arlanda, turkiet, bitez

Hej! Om några timmar börjar resan mot värmen! Först bil ner till Arlanda, sedan sova där några timmar innan vi ska checka in runt 3 inatt, flyget går klockan 6 imorgon bitti! Men det ska bli skönt att komma fram! Speciellt att åka ifrån det här skitvädret !

Hade ingen skola alls idag, så jag sov till 9 ungefär och sen gick jag hem. Har packat ner allt i resväskan nu och duschat. Ska nog fundera lite till så jag inte glömmer något. Vid fem ska jag köpa mat åt mig och älsk då han slutar, och vara med han sista tiden innan han ska iväg på fotboll kvart i 6. Kommer sakna honom! <3

Och sist men inte minst så hoppas jag att skorna jag beställt kommer idag! Så jag kanske kan ha dom på träslaget :) Annars var det inte så mycket mer, hörs om en vecka!




mycket att göra!

Hejdär! Vilken fullspäckad dag... Sov rätt länge, sedan har jag lagat matlådor åt älsk och fixat lite annat. Vid tre stack jag till Ica och jobbade! Lite jobbigt är det faktiskt att sitta i kassan i hundra år i sträck, men det gick faktiskt bra. Kom hem typ kvart i nio. Fick lära mig hur det gick till att stänga, kommer nog ta ett tag att lära sig allt helt och hållet känns det som. En miljon saker att tänka på ungefär!

När jag kom hem var det bara att börja packa igen. För skolan, specialidrott och match. Så jävla mycket saker! Plus att jag måste hinna gå på stan en sväng imorn och köpa/fixa en massa saker! Får lite panik. Ska även hinna göra en filosofiredovisning... Hur ska jag hinna allt! Men desto skönare blir det med semester i en vecka då. Ska bli så underbart!! Kunde inte komma i bättre läge alltså. Skiter nog i skolan på fredag, har bara mentorstid. Har så mycket att göra som sagt!

Inte så roligt inlägg att läsa kanske men det var skönt att berätta allt ändå, haha. Hoppas ni orkar läsa. Nu ska jag börja göra mig klar för att sova, ska upp halv 6 imorn...




Fick förresten hem lite smink idag. Hittade en bra sida där dom hade bra pris! (www.nordicfeel.se) Men det blev dock dyrt ändå, men jag unnade mig det eftersom jag fått lön, har velat haft det så länge :) Och fort gick det! Beställde i måndagskväll.

LÖN!

Hej! Vart lite förtvivlad idag då jag såg att alla hade fått lönespecifikation (stavning?) utom jag... Men sen kom mamma på att jag kunde gå in på internetbanken och kika och visst hade jag fått lön! Ungefär en och en halv tusenlapp, helt okej för mig. Är ju liksom rik nu! Plus att studiebidraget kommer nästa vecka. Så det här gjorde min dag!

Annars har jag bara varit på skolan och gymmat och sett på film. Direkt då jag kom hem blev det träning och efter den for vi och såg på Östavalls match, dom vann med 2-1 så inatt kan jag somna bra, allt har varit kanon :) Ska dessutom inte på skolan imorn, har inga lektioner också ska jag jobba från klockan 3 till stängning. Money! <3


monday

Hej! Chill vecka detta blir. Två lektioner med film, en redovisning och sen två idrottslektioner. Inte allt för fel... Fick även reda på idag att jag ska jobba på onsdag, 15-20.30 ungefär. I kassan! Har inte suttit där sen i februari/mars så jag hoppas det flyter på bra, haha. Skönt med lite pengar i juni i alla fall, lär behövas! Snart får jag nog lönen för maj också, gillas!

Är astrött nu så ska nog kanske ta och sova... Ska upp tidigt imorgon, första "lektionen" är gym på golds. Wiiiho! eller inte.

Vill bara att veckan ska gå fort så det blir freeedaaag nångång!


if you can't find something to live for, you best find something to die for

Hej! Kul att somna runt halv 2 inatt av ljudet till festande grannar. Fattar dom inte att dom stör?? Och sen vaknar man klockan 7 av att dom fortfarande spelar hög musik! Fattar inte vad problemet är! Ville så gärna gå ner, knacka på dörrn och ge dom en fet smäll.

Vaknade dessutom upp och var lite mer förskyld. Tveksamt om det blir någon träning. Vill faktiskt vara pigg till veckan eftersom att jag åker då. Också har jag ändå ingen ork eller lust och det blir aldrig bra.

Ja, jag åker på fredagkväll alltså! Mitt på kulturnatten. Jippie. Men Kricki missar faktiskt också den eftersom att hon åkte till Bulgarien igår. Så då är jag inte ensam om att missa något roligt... Åh jag vill åka nuuuu!

Idag måste jag alltså ta tag i de sista skoluppgifterna som ska vara klara. Jag kommer hem sista skolveckan, och den är bara 4 dagar lång så allt måste vara klart nu. Men det fixar jag.


don't let them bring you down, noo

Hejhopp!

Sitter och lyssnar på musik och taggar inför match. Och försöker få mig själv lite friskare, känner mig lite förskyld... Men det ska inte få stoppa mig för idag vill jag vinna! Alby IP kl. 14.00, kom och hejja! Trots att tränaren och några spelare är borta så ska det inte få stoppa oss!

Har längtat hela veckan tills efter matchen. Då är äntligen det jobbigaste på veckan över och jag kan ta det lugnt! Sen ska jag bara gå i skolan en vecka till innan jag sticker <3 looooove it! Det hela blir ju även lite bättre av att jag knappt har några lektioner i veckan, bara en massa film och idrottslektioner. nice!


save the world!

Då var en skoluppgift klar i alla fall, har två kvar bara. Ska ta tag i allt och göra klart det den här veckan så det blir lugnt sen! Skön vecka i alla fall, knappt några lektioner som vanligt. Har tre stycken kvar denna vecka sen är det helg igen! Sen har jag bara en skolvecka kvar innan jag lyfter! Wiho!

Har två matcher denna vecka också. Torsdag och lördag. Känner mig lite seg bara? Men det ska nog gå bra! Mitt emellan där någonstans ska jag på bio med tjejerna också, Pirates of the carribean, 3D, jag längtar! Längesen vi gjorde något tillsammans. Så veckan som är kvar blir alltså bra! Good! Men just nu kan jag faktiskt inte tänka på något annat än att jag åker snaaaart! Ska försöka sluta tjata om det bara, haha.





No Strings Attached

ÅH kan man ens beskriva hur trött man blir efter att ha klivit upp halv 6? Helt galet alltså. På slutet av kvällen är man helt körd! Sitter på tåget hem nu, snart hemma. Då ska jag äta middag, bestämma kläder sen ta det sjukt lugnt och sen sova. Hur skönt?

Såg nyss klart en film jag började se igår kväll, No Strings Attached hette den. Sjukt bra faktiskt, se den!



Ganska skönt är det också att jag varken har nån lektion på hela onsdag eller hela fredag. LEEDIG! Det blir kanon, då ska jag plugga klart de sista uppgifterna innan sommarlovet... Man blir liksom extra peppad då man kan räkna ner dagarna till sommarlovet medans man gör uppgifterna, tycker ni inte?

I wish

Hej! Har sovit som en stock inatt, från 01.30-12.00! Skönt... Vaknade dessvärre upp och fick se regn! Vart så opepp man kan bli på fotbollsträning ikväll. Vill bara vara hemma! Och vill att jogge kommer hem någongång.

Är så jävla osugen på skolan med! Så sjukt less alltså! Måste dessutom åka tidiga tåget imorgon, När jag fick veta det så vart det ju 10000 gånger sämre också. Vill bara åka utomlands och ha sommarlov nu! Hur ska jag kunna hålla ut i två veckor till?? Undrar helt allvarlig det!

Önskar att jag hade 1000 kr att shoppa mig lycklig för, haha. Då skulle jag köpa detta:

Bodybutter från TVÅL, pink cotton candy







Bodymist från TVÅL, pink cotton candy


Blandade produkter från Cake Beauty





Jessica Simpson, Fancy







Concealer från YSL, touche éclat



Clinique Blended Face Powder and Brush
Puder från Clinique



Nikon coolpix S2550



Kan gissa på att det blev lite mer än 1000 kr bara...


13 dagar kvar

Bitez - Bild 7

Bitez - Bild 6

Bitez - Bild 8

Bitez - Bild 1

Lägenheter Romantic - Bild 8

Lägenheter Romantic - Bild 10

Lägenheter Romantic - Bild 11

13 dagar kvar, känns lite lagomt skönt faktiskt!

uttråkad

Hello people! Igår hade jag namnsdag, grattis till mig! Bestämde mig även för att följa med jogge på hans bortamatch. Bra val, för dom vann med 2-1.

Nu sitter jag hemma, jogge har åkt iväg på kryssning med jobbet så jag får roa mig utan honom ikväll! Vill bara vara hemma och inte göra någonting. Men är rädd att det kan bli lite tråkigt... Mamma ska ut, amanda jobbar och pappa är på Åland. Får umgås med katterna helt enkelt. Och grönsaker och dipp som jag varit sugen på så länge!

Men jag blir så jäkla lätt uttråkad. Får lite panik nu när jag inser att det är 1000 år kvar tills kvällen då tv-programmen börjar. Vad ska jag göra tills dess?!


jag vet hur du ser ut i inga kläder

Äntligen är det fredag och helg och skolveckan slut! Har längtat ända sen i måndags. Hela helgen blev dessutom dubbelt så mycket bättre på grund av gårdagens vinst. Vi kämpade så sjukt bra... har vi bara vilja så kan vi! Jag och Ida gjorde 2 mål var och lucksta gjorde ett litet skitmål så det blev 4-1 till oss. Är så otroligt nöjd över oss Alby FF! Också håller vi tummarna på att det går bra för Jossan!

Idag är jag "sjuk". Orkade inte åka hem från stan igår kväll och åka tillbaka imorse... Så vi tjejer i klassen bestämde oss för att stanna hemma allihopa, haha. Skönt! Får hoppas att vi inte missar nått viktigt. Men när var det sist något viktigt på skolan?

Ska strax åka hem och hitta på nått kul. Sen ska jag nog laga middag och sedan åka på jogges match i Kovland. Hade inte tänkt följa med dit men jag ångrade mig... Kan vara hemma och ta det lugnt imorgonkväll istället :)


a bad feeling

Tråkigt liv jag har! Har inte ett skit att göra faktiskt. Är otroligt rastlös, men vill inte göra nått heller för den delen. Jobbig känsla.

Ska vänta 1,5 timme på att få åka på fotbollsträning. Inte så pepp. Men något att göra i alla fall. Sen ska jag hem och göra ännu mindre. Eller sova. Och vänta på en ännu tråkigare dag imorgon, gaaaaah!

Varför känns det såhäär? Längtar i alla fall till helgen. Är så sjukt sugen på att bara vara hemma och mysa! Har inte gjort det på evigheter tror jag. I need it! NOW!



Men mest av allt längtar jag till 27 maj!!


vårforum 2011












Här får ni se några snygga bilder jag snott från några kompisar! Bilden längst ner är på våran stuga vi bodde i. Och på något springande krull? haha. Hade i alla fall sjukt kul på vårforum!

Råkade försova mig idag. Bra jobbat. Får åka buss 9.40 istället för tåg 8.40. Ska bara till skolan för att göra ett matteprov ändå... Boring!

nissi

Det vart skola en timme idag, eller snarare gym en timme. Skönt. Jobbigt bara att åka tåg/buss i typ 3 timmar istället, haha. men, men. Har inte gjort nått speciellt idag. Ätit mat, lagat mat, handlat mat och solat. Haha!

Nu har jag nyss gjort klart en svenska uppgift och börjat med en filosofi uppgift. Borde nog plugga lite matte inför matteprovet jag hoppas på att få göra imorn också, men det orkar jag inte. Ska bara ta det lungt i soffan hela kvällen och njuta av en ledig kväll. De nästa två dagarna som kommer blir nämligen bara fotboll!

Nu tänkte jag sätta mig och kolla på resor till Cypen. Är sjukt sugen på att åka dit i Augusti. Har alltid velat åka till ett ställe med sjukt fina stränder, och vill man inte åka så jätte långt bort eller så dyrt så verkar Cypern vara ett bra alternativ! Så i år kanske blir ett år utan Grekland? Får väl se! Brukar oftast bli Grekland annars. Det kan man alltid lita på. Men det är ju kul att testa något nytt!


where them girls at?!



Sommarens låt, kommer inte lyssna på någon annan! Säger jag nu i alla fall, innan jag hunnit tjata ut den ;)

Men nu måste jag verkligen sova. Ska åka det tidiga äckeltåget imorn, jag gruvar mig!

comic


coconut

Dålig uppdatering, men jag har haft en sjukt rolig helg! Har tagit ett tag att återhämta sig dock, haha. Vårforum tar kål på en! Det var varit sjukt mycket folk, asbra stuga och en massa disco med underbara vänner! Är så glad att vi hade stuga och bokade in den här resan :D Tack alla inbandade!

Nu i veckan blir det bara fotboll, fotboll, fotboll känns det som. Träningar och match och grejjer. Börjar nästan känna mig lite less? Haha. Har dessutom bara en lektion imorn, gissa vad? Jo, fotboll.

Har även tänk att köpa en body butter imorn! Känner att det är dags att unna mig det nu. Har velat haft det så länge! Ska köpa en coconut. Mmmm!


Ska använda mina sista pengar, bokstavligt talat. Jag har kanske 200-250 kr kvar efter den här helgen och en body butter kostar kanske 160. Inte mycket över med andra ord. Men sen har jag faktiskt planerat att ta det lugnt ett tag framöver också. Har inget annat val, haha. I typ 2,5 vecka i alla fall. För då får jag lön och drar till Turkiet. Som jag längtar!

so boy come closer i you want to see some more of this

Hej, stressig vecka det varit. Men äntligen kan jag slappna av, åker strax till Vemdalen på vårforum! Längtar till att komma in i vår lyxiga stuga vi hyrt! Det ska bli så mysigt, och roligt, för det blir även party :D

Har inget att berätta från veckan som gått,
jag gillar inte att kolla bakåt i tiden, ser hellre framåt. Och dessutom har inget roligt hänt. Förutom att det var seriepremiär igår. Det gick ganska bra för oss faktiskt, men vi lyckades förlora med 3-0 ändå, men jag är nöjd ändå :)

Nu ska jag packa klart det sista sen åker jaaaag!!






jobbigt liv

Hello!

Vilken skitdag det har varit idag. Inte blev det bättre av att jag sov 4 timmar inatt! Skönt att dagen snart är över. Tror den varit dålig mest för att jag varit trött... Och förskyld!

Har nyss färgat håret, i mahogny som vanligt. Men tycker dock att det blev lite för mörkt.... Hoppas färgen går ur lite grann efter några tvättar. Jag skulle fan ha tagit ljus mahogny istället! Dummer!

Imorn har jag matteprov. Har inte tränat på det på två veckor. Får hoppas jag har alla uträkningar och tal någonstans långt bak i huvudet ändå, för jag orkar inte plugga... Har verkligen noll lust. Kan inte plugga innan provet heller för då hade jag tänkt gå på stan, haha. Får väl göra det lite på tåget då. Måste verkligen på stan, måste hitta något snyggt att ha på Vårforum, som jag förövrigt är riktigt taggad inför!! Vill att det ska bli fredag nuuu!


if there is a will, there is a way







Är lite sugen på en tatuering! Får väl se när det blir av :) Men det som borde bli av först är att göra en synundersökning så jag kan börja övningsköra någon gång. Känns som att det är dags att ta tag i det!

Är påväg till skolan nu, jobbigt! Men jag ser fram emot det lite, för jag tänkte gå på stan sen... Ska kolla efter ett par brillor och ett par skor. Längtar även tills jag kommer hem, för då har vi träningsmatch mot något P-16 lag. Är lite orolig hur det kommer gå bara. Killar brukar kunna spela ganska hårt, och det lär ju bli hårdare eftersom de kommer göra allt för att inte förlora mot oss tjejer. Men jag hoppas dom är snälla, vill inte göra illa mig, haha, seriestart på torsdag ju!

Valborg

Hej! Helgen i Rättvik vart kung! Vi har varit i Mora, varit på lager 70, myst i stugan och hängt med Adam Tensta ;) Bilder ser ni här nedanför!











Nu blir det skola en vecka. Sedan blir det vårforum i Vemdalen över helgen, kommer också bli grymt!

RSS 2.0