sondag

Hej hopp! Ryktet har spridit sig att det ar vralvarmt hemma?! Men ingenting slar varmen har tror jag... till och med klockan sju pa kvallen haller man pa att do! Brannan blir battre och battre... men kanner mig ratt blek enda. Har daremot brant mig overallt tror jag, och det ar inte sa skont nar sangen har ungefar lika hard som sten!

Det borjar faktiskt bli lite trakigt har, saknar alla vanner hemma redan! Kanner mig typ isolerad av att behova vara med mam och pap i en hel vecka utan att traffa nagon annan jag kanner! Men det ar val bara att halla ut tror jag... "bara" 5 dagar kvar trots allt!

Sitter har och vantar pa att jogge ska logga in pa msn nagongang! Betalade datatiden for 30 min men det blev visst 60 min? Dubbelt sa bra bokstavligt talat! =)


greklandddd

Jo resan gick bra, var lite jobbigt bara att inte fa sova sa mycket! Har solat halva dagen igar och typ hela idag men ar redan ratt sa brun faktiskt... kan ju undra hur det har slutar :D

Har hort att det inte var sa kul igar i ange? Hoppas jag inte missade ngt i alla fall :P

Och vart fan haller greken till da nar jag skulle in pa msn och skriva med han?:P Saknar han och alla andra redan!! Det ar sa jobbigt att skriva sms, de kostar 3kr styck! Har gjort av med 100 kr sen igar kvall pa telefon... Masta vara lite sparsam om de ska racka veckan ut :P

Ikvall ska vi iaf in till Laganas som e en storre by eller stad har.. Den vi bor i nu ar ratt sa dod! Finns mest bleka, feta engelskman har... Knappt nagra svenskar alls! Men men, nu are bara en kvart kvar av den har datatiden sa hejdo!

hejdå:D

ÅÅH gud vad skönt att skolan är över nu! Har gjort klart de sista tre proven idag. Dom gick ju inte kanon kan jag säga men dom är i alla fall gjorda nu. Har bara 4 dagar kvar i skolan, och det är inte förän om två veckor:D

För ikväll åker jag! Vi åker ungefär 8-9 eller 10 någongång.. Kommer fram inatt och checkar in och flyger imorgon bitti typ klockan sex. Så jag lär ju inte få så mycket sömn inatt! Men det äre värt ;)

Nu ska jag upp och fixa lite grejjer och sen gå över till grannen och träffa han sista timmarna :(



Ikväll blir det i alla fall vrålpackning för jag har inte packat nå mycket alls?!!

veckorevyn

Tur nog fanns det en sak som gjorde min dag bättre i alla fall. Fick hem nya veckorevyn idag!! Jag trodde att prenumerationen var slut så jag inte skulle få någon mer men där hade jag fel!

Fast jag ska vänta med att öppna den tills imorgon kväll.. Ska åka ungefär åtta på kvällen härifrån till stockholm. I Bil.. Roligt.  


FAN JÄVLAR

ÅHNEJ är min första tanke just nu. Kom precis på att jag glömt SO boken hemma?? Och jag har prov i SO imorn. FAN VAD OOOSMART DU ÄR LINNET

åååh!!!!!! Får helt enkelt försöka komma ihåg vad det var jag skulle kunna. GREAAAAAT

Annars så sitter och försöker göra en textanalys? Har ingen aning om hur man gör så det går inte så jättebra nej.


en dag kvar

Sorry, hann inte blogga igår. Det var i princip bara skola-äta-match! Matchen gick förresten kanonbra. Men det var hur jobbigt som helst! Men vi lyckades tillslut vinna med 5-2. Och enligt domaren kom alla målen från mig ;)

Inatt har jogge sovit här, och jag skippade elevensval och tog sovmorgon till tolv! Har dessutom bara haft en lektion idag, för det blev ingen NO. Lagom slapp dag! Som alla andra dagar!

Har nyss städat och dammsugit hela nedervåningen. Jag får sånna ryck ibland då det börjar bli för stökigt! Vet att mam o pap kommer bli glad iaf! =)



Idag har jag hur mycket som helst att göra känns det som! Ska fortsätta städa lite till, sen träna inför SO prov, Musik prov och göra en svenska uppgift. Ska även hinna tänka på vad jag ska packa?!

ÅKER IMORNKVÄLL VAFAN :D

Och jag måste fixa massa ny musik! Musiktips någon???

sista nu

Det är verkligen inte rätt tillfälle att vara dödstrött nu! Är säker på att jag kommer vara såhär trött hela veckan också.. Måste hinna göra ett musikprov, SO prov och en svenska uppgift senast på torsdag. Känns ju lagomt stressigt. Och vet ni vad jag hatar mest av allt?? Stress!

Har dessutom bortamatch imorn kväll så får helt enkelt plugga allt på onsdag.. Roligt.
Men sen är det över och det ska bli så jävulskt skönt :D


dålig dag

Nej idag har det inte varit någon bra dag.. Var såklart jättetrött då jag vaknade imorse eftersom att jag inte sov någonting i lördags.. Så det känns som att allt har varit fel. Och självklart så fick jag ha muntliga nationella i matte idag, av alla dagar. Dessutom så fick jag vara med dom enda tre personerna som har gymnasiematte i nian. Ja så jag kände mig ju lagomt smart där bland dom! Det gick verkligen inte bra!

Tur nog fick vi sluta tidigt. Har hunnit sovit en timme efter skolan. Tror jag ska lägga mig tidigt ikväll också, gillar inte att sova på dagen...

Just nu känns de som att jag vill bort härifrån till grekland nuuuu! Fast det är bara tre dagar kvar, otroligt bra :D


söndag

Jag, Madde, Julia och Sara hamnade nere på ede igår och fiskade. Eller Madde fiskade. Ingen annan hade med sig spö... Men det var roligt endå. Längtar till sommarn då man kan vara där och tälta :D

När vi kom hem så kom Julia och Madde till mig och såg på film. Sex drive hette den och den var jätte dålig! Jogge och Kakan kom och hälsade på (lite för fulla kanske?) senare, jag trodde vi skulle väcka hela huset men tydligen har mam och pap sovit?:P Tur det!

Alla utom jogge gick hem typ tre inatt. Och jag o jogge var vakna till sju... Så jag har inte sovit en blund på hela natten! Jag tror jag har sovit imorse från typ åtta till tolv. Det är bra. Not. Jag vet en som kommer somna tidigt ikväll i alla fall!



Har fotbollsträning ikväll också och vetifan hur jag ska orka med den??


rätt bra


when love takes over

Den blir bättre och bättre ju mer man lyssnar på den :)

lördag

Ja, som sagt så ska jag ta tag i mitt liv igen idag...
Har redan hunnit sola och springa på träningshuset. Sprang bara 3 km men det räckte faktiskt för idag! Men något brunare blev jag inte?? Får hoppas solen tar bättre i grekland:D

Ska nog äta på shish senare med Madde, Sara och ev Julia?? Och ikväll ska Madde sova hos mig, mysigt ;D Så den här dagen blir nog bra mycket bättre än de senaste två dagarna =)


bara en vecka kvar

Nej nu får det räcka med tråkiga dagar tycker jag! Imorn måste jag hitta på något.
Ikväll har jag inte gjort ett skit!



Tänk er, om en vecka är jag i grekland. De ska bli så skönt! Har nästan packat färdigt allt redan, så redo är jag :D



Tror nästan jag ska på träningshuset och sola imorgon. Såg att det var öppet om jag inte har helt fel? Måste i alla fall förbereda mig lite inför solen :D Ska nog även springa en stund. Hela dagen känns faktiskt bättre om man gör det tycker jag =)

love



Kan inte låta bli att sakna dig då du inte är här :)

fredag

Sov ända till tolv idag! Sover jämt mycket längre då jag sover borta. Denna gång hos jogge :) Sover aldrig längre än halv tio hemma :o

Har nyss varit ute och sprungit. Eller jag gick lite också. Det gick verkligen skitdåligt idag! Hade ingen lust, var snorig, hade hosta och fick håll. Great. Men jag klarade mig igenom 40 minuter i alla fall och det är jag glad för!

Idag blir det väl en slappar dag som vanligt, skönt faktiskt:D


snygga?

Det blev inte bara en ny header utan en helt ny blogg skulle man kunna säga!
Det är lite kvar att fixa men det får jag göra en annan dag, för nu ska jag till grannen :)


snaart

Funderar på om jag ska göra om headern. Vet bara inte hur! Kom precis på att jag kanske ska vänta med att göra den tills jag har fått massa nya bilder från grekland ;) Men jag tror jag gör en nu endå. Har endå inget bättre för mig!

Annars då? Jo det är bara bra. Har precis ätit rabarberpaj och det satt ju inte helt fel! =) Regnar gör det också, men det är bara mysigt tycker jag.


det här gör vi om till sommarn;)

trötttt

Nej känns inte som att jag har någon lust att springa idag! Får göra det en annan gång. Jag har verkligen bara slappat idag! Känner mig jättetrött men det kanske är för att jag sovit för mycket inatt? :P Har sovit tio timmar! Inte varje dag det händer.

Annars har jag ingenting mer att berätta...
Jo förresten, våra skoltröjor har kommit (äntligen!). De såg bättre ut än vad jag trodde den skulle göra, och det var ju bra =)


ledig!

Skönt som fan att vara ledig idag. Speciellt för att det är torsdag!

Har däremot ingen aning om vad jag ska göra idag. Tror det är lite för molnigt för att sola. Fast jag borde dra ut och springa. Vi har ingen träning idag så alla skulle springa 40 minuter istället. Vet bara inte vart jag ska springa... Tre varv runt elljusspåret låter ju lagomt kul? :P Men det lutar åt det!

Provade lite sommarkläder igår kväll. Har nog så det räcker. Kan inte förstå att det bara är en vecka kvar! :D


nu är det klart!!

Nu har vi bokat. Åker till Zakynthos den 29onde maj!! Fan vad skönt det ska bli. Det är en liten ö i grekland, ser rätt mysig ut eller vad säger ni?









Och det bästa av allt är att det nästan bara är en vecka kvar! :D

onsdag

Fotbollturneringen idag gick faktiskt skitbra! Mitt lag vann alla matcher, även finalen, så vi blev alltså etta! Men jobbigt var det! Har haft speltid i nästan 2 timmar. Blev rätt många mål :D Skönt då det är över nu i alla fall. Nu äre inte skola förän på måndag igen.

Nu ska jag nog bara duscha och sen lägga mig och vila... Tror förresten att jag ska gå på pump ikväll. Det var skämmigt längesen jag var där sist. :P Jag skyller på knät!



balklänning



Japp, tur hade ni!
Här är en bild på baksidan av klänningen... Framsidan får ni nog se dagen då det är dags att använda den ;)
Och jag blev faktiskt nöjd tillslut. Efter alla gånger jag gjort om den. Men nu är det bara fållen kvar, sen äntligen!


inte alls bra!!

Kan inte alla bara skriva en kommentar om varför ni läser min blogg? Roligare att skriva då, om man vet varför :P


Annars har jag bara damp just nu.
Vet inte varför. Kanske är för att jag sovit lite. Eller för att jag inte snackat med jogge på hela dagen? Är man beroende så är man...

Imorn är det i alla fall friluftsdag / fotbollsturnering. Får sovmorgon och det är bra.




Min balklänning är förresten nästan så gott som klar nu.
Jag kanske kanske kanske slänger in en bild här om ni har tur.

spanien nästa vecka?





Vad säger ni om det där då?

Där kanske jag är nästa vecka!! Vi ska nog åka utomlands den 29onde om vi hittar någon bra resa (vilket vi såklart gör). Jag vill helst åka till spanien, så det är sådär turkost hav :D 

Men mam och pap är mer inne på turkiet... Huvudsaken är i alla fall att vi åker den 29onde eller tidigare, så jag hinner hem till träslaget! Annars missar jag både träslaget OCH kulturnatten och det vore ju hemskt :P

En annan sak som är hemsk är att jag bara hinner vara hemma ca 4 dagar innan jogge också åker utomlands i en vecka :(

måndag

Ännu en måndag. Inte många måndagar kvar nu innan skolan är slut! Bara tre för att vara exakt :D

Det är så himla slappa skoldagar nu för tiden. Man gör aldrig någonting viktigt längre. Irriterande! Man kunde ju fått lov på en gång tycker jag? :P

Just nu känner jag mig alldeles yr, trött också har jag ont i magen. Great. Ska på träning kvart över sex, får hoppas att jag känner mig bättre efteråt! Men är så himla sugen på att se B-lagsmatchen som jogge ska spela klockan sju, hinner inte det! :(

Men ikväll ska vi iaf se på horton. Tror att det är en film som passar honom :D


söndag kväll

Kom nyss hem från jogge. Har varit med han rätt mycket idag faktiskt, jag som trodde att jag inte skulle göra nånting idag :) Gillar han sjukt mycket, men inte då han gör ormgreppet! haha.

Pappa kom hem från åland idag, så jag fick en parfym som han köpt på taxfree! Hippy Fizz heter den, från moschino. Hade nog valt en annan om jag hade köpt själv men ska ju vara glad över det man får ;)




Nu ska jag duscha och sen träna på
franska provet som vi har imorn. Har inte ens kollat på vad det är jag behöver kunna. Har jag berättat att jag blivit lat?!!

söndag

Hejhopp! Skönt med söndag för en gångs skull faktiskt.

Gårdagen blev bättre än vad jag trodde den skulle bli. Gick till jogge klockan tio och såg på titanic. Eller han såg på den. Jag sov, som vanligt....

Går bara i skolan på måndag och tisdag som sagt så livet leker nu! Funderar även på att vara "sjuk" på friluftsdagen på onsdag? Bara det att vi ska ha fotbollsturnering. Men vi ska ha mixade lag så det kan ju bli skittråkigt om man får vara med massa sjuor och åttor? Får se hur jag gör!

Idag har jag bara sovit, ätit och solat. Och jag ska nog inte göra så mycket mer heller :)


bra början

Nope, jag har inte dött! Har bara varit lite lat...

Var ute en sväng igår kväll. Men det var nog det värsta jag varit med om. Så himla tråkigt, och då skojar jag inte! Dansshowen var däremot lite bättre. Älskar att sitta och kolla på dans!

Idag har vi spelat premiärmatchen. Det gick väldigt bra faktiskt! Vi spelade mot OPE och vann med 8-1. Känns som att det kommer gå bra iår. Jag, Jenny, Sara och Ida gjorde två mål var! Skönt att vara igång igen :D

Ikväll har jag inte en enda jävla aning vad jag ska göra. Ligga hemma och dööö? Det är nog så det kommer sluta.... Vet inte vad jogge ska göra heller. Är så sjukt kär i pojken att det är sjukt!


flytt

Har förresten bestämt att jag ska dela lägenhet med Anton när vi flyttar till härnösand till hösten. Blir nog skönt att ha någon man känner där till en början. Sen kanske man kan skaffa egen lägenhet! Men bara vi bor i en trea  och får ett varsitt rum så är det lugnt :)


äääntligen över

Åååh fan vad skönt att veckan äntligen är slut! Har längtat efter det sen i måndags :P

Ikväll ska jag på dansens vårshow.. Blir nog bra! Sen får jag se vad jag hittar på. Känns som att jag bara vill vara hemma hela kvällen (är ensam) och ta det lugnt inför matchen imorn :D



Nästa vecka är det bara måndag och tisdag som är riktiga skoldagar. På onsdag blir det friluftsdag med fotbollsturnering och resten av veckan är vi lediga :D

ääntligen

Okej håll för ögonen nu kristin men måste berätta att min kondition har blivit bättre! :D Det var på tiden kan man säga! Men bättre sent än aldrig eller hur?



torsdag

Kul att ni fortsätter läsa trots att jag är så dålig på att skriva :)

I stan hittade jag faktiskt jättemycket! Men min plånbok klarade inte av allt så det blev bara två par shorts, en klänning, bikini lite smink och fotbollsskor! Jag är rätt nöjd endå. Det var ju inte sådär superkul att vara där själv men det funka :P

Har testat fotbollsskorna för första gången idag. Helt perfekt är dom! I'm in love! Längtar väldigt mycket till matchen på lördag. Vi möter OPE hemma på esk kl 13.00 ;) Är taggad måste jag säga. Förutom att KNÄJÄVELN har blivit värre. Varför just nu undrar jag?

Annars leker livet rätt så mycket? Ska sova hos jogge ikväll dessutom, ännu mera plus! :)



Är ensam hemma hela kvällen imorn, gött :D

bloggpaus kallas det

Har en skitbra idé och nu är det bara att hoppas på det bästa!!



Förövrigt så tänkte jag ligga lite lågt med bloggen ett tag. Känns inte som att jag har nån lust med annat än de.

Imorn blir det sundsvall! Troligen helt själv men det är nog då man hittar mest. Får se om jag åker kl nio eller halv ett! Beror på när jag vaknar imorgon. Har en massa saker att köpa! Bland annat fotbollsskor :)  Skönt att slippa skolan iaf!

verckorevyn

När jag gick hem från skolan idag så tänkte jag "fan vad perfekt det skulle vara om nya veckorevyn låg i brevlådan idag" och vad ligger i brevlådan då om inte NYA VECKOREVYN! Så tack så mycket, nu är min dag räddad :D



Är förresten sjukt trött idag. Som alla andra dagar. Jag är verkligen inte bra på att lägga mig i tid. Eller jag hade varit det om inte jogge funnits :P

flyttdags

Idag har jag faktiskt flyttat över nästan alla mina saker till mitt rum igen. Amanda kommer ju trots allt hem om fem veckor så jag borde kanske börja vänja mig med mitt rum istället. Jag har också möblerat om det så det vart riktigt mysigt =)

Nu ska jag nog ta en dusch, sedan bestämma kläder för imorgon och sist men absolut inte minst gå till jogge!


en söndag

Vi hade en träningsdag på Esk igår, det var kul faktiskt. Vi hade träning-lunch-teori och träning igen. Längtar till nästa helg då det blir första matchen! :)

Igår kväll var också rolig.. Var med mimmi på kvällen, vi hamnade lite vartsom helst, hehe. Men tillslut hamnade jag hos jogge där jag sov <3

Idag ska jag inte göra ett piss. Tråkigt som fan men vad ska jag hitta på egentligen? Jogge slutar inte förän nio :(


tråkig dag!

De första timmarna då man är hemma och är sjuk är bara sköna. Men när man sen har varit hemma en hel dag helt ensam så blir det grymt tråkigt! Senaste timmarna har jag nästan avlidit!! Har inte haft mycket att göra.

Försökte se en film förut men jag blir jämt alldeles för uttråkad, så jag började dammsuga och dammtorka huset istället! Vet inte vart jag fick det ifrån men jag vet två stycken som kommer bli glada över det i alla fall.

Får hoppas att mamma går med på att jag åker till torpshammar ikv och kollar på fotboll. Det är Ånge som spelar mot torpshammar. Och jogge spelar så det kan man ju inte missa :) Måste verkligen ut och hitta på nått idag annars vet jag inte vad jag gör:P



sjukling

När jag vaknade imorse kändes det inte som att det skulle bli någon skola för mig! Dötrött och ont i halsen. Så jag somnade om igen. Skönt att vara hemma! Hade verkligen inte orkat skolan idag, ska snart lägga mig och sova igen..

Bara jag känner mig piggare till imorn. Vill inte missa träningsdagen på esk!



äntligen är veckan snart sluuut

Nej vet ni vad, nu ska jag sova. Sist jag gick och la mig såhär tidigt var kanske nångång förra året? Ganska längesen med andra ord.

Fyfan vad skönt med fredag!! Äntligen helg igen. Jag älskar verkligen helger, men vem gör inte det! Tror denna helg kan bli riktigt lyckad faktiskt. Får väl se hur den slutar :)


inget att satsa på

Har nyss varit på fotbollsträning. Eller målvaktsträning kanske man ska säga. Dom som ville fick prova på att stå i mål idag, och benka körde träning med oss! Kan ju säga att jag kände mig rätt vilsen. Så någon målvaktskarriär ska jag inte satsa på!

De som inte tränade som målvakt sprang 7km idag. Hade varit bra mycket bättre om jag hade varit med på det! Okej, ska inte tjata på min dåliga kondition igen... eller vad tycker du kristin:P


Vad säger ni, passar jag bra i mål?

torsdag

Blir ingen match mot killarna på söndag! Rätt synd för jag var peppad.

Dagen idag på boberg var rätt kul. Men jag var/är trött som ett as! Tror till och med att vi blir med i dagbladet imorn? haha, får väl se!

Borde egentligen lägga mig och vila nån timme nu men då kommer jag aldrig orka gå på fotbollsträningen... Och om jag visar för mam o pap att jag är såhär trött så kommer nog inte jogge få sova här så ofta :P Blev riktigt sent igår kväll alltså, ingen av oss kunde somna! Så jag har kanske sovit 4,5 tmmat inatt? gaah, ska verkligen lägga mig nio ikväll!

Igår fick jag en röd prick i ögat, och idag tror jag att det har blivit värre?


Har ingen aning om vad det kan vara :S


less less less

Har nyss varit på IP och kollat på fotboll. Det var P15 som spelade, vart tvungen att se hur bra dom var för vi ska ev möta dom på söndag... Kan ju inte säga att dom var bra i alla fall. hehe, men jag är rätt säker på att vi kommer få stryk endå! Haha.

Blev väldigt sugen på att spela faktiskt, men jag tvivlar på att det kommer gå bra för mig! Kommer orka cirka 5 minuter och sen vara död? Helt allvarligt så är min kondition inget att skoja om:P Kommer också vara alldeles för rädd om knät för att våga göra något. Men är säker på att de blir kul endå!

Snart kommer jogge och sover här, mysigt :)

Imorn ska jag på en teknikdag för tjejer på boberg. Anmälde mig bara för att slippa skolan! Sjuuuuukt less alltså.

dödens död

Förlåt förlåt förlåt

Datorn känns mer som "ett måste", än någonting att fördriva tiden med just nu.

Har varit så förjäkla trött idag och jag ångrar verkligen att jag inte tog sovmorgon! Har bara haft EN riktig lektion idag och det var hemkunskap. Värdelöööst

Så jag gick hem och sov. Jag sov från typ två till fem. Skönt! Känner mig piggare nu och det är ju tur eftersom det var huvudsaken. Ikväll ska jogge sova här, men jag är så trött så ska se till att det inte blir lika sent som igår :P


stan snart?!

Ledsen för dålig uppdatering! Har verkligen inte hunnit. Har varit i skolan idag, slapp dag som fan! Har bara gjort nationella prov i matte, haft en halv idrottslektion och två timmar slöjd. Great.

Efter skolan gick jag nästan direkt till jogge, sedan hann jag bara hem en timme innan det var träning.

Jag har varit på min första grästräning ikväll. Det var verkligen väldigt jobbigt. Vi sprang den mest av tiden faktiskt! Det känns en del att jag har missat några träningar. På lördag ska vi ha en träningsdag på ESK och på söndag blir det ev en träningsmatch. Jag längtar faktiskt! Om det inte vore för min förjävliga kondis :P

Måste även köpa nya fotbollsskor så fort som möjligt!! Ska köpa de här:


Dom är lätta så att man springer extra fort. Som en billigare variant av vapor! Perfekt:D


hur kommer det gå?

Ikväll ska jag nog inte göra så mycket, måste skriva en bokrecension på engelska. Och sen sova tidigt. Ska även hänga med pappa och springa om typ en timme! Haha får väl se hur det går. Min kondis har inte förbättrats till det bättre på den senaste tiden om man säger så... hehe


rättvik

Hejhallå! Tänkte att det var dags att uppdatera mitt liv igen. Har inte suttit vid datorn sen i onsdags?! Ganska sjukt egentligen, för att vara mig! Haha.

Det var grymt roligt i rättvik i alla fall. Vi firade valborg i vikarbyn, var på marknad, träffa alla kompisar, och hade det mysigt helt enkelt. Sista kvällen plankade vi in på parken! Vi är verkligen grymma på att planka måste jag säga :D

Tänkte visa er lite bilder...
























Konstigt nog lyckades vi inte få till en bra bild på bara mig och kricki! Det brukar vi ju vara experter på :P

RSS 2.0