maskerad!

Idag är det dags! Idag ska vi ha halloweenfesten! En massa snack har det varit, vi blev utan DJ helt plötsligt men nu verkar det som att det löst sig och det blir bra (hoppas jag!). Så idag ska vi fixa i ordning allt, hoppas det går smidigt och att det blir bra !

Nu ska jag chilla i två timmar innan jag sticker och jobbar i fem. 20års-jubileum på ICA plus att det är fredag idag.... och att dom bjuder på tårta i butiken. Blir en intensiv dag skulle jag tro! Tur jag inte jobbar så många timmar. För efter det sticker jag direkt till festlokalen :)

Har inget batteri på telen heller, laddaren är hemma... Vet inte om jag orkar åka och hämta den? Får väl se! Annars får jag vara okontaktbar idag, det borde väl också gå.





tisdag

Hej! Less på tåg eller vad? Åkte i 12 timmar hem igår, och nu ska jag behöva åka tåg igen, suck! Aja, skönt att komma hem. Då ska jag packa upp väskan och leta reda på saker inför halloweenfesten på fredag. Känns som att jag har mycket att göra. Mycket skol grejjer också men jag tror att jag håller på att skjuta upp allt till APU'n, jobbigt för mig! Men skönt för stunden ! Är sååååå less på skolan. Önskar att skiten var slut NU!

Helgen i Skåne var förresten jättebra! Väldigt händelserik, med innebandymatch, fest (fail) och helsingborgsmatch. Och en massa annat. Men det var roligt. Jävligt drygt att åka bara, tur Emma kommer hit upp på fredag ! Tänk att det bara är 3 dagar kvar till lovet? 2 skoldagar och 1 jobbdag. Underbart. Ska iofs jobba på lovet också men inte så mycket, så får ju lite lov ändå. Härligt!

Här kunde jag lagt in lite bilder ifall om jag hade kommit ihåg att ta med kameran och kamerasladden vilket jag inte gjorde.......


ängelholm

Ikväll smäller det !
01.27 går tåget, troligtvis försenat
men hoppas såklart inte på det. Ska ta med mig filt och frukost och sen är jag framme i Göteborg vid 11 imorn. Där byter jag tåg och är framme i Ängelholm typ vid 14! Kommer bli en kung helg! På fredag blir det nog Väla och shoppa lite (om jag hinner få lön d.v.s) sen myskväll med idol och så. På lördag följer jag med Emma på hennes innebandymatch och på kvällen ska vi på banhof (partyyyy) och söndag ska vi se på när Helsingborg spelar sin sista match och tar SM-guld :D Och på måndag åker jag hem. I tolv timmar.

KUNG!


lovely day

Idag försov jag mig med flit. Och skönt var det! Har nyss gjort klar musik inför en halloweenfest vi ska ha. Ska ladda mp3n med ny musik också inför Skåne. Sen ska jag hem och börja tvätta/packa och kanske plugga. Åååhåå så skönt det var att vara hemma idag. Helt rätt beslut. Kände när klockan ringde 05.35 att näää, det här går inte. Känns som att jag har så mycket att göra också. Ska ta tag i ALLT idag så jag slipper gå och tänka på det. Ska packa, fixa halloweenkläder, betala en räkning och göra ett test för Ica. Och få ordning på alla gamla papper och läxor och tvätta lite inför Skåne. Välbehövligt. Men först ska jag nog dammtorka lite hos jogge!


work hard play hard

Skrev nyss ett inlägg som försvann. Skrev ett nytt, suddade bort. Skriver det här, som inte är lika bra som det första jag skrev men jag fortsätter ändå skriva.

Bra va. Ska väl även passa på att berätta att jag inte har gjort så mycket idag. Ätit kycklingrulle på skolan och haft historia. Åkt skittåg och varit på ica. Nu ska jag fixa musik till ett usb minne och packa och sen ska jag till jogge och lägga mig i den sköna soffan. Hörs då!


ääääntligen !

Hej kära vänner! Gjorde nyss en jättebra sak. Bokade en resa!! Ska ner till Emma på fredag! :D Som jag längtat, har velat åka dit såå länge! Så nu skrapade jag ihop mina sista besparingar och bokade biljett. Sjukt hur jag kan göra av med så mycket pengar, har liksom ingenting kvar sen i somras?! Förstår inte vart allt tar vägen..

Men åter till ämnet, nu kommer jag alltså få en sjukt bra helg. Åker fredag natt och kommer hem måndag kväll. FAN VAD KUL! :D

Har inte gjort så mycket annat idag i övrigt. Övningskört en timme typ bara och chillat! Det gick bra att vara kattvakt också, han sov under mitt täcke hela natten:D Han sov förövrigt från klockan 8 på kvällen till 10 på morgonen, sjuk katt! Eller bara trött?









sena nätter, tomma glas

Hej! Det har varit en skön dag idag.

Först toppade jag håret hos Madde, det blev jättebra!
Sen var jag till farmor och farfar en sväng och ställde lite frågor om hur det var förr, inför en uppgift i skolan. Sjuk skillnad nu ju, haha! Båttur till skolan och så vidare... Efter det gick jag till maddde igen och då fikade vi på wiba. Sedan hämtade pappa upp mig också åkte vi och handlade och jag hämtade ut Monki paketet. Sen övningskörde vi ett tag och nyss har jag varit snäll och lagat mat tilll Jogge som stod färdig på bordet då han kom hem. Nu ska vi snart på Ica och köpa nått gott sen blir det myskväll med Idol, Skön dag som sagt!

Sakerna från Monki var jättebra, ska lätt beställa därifrån igen! Speciellt bra var tröjan utan ärm, skitsnygg, precis som jag tänkte mig! :D



Imorn ska jag först jobba och sen blir det myskväll igen fast som kattvakt med Jogge! Och söndag springning med Madde sen ev bio. SKÖN HELG!


HELG!

Åh är fortfarande dödtrött. JOBBIGT! Men dagen har varit slapp, som vanligt på denna skola. Först idrott. Hade ingen idrottslärare utan vi hade våran samhällslärare så det blev mest lek om man säger så... Han brydde sig inte så mycket! Men sprang mer än jag gjort på länge i alla fall, haha. Så det var skönt!

Sen blev det pannkaka, sylt, grädde och glass hos Spisa hos Lisa så den där träningen försvann snabbt, haha. Men en god lunch blev det i alla fall! Nu har vi nyss haft "människan socialt och kulturellt" och vi gjorde iiiingeeentiiiing verkligen. Satt vid datorn och skrev några frågor som jag ska använda i en intervju bara. Kul då! Så nu väntar jag på tåget. Har väntat en timme redan. Men sen äntligen får jag komma hem och då är det HELG! Lite jobb på lördag bara, 11.30-16.30 men det är ju lätt som en plätt, speciellt då man får 100% i ob!

Så nu vill jag bara vara hemma. Inte för att jag vet vad jag ska göra när jag kommer hem men det är skönt ändå! Tycker ni inte?!



Halloweenutklädnad förresten? Tips?!

boom boom boom

Åh, är dödstrött idag. Sitter på tåget till skolan nu, sista dagen för den här veckan i alla fall, SKÖNT! Idag har vi idrott och en ganska lätt lektion på eftermiddagen. Bra. Jag gillar torsdagar!

Imorn är jag leeeediiiig!! Härligt, kanske ska passa på att läsa lite i min engelskabok då. Också ska jag klippa mig hos Madde. Sen blir det idol eller bio. Bra dag!


onsdag

Hallå där!

Åkte buss till skolan idag, skönt!
Det betyder att man kan sova, länge. Förstår inte riktigt varför jag åkte i huvudtaget. Det är tråkigt och dessutom svinkallt ute.... Så jag vill hem!
Men ska väl försöka göra dagen lite roligare, ska försöka hitta ett par nya träningsskor, om jag orkar gå på stan d.v.s.

Har inget mer vettigt att skriva här nu faktiskt, så vi hörs!


bra och billig

Filmen var jättebra faktiskt! Bättre än ettan... Så se den om ni inte redan gjort det. Blev billigt med, får se på bio gratis nu för att mamma börjat sälja biljetter där ibland, bra :D

Nu lär jag väl ska sova om ett tag. Och kanske, kanske ska jag läsa lite i engelskaboken.... Om jag orkar... Imorgon blir en fullspäckad dag i alla fall, först skola och sen får se om jag kommer hem halv 4 eller 6. Sen ska jag hjälpa jogge att tvätta 18-21 och mitt i all tvätt ska vi nog hinna med att äta tacos hos hans familj och kolla på fotboll. Hoppas jag orkar med allt bara, ska som sagt upp tidigt imorn, ställer klockan på 05.38 nu.....


jägarna 2

Hejhopp... Sitter här och väntar på att åka till bion. Ska kolla på jägarna 2 med jogge som sagt! Har nyss duschat och bytt om. Lite myskläder. Förstår mig inte på människor som klär upp sig inför bion, man ska ändå sitta still i två timmar liksom, då vill man väl sitta bekvämt... Eller hur?;)

Aja, efter bion ska jag hem och sova och sen kliva upp svintidigt imorgon. Och det ser jag fram emot... not


vilken skön dag!

Hej! Fick en bra nyhet innan lunch - våran historielärare är inte på skolan idag så vi får jobba själva nu i eftermiddag! Kunde inte blivit skönare. Så nu ska jag väl börja göra några av instuderingsfrågorna, och sen åka hem med två tåget, skönt!! Hinner kanske övningsköra lite då med. Och sen klockan sju ska jag på bio med Jogge. Vi ska se jägarna 2, den gick tydligen igen i Ånge, och tur var väl det för jag har inte sett den än ! :)

Men nu ska jag som sagt börja med instuderingsfrågorna. Och det var inte lite heller. Utan två word sidor, 14 frågor och varje fråga hade a,b,c,d och e typ. Våran historielärare är nog inte riktigt klok, haha. Men, men, bara att hålla ut!




earcuffs

Easy Ear cuff Ear cuff - Shiny cross

Nu är det 50% rabatt och fri frakt på earcuffs, armband och örhängen från JFR. Det tyckte jag var rätt bra! Så jag beställde sakerna ovan, och det blev en bara en hundralapp tillsammans. Det gäller bara tills på onsdag, så passa på;)

ROOTS

Nått jag bestämt mig för att unna mig är i alla fall någon av dessa skor.
Mod. 449, ROOTS       Mod. 438, ROOTS

ROOTS 699:-                                          ROOTS 1099:-

Kanske blir mina nån lön framöver?
Vill verkligen ha ett par skor med en bred klack! Synd de ska vara så dyra bara, men det betyder ju även att kanske inte så många har dom :)


internetshoppa

Hej! Sitter här och funderar på om jag ska handla lite på internet eller inte... hmm. Beställde från monki idag, om ni missat det så har dom en webshop nu. Köpte 2 tröjor, en plånbok och ett par vantar ! Och nu sitter jag och funderar på om jag ska beställa ännu lite mer kläder och en parfym. Hmm? Eller bara parfym. Eller kanske bara kläderna?

 Ah beslutsångest! Vissa har värre problem än andra, haha. Eller inte.

Aja, vad skulle man göra utan helger förresten? Man lever för helgerna då man äntligen får vara ledig! Det gör i alla fall jag. Tänk er ett liv utan helger?! Vilken mardröm!
 
                        
Beställt från Monki.

sunday

Hej! Har nyss suttit och fixat lite med bloggen. Och jag blev för en gångs skull nöjd!

Snart ska jag ta mig i kragen och öppna engelskaboken som ska vara recenserad innan lovet. Det är sjukt svårt att ens öppna den, hur ska det då gå att läsa och recensera den? Det är en annan fråga....

Efter det ska jag övningsköra igen! Denns gången på lite större vägar än ringvägen:D Sen blire väl middag och söndagsmys med giorgios innan skolan imorn. Fast den här veckan känns inge jobbig, inga prov och inget jobb inbokat än så länge. Så det blir en skön vecka helt enket! Också ser jag fram emot helgen! :D

friday

Här kommer gårdagen i lite bilder!

 

 

  



   



sara 18 år

Hej där!

Då var det helt plötsligt lördagkväll.
Helgen har gått riktigt snabbt, imorn är det liksom redan söndag! Aja, gårdagen var rolig i alla fall. Eller kanske inte riktigt jobbet då, men det var nödvändigt. När jag slutade klockan 19 så skyndade jag mig hem och gjorde mig i ordning. Var hos Sara vid 8 ungefär. Där hann vi med lite förfest innan vi åkte till stan. Det var bussersättning, haha. Så det var typ som att åka en partybuss! När vi kom fram gick vi till memento och dansade där tills det stängde! Så synd att det inte finns fler ställen att välja mellan. Aja, kvällen blev bra i alla fall:)

Kom hem runt halv 7 imorse och sov till 12. Sedan gick jag till farmor och farfar och var där över dagen innan jag skulle hem och äta. Och nu sitter jag här och väntar på jogge som slutar 22.15... Nästa helg blir en lugn helg i alla fall! Kanske bio på fredag och sen kattvakt åt världens sötaste katt lördag-söndag, mysigt! Och välbehövligt!


the stars of your love

Hej mina vänner!

Är påväg till skolan nu.
Har idrott och en lektion som heter människan socialt och kulturellt. En ganska enkel dag med andra ord! Och veckans sista. Imorn blir det jobb 10-19. Skönt!

Men får hoppas att jag inte blir allt för trött av att sitta i kassan i 8 timmar, för efter det ska jag skynda mig hem och göra mig klar och sen dra till Sara. Där ska vi vara ett tag och fira henne innan vi beger oss till stan med tåget för att Sara fyller 18 år kl tolv på natten! :) Så det blir nog roligt! Men ganska jobbigt att åka tåg hem på morgonen men det brukar vara värt det !

Färgade håret igår, det hade blivit så urfärgat och med utväxt så det var dags. Valde mellan min gamla kära mahognybrun och mörk rödbrun. Det blev den sistnämnda, så nu blev jag lite rödare än vanligt och inte lika lila! Typ så som jag tänk att jag vill ha! Så det var bra att jag vågade testa, var rädd att det skulle bli för rött men det är inte så stor skillnad från förut som tur är! Så jobbigt då man blir missnöjd med färgningar eller hur?!




let's go



Har fortfarande inte flyttat mig från datorn, segt! Nu kom mamma och pappa hem också, lite tidigare än väntat :)

Kan förresten börja övningsköra nu! Pappa har fått handledarbeviset så det är väl bara att sätta igång då;)

Bilden är sen i fredags. Längtar till nästa fredag då vi ska ut igen. Det är sån skillnad på Ånge och Sundsvall, helt galet. Tur det finns tåg, bilar och cyklar så man inte är fast i den här hålan! För då hade jag troligtvis dött.

söndag

Hej människor!

Vaknade halv 12 idag, skönt att äntligen få sova lite..!
Hade tjejmiddag igår med lite planering om halloweenfesten vi ska ha. Pizza och sådär, helt okej!

Efter det drog några hem och vi andra fortsatte till mittis. Som sög apa. Men vi kom i alla fall in gratis genom att smita in bakvägen till engelskmännens hotellrum och sedan ner. Smart där! Kan inte säga att det var värt att gå dit men hade haft lika tråkigt ensam hemma så !

Nu sitter jag och fördriver tiden här... Funderar på att åka på gluggen och köpa lite godis och sen ligga i sängen hela dagen men jag vet inte... Blir så rastlös. Kommer sluta med att jag tvättar eller nått! Eller så följer jag med nåra och äter på knuten... Får se alltså!


a good feeling


fredag

Men hallå på er!

Trodde jag skulle dö på jobbet igår.
Längtade hem redan då jag satte min fot där klockan 7 på morgonen. Men det var lugnt och skönt i alla fall, typ inga kunder alls! När klockan slog två slutade jag äntligen! Åkte hem, gjorde mat och började fixa mig lite! Sen drog jag till kricki och träffade nästan alla tjejer, drog till stan, hade kul och åkte hem! Var på memento och oscars. Lite trött dock då jag kom hem hav 7 imorse. Och sov bara till 11... Men kul hade jag! :D













pigga tjejer, haha.......

RSS 2.0