Slutkörd

Hej! Jobbat 10 timmar idag ingen barnlek direkt. Vart lite trött på slutet vill jag lova. Tur jag hade träning efteråt så jag fick tillbaka lite energi!

Imorn har jag ännu ett 10 timmarspass, helt sjukt. Jobbar bara kvällar och många timmar i en vecka i sträck. Ledig julafton i alla fall. Och fredag-måndag nästa vecka, gött!

Det är så tråkigt så man kommer hem och inte hinner göra någonting innan man ska sova igen. Vart tog livet vägen liksom?

Aja, klar med julklapparna iaf, ni med? Har beställt några klänningar med till nyår, hoppas de kommer fort. Kom ju på att jag inte har nån tid att åka på mellandagsrea innan Vemdalen! Så tur det finns internet.

Aja, det var allt för mig. Hoppas ni inte tuppade av av all information bara! God jul!


vecka 51

Hejhå!

Då började skolan igen då... Känns lite konstigt,
men ändå rätt bra. Skönt att få ha på sig vanliga kläder varje dag med smycken och nagellack, istället för jobbarkläder! Rätt skönt att kunna gå på stan igen och kolla på h&m då man har nån tid över, och skönt att träffa kompisar varje dag igen! Men annars då, skoljobb och så, njaaaa.... Det är inte lika roligt. Känns som att jag börjar om med det efter nyår, så jag får nån ordning på det hela!

Den här veckan består i alla fall mest av jobb. Idag har vi en historialektion och imorgon hade vi julpyssel och en julshow att kolla på. På onsdag var det studenttävlingar och på torsdag avslutningsfika. Nödvändig vecka? Njae. Så jag jobbar tisdag, onsdag, torsdag och fredag =)





sista dagen

Hej! Känns skönt att det blivit så mycket uppmärksamhet kring familjen, för det där är inte rätt. Lite stolt över att bo i Ånge nu faktiskt, vi visar att vi inte ger upp!

Ska snart på ica nu och ha min sista praktikdag. Jag som har vant mig, har varit asskönt att kliva upp vid 7-8 och sen gå en promenad på 5 min och börjar. Istället för tåg och skit. Mer plus är att jag har fått mycket jobb och lärt mig det mesta i charken. Men aja, även fast praktikperioden är slut så ska jag faktiskt dit hela nästa vecka och jobba och även veckan därpå, sen har jag nån dag kvar och sen lite ledighet i slutet av lovet, skönt!

Idag tänkte jag dessutom sluta vid tolv och sticka iväg på en sak, sen tar jag nog tåget till stan och möter upp jogge som redan är där då! Imorn ställer jag klockan på 06.15 och jobbar 7-13. Helt ok!

Har förövrigt julklappar klara till alla utom en! bra jobbat!



<3




Det brukar vara helt okända personer på framsidan av aftonbladet men idag var det Haik och hans familj. Tur dom har så många som stöttar. Det står i tidningar, radio och på torsdag ska det vara en debatt på tv. Hoppas dom får komma hem fort, för hem ska dom.

Vad lever vi i för värld?

Helt sinnessjukt, hoppas det går bra för dom och att dom kommer tillbaka. Att bli hämtad på morgonen helt utan förvarning och bortskickad till ett främmande land är ju helt sjukt. Hur tänkte dom? Tror dom man behandla människor hur som helst? Tur dom har så många som bryr sig, och hoppas det slutar bra...



Det här stod på tavlan i fikarummet idag på jobbet...



måndag

Hello homies!

Har haft praktik ett tag idag, men avslutade dagen med
att fortsättning på en kurs vi hade för en månad sedan. Hur vi ska sälja och tjäna mer handlar den om i princip. Imorn startar vi dagen med att gå en tur på konsum och kolla vad dom har men inte vi och så vidare! Kul att göra något annat än bara praktik. Går föressten rätt bra i charken nu, börjar kunna det mesta, skönt! Har ju bara denna veckan kvar där! Sen blir det jobb i frukt, bröd, kassa och sen börjar skolan igen.

Kommer bli sjukt jobbigt att komma tillbaka till skolan, åka tåg och göra läxor igen. Ett halvår kvar bara, kan inte fatta att jag bara har ett halvår kvar i skolan. Helt sjukt?! Tänk när det är slut? Man har ju alltid gått i skolan. Hela livet typ, skolan har alltid varit där. Sjukt många år som snart är över. Både skönt och konstigt!


yeeeeeeees

YES! Fick ledig, så slutar tidigt på torsdag innan nyår och är ledig fredag, lördag, söndag och måndag!! Minns inte sist jag var ledig så länge på nån rolig helg!! GÖTT! Så nu är det bara att tagga inför nyår, jag och kricki planerade lite handlingslista redan, hehe

Nu gäller det bara att hitta en perfekt klänning. Helst med mycket glitter. Och snyggt smink. Också tänkte jag färga håret ask mörkbrunt ikväll kanske så att jag får bort lite rött. Längtar!! :D

Har förövrigt jobbat idag, 7-14, det var en praktikant där så gjorde typ bara halva jobbet man brukar göra, skönt! Imorn är det dock bröd helt själv + frukt på 6 timmar, måste hinna med mycket, men det går nog. Skönt att sluta så tidigt! Blir även jobb på söndag, helt okej faktiskt, behövs för att göra nästa lön lite roligare :D

Hoppas förövrigt på att Amanda vinner idol ikväll, hon är sjukt mycket bättre på alla sätt och vis. Får en stor chock om alla som röstar tycker nått annat !



Ful bild, haha.

06.15

Hey! Fick ett sms förut av kricki som undrade om vi skulle sola, funkar tydligen att annonsera ut på bloggen ;) lite brunare blev jag allt, skönt! Man blir så mycket snyggare och fräschare brun!

Nu sitter jag i soffan och har nyss ätit en apelsin och en kiwi, i förhoppning att jag ska bli lite friskare med alla vitaminer. Har även en hårinpackning i och tänker ha i den ett bra tag, måste få bort min torra hårbotten som jag börjar bli galen på! Så nu är jag nysolad och snart frisk med perfekt hår, haha, förhoppningsvis!

Imorn ska jag jobba kl 07.00. Blir lagom kul att kliva upp då, jag som knappt klivit upp i huvudtaget på två dagar... Slutar dock två, perfekt tid att sluta på en fredag! Imorn kväll ska jag nog se idolfinalen med jogge och bara ta det lugn, fredagsmys som det kallas! Stunderna svenskar älskar mest?! haha

attans !

Amen typiskt då, jag som hade planerat in vemdalen på nyår så ser jag att jag jobbar torsdag, fredag och måndag. Och dom jag åker med åker dit tors-mån. Måste alltså försöka få bort några pass... Det är inte värt att jobba då man jobbar på alla roliga helger och tillfällen så man missar saker. Pengar gör nog inte en lyckligare, inte om man inte gör annat än att jobba och missar allt roligt!

Räknade i alla fall ut att jag får skaplig lön även om jag skippar de här timmarna, så bara att hålla tummarna på att nån kan jobba istället för mig då !! Får väl se imorgon hur det går... För jag vill verkligen göra något roligt på nyår, och med vänner i en stuga några dagar har jag svårt att se att det blir nått annat...!




give me summer



ÅÅH! Kan man inte alltid vara såhär brun?? Vad är det för fel med det :( Kricki, vi måste sola snarast! Eller jag måste låna ditt solarium, hihi



Tänker tillbaka till sommarn nu. Hela sommarn var ett jävla slit för att sedan få lite belöning och äntligen åka till Rhodos två veckor. Hela sommaren bestod av att längta dit, haha. Så kan inte säga att jag hade den roligaste  sommaren, men avslutet var bra !

sjuk?!

Hej! Skulle varit på praktik nu men orkade fan inte. Sovit jättedåligt, haft ont i huvudet och har ont i halsen. Är dessutom snuvig och vill ju inte stå och snora på varorna i charken direkt, haha. Så jag stannade hemma. Får se om jag är bättre imorn. Jobbar fredag,lördag och söndag dessutom så vill vara frisk!

Annars känns allt bra, har skickat in bbokrecensionen på engelska och en annan komplettering. Också har jag klarat ett posten certifikat för jobbet. Nu har jag bara två uppgifter kvar! En samhälle och en engelska. Så det känns bra! Jag vet vad jag ska göra.

Är klar med typ alla julklappar också. Väntar på att dom ska anlända i brevlådan bara! Skickat efter typ allt, smidigt! Jag och jogge valde våra egna också och beställde igår. Fick clinique och lanza produkter för 800, hur nice?!

Aja, nu ska jag plugga körkortsteori, höres!


Fynd!

Hej! Gjorde ett fynd idag på birsta innan skolan. Såg en skitsnygg skinnjacka på h&m och ba köpte den! Var tvungen, 399 kr och precis en sån jag vill ha. Skiter i att mina sparpengar sakta men säkert försvinner, haha. Det var en investering inför våren helt enkelt!

Har förövrigt bakat lussebullar ikväll med älskling, och imorgon blir det praktik igen. Hörshej!

 


söndag

Hey bloggen! Har haft 3 lediga dagar därav ingen bloggning. Har hunnit vara i stan, städa, bakat julgodis och häng med kompisar. Idag är det fotbollsträning och ikväll ska jag nog se på bio. Skönt med en ledig helg! Sista helgen på länge, sen blir det mest jobb.

Skola imorn, ååångest. Hade förträngt den. Kom på nu att jag har en massa att göra.... Jobbigt liv. Och bara 3 veckor kvar till jul! Sjukt ju, kommer gå snabbt! Dags att ta tag i alla skoluppgifter och julklappar innan dess. Och hitta en bra nyårsklänning och nått fint att ha på julafton. Blir nog stan en sväng imorn hör jag!


Men nu ska jag lämna datorn, har suttit här hela morgonen! Ciao!

RSS 2.0