fuldans

HAHA. Det här måste ni kolla på! http://fuldans.se/?v=gwqchmgarf
Och göra själv, hahaha.


en vecka kvar

Jaha, då var man tillbaka i skolan då. Fast på några nivåer lägre, Förskolan, en ny vecka. Har en vecka kvar på praktiken bara sedan är det looov! Skönt. Slutade klockan ett idag. Jag gör det varje dag, väldigt skönt! Ligger i sängen hemma hos jogge nu med datorn i knät. Ska nog sova en stund snart. Är så trött!

Idag får man studiebidraget va? Det gillas. Ska nog till stan och shoppa någon dag på lovet. Längtar! Har en del att göra av med :D




Nått i den stilen skulle vara snyggt förresten? Är ganska sugen.

Kom även på idag att det kanske är dags att börja med körkortet. Bäst att börja på våren. Och skönt att ha det klart... Så jag måste nog ta tag i det. Hörde något om att pappa köper en bil åt mig om jag tar det, så jag måste lyssna vidare om det verkligen stämmer! ;)

skönt med helg

Det har faktiskt varit en underbar helg! Man behöver verkligen helg och paus från alla små barn... Nu är det bara en vecka kvar innan sportlovet. Som för min del blir 11 dagar. SÅ skönt! Vet inte vad jag ska hitta på då dock, men det är alltid skönt att vara hemma. Börjar bli lite less på björkbacka? Haha, alla barn tjatar i öronen på en hela tiden. Skönt att jag inte ska vara där så länge till.

Men nu ska jag betala en fet faktura jag fått. Mindre roligt. Insåg förut att mina pengar kommer rinna iväg sjukt fort inom den närmsta tiden!


a nice party

FÖRLÅT för dålig uppdatering, har varit mycket nu. Till exempel planering, inköp och fixande! Festen vart riktigt lyckad!! Är faktiskt förvånad att det blev så bra som det blev. Ljudet var bra, musiken vart bra, ljuset vart bra. Ja, allt! Det kom över 100 personer, även fast det inte kändes så (p.g.a att alla aldrig var inne samtidigt) Men det gjorde inte så mycket ändå!

Dagen efter var det till och med lätt att städa, bara sopa och torka golven lite grann. Inga spyor, inga krossade glas, ingenting förstört. Och det kom dessutom inga poliser under kvällen. Så jag är nöjd! Fick en väldigt bra presen av typ alla tjejer, en låda med massa smått och gott. Bland annat bakistabletter, dom funkade utmärkt kan jag berätta :D Tack så mycket!

Efter städningen igår åkte jag i alla fall direkt till östavall och åkte skridskor med laget, det var kul! :D Sen hem igen efter en timme och sedan iväg till matfors på middag. Min faster fyllde 40! Fick en födelsedagspresent i efterskott då, ett presentkort på stadium. Så nu äntligen ska jag köpa nya snygga vita converse, jag längtar!
 

dödstrött

ÅH, skulle göra nästa vad som helst för att få lägga mig på sängen och dö nu! Eller nej, inte dö. utan sova djupt! Är sjukt trött och utmattad. Var trött redan klockan 11 idag. Slitigt att jobba på förskola... Det räcker visst inte med att sova sex och en halv timme tydligen. Gick hem klockan ett idag i alla fall. Mer orkade jag inte.

Har haft fullt upp idag, har planerat festen. Så mycket att tänka på innan allt är klart! Min hjärna går på högvarv den mesta delen av min vakna tid. Sjukt jobbigt! Längtar nästan tills festen är över. Haha, och att den blir rolig. Då ska jag ta det lugnt i hundra år tror jag!

Ska snart på fotbollsträning. Det skulle som sagt vara hundra gånger skönare att lägga mig i sängen, men men. Får göra det när jag kommer hem istället. I min One Piece! <3


färgbomb

Har nyss skickat en beställning från lyko.se! Blev dom där tre sakerna här nedanför, alltså en fönings spray från Kérastase och schamop/balsam från L'anza plus en färgbomb från Revlon, i färgen 556 mahogany. Köpte en sån istället för en toning, hoppas det blir rätt färg, men det tror jag :) Så nu är jag en aning fattigare. Hoppas det är värt det!

Imorgon har vi en filosofi lektion så då måste jag till skolan istället för på praktiken. Inget fel med det... Ska gå på stan en sväng innan också, hoppas jag hittar nått fint! Helst några partykläder, det här blir ett partyår för mig känner jag på mig! hihi

Nu ska jag snart åka iväg till älskling, ska se på solsidan och big brother, haha. Hoppas det är bra...

Här är färgbomben i alla fall! Eller Revlon Professional Nutri Color Creme 556 Mahogany om ni hellre vill kalla den det ;)



slösa



haha, fint.

har blivit en aning rikare den här helgen.
trots att pengarna flög iväg i fredagskväll? :o tur man har snälla männsikor runt omkring sig i alla fall! hihi. sitter och funderar på vad jag ska göra med alla pengar... funderar på något i den här stilen...


Kérastase Résistance Volumactive Expansion Spray i gruppen Hårvård / Styling / Spray hos Lyko Hair AB (50-135) Kampanj Lanza Healing Volume Thikening Shampoo+Conditioner i gruppen Hårvård / All Hårvård hos Lyko Hair AB (31-554)

för man blir så mycket gladare med ett snyggt hår, visst då? tänkte även kika på en ny kamera kanske... och ett par nya vita converse? får se vad det blir helt enkelt. spara är inte min grej just nu!

mingla



haha snygg bild @ stads
det vart en kul kväll! hade inte trott något annat, längtar till nästa gång!

har haft en super helg förresten. känns jättebra, i'm happy!

presenter

Annat som jag har fått är pengar, en väska, ett armband, en GHD plattång, blommor och en bok, elsas värld. NICE! Funderar på om jag ska spara pengarna och köpa en kamera eller om jag ska använda pengarna till lite nya kläder? Hmmm... svårt val!

Längtar tills imorgon i alla fall, och hela helgen förresten. Men mest i morgonkväll. Kommer bli grymt kul med kricket!!

ghd IV Pink Limited Edition Set

blue

Fick en grym present av min älsk imorse!


 



En ny favorit helt klart :D

Myndig!!



Fin bild! Det är inte ni som hra synfel utan bara min mobilkamera som suger!

I övrigt så går killen som står längst upp i min klass. Anteckna?!
Längtar tills imorgon i alla fall, krogen med kricki i sundsvall. Hur roligt?!

grattis på födelsedagen i förskott

Hej! Om en och en halv timme är jag myndig. Lagomt skönt! Det första jag ska göra är att skaffa ett konto på nelly.com, så jag kan beställa kläder själv, haha. Nu är min tredje beställning på typ en vecka påväg. Håller på att leta den perfekta 18-års klänningen. Hoppas på ett bättre resultat nu! Har inte gått så bra de andra gångerna.

Är ledig imorgon, eller har studiedag. Välbehövligt. Jobbigt att jobba med barn! Eller faktiskt inte. Slutade klockan ett idag, skööönt! Det som är jobbigast är nog att vara ute på lunchrasten och spela bandy och frysa ihjäl. Tänk när man var liten och jämt var tvungen att vara utomhus på rasterna? Förstår varför vi protesterade ibland. SÅ KALLT!

Snart kommer min älsk hit, vi ska kolla på "tusen gånger starkare", har läst boken. Rätt bra tror jag. Sen ska vi sova i amandas säng :) Och äta tårta imorgonbitti, hihihi



something new



Ge mig sommar och ett jobb, så jag kan handla allt jag vill ha!

praktik

Hej, har nyss tryckt i mig en daim. Mamma köpte fel daim till min tårta (skulle vara marabous, inte vanligt) så nu vart det massa över, woops. Borde egentligen ha ätit middag istället? Nu är jag mätt, bra. Den här veckan har varit och kommer bli en riktigt onyttig, usha! haha, får ta det lungt nästa vecka istället. Men den här veckan är faktiskt den röda veckan, haha.

Idag var min första prao dag! För igår hade björkbackaskolan studiedag. Känns skönt att veta att nästa gång jag kommer tillbaka till john bauer så är det april! :D

Det gick bra idag i alla fall, ungarna går bara till 1, så det kommer troligtvis bli korta dagar härdanefter. Måste även berätta att min födelsedag är sjukt nära nu. Inte illa. Så allting känns verkligen helt okej just nu!



söndag

Hej! Idag ska jag till jogge. Hoppas han är bättre! Hade tänkt städa och byta lakan och handdukar. Och handla lite åt han kanske. Och förhoppningsvis sova där!

Imorn börjar min första praktikdag. Eller egentligen börjar den på tisdag, för jag sa att jag skulle komma på tisdag. För jag har en lektion på måndag som jag trodde jag skulle behöva gå på. Men nu behöver jag inte gå på den. Så frågan är om jag ska gå till praktiken imorn även fast de inte förväntar mig där? ÅH vad krångel. Kan liksom inte ringa heller, dom jobbar inte helger ju. Så jag ska nog gå dit lite tidigare...

Nu ska jag gå upp och fixa i ordning mig och packa allt jag behöver idag/imorn hos jogge. Tänkte inte komma hem mer idag. Måste även fixa en matlåda för imorgon. Men jag hoppas faktiskt att jag får äta skolmat på boberg. Gratis. Så jobbigt att ha med låda varje dag, haha. (intresseklubben antecknar)


Längtar till på fredag! hihi

dålig uppdatering, magsjuka och the oc

Ojojoj, dålig uppdatering!!

Har inte haft tid. I onsdags
natt fick älskis magsjuka! Men han berättade det på morgonen då jag skulle till skola. Tyckte synd om han då jag lämnade honom men ville inte bli sjuk själv, haha, så jag åkte på skolan. Bestämde mig även under dagen för att sova i lägenheten i stan. Så det gjorde jag. Ingen idé att åka hem då jag ändå inte kunde sova hos jogge.

Kom hem kl 6 idag, hade fotbollsträning halv 7. Där var vi bara fem st, SUCK så vi höll inte på längre än halv åtta. Efter träningen åkte jag hem till älsk som fortfarande inte är frisk. Lämnade filmer och ett usb med The O.C. Glömde såklart lämna usb minnet hemma hos honom! Såg att det var kvar i väskan då jag kom hem igen, haha irriterande! Men det gjorde inget enligt honom. Har nyss duschat och haft hårinpacknig och smörjt in mig med brun utan sol. Skönt! Ska snart lägga mig i sängen och börja säsong två på the O.C :)

Hade inget roligare att komma med! Bara att jag har beställt en ny klänning till 18 års festen. En tajt jävel! Måste även berätta att nästa vecka blir chill, börjar min praktik på björkbackaskolan + att min födelsedag är på torsdag!! Tänk att jag blir 18! hihi.


inte så värd dag

Åh vilken daaag! Klockan ringde inte imorse? Eller gjorde den? Vem vet. Jag vaknade i alla fall inte då jag skulle = missade specialidrotten! Åkte till skolan 08.43 istället, kom fram 10 och gick på stan en sväng till lunch. Efter lunch hade jag svenska och skulle även få tillbaka skoldatorn som har blivit ominstallerad. Fick den, startade den, såg att photoshop inte fanns och det var man tvungen att ha... Hmm tänkte jag och gick ner till it supporten igen. Som sa att det bara var att ominstallera den igen. Så jag lämnade in den för ett nytt försök. Det betydde att jag alltså inte kunde jobba på svenskan för där behövde jag datorn, så jag blev tvungen att åka hem. Så idag har jag inte gjort ett skit? Nej. Mest gått på stan!

Får tillbaka datorn på torsdag istället eftersom att vi är lediga imorgon. Jag som behövde en dator!!



klänningar och semlor!

Hej! Har nyss gjort semlor, mums! Fast jag har inte ätit någon än. Gjorde bara till resten av familjen nu, också tänkte jag göra några till hemma hos jogge. Gjorde inte själva bullarna själv utan bara fyllningen! Smakade en mini bit av en semla och gud vad ont i magen jag fick. Hur ska man orka en hel? haha.



Idag kom mina klänningar från nelly! Är dock lite besviken... Dom var.. inte bra? Inte perfekt. Ingen av dom hade DET. Vill ha en perfekt klänning på 18års festen så jag kanske får leta vidare? Eller så är det skorna det är fel på? Aja, hoppas det löser sig i tid!

Ska snart till joggish i alla fall. Undra om jag ska duscha där eller hemma? Mitt hår är inte ett dugg rent, haha. Måste tvättas! Är lite rädd för att tvätta det så att rödfärgen går ur, men jag får väl tona det igen innan festen helt enkelt istället. Åh märker att allting kretsar kring festen nu, haha!


TILL KRICKI

 

 

 

 


in the club!

Åh vilken skön helg det har varit! Precis som det ska vara. Igår sov jag och jogge hemma hos mig, i mamma och pappas säng. Har inte sovit så bra på hur länge? Varför har inte jogge en sån skön säng? haha.

Idag har jag varit och kollat på hockey med kricket också, trevligt! Ska bli skönt då praktiken börjar vecka 7, då kommer vi kunna synas mycket mer :D Väldigt bra! Är allmänt glad just nu helt enkelt. Har mycket roligt att se fram emot den närmsta tiden och den här veckan kommer troligen mina klänningar hem dessutom! Hoppas för guds skull att storlekarna är bra, för på två av dom är storlekarna redan slut på hemsidan (nelly.com) :S Den här veckan kommer nog min alla hjärtans dag present hem också. Var nyss med när jogge beställde den, haha. Blir bäst då man får välja själv vad man vill ha ;) Inte så romantisk kanske men välbehövlig! Och snygg.

Har nyss ätit lite chokladbollar som jag och jogge bakade. Dom vart tyvärr inga höjdare. Hur kan man misslyckas med chokladbollar? Bra fråga. Imorn är det skola, men jag är inte ens ledsen över det. Det är bara en jävla vecka kvar innan jag slipper skolan i 7 veckor (p.g.a praktik+lov) Så det känns inte helt fel.








städa, plugga, laga mat

Hej! Äntligen en lördag då man får sova ut, sjukt skönt. Vid halv 11 stack jogge på fotbollsmacth och då passade jag på att städa hela lägenheten. Finns det nått bättre än ett rent hem? Tror inte det!

Har nyss gjort klart (typ) hela rehabiliteringsuppgiften. Bra gjort av mig att ta tag i den. Ska snart väcka jogge som däckat på sängen så vi kan gå och handla. Tänkte göra hembakat pizza hemma hos mig ikväll. Sedan ska vi nog gå över till hans familj ett tag också, för att tillslut gå till mig igen och sova i mitt hus. Är ensam hemma tills imorn, skönt :D Längesen han var där måste jag säga så det var på tiden.

Men först så ska jag gå och sminka mig. Då vet ni det också :)   

Det är förresten bara 12 dagar kvar till mig 18-års dag nu. Sjukt nära ju. Nyss var det typ 2 månader kvar... Längtar!


äntligen fredag!!

Heeej, är påväg hem nu. Idag har vi inet gjort mycket. Testat prickskytte i nordichallen och ätit lunch. Det där med skyttet gick rätt bra faktiskt! Vilken talang jag är, hehe.

Efter lunchen gick jag på stan <3 lämnade tillbaka en tröja och köpte ett snyggt nagellack och ett par fjäderörhängen. Nöjd! Det jag kommer sakna med att ha prao i 6 veckor är att jag inte kommer kunna gå på stan varje dag... haha. Men sjukt vad pengar jag kommer spara?! Har förresten nästan fixat prao. På björkbackaskolan. Det vekade inte vara några problem, bra!

I helgen blev det inget SM för mig. Vi har ju inte haft några uppgifter att göra (som funktionär) de senaste två dagarna så nu i helgen skippar jag det. Ska bli skönt. Längesen jag var hemma en hel helg! Från lördag till söndag har jag dessutom hela huset för mig själv. Ska bjuda hem jogge på middag, mysigt! :D

påväg hem till mig

 


Allt detta är påväg hem till mig nu. Sjukt bra! Kunde inte bestämma sort, färg eller storlek så jag beställer allihopa och skickar tillbaka de jag inte ska ha sen. Hoppas dom är kanon för jag hade tänkt ha någon av de på vår 18-års fest. Längtar!

skidor = inte min grej

Kom precis hem. Idag har det varit en ganska onödig dag! Nej förresten, ingen dag är onödig... Men jag har bara inte gjort någonting nödvändigt. Get it? Vi var på södra berget idag igen och skulle vara funktionärer. Bara de att dom har för mycket funktionärer och för lite uppgifter. Så vi fick göra.. ingenting! Kolla på skidtävlingarna igen precis som igår. Men skidor är inte riktigt min grej.

Det är tråkigt! Man står på sidan och kollar på starten. Då får man se skidåkarna i 10 sekunder innan dom försvinner in i skogen. Efter det får man vänta i 10 min innan de kommer tillbaka och visar sig i 10 sekunder till för att sedan åka iväg igen o.s.v!! Jag gillar inte att bara stå att vänta + att jag inte har någon aning om vilka dom är, haha. Fick i alla fall se Marcus Hellner, Charlotte Kalla, Anna Haag, och Emil Jönsson. Tur jag har klasskompisar som kan förklara vilka de är, haha ;) Annars hade jag varit rätt chanslös!


Skid-SM

Åkte till skolan 12.44 idag. Eller skolan och skolan. Åkte dit för att vi skulle vara funktionärer på SM idag. Det håller på hela veckan. Vi i klassen ska vara med på skidorna på södra berget. Var där från 15.30 till 18.00, och vi gjorde INGENTING. Förutom att kolla på då killarna åkte sprint. Det fanns liksom inget att hjälpa till med? Det var nog fler funktionärer där än publik, haha. Får väl se vad vi får göra imorgon... Fick i alla fall se Charlott Kalla. Eller hur hon stavas. Hon spurtade förbi mig på skidorna, haha.

Nu är jag i lägan i stan. Tänkte kika på ett avsnitt av O.C snart <3333
Annars ska jag inte göra mycket. Kanske äta en apelsin och sen SOVA. Är sjukt trött... Sovmorgon imorn till 10 kanske? Hoppas på det, får nog ett sms av klassföreståndaren snart...

Ska även leta efter en grym klänning att skicka efter. Vill ha något snyggt till min 18-års fest! ;)

PUSSIS

RSS 2.0