julskyltning

Hej! Äntligen har det kommit snö!! Det kom ju perfekt till julskyltningen som är idag =)




I helgen har jag inte gjort så mycket... Har mest varit med Jogge (för ovanlighetens skull..) :D Idag måste jag verkligen sätta igång och plugga matte. Har prov i det imorgon. Och det vore hemskt om jag inte klarade det. Jag har ju trots allt haft en vecka på mig att plugga. Varför börjar jag jämt i sista sekunden?

Tur som jag har i alla fall så hittade jag julklappar till jogge igår. SKÖNT! Då är den svåraste delen borta :) tror det blir riktigt bra också.

Imorn blir det skola igen... Har Matte/engelska och sedan får jag nog åka hem med 2-tåget. Skönt! Måste verkligen ligga i den här veckan så allt blir klart. Ska plugga till ett prov, göra en datakunskaps uppsats och en idrottsrapport. Det ska nog gå bra. Är bara så fruktansvärt less på tåg redan!

prov, prov, uppgifter läxor, gah

Skönt med fredag tänkte jag ända tills lektionerna började. Har nyss gjort ett datakunskapsprov. Jag som aldrig har haft datorkunskap i hela mitt liv. Men det gick rätt bra ändå konstigt nog. Sen ska vi även göra en uppgift om datorer i arbetslivet medans vi var på APU? Jag var inte ens på APU!! Oush, Jag blir så stressad av allt det här!

Efter den här lektionen (som håller på 100 timmar till) så är det svenska. Där är det nog ännu mer uppgifter som jag måste göra eftersom att jag kommit efter... Får hoppas att läraren är snäll och inte ger mig allt för mycket. Annars har jag kommit igång lite grann redan. Har gjort klar de två uppgifterna jag skulle göra i matte och närningslära. Då är det bara ett prov i varje som är kvar...

Får hoppas att vi får sluta tidigt idag. Vill hem! Vill ha helg.

Annars har jag klarat den här första veckan rätt så bra. Det har varit kul=)


svara?=)

Tjabba!

Det blir ingen skinkcup idag! Kände på mig att jag har lite för mycket läxor att ta hand om. Tänk, jag börjar skolan på riktigt imorgon! Blir lite nervös då jag tänker på det :D Men det ska definitivt bli kul.

Så jag tänkte jobba matte idag, men det är inte så roligt ju, så just nu håller jag på med en statistik uppgift istället. Jag mailar och frågar en massa folk en fråga, som jag sedan ska göra stapeldiagram och sånt av. Ni kanske vill svara?

Frågan:

Har du vaccinerat dig mot svininfluensan?

1. Ja, det har jag.
2. Nej, tänker inte göra det heller.
3. Nej, men jag ska.




Själv har jag inte gjort det, och ska inte göra det heller :)

Vore iaf snällt om ni svarade;) Spelar ingen roll om det är anonymt eller inte.

allt försvann

Åh, satt just och skrev ett jättelångt inlägg också försvann alltihop. Så jag tänker inte skriva om det nu!

Ska bara berätta att idag ska jag städa, duscha, laga mat med jogge och sen mysa hela kvällen. För er som ville veta alltså:)

Imorgon blir det skinkcupen;)

Och inte funkar det att ladda upp bilder heller...

tränat

Tjabba!

Fick så himla tråkigt förut så jag följde med amanda lite spontant på spinning. Men guuuud vad tråkigt det är! Aldrig mer ska jag göra det. Helt meningslöst, man cyklar och cyklar men kommer ingenstans...

Skönt var det i alla fall. Har nyss ätit middag och efterrätt med mam och pap, pratat lite julklappar. Snart är det ju dags för det också.. så man kanske ska börja tänka ut några smarta julklappar redan!

Jaja, ska ringa jogge snart och höra om han slutat jobba :) sen blir det idol och myyys :)


överkänslig!

Hej!

Nu är jag tillbaka som ni kanske märker. Har inte haft någon lust att skriva..

I onsdags var jag på John Bauer och träffa lite lärare och så. Fick en massa grejjer att plugga in också -.- Så jag får väl börja skärpa till mig lite. Fick även en bärbar dator... Gillar dock min gamla bättre :(
Det här är förresten min sista lediga dag innan jag börjar på måndag. Ska bli rätt skönt att börja igen och få igång lite rutiner :) Men det kommer bli fullt upp, ska åka tåg 06.10 varje morgon och komma hem ca 6 på kvällen varje dag....

Igår var jag på Krickis skola lite. Hon använde mig som kund och gjorde ansiktsbehandling med massage, ansiktsmask, skrubba ansiktet, noppa & färga ögonbryn m.m. Riktigt skönt faktiskt, kändes nästan konstigt att få sån lyx utan att betala;)

Efter det hämtade mamma mig så åkte vi på sundsvalls sjukhus. Här i ånge sa dom att jag hade polyper i näsan.. att det var det som gjorde mig täppt. Men i sundsvall så såg dom inga polyper? Dom sa att jag hade överkänslig näsa :P Och att det inte går att göra nånting åt, hmm, roligt!! Så jag blir typ mer täppt och uppsvullen av starka dofter, röklukt och sådant. Så nu allesammans får ni sluta använda parfym :) Eller nej förresten, det tänker inte ens jag göra. Älskar goda dofter ju!!



Det var väl allt för mig. Tänker berätta att jag ska klippa mig på måndag också. Hade helst gjort det idag men det var fullbokat :/

tråkig tisdag

Tjabba!

Jogge skrev just att han blev utsedd till "årets flitigaste" på jobbet, hahhaa. gullungen.

Seg dag det har varit idag i alla fall! Har suttit vid datorn bra länge. Också har jag packat lite och provat kläder. Ska åka med 9 tåget till stan imorn. Ska nog snart gå och ta ut lite pengar och ge mig själv lite frisk luft :) Men annars har jag inte mycket att berätta, därför att jag inte gjort något kul=(

Och inte funkar det att ladda upp bilder heller!!


perfekt

Tja!

Somnde med kläderna på i jogges säng igår, woops, haha. Han stack och jobbade kl 7... Och han slutar halv 10 stackarn. Fast jag följde med han på knutis förut, så en hel dag utan honom blir det inte minsann :)

Fick ett brev idag från sjukhuset, det stod att man skulle ringa och boka en tid själv. (ska dit och operera bort polyperna). Så jag ringde förut, och gissa vad!! Jag fick tid redan på torsdag. Så jag ska dit vid två och mamma följer med. Hoppas som tusan bara att jag får operara på en gång. Det vore faktiskt grymt nu när jag ska börja spela fotboll igen (på gymnasiet).



Så nu blir det två fullspäckade dagar igen. Imorn ska jag på john bauer, följa med kricki o simma och sedan sova hos henne. På torsdag ska jag följa med hon på skolan också ska jag vara hennes kund på ansiktsbehandling kl 12. Och efter det blir det sjukhuset :) GREEEAAAT:) 


väldigt tråkigt

Tja! Sov till halv 1 idag? Inte likt mig!

Är ledig idag, imorn och på fredag. Det börjar bli lite långtråkigt faktiskt... :P Funderar på att gå på pump 18.00 ikv, låter rätt lockande! Måste verkligen komma igång med träningen igen. Ska i alla fall snart gå och duscha. Sen kanske dra till älsk, som jag verkligen hoppas har vaknat vid den här tiden :P

Imorn blir en ännu tråkigare dag! Jogge jobbar precis heeeelda dagen. Vad ska jag hitta på då? På onsdag blir det i alla fall john bauer och på torsdag ska jag på krickis skola. Men men, duschen var det som sagt.




perfect match






konstigt, men kul!

Okej, det blev en minst sagt konstig kväll/natt igår. Men jag hade kul ändå:D Det började med att kricki och elin kom till mig, där var vi ett tag innan vi gick till elliot vid nio. Där var typ alla mina kompisar och typ alla jogges :D Så det blev faktisk kul;D

Men typ tolv vart jag och kaka tvungen att hjälpa jogge hem. (som inte mådde allt för bra). Och efter lite omständigheter på vägen så var vi hemma. Vi åt köttbullar och sedan sov vi alla tre i samma säng, haha.

Nu sitter jag här hos jogge och kollar på reprisen av idol. Jogge ligger och sover i soffan, sötnosen. Han är ensam hemma till typ tolv inatt, mysigt :) Så vi lär ju inte göra så mycket. Eller jag. För han kommer nog sova hela dagen... :P




bio

Jogge tycker att jag nämner honom för lite i bloggen. Det var därför det där inlägget här nedanför kom så hastigt upp. Okej, det var kanske lite för att jag älskar honom också ;)

Satt nyss och åt kyckling, med tallriken på bordet bakom ryggen. Också hoppar hasse upp på min stol, jag trodde han ville gosa eller något, men näe, då hör jag att han tar en kycklingbit från mig och sätter sig på golvet och smaskar. Suck.

Var i hsand i torsdags, fixade allt som skulle fixas, och igår var jag på john bauer och fixa lite till. Men dom flesta jag skulle träffa på john bauer var inte där, så jag ska komma tillbaka dit på onsdag istället. Så det blir ännu mer chill nu då :P

Efter det kom jogge till sundsvall. Vi åt middag och såg på bio. Kollade på "2012". Den var rätt läskig... Den höll på i typ 2,5 h och den var typ stressande hela tiden. Men lite dåligt slut kanske? Aja, ska inte avslöja för mycket för er som tänkte se den...




tonights gonna be a good night

JAG ÄLSKAR JOGGE <3

ledig

Hej!

Har inte haft någon som helst lust alls att skriva i bloggen så då har jag inte gjort det heller. Har egentligen inte haft mycket alls att skriva om faktiskt..

I lördags städade vi ur lägenheten på cirka en timme, det blev tomt men nu är däremot alla saker i mitt rum här hemma istället. Känns faktiskt bra att ha flyttat måste jag säga!



Har varit hemma hela veckan faktiskt. Har skrivit ut mig från Härnösands gymnasium men inte börjat på John Bauer än, så jag har varit ledig kan man säga:P Haha, alltid kul med ett extra lov!

Men imorn ska jag åka upp till Hsand och lämna igen böcker och fixa några papper. Sedan åker jag och sover en natt hos kricket i lyan och på fredag går jag på John Bauer och fixar allt som måste fixas. Efter det kommer älsk till Sundsvall och då ska vi gå och se på "2012". Har hört att den är bra så man måste väl prova:)

Så det blir alltså två fullspäckade dagar framför mig. Roligt :D




har städat

Nej jag blev inte sjuk idag. Ganska tur det :)

När jag kom hem från älsk imorse såg det förjävligt ut i hela huset. Så jag började plocka ihop och dammsuga så det gick att vara här... Och sen gick jag upp för trappan och kom på att jag borde fortsätta. Så jag har städat hela mitt rum idag. Har dumpat typ 5 kg onödiga saker som jag har sparat av någon konstig anledning. Så nu har jag typ ingenting kvar i mitt rum. Men det blev mycket snyggare ändå :) Däremot så kommer det en hel del grejjer på lördag då vi åker och tömmer lägenheten...



För er som är intresserade alltså :O

sjuk

Tja! Är lika glad idag. Bra va!

Har bara kommit på att jag nog kommer bli sjukt rastlös av att vara hemma två veckor. Kanske bäst att skaffa en hobby? Ska nog börja träna igen. GREAT

Fast jag tror jag håller på att bli sjuk nu?



sjukt gammal bild btw!

HELT RÄTT!

Hello alla nyfikna bloggläsare!

Mötet idag gick finfint, gillar verkligen skolan och klassföreståndaren verkar hur skön som helst. Så så fort jag blivit utskriven från skiten i härnösand så börjar jag i sundsvall istället :)

Inte nog med det, min klass, eller alla ettor har APU just nu, till och med vecka 47. Det betyder att jag kommer kunna jobba hemma med det jag kommit efter med, i cirka två veckor! Det är så jäva skönt!! :D Tänk att inte behöva gå till skolan en ändå gång på två veckor... Okej, ska dit en dag nästa vecka och fixa det mesta, såsom dator (som jag kommer få) och testa lite kläder de ska beställa. Och träffa alla lärare. Men det här känns fan hur bra som helst.

Frågan är varför jag i helvete inte valde det här från första början??



Ville förresten inte åka tillbaka till hsand ikväll så jag åkte hem till Ånge. På lördag åker vi dit och hämtar alla mina grejjor och på måndag eller tisdag ska jag till skolan i hsand och lämna tillbaka böcker m.m. Skönt att inte behöva gå till den skolan nå mer :D

Just nu älskar jag mitt liv! Ser fram emot att börja skolan igen och blir inte deppig av det såsom jag blivit förut. HÄRLIGT!!!!

jag avslutar med en otroligt gammal bild på mig:



SO LONG!!

snart gäller det

Hej! Sitter här och äter upp det sista av mitt godis från igår... Godare idag måste jag säga!

Hann bara med en lektion idag, dvs matte. Ska ju som sagt till sundsvall senare. Så nu är jag hemma och väntar på att tiden ska gå. Borde egentligen lägga mig och sova en stund men sängen är så liten och jogge ligger redan där:P Den är verkligen inte gjord för två personer! Imorse då jag vakna låg jogge på mattan på golvet, haha. Nån som tog mycket plats eller?;)

Men nu ska jag hitta på nått att fördriva tiden med. Bussen går typ halv 2 :)


byta gymnasium

Hej!

Vilken otroligt slö dag det har varit idag! Har känt mig trött och slö hela dagen. Och jag orkade som sagt inte gå till skolan imorse... Kanske börjar bli sjuk? Hoppas nästan det, så jag får åka hem! Vill inte vara kvar här. Även fast jogge är här, trvis inte helt enkelt. Ska gå och köpa godis sen och tröstäta... Får faktiskt mens snart så det är jag värd :P

Ska som sagt på möte imorn på john bauer. Ska träffa rektorn, syon, klassföreståndaren och någon till. En jävla massa folk! Som tur är ska mamma vara med :P Och jag hoppas till tusen att jag får byta till hälsa & idrott :)


vill verkligen inte

Sjukt att jag kan vara så trött! Låg och kollade på film igår klockan sju, då somnade jag helt plötsligt. Vaknade lite senare, då kollade vi på en ny film. Tror ni inte jag somnade till den också eller?? Typ klockan elva! Så jag gick och la mig runt tolv, och nu har jag sovit till halv elva men är såklart fortfarande trött. Det är nått fel på mig.

Är så himla sugen att strunta i att gå på verkstan idag. Vem vill stå där och svetsa ihop två rör liksom? Så tråkigt!! Vill verkligen inte. Får se hur jag gör...

Ska förresten på ett möte klockan tre imorn på john bauer. HOPPAS!

tråkig uppdatering

Tjollahopp tjollahej.

Sitter i min fina lägenhet nu. Jag vid datorn, och älsk vid tv'n, haha. Ska väl snart krypa ner hos han. Ska ta en varm skön dusch också och senare är det nog mys med älsk som gäller :) Vet förresten inte om vi börjar halv tio eller halv ett imorn. Känns som att jag hellre vill börja halv ett. En sak som är bra i alla fall är att jag har frukost tills imorn, istället för att äta gammal musli med mjölk som jag fick göra idag! :P

Men men, nu ska jag inte ta upp mer av eran värdefulla tid, puss!



dum i huvudet

Hej, är tillbaka i hsand nu efter lovet. Känns sådär. Men det känns såklart bättre då älsk ligger här brevid och sover.

Dum i huvet som jag var igår så glömde jag nyckeln till lägenheten igår! Och jag kom på det när jag satt på tåget... Så jag började hata mig själv och fundera på hur jag nu skulle komma in. Jag menar, hur kan man glömma nyckeln, det viktigaste? Jag och jogge stannade i stan i alla fall, åt på kermit och såg på "trubbel i paradiset" på bio. Efter det fick vi åka bil med Sofie (min rumskompis) upp till härnösand (jättesnällt!) och hon hade nyckel och kunde låsa upp... TUR!

Har fått nyckeln nu av en klasskompis från ånge som kom med bussen samma tid... Så det löste sig ju som tur var! Nu väntar bara en tråkig skoldag. Och jag måste leta reda på syon (säger inget mer)...


mot härnösand

Är ni fortfarande nyfikna? Men jag tänker inte berätta vad jag tänkt på än :)

Ska i alla fall åka till hsand idag, halv 3 tänkte jag åka. Och jag fick till och med med mig älskling. Så nu känns allt mycket bättre! :D

Gårdagen var i alla fall skitkul! Det måste ni väl hålla med om?


RSS 2.0