar

Hej! Pensionärsjävlar nu, borsta tänderna snart och sova sedan. Ser inte fram emot att kliva upp 05.28 och dessutom ha ett muntligt prov senare på dagen, men, men.... Hoppas dagen går fort i alla fall! För när jag kommer hem har antagligen min halsduk och mina vantar kommit. Och låt mig för guds skull åka hem 14.10!!

Men nu som sagt: pensionärsjävlar




tunisia

 




clothes can make you happy

Hej! Lite seg dag idag. Har pluggat lite, mitt tal verkar inte bli helt åt helvete ändå. Lyckades även spela lite sims förut, men man får passa sig för att sitta för länge, för rätt var det är så har hela dagen försvunnit, haha. Så jag slutade efter en och en halv timme.

Klockan är bara halv fyra nu, men ändå börjar det bli mörkt ute redan. SÅ TRÅKIGT! Känns ju redan som kväll ju! Och kvällen har inte ens börjat.

Skola imorn, är inte speciellt taggad.
Har ingenting att se fram emot faktiskt. Ingenting! Hemskt det låter. Men så känns det just nu. Suck. suck, suck, suck. Jo förresten, en sak ser jag fram emot. Det är halsduken och vantarna som förhoppningsvis kommer imorgon! Kläder kan faktiskt göra en lycklig!




gullig bild
Tänk om man hade så långt hår!

gammal mjölk

Har precis ätit frukost! Blev oboy idag, med gammal mjölk som gick ut den 13onde, haha... Hoppas jag inte dör.

Idag måste jag plugga, plugga, plugga! Ska göra om min powerpoint lite och träna så jag vet vad jag ska säga. Så tråkigt! Men skönt då det är över. Fast då är det inte över helt utan på onsdag har vi skriftligt nationellt prov i svenska istället. I fem timmar.....! Så sjukt.

Aja, nu ska jag nog duscha och göra hårinpackning och sådant. Sen gå hem tror jag. Är hos jogge nu. Är rätt sugen på att baka muffins eller något. Borde kanske dra ut och springa eller något istället men det är inte lika roligt. Så får se hur det blir! ;)

söndag

Nu hoppas jag att jogge kan slita sig från gif matchen så vi kan gå hem till han och invänta gossip girl, vem kan slå filip och fredrik och jersey shore! Kom igen nuuuuuuu! Söndagar har fan bäst tv-program. Nån som håller med? Får inte missas!


snipp snapp snut så var helgen slut

Varför ska fredag och lördag jämt ta slut så fort?? Hängde mest med jogge igår i alla fall, spelade mario kart och kollade i gamla skolkataloger, fun!

Idag ska jag ner på café mums en sväng, träffa mimmi lite innan hon åker igen. Har aldrig varit där så det blir kul! Borde även plugga lite inför mitt muntliga tal men jag gör det aldrig? jag bara skjuter upp det! Smart av mig. En annan osmart sak är att jag glömde mobil laddaren hemma (har inget batteri) också glömde jag plattången hemma (har en ful morgonfrisyr) Aja, det är bara att acceptera då :)

Tänkte förövrigt strunta i skolan imorn. Börjar 09.00 och slutar typ 10.30-11.00 Har bara en lektion. Det betyder att jag måste åka dit kl 06.13 på morgonen och komma hem klockan 15.30, för att tågen går så jävla glest. Och då försvinner ca 10 timmar av dagen bara sådär, bara för att jag ska på idrott en och en halv timme. Känns inte så lockande, så jag stannar hemma och pluggar svenska helt enkelt. Nice!

då var det beställt!

 



Halsduk, vantar och väska. Väskan kommer dock inte förän v.49... Och japp, jag gillar svart! Nu blir det middag med mam och pap.


mario kart wii

Verkar som att det blir mario kart wii snart, hos jogges föräldrar med jogge. Jag tycker det är mycket roligare än på en vanlig spelkonsol. Man får liksom styra själv!

Ska även ta med mig en utskrift på min powerpoint presentation jag ska göra på tisdag, så jag kan träna lite. Måste ta tid på hur lång tid det tar, max 5 min får det vara.

Hade även tänkt att beställa ett par vantar, en halsduk och en väska. Får dock se om jag har råd med allt. Skulle vilja ha en ny topp tills fotbollsgalan på lördag, också får man inte glömma alla julklappar som jag måste köpa.... Gaaah. Tänk om man vore miljonär alltså! Det vore nått det...




fredag

Skrev jag verkligen ingenting igår? Tror inte det... Hade inte tid faktiskt!

Började dagen med att åka bil till skolan med pappa, skönt!! Hade en massa kommunikations/ledarskaps övningar hela dagen. Slutade halv 3, sjukt sent för att vara fredag! Men det gjorde ingenting att missa två-tåget, för kunde ändå åka med pappa hem. Mötte även upp jogge som också skulle åka, och jonna med! Gick på stan lite innan, lyckades äntligen hitta ett par skor.

Dom här köpte jag, från dinsko

Vi åkte hem vid fyra, kom hem fem. Då följde jag med jogge hem på en gång. Vi åt pizza och sen kollade vi på idol och "street dance 3D" tills jag somnade. Sen sov jag helt enkelt! Och jag vaknade för ett tag sen. Idag hoppas jag det händer något kul! Tråk jogge sover som en stock!

jag har gått för långt, kan inte sluta gå

Åh! Jag är galen i kläder. Men jag vet aldrig vad jag ska köpa eller var jag ska börja. Så jag köper aldrig något. Ond cirkel? JA! Kan dessutom inte handla om jag vet att jag inte har så mycket pengar. Då tänker jag bara på att jag inte kommer ha några pengar kvar efter. Och jag hatar att vara fattig så då köper jag aldrig något. Eller så köper jag något som jag inte riktigt tycker om eftersom att det var billigare än det jag egentligen ville ha. Blir ju galen snart! Haha. Längtar tills jag vinner pengar (ja, en vacker dag ska jag göra det!) för guuuud vad jag ska shoppa då. Helt galet.

Det nästa jag måste köpa är ett par nya boots och en klänning eller något att ha på fotbollsgalan mitt lag ska ha. Får se hur det går med det...

 

a new bag

 

Har letat en ny svart väska länge. Hittade nyss denna. Frågan är om den är för "söt" för mig... Måste fundera lite ;)

I know what but i don't know how


 

Det är såå snyggt med stora halsdukar tycker jag. Dessa är från Pieces.


it's a good day

Sitter i syrrans rum nu och pluggar på mitt muntliga framträdande i svenska. Hon ska också ha det nu. Och komiskt nog har vi valt samma två texter att prata om. Så jag har fått kollat på hennes och hon på mitt, så nu vart det lite bättre! Skönt :D

Ska sova hemma inatt i alla fall. Kan även åka bil till skolan imorn för att pappa ska ner till stan samma tid. SKÖNT det med! Slipper jag det där jävla tåget. Kanske åker med han hem också, vore också skönt :)

Imorn kommer äntligen min älsk hem! Och han är ledig hela helgen, nice! ska även hitta på något med Mimmi, hon är i Ånge nu. Verkar bli en bra helg :D

Nu: PLUGG.

allting börjar om

Jag startade datorn för att jag tänkte plugga, också sa jag till mig själv "nu ska jag inte starta internet utan bara plugga". Och se hur bra det gick. Jag kom ju på att jag måste blogga! ;)

Skönt att veckan äntligen snart är över i alla fall! Vilken skön helg jag ska ha. Inte göra någonting! :D Förutom att plugga... Måste göra klart en presentation i svenska B, ska ha ett muntligt framförande (nationellt prov). Jag ska nog jobba så mycket som möjligt innan helgen så jag kan få lite ledigt utan plugg! Smart jag är.

Så nu ska jag göra det som jag hade tänkt, PLUGGA! Ska även lyssna på massa bra musik som jag har lagt in i mp3n :) Har inte bestämt mig heller om jag sover hos jogge själv inatt (han är i Gävle) Eller om jag sover hemma. Får se helt enkelt!


snöstorm



Nu var det visst vår tur att få snö. Vet inte om jag gillar det riktigt, man blir blöt, kall och snöig. Men det är ganska mysigt trots allt!

Just nu sitter jag i lägenheten. Har precis gjort en massa på min svenska redovisning, booring! Hade även matteprov idag, det gick skapligt. Har dessutom naturkunskapsprov snart. SÅ ja, det är mycket nu! JOBBIGT!

Snart fredag i alla fall, skönt! Skulle egentligen åkt skridskor imorgon på specialidrotten, men mina skridskor är hemma :( Synd! Hade verkligen velat åka faktiskt. Men det får bli gym istället. Klockan tio. Skönt med sovmorgon, sov bara 5 timmar inatt! Efter gym ska vi bara kolla på film! Skön dag. Den vore helt perfekt om jag hann åka hem två. Hoppas på det. Nu ska jag nog ta en dusch och sedan blir det halv åtta hos mig!

Förlåt för en tråkig uppdatering idag men jag har ingenting roligt att berätta nu. Just nu är det bara skola, skola, skola.

sidan som går vidare har någon redan rivit av

 

 

By scorette

Passar dock inte min plånbok lika bra...


life is hard, you're not

Det känns som att jag rett ut en del frågetecken nu. Skönt. Ikväll väntar pluggning av matte och en rad av tv program som måste ses! Snacka om att jag är en tv nörd... Det är bland annat halv åtta hos mig, sveriges skönaste familjer och bartenderskolan. Great.

Blir så att jag sover i stan imorn. Har en del att kolla efter på stan så det känns skönt att jag blir lite sysselsatt! Måste hitta ett par skor jag gillar, kolla efter en tröja, köpa ögonbrynsfärg och sen en hemlis. Känns som att jag borde skriva upp allt det här, mitt minne är inte det bästa ibland. Okej, jag är ganska bra på att memoera prov och sånt men ibland får jag tänka riktigt djupt för att hjärnan ska gå igång. Den är sjukt seg! haha. Har för mycket att tänka på helt enkelt.

Nu ska jag höra om jogge har ätit klart hos sin familj, så vi kan gå till honom igen. Imorn åker han till Gävle! Alldeles för länge (två dagar). That sucks!! Jag kommer dö. Behöver han för att leva :)


it's killing me

jag. är. så. sjukt. trött.

Sitter på tåget som sagt, it's killing me.
Hatar tåg! Skulle kunna slockna när som helst nu dessutom men är framme om ca 15 min så jag håller mig vaken... Har nyss guidat jogge i typ en timme (EN TIMME!) om hur man startar tvättmaskin och allt som hör till. Det är dags att han lär sig tycker jag!! Tänker inte hjälpa han någon mer gång ;)

Men nu dör datorn snart, så hejdå.


jag gillar dom röda bäst



Skön dag idag!! Kom till skolan klockan tio, gymmade lite och efter det hade jag svenska en timme. Eller egentligen hade jag svenska mer än en timme, men jag jobbade klart uppgiften det snabbaste jag kunde så jag kunde sticka iväg till tåget. Så nu är jag på tåget. ASSKÖNT! :D

När jag kommer hem ska jag nog plugga lite matte och sedan packa inför imorn, ska nog sova i stan då hade jag tänkt... Älsk ska åka till gävle i två dagar, så då kan jag lika gärna sova i stan. Inte så skönt att sova i lägenheten själv, eller i min säng hemma. Eller ska jag sova hemma ändå? Det var ett tag sedan. Aja, det blir i alla fall en natt i stan. Och påminn mig om att jag måste ladda min mp3!!


skolkatalog


Fick en trevlig överraskning idag
, skolatalogen hade kommit. Eller skolfotoboken kanske man skulle säga, haha, den är tjock som en bok! Här ovanför är min klass. Ni kan ju gissa vem som är jag.


Men nu ska jag se på halv åtta hos mig tillsammans med jogge och ben och jerry!


mikrofonkåt

Har ni sett på "Så mycket bättre"någongång? Jag såg det i lördags, det går på fyran. I programmet så tolkade September en låt som Petter gjort, "mikrofonkåt" och den blev så sjukt bra tycker jag! Lyssna själv:



Här är den riktiga versionen av Petter:



Vilken gillar ni bäst?


sunny sunday

Har inte skrivit något roligt idag. Vet ni varför? För att jag inte gjort någonting roligt! Har bara packat tills imorn och duschat typ.

Ska strax hem till älsk, kanske plugga lite en timme, innan filip och fredrik börjar. Såg även att det var EMA idag och Ensam mamma söker, haha. Så undra vad jag ska välja.. ;) Ja som ni ser ska jag spendera kvällen framför teven! FUCK!! Kom på nu att gossip gir börjar precis NU! hejdå!!

the last day

Sista dagen på lovet! Kan det verkligen stämma? Fruktansvärt!! Dock inte så långt kvar till jullov. Idag ska jag ta tag i mig själv igen, fixa naglar, göra hårinpackning, plugga lite och packa inför imorn. Gruvar mig att kliva upp halv 6... Men rätt skönt att sluta 10, om vi gör det imorgon? Vet inte säkert.
Nu ska jag kolla på det jag missat av Inception. Glöm inte att se "vem kan slå filip och fredrik" ikväll! Det ska inte jag glömma.

a good change

Sitter och kollar igenom lite gamla inlägg i  bloggen nu. För exakt ett år sedan bytte jag från Sjöfart till Hälsa/idrott! Precis då jag bytte så hade min nya klass APU, så jag fick två veckor extra lov eftersom att jag inte kunde gå i skolan utan dom, det var rätt skönt måste jag säga!

Det var ett bra val. Men ibland tänker jag tillbaka till sjöfart. Det var ganska kul ändå, ibland. Det var rätt skönt att bo själv och klara sig själv. Och det var fint där och man kunde gå på h&m när man ville, haha. Klassen var en väldigt konstig blandning men var ändå rätt rolig! Undra hur det hade varit om jag gått kvar där nu.. Det får jag aldrig veta!
(Bild ett år gammal)
Men jag är inte missnöjd över att jag bytte. Det är rätt skönt att bo hemma och inte behöva göra allt själv faktiskt. Och hälsa/idrott är bra och jag är nöjd :) Men helst av allt vill jag testa alla program som finns! haha. Typ mode/design, frisör, inredning eller florist kanske. Om man inte testar så får man ju aldrig veta... Så nån gång i livet ska jag nog prova på de där sakerna. För om man håller på med något man gillar och brinner för så blir det 1000 gånger lättare! Det finns saker jag tycker om mer än hälsa/idrott, så jag tror inte jag kommer jobba med det när jag blir stor, men just nu är det roligt. Och det är huvudsaken!

all alone

Hej! Ikväll ska jag sitta hemma hos Jogge helt själv. Vore ju trevligt om man själv kunde bli 18 nån gång. Men nej. Istället för att gå ut ska jag äta godis och kolla på number 23. Den går på teven... Jogge säger att man blir knäpp av den, upp till bevis då!

Om ni undrar vad bilden föreställer så har jag knäppt rakt ner i en godispåse. Med min kanonbra mobil kamera;)

frågan är

Har hittat ett par liknande skor nu, istället för dom som var för stora. Men det finns ett problem! Dom är dubbelt så dyra. Dubbelt upp. Frågan är om det är värt det eller inte värt det?



Nu tänkte jag sätta mig och kolla på mitt favoritprogram - project runaway. Men sen insåg jag att det är lördag och andra tv-program idag = inget project runaway. Tråkigt.

cheap monday

 

jag ser inga gnistor, slå ifrån min egen glöd


smutsigt

Nyss tvättade jag av mina smink borstar med schampo. Snacka om äckligt! Smutsen som kom ut var grön, brun och blå. Man kan ju undra vad det var för någonting. Blev faktiskt lite sugen på att köpa nya borstar. Det var ett tag sen sist!

Kanske dags att tvätta era också?

your mind is the scene of the crime

Undra vad jag ska göra idag... Funderar på att åka hem snart iaf. Är hos jogge nu och han jobbar ändå så det är inte speciellt roligt här! Men jag gissar på att det inte är så mycket roligare hemma... Ska nog ta och duscha och fixa till mig i alla fall, för alla som vill veta ;)

Vi kollade på inception igår, eller jogge gjorde... Jag har fan svårt för att se en hel film. Somnade såklart innan vi ens hunnit se halva. Men den verkade bra i alla fall.... Blir lite irriterad att jag är så trött på kvällarna jämt. Jag borde ha filmmorgon istället för filmkväll. För att garantera att jag kan se hela filmen, haha. Jag tror faktiskt att jag ska kolla på den nu till och med.
Den nya chokladen var god i alla fall! Värd att prova enligt mig.

jag vill känna mer, se mer än jag ser


hello there!

Vad tycks om den nya designen? Jag gillar den! Jag länkade nyss bloggen från facebook, och typ 10 nya kikade in, kul!:)

Jogge är på jobbet och bokade nyss en biljett åt henrik hjelt, haha, coolt! Ska snart dra och möta honom (jogge alltså:P) Sååå, vi hörs :)


inception

Ska möta jogge på shell halv tio. Han slutar jobba då. Men vad ska jag göra tills dess? Idol börjar om en hel timme och det är förresten inte ens kul att kolla på... åh :( Det är nästan jobbigt att vara ledig länge. Man blir så rastlös!

Ikväll ska vi kanske kolla på inception. Vi försökte göra det för nån kväll sen men det gick inte så bra. Man måste verkligen hänga med på den filmen! Den verkar vara väldigt invecklad och krånglig, haha. Såg ca 10 minuter innan jag var så trött så jag nästan somnade. Klockan var i och för sig nästan ett på natten. Så vi bestämde oss för att se den en annan dag istället... Kanske ikväll?

En sak jag ska prova ikväll är i alla fall marabous nya choklad, vit choklad. Kan nog vara riktigt gott!

Nån som provat?

äntligen nytt album!



jag gillar att du säger vad du tycker men det du säger att du tycker säger inte mycket

dags att glömma



Har insett att jag kanske måste glömma tanken på dom där skorna. Dom finns helt enkelt inte i storlek 37 och jag kommer inte få tag på dom... Dom är slut överallt! Så jag måste börja fundera på ett par andra skor. Frågan är vilka?


friday i'm in love

Vaknade 9 idag. Tänkte kliva upp tidigt för att få dagen att bli längre! Lovet är ju snart slut, börjar få lite panik. Måste hinna plugga någon dag också, får ååångeesst! Vill inte, vill inte, vill inte!

Kanske ska jag ta och spela lite sims idag? Det var faktiskt längesen, sjukt kul ju! Annars vet jag inte vad jag ska göra! Det visar sig-


hårfärgning

 

Ingen direkt skillnad? Känns mer skillnad i verkligheten i alla fall! Ska nog färga det ännu mörkare nångång i framtiden...

Fast kameran är inte speciellt rättvis heller. Den håller förresten på att gå i bitar, den är så jävla dålig! Nyss lossnade en sak, en grej som ska sitta där batterierna är. Så frågan är om kameran kommer att funka senare eller om detta var det sista jag såg av den? :') Kostade dock 600kr så man får vad man betalar för. Jag och jogge köpte den bara för att kunna ta undervattensbilder på rhodos. Och det är avklarat så det spelar inte så stor roll om den har gjort sitt eller inte.



Här är en bättre bild på färgen! Den är mer åt det här hållet... Konstigt att kameran tar bilder i olika ljus? haha. Ibland blir bilderna gråa, ibland gula och ibland vita, osv...

tunisia

 
 

I like them, but....

 

Var dom tvugna att vara så stora??


lite mörkare men fortfarande bra

Tjabba!

Varken hm.se eller skopunkten.se
verkar fungera just på på våran dator. SUCK! Det var på grund av dom två sidorna som jag ens satt mig vid datorn..

Fick hem skorna idag. Dom var faktiskt väldigt snygga! Men lite för stora? Skulle lätt kunna ha storlek 37 istället för 38. Men problemet är att dom har varit helt slut på skopunktens hemsida. Så jag tror inte ens att det går att byta. Så jag har en stor fundering. Behålla lite för stora men snygga skor eller inte behålla lite för stora men snygga skor?

Färgade håret idag! Det blev mörkt. Kan ta en före/efter bild senare. Hade nästan kunnat leva med ännu mörkare faktiskt! Men det vart rätt bra det här också. Annars har jag inte gjort mycket idag förutom att laga mat två gånger! Först matlådor och giorgios (ja, jag är jättesnäll!) sedan lagade jag middag hemma.



Jag bjussar på en gammal bild. Gissar att det är från åttan? Vi skulle på cornerdisco om jag inte minns fel;)


the crazies



Typ direkt när jag kommit hem och hunnit duscha och så, så stack jag till Sara. Det blev en filmkväll med sara, emma, julle, madde och fredrik. Såg på The Crazies. Handlade om konstiga människor som fått ett virus som gjorde att de ville döda folk.
Normalt? nej. Bra? nja. Läskig? lite!
Den är typ exakt som 28 weeks later eller vad den heter. Har dessutom sett för många skräckfilmer så jag blir inte rädd längre, haha, det känns för overkligt! Men du kanske gillar den? Smaken är som baken som ni alla redan vet!

shoppingdag

Hello!
Har haft en fullspäckad dag!
Har inte hunnit blogga någonting.. Dagen började med att jag åkte till Östersund med pälski. Biljetten kostade 110kr dit, svinigt dyrt! Men på hemvägen blev det bara 65kr så det vägde upp. Vi fick dela på en vuxenbiljett tack vare en snäll konduktör!

Hittade inte så mycket i Östersund... Eller rättare sagt jag kan inte shoppa speciellt bra om jag inte vet att jag har MYCKET pengar på kontot. Och nu fanns det inte så mycket pengar där, så... Det blev en tröja och en linne. Linnet kostade 250kr! Dyraste linnet jag nånsin köpt. Men jag gillade det. Det var cheap monday. Den andra tröjan var svart. Ja, jag vet jag köper jämt svart men jag gillar svart och tycker det är snygg, ok? Finns ju en positiv sak med det, och det är att jag har mycket pengar kvar nu!

Imorgon tänkte jag färga håret.

Får hoppas att det blir lite mörkare.

Också tänkte jag visa en bild på hur kort mitt hår blivit...

Ganska mycket kortare! Kanske 10 cm? Men jag gillar det, oftast!


skridskoåkning

Brrrr, sitter här helt frusen! Skridskoåkningen var kul, lite kall och man kände sig lite ringrostig! haha. Vi åkte runt där bland alla småbarn och hade kul. Vi lekte lite gamla lekar och knäppte kort med Marres superkamera. Kanske kommer upp någon bild snart, vem vet.

Och en sak som jag kom på precis just nu är att datorsladden till min telefon är samma sladd som min telefonladdare. Kanske därför jag inte hittade någon sladd då jag letade! Men nu vet jag. Bra! Då kanske jag ska börja knäppa lite fina mobilkort (med min superbra mobilkamera, not) så att bloggen blir lite roligare!

Men innan jag gör det ska jag bjuda på lite bilder från halloweenfesten i lördags (jag var utklädd till vampyr..)

 


Gruppfoto!


Det roliga är att det inte ens är min hand som ligger på Jogges axel, haha.








tuesday

Skön dag igår! Såg på hitta nemo, haha. Idag verkar det bli skridskoåkning med tjejerna? Frågan är bara om jag har några skridskor! Måste hem snart och kolla. Annars får jag väl kolla på eller något.

Har inte bestämt mig riktigt om jag gillar mitt nya utseende eller inte. Börjar nästan fundera på om det inte hade varit snyggare med ännu kortare hår! Får väl klippa så nästa gång kanske :)

Längtar i alla fall tills imorn! Ska till Östersund med älsken. SHOPPA! Beställde förresten ett par skor igår, dom första som kommer upp om ni rullar ner litegrann. Efter det verkar dom vara slutsålda! Så bra att jag slog till just då, annars hade jag nog ångrat mig.

Ska även fixa kameran sen! HÅLL UT!

shoulder short hair

Kort, kort, kort blev det! Hade kunnat haft kvar lite längre men jag ville helt enkelt göra det kortare. Vart... ganska, bra? Jag tror jag är nöjd. Men det är en stor förändring i alla fall! Ganska skönt men väldigt ovant. Det är skönt att inte ha långt tovigt hår som bra är ivägen och trasslar sig! Men jag saknar lite att ha långt hår och uppsatt. Kan tyvärr inte ta kort och lägga upp, har ingen kamerasladd här eller mobilsladd. Ska fixa det.

Resten av dagen ska jag laga en jättegod kycklingsås tillsammans med jogge till middag, kanske hyra en film och mysa :)



Det är väl ungefär såhär kort nu. Vem det nu är på bilden.


första november

Äntligen idag är det dags för klippning! Förstår att det kommer bli väldigt kort men jag gruvar mig inte. Behöver lite förändring. Att jag ser ut att vara 10 år i kort hår och kommer gråta över det sen har jag glömt bort....

Ska nog färga håret imorgon dessutom! Mörkare. Om klippningen blir bra. Skulle egentligen åkt till Östersund imorgon, men det blir på onsdag istället. Jag och Jogge hade kollat fel på hans schema.

Igår vart det middag hos farmor och farfar i deras nya lägenhet. Mysigt. Och Jogge hällde rödvin istället för vinsås på maten, hahaha. Kannorna såg ungefär likadana ut, hahaha. Kan gissa på att det inte var så gott.

Resten av dagen ska jag bara ta det lugnt! Vad skönt det var att sova vidare då jogge gick upp kvart över fem ;) Så jag ska njuta av att äntligen vara ledig! :D


RSS 2.0