make the world go round

Vad tycker ni om förändringen? Jag tyckte blev rätt nöjd, men är inte riktigt klar än.

Nu tänkte jag sova, har fotbollsträning imorn bitti (phu) så det är väl bäst att inte vara alltför trött. Ska prova sova i min säng och inte Amandas för att se om jag lyckas sova längre. Om inte det funkar så borde det vara något fel på mig.. hehe

NATTI


här har vi en annan fabulous kvinna


lördagkväll!

Ikväll har jag varit på nån slags teater med mam & pap plus massa till, den var på gamla corner och rätt bra. Jag var nog lite för okoncentrerad, men den var rolig endå :) 

Också var det de här med melodifestivalen... Jag bryr mig inte alls om jag ska vara ärlig. Tycker inte sån där musik är bra så det blir mest ointressant. Men jag brukar ge det en chans endå!

En liten rolig grej är att efter varje låt så kommenterar jämt mamma eller pappa den "den här var bra", "vilket jävla skämt!", "den här har man hört förut!", "vad har han på sig?!" osv osv... Rätt roligt att höra på ett tag men sedan tröttnar man.. hehe

Till sist har jag en fråga bara.. Varför måste Agnes vara så jävla fabulous??? 






living for the future



Just nu känns min garderob såååååååå tom.
Skulle inte sitta helt fel med lite svart, vitt, stentvättat, dragkedjor och snygga skor. Och lite sommarkläder får gärna dyka upp såsmåningom. Tur nog blir det stockholm till veckan med honan, annars vet jag inte hur jag hade klarat mig!

Så kan inte helgen vara över snart?! Har varit utan Kristin i två dagar nu och jag saknar henne redan!

ta mig härifrååån



Bilden är från 2007, på Öland.

2007 var faktiskt ett bra år. Ett hur bra år som helst!
Jag fick min första kyss (haha), min första pojkvän, fotbollen gick skitbra, jag lärde känna världens bästa kristin, och vi hade hur kul som helst i Orsa! Verkligen ett år att minnas...

Förresten, är det någon vänlig själ som har lust att operera bort väckarklockan jag har i huvudet?! Sover aldrig en sekund mer än till halv 10 på helger. Det verkar ju fan inte spela någon roll vilken tid jag lägger mig, åh vad jag är less. Vill ju sova länge!

Var ute och gick förut, på sjön. Men vägen dit var inte den lättaste. Tänkte ta genvägen här nedanför huset men det var rent sagt omöjligt på grund av all snö!

FITTSNÖ FÖRSVINN NÅNGÅNG! :(

Men man får väl göra det bästa av saken så nu ska jag sätta mig i snödrivan
här ute (som helt seriöst är 2 meter hög) och sola.

äntligen!



Tur man var så himla gullig då man var liten!! :P Jag kom ihåg när jag och Emma knäppte de här korten på studsmattan.. Bilden är från 2005! Gud vad tiden går.

OCH NU ÄR DET ÄNTLIGEN LOOOOOOOOOV!!!!!!
Det känns som att jag har längtat i typ hundra år. Äntligen säger jag bara!

Ikväll blir det fotbollsträning. Har köpt nya inomhusskor så ska väl prova dom och se hur dom funkar. Och ikväll är jag ensam hemma. Gud vad skönt :D

äntligen är allt över!

Jag är lite imponerad av mig själv. Nu har jag tränat fem dagar i sträck, och har även fotboll imorn. Jag har knappt märkt av det. Har kommit på att det går lättare då man inte planerar så jävligt.

Har även pluggat som en tok de senaste dagarna. Franska provet idag gick hyffsat bra och nu gjorde jag precis klart hemprovet som jag blev nöjd med.

Skönt att det bara är en sista dag kvar nu sen
LOOOOOOV <3<3<3333333<333<3<33333<333<33<3<33

bara en dag kvar!

Jag trodde jag skulle dö imorse. När jag kom ut genom dörrn så såg jag att det snöade! Jag som trodde det skulle bli vår snart, men tydligen inte!!! Det har snöat typ en decimeter idag, great! Jag är jättelycklig, verkligen!!!

Gammal bild, men det ser ut sådär nu!

Har bara varit på en och en halv lektion idag. Det tackar man inte nej till. Har stått i fiket typ hela dagen, det var rätt jobbigt, men såklart bättre än lektionerna! Nu måste jag gå och duscha. Mitt hår luktar mat sen fiket och det är äckligt!

Och Ikväll blir det challenge. Fan vad skönt, då jävlar ska jag köra på... :D


som ny!

Fan vad skönt. Har sprungit i typ trettio minuter (gick jävligt dåligt idag!) Och sen låg jag i massagestolen i typ en halvtimme! Asnice :D

Ikväll ska jag plugga franska och ta det lugnt.. Låter härligt!

trouble

Haha, pinsamt. Nyss ringde min lärare, två gånger, men jag svarade inte. Mamma ringde inte och sjukanmälde mig imorse för hon ville inte ljuga, (neej.. jag är egentligen inte sjuk:P) men jag stannade hemma endå!

Såg på numret att det var från skolan så jag låtsades som att jag inte hörde. Och nyss ringde mamma och sa att hon hade ringt till henne... Haha, så då fick mamma ljuga endå och säga att jag stannat hemma.

Så det blir väl min tur
att ljuga till nån förklaring imorn :P
Har i alla fall fått rätt mycket gjort idag! Det känns bra.

Aja, nu ska jag dra på träningshuset och springa mig pigg!

sjuk

Stannade hemma idag. Jag kommer verkligen inte hinna plugga klart annars. Så jag får mer gjort om jag stannar hemma. Hade förresten inte ett skit att ha på mig, inte ens mysbyxorna var rena! Katastrof, hehe. Jag måste verkligen handla lite kläder!

Tänkte även dra till träningshuset och springa idag. Åh, kan vi inte jämt ha en helgdag mitt i veckan? Någon fler som håller med?? =)


en damp dag

 

Just nu är jag less less less less less less less less less på allt.

Jag vet att jag har massa läxor o skit att plugga och just därför så strejkar typ min hjärna och gör massa andra saker istället. Jag skjuter bara upp allting också kommer jag få sitta där dagen innan och döööö.. Jag får typ panik av stress och det är så jäkla jobbigt.

Det finns EN bra sak med det. Och det är att det kommer vara extra skönt när lovet väl är här. Men just nu känns det bara pissss... Men jag antar att det bara är att hålla ut.

Snart sportlov som sagt =)

Var förresten på vårdcentralen idag
. Doktorn kollade mig i näsan och sa att jag var uppsvullen där! haha. Inte så konstigt eftersom att jag är täppt i näsan 24/7 365 dagar om året. Så jag fick en nässpray som jag ska använda i en månad! Tog även blodprov för att se om jag är allergisk mot något. Bra att ni vet det nu va? Tycker jag med!!!!!!


trööök

Nej fan vad allt är tråkigt just nu..

Ge mig lite inspiration nån snälla, tack?? ... Måste börja plugga någongång med. Det här går inte annars. Men vad gör jag istället? Jo, allt möjligt som inte är ett dugg viktigt.

Och vad fan ska jag ha på mig imorn? Dagens i-lands problem, jag vet, men helt seriöst... Fula kläder kan förstöra en hel dag, haha...


åååååhhhhh vad jag är less.


jag är inte alls avundsjuk

Förövrigt är min syrra i New York just nu... Nej då, jag är inte alls avundsjuk =)
Men jag har bett henne köpa en tröja till mig där i alla fall, om man ska ha en sån måste den ju komma därifrån!



Och nu ska jag ta tag i mitt liv igen..
Kanske blir lite få inlägg nu i veckan, har massa plugg att göra.. Också måste jag dra igång med träningen lite bättre. Känner mig så laaat!



love u!




GRATTIS KRICKI 16 ÅR!

du är helt klart det bästa som hänt mig <3

I love the life I'm living



Har haft väldigt kul de senaste dagarna alltså. Nu är jag bara jäkligt trött och får hoppas att det inte håller i sig hela veckan... Har två prov, klassen har fiket och vi ska knäppa kort och allt möjligt sånt jobbigt. Men det är sista veckan innan sportlovet så man ska väl inte klaga =)

Nu/snart blir det one three hill och sedan gossip girl - härlig kväll med andra ord!

mina senaste dagar














saunaworld

Hos Frida nu efter en lång dag på holidaybadet. Där vart det mycket saunaworld och snygga killar!

Hur kul som helst igår kväll och det lär bli roligare ikväll. 

Man kan ju nästan tro att Åre har blivit Skåne, det är bara massa skåningar här och vi har börjat prata skånska! Det känns lite smått läskigt för skånska är det värsta jag vet... Men vi överlever endå, lätt! För Åre är verkligen livet de;)


danskväll

Hej hallå!

Är hos Elin nu, har just kommit hem från danskvällen. Det var rätt kul faktiskt, roligare än jag trodde det skulle bli. Det var två högstadie skolor där och några från gymnasiet. Och dansbandet som spelade var Highlights, dom har varit med i dansbandskampen, rätt häftigt ;D Och sångaren var grymt snygg...

Det har även blivit helt ändrade planer i helgen... Det blir jag, Kricki och Borthis i Åre! Perfekt :D Vi kommer ha grymt kul, förhoppningsvis på dippan ;) Annars blir det bad på holiday =)

Nu ska vi käka toast och kolla på Björn Gustavsson ;D

Har tyvärr ingen bild att ladda upp.... HEJDÅ :D



lil rain - I adore you

Jag tror jag har hittat en ny favorit låt! Den är jättegammal egentligen men hur bra som helst..

 


I'm going down on my,
on my knees for you. (for you)
For your love i'd do it,
for your sake, believe I do. (do)

Har förresten sovmorgon idag. Ända till 10, och då är det dans i en timme som gäller. Får hoppas att jag överlever... hehe

Nu ska jag ta en dusch och göra hårinpackning och sånt. Det var väääldigt längesen jag tvättade håret... haha, kanske i söndags, måndags? Jag minns faktiskt inte, pinsamt nog!  Men det är bara bra att vänja håret sådär, då blir det inte fett lika fort!


skoter i övall





Lägg märke till SNÖN

skoterbrudarna

Halloj! Känns som en evighet sen jag skrev sist, men det är bara en dag, haha.
Idag följde jag med Kricki hem från skolan, vi åkte skoter i skogen, askul var det, måste göras om :D

Min helg är helt fullproppuppbokad verkligen! Här ska ni få höra...

Imorn: Skola, hem, åka till Elin innan dansen, gå på dansen, sova över hos Elin
Fredag: Vakna, åka hem till mig, åka till Sundsvall, shoppa, bio, hem till mig och sova med honorna 
Lördag: Vakna, hem till Kricki med bägge, åka skoter m.m.
Söndag: Fotbollsträning (bara!)



Det blir vi i helgen alltså!
Så förvänta er inte så många blogginlägg, för jag har faktiskt ett annat liv med tro det eller ej :)

bloggutseende

Nej, det här går inte. Behöver lite inspiration till hur bloggen ska se ut!
Hjälp mig?

Snart kommer moster hit och grattar :)

happy b-day

Nu börjar det kännas mer som att jag fyller år! Har nämligen fått lite presenter av mami o papi nyss, kolla själva... :)


Två gossip girl böcker



Te med tillbehör..


Body butter


Presentkort på lagerhaus (yes!)


Och kanske de bästa av allt!

somliga går med trasiga skor...

Men det gör inte jag!

Här är mina nya converse. I just love them! :D



Gör inte ni? ;)


födelsedag

Vad chockad jag blev imorse! Kricki och Madde dök upp från ingenstans och sjöng "ja må hon leva", och sedan började dom klä mig som om jag vore en julgran!



Såhär snygg blev jag!



Tror inte någon på hela skolan kan ha missat att jag fyllde år idag!
Haha, men kul var det. Tur man har så snälla kompisar :')

Fick en body butter av Gina imorse (tack!:D)


Också fick jag en plansch av honan.
En typisk Kricki plansch! :D



Vrålsnygg va! :D

Så det här var definitivt en födelsedag att minnas :)

Har inte blivit grattad av mam & pap än men det händer förhoppningsvis senare! Nu ska jag byta om till myskläder och njuta av att vara ett år äldre ;)

i don't care so much

hej apor

Rätt så tråkig dag idag. Vi har dansat bugg/foxtrot i tre jävla timmar! Det var lite kul och lite jobbigt. Men mest jobbigt. Längtar inte precis till danskvällen på torsdag. Pardans är inte riktigt min grej tror jag :P

I helgen äre rätt mycket planerat men mest blir det mys med honorna, fun life! ;D

Och resten av denna måndag ska jag läsa/plugga/träna. Hör ni vad duktig jag är. Blir nästan lite förvånad själv...


OBS!
Alla som läser denna blogg måste bara se på Horton! Har inte sett hela filmen än men jag måste fan tipsa om den endå. Såg halva filmen idag med klassen och vi höll på att dö av skratt!


träningsvärk

Träningen idag var grymt jobbig! Massor av fys och sånt så jag tvivlar på att jag kommer kunna röra mig imorn!

Och nu sitter jag här mätt och trött! Blev firad av både faster och farmor o farfar. Har fått presentkort på phasion i birsta på 300kr av faster, och strumpor (haha) +500 kr av farmor o farfar :D Perfekt.

Nu ska jag se på Gossip girl som äntligen har börjat igen. Fast egentligen borde jag göra matteläxan, men gossip girl är ju mer intressant, det kan ju vem som helst intyga, eller? :D




inte alls jättesnygga?


söndagmorgon

Hej kuner!

Idag blir det fotbollsträning. Känner mig lite trött och seg och sådär men jag vet att det är kul så det funkar =) Så nu ska jag chilla i ca 2 timmar och sen göra mig i ordning.

Måndag imorn, fan vad hemskt. Vi har förresten dansvecka hela veckan, vad jobbigt! Inte favoriten direkt... Jaja, I will survive. Vi blir ju trots allt lediga på fredag, och det är guld värt!


hårdrock?

Sitter här hemma och kollar på melodifestivalen med familjen. Efter ett tag säger pappa till min kusin Oskar, 5 år, "det är lite för lite hårdrock med här, tycker du inte det?" Också svarar Oskar  "Men Måns är väl lite hårdrock?"

Joo, tycker ni inte det, att Måns Zelmerlöw är lite rock? HAHA...



Jag vet int det jag.. Men jag vet att han är snygg!

snö snälla dö

Idag kom mina conversisar! Yes vad lycklig jag är! Men endå lite ledsen eftersom att dom inte går att använda i den här snön... Får hoppas att snön snart försvinner, men det verkar inte så troligt så mycket som det är nu... SUCK


the heart day




Kul helg! Vi har bakat, åkt pulka på runeborg, bastat och sprungit nakna i snön, sett på "Linas kvällsbok", som alltid är lika pinsam (hehe), och bara mysit :D

Det är som sagt alla hjärtans dag idag, vem kan ha missat det? Den här dagen känns inte så speciell för mig faktiskt... Eller jo förresten, det är ju kul att alla är så snälla och glada, och att man får mycket sms! hehe. Jag är faktiskt jämt singel denna dag. Men jag lovar.. Jag SKA raka av mustaschen tills nästa år...

Tur man har en snäll mami i alla fall, fick första twilight boken av henne idag ;D

O ikväll ska vi baka tårta, för imorn kommer lilla släkten och äter middag och grattar mig... Också kommer resten på tisdag. Äääntligen snart 16! Eller 35 som honan skulle ha sagt.

puts o kråm!

fredag den 13

Äntligen är veckan över! Den gick rätt fort tycker jag.

Nu, snart ska jag dra till gluggen och fixa telefonkort. Har varit utan pengar på telefonen i snart 2 dagar nu, det är hemskt! hehe.

Ikväll blir det fotbollsträning, första på jättelänge. Men så fort den är över drar jag och Elin till bushen och Kricki :D Där ska vi basta, åka pulka, mysa, kanske se på film och kanske åka skoter? Blir nog perfekt i alla fall! Det blir som ett alla hjärtans dags firande i förskott :)

Är singel som vanligt på alla hjärtans dag.. Men vad gör det när man har så bra kompisar :')



Får se när jag skriver igen. Blir mycket i helgen, små kusinerna kommer imorn och ska sova över, och på söndag ska dom vi fira mig lite. Jag fyller ju år på tisdag!! Har inte fattat det än, hänger inte med i svängarna..

pussis!


du e la go!




Back to school today! Rätt skönt endå. Måste säga att dagen har gått rätt så fort konstigt nog. Gick till träningshuset direkt efter, sprang en snabbis. Typ 20-25 min tror jag, rätt lugnt! Men jag är nöjd, man blir så pigg efteråt, eller trött på ett piggt sätt ;D

Nu måste jag kolla busstider för om typ 45 min (?) så ska jag, Kricki, Elin och Alice åka till fränsta och sola/bada. Härligt! :D Måste även packa snabbt nu.

Och plugga! Har feting prov imorn, om hinduismen, hur roligt låter inte det?!

PÖSS

jag bjussar på lite bilder

Här är några bilder från Åre. Har dock sparat dom värsta... hehe


fredag kväll



E.M.D på dippan MED OSS!



E.M.D på scen



posar som fan, hehe



påväg hemåt, snyggt!

aldrig mer sjuk

Nej fyfan vilken seeeg dag det har varit idag! Tänker aldrig mer stanna hemma frivilligt. Värre än en dag på skolan, lovar er det!

Har i princip varvat mellan tvn och datorn. Har sett en film "loaded" tror jag den hette, såg inte klart hela heller. Jag har fan svårt för att kolla klart på en hel film. Gick och hämta ved och elda lite m.m. medans filmen gick, blir så uuuuttråkad! hehe.

Men imorn blire ny dag och nya dag, härligt.

Annars så borde jag ha pluggat SO hela dagen lång? Whyyy har jag inte gjort det?! paniiiik! Men men, gjort är gjort och kommer aldrig mer igen!

PÖSS

sjukling

Tro det eller ej, men idag är jag hemma och är sjuk! Inte jättesjuk kanske, men tillräckligt ;) Hade jäkligt ont i halsen då jag vaknade, typ halsmandeln? Hmm var endå så jäkla trött så jag stannade hemma. Alltså jag är så trött så ögonen knappt går att hålla öppna!

Det var så längesen jag var hemma från skolan
så jag minns inte när det hände sist? Men skönt är det i alla fall, haha.

Men just nu vill jag bara vara frisk på alla sätt som går för jag vill börja träna igen!!!

the truth

woopsidaisy där kom sanningen fram om varför jag är så trött!




Och imorn ska jag ta tag i mitt lata liv. Tänkte släpa mig till träningshuset och springa efter skolan. Fun life! Not!

brand new



Har hittat skönaste låten! Sämst ljud med det får duga för er ;)

you spin my head round and round



Körde på Åre-style idag, är fortfarande kvar där, i mina drömmar i alla fall ;D

Igår kväll när jag la mig tänkte jag "hoppas jag försover mig imorn" Bara för att jag var så jäkla trött! Och tror ni inte Madde ringer klockan åtta och frågar var jag är? Fick en och en halv timmes sömn mer i alla fall, härligt! :D Har förresten bara haft matte, en halv idrottslektion och fått sett på en konstert idag. Sämst!

Trodde det skulle räcka med sömn nu, men fan heller. Är hur trött som helst, tror faktiskt inte det blirnågon träning ikväll. Inte så roligt när man är alldeles seg och kommer gäspa hela tiden! hehe.

Nu ska jag fixa lite musik och eventuellt (läs inte) plugga SO.


åre 09





Ja, helgen har varit hur grym som helst! Går fan inte att beskriva!
 Jag som knappt packat nåra snygga kläder alls för inte trodde jag att vi skulle hitta på nått speciellt. Men där hade jag fel, riktigt fel! :P

Har inte sovit mycket inatt, max två timmar. Har haft så jäkla kul så det inte är sant...! Måste verkligen göras om!

Den här helgen kommer jag leva länge på ;)

sjukt i åre

Vi hörs först, vi syns, och sen försvinner vi...

Haha, vad mer kan man säga?! SJUKT!


åre

Jävlar vad kallt det är här!

Men ikväll blir det kul, på baksidan :)


torsdagskväll

Åh, jag orkar inte träna ikväll! Får nöja mig med 4 dagar i rad nu.. hehe. Fast nu blir det synd nog uppehåll med träningen i minst fyra dagar, aj då! Får ta igen det när jag kommit hem igen :)

Har inte skrivit en bokrecension heller. Borde göra det... snart...
Ikväll börjar även "du är vad du äter" igen, haha. Så det ska jag se på!

Jaa, jag får se om jag skriver nått mer innan jag åker imorn (15.18) Annars skriver jag på måndag! =) Kommer hem ca halv 6.. Blir en lång helg! Fick även höra att Danny, Snygg-Erik och idol-Kevin skulle dit! Hoppas det blir mycket folk! :) Måste packa också!

som om ingenting



Vad skönt att veckan nästan är över nu. Och extra bra är det att vi har studiedag på måndag igen! Underbart.

Hade nationella prov i svenska idag igen. Satt och skrev en krönika i två timmar. Roligt, hmm njäe! Men det är skönt att det är gjort i alla fall. Ikväll blir det challenge. Känner mig inte så himla pepp just nu, men jag vet att det kommer vara skönt när det är gjort.

Imorn bär det av till Åre med bästa! Blir där ända till på måndag tror jag. Takida ska spela där på lördag så det kan man ju inte heller missa ;D

Btw så har Kenza (eller Kinza som hon tydligen uttalas) kommenterat syrrans blogg! Snacka om häftigt! :D Kolla själva, http://amandasresa.devote.se Det är inlägget om hur hon bor hos värdfamlijen i Tjeckien! Men nu ni, ska jag skriva bokrecension...

antal sökande



Det här stod i tidningen idag. Hmm är jag förvånad? Det är typ 4 pers som sökt varje linje i Ånge. Tänk er att gå tillexempel BF med 4st klasskompisar. Roligt? Hmm, näe! Det är nog just därför mer än hälften av alla elever valt gymnasium utanför Ånge. Inklusive mig!



Fick även se att det är tre stycken från Ånge som sökt sjöfart. Visste inte vem den tredje var imorse, men har tagit reda på det nu.. Så som det ser ut nu blir det jag, en klasskompis och en annan kille... Ibland undrar jag vad jag har gett mig in på!

30 minuter på bandet




Vart en springtur på 5km! Helt lagom. Tog även en sväng i solariet.. Men konstigt nog märks det knappt? ;P Aja, Ikväll blir det massa plugg; franska, matte, musik och ev en bokrecension! Oh fuck vad mycket det lät som... Får hoppas att jag överlever ;D

Imorn ska jag träna challenge. Längtar inte direkt. Det är så jävulskt jobbigt :P Men jag blir nästan tvungen eftersom att jag missar fotbollen på både fredag och söndag :( Men det äre värt, det kommer bli kul i helgen :D 

rätt bra


ciara ft. chris brown - turntable


crossfire - on fire

moving on



Är hemma nu, har håltimme så ska gå tillbaka till skolan om typ 20 minuter.. Hade jag vetat att det skulle vara så jävla kallt så hade jag nog stannat på skolan! Det är typ femton minus, ush!

Nästan så jag måste börja tjata på mam & pap att vi ska åka utomlands snart.. Men endå vill jag åka närmare sommaren så brännan håller sig. Åh, jobbigt. Nu får vintern vara slut.

Jaja, efter skolan blir det träningshuset på en gång. Blir rätt skönt! Och ikväll blir det plugg. Första gången jag pluggar sen skolan börjat? Haha jag har blivit lat.

Btw hade jag världens konstigaste dröm inatt? haha sjukt jävla sjuk....

allt är så tråkigt

Vad gör man när man inte har nån ork, motivation eller lust med nånting..?

Nationella provet idag gick rätt bra. Fast jag vet en fråga jag svarade fel på! Har haft fotbollsträning idag också, det gick segt för mig, men det var endå jobbigt! Kör fys/kondition varje träning nu, phu!

Imorn blir det träningshuset efter skolan. Fyyyy för den som tänker göra likadant.. hehe. Tänkte springa typ 45 min. Great!

it's all about balance



Äntligen är måndagen över :) Känner på mig att den här veckan kommer gå rätt fort. Idag har jag inte gjort så mycket förutom att träna pump.  Det var inte så himla jobbigt, man blir ju knappt svettig. Roligare att springa då, o köra slut på sig själv. Tänkte springa lite på bandet efteråt men det var upptaget såklart. Av en tjej som gick.. Man kan väl gå ute tycker jag!

Jaja, jag får börja gå dit efter skolan, då brukar det vara ledigt. På onsdag ska jag göra det. Så alla som läser detta får inte gå dit då och träna på bandet. För då ska jag ha det. Punkt slut, haha.

Och ikväll ska jag lägga mig tidigt. Vill vara pigg imorn till nationella proven. Har i svenska imorn, läsförståelse. Jag tycker faktiskt att sånt är rätt kul, men får väl se imorn...

Det är även fotbollsträning imorn, härligt!

hard work work



Hahaha snygg bild. Ser ut som en liten råtta =)
Träningen var riktigt jobbig förresten. Kan sammanfatta det med att vi mest bara sprang i 2 timmar!

Blir less på att tiden går så sakta.. Vill att allt ska gå mycket fortare så det blir vår/sommar och sen gymnasium! Vill ha det nuu! Blev förresten riktigt lurad imorse. Det var skitfint väder och sol och grejjer, "aha, nu kanske snön smälter bort" tänkte jag. Tror ni inte det är 20 minus ute då? SUCk. Men rätt vad det är så är det vår antar jag..

Nu ska jag ta och ringa min siamesika tvilling och höra vad hon har haft för sig i helgen.

btw så har jag beställt converse i annan storlek nu! (Y)

kort update

Jo, vart birsta igår. Jag köpte ett par chinos, två bhar och ett linne. Sen när jag tänkte gå och ta ut mer pengar för att köpa ett par converse som jag äntligen hittat, så såg jag att jag inte alls hade så mycket pengar som jag trodde! SURT!

Idag blir det fotboll (Y)

RSS 2.0