bye bye!

Hej! Idag slutade mitt liv, skulle man kunna säga. De 8 eller 9 veckorna som kommer nu kommer bestå av jobb. Ungefär 5 dagar i veckan. Så hejdå! Haha. Nej men jag kommer inte ha så mycket annat för mig tror jag. Jobba sen komma hem och vara helt slut innan man ska börja jobba igen... hmm... kul! Jaja, ser i alla fall fram emot Rhodos resan med min underbaring, älskling och min motsats. Haha. Ja, vi är sjukt olika varandra, jag och jogge!

Men duktiga som vi var i alla fall så hittade vi en resa till Rhodos i två veckor för bara 3000 kr. Helt sjukt billigt?! Plus några hundralappar för tåg dit och hem. Men det är ändå sjukt mycket billigare än ifjol då vi bara åkte en vecka. Nice! Så medans jag jobbar ser jag fram emot det och alla pengar jag tjänar och alla kläder jag kan köpa till hösten... Har kommit på att det inte är nån mening att köpa sommarkläder då det är vinter större delen av året. Right?


midsommarafton

Hej! Dagen består av tvätt, 50-års kalas och party med tjejerna! Blir nog en kanondag! Och eftersom att jag är så snäll så gick jag upp 7 imorse och tvättade åt jogge. Ska snart dra ner till tvättstugan igen och hänga upp all tvätt.

Sen ska jag hem, färga håret med en färgbomb och sen försöka hitta något att ha på mig. Ska på jogges mammas brors 50-års kalas, haha. Efter det ska jag hem igen och börja göra ordning mig igen för då kommer emma, julle, kricki och kanske madde till mig innan vi drar till stan. Så jag tippar på att det blir en bra dag ;)

Sen måste jag även säga att jag tycker om mina Alby tjejer sjukt mycket!! Snart vänder det förhoppningsvis för oss. Efter denna kanonmatchen! <3



En bild sen förra misdommar :)

leg kontroll

Hej! orkar egentligen inte skriva nu... Men jag tror jag gör det för att slippa diska all disk? Sen ska jag slockna på 1 sekund i sängen. Sov så dåligt inatt och har jobbat 10 timmar idag så det BEHÖVS!

Det var förövrigt en rätt okej dag idag. Har inte gjort något annat än att sitta i kassan. Men det resulterade i att jag kan dom viktigaste PLU koderna utan till nu! :D Det var även en "leg kontroll" idag eller vad man ska säga, det kom in två unga killar efter varandra, den ena ville köpa snus och den andra öl. Men båda två hade "sprungit bort legget" Så tyvärr fick dom inte köpa av mig! Tur var väl det för det visade sig att det var en kontroll som ica butikerna gör ibland. Killarna var egentligen bara testpersoner som åker runtför att se till så att butikerna sköter sig. Så jag fick godkänt för att jag sa nej åt dom i alla fall :D Nice!

Imorn jobbar jag 4 timmar sen spelar jag match och sen är det heeeeelg! Stan på fredag och viskan på lördag. Har fixat typ allt förutom kläder, men jag hoppas det löser sig. För jag längtar!


Fick en chock..?

Hej! gick nyss in och skulle kika hur mycket pengar jag hade... Och fick en chock! Såg att jag skulle få lön imorn, och tydligen så ska jag få typ 5 gånger så mycket som jag hade räknat med?! Fattar ingenting!? Hoppas jag får en lönespecifikation den här gången i alla fall... Så jag förstår lite bättre, haha. Fick så mycket som man får om man jobbar 3 veckor kommunjobb. Och jag har max jobbat tre dagar?! Men man ska väl inte klaga när man får mer än man trodde. Känner mig rik nu! :D Ska dock spara det mesta :)

Nu längtar jag ännu mer till helgen! :D Det blir dessutom en fest till, eller två. Ska nog på 50-års kalas på fredag på dan och på kvällen ska jag nog till stan och gå ut med tjejerna. Och sist men inte minst ska jag ju till viskan på lördag. Kan inte bli annat än succé! Speciellt då Emma kommer hem ikväll, ska strax åka och möta henne :D

Imorn blir det jobb precis hela dagen, 9-19. Sjukt lång tid. Typ lunch OCH middag på jobbet. Men, men. Pengar, pengar, pengar...


Rösta!

http://nelly.com/se/designyourdress/?obj=xslBMUTUGRi00DfiawYegRgH5d91wztkgSjsk3BrJjqIkLoB6Cdb#Gallery


midsommar, jobb och rhodos

Hej! Känner att jag har en grymt rolig blogg nu med massor av inlägg och bilder och sådant roligt. Eller? Njaa... Har ingen lust att blogga faktiskt, Men det kommer väl :)

Det jag tänker på mest just nu är Rhodos resan. Den blir nog den 13-28 augusti. Blir nog kanon, det ända minuset är att fippla ihop med tåg, flyg, och ett bra hotell. Det är ett jävla pussel! Ska bli skönt då det är bokat och klart i alla fall! Då har jag något att se fram emot då jag sliter på Ica hela sommaren ;)

Det jag tänker på näst mest är midsommardagen! Då blir det viskan med alla tjejer, fan vad roligt det ska bli! Emma kommer hem till och med :D känns som att det var längesen jag hade riktigt roligt så jag hoppas det blir kanon! Har även beställt en ny gullig klänning, så jag hoppas den passar!!
 
Men nu ska jag nog se på film eller något sånt, sen sova. Ledig imorgon! Förutom träningen :) Skönt!


utbytesstudenter

Hej! Idag har det varit en bra dag! Har bara tagit det lugnt typ. Jag och jogge försökte grilla hamburgare till lunch med, men såklart så fick vi inte till grillen och stekte dom istället, haha.

Lite senare kom de tjeckiska tjejerna hem och började laga tjeckisk mat på svenskt vis, det blev faktiskt gott! Typ schnitzel med hemmagjord potatissallad. Efter det kom det utbytesstudenter från alla möjliga håll till oss. Från Tjeckien, Tyskland, USA, Sverige och Australien typ. Så nu är alla de hemma hos mig. Själv vart jag tvungen att dra till jogge, måste sova snart, jobb 07.00! Pengar... Kom på att jag glömde ta med min fusklapp till kassan också. Så när jag ska sitta i kassan kl 12-13 så får ni inte komma och handla något svårt :( haha.

När jag slutar imorn blir det bara till att äta middag och tagga inför match i Matfors. Slutar 14.00 och åker 16.45.

Natti!!


gäddor är inte min grej

Hej! I söndags sov jag, elin, kricki och madde i elins stuga i byberget. Bra start på lovet! Vi gav oss ut på sjön och fiskade gädda, haha. Inget jag rekommenderar med mig i båten :p Speciellt inte när fiskarna hoppar upp ur vattnet med gapet öppet och riktat mot mig?!

Resten av sommarlovet kommer att bestå av jobb, matcher och träningar känns det som. Får hoppas att jag hinner klämma in något kul där emellan, förutom midsommar och gatufesten som redan är planerad! Det är så sjukt bra att jag inte jobbar några helger! Men det känns ändå som att tiden inte riktigt kommer att räcka till. Som tur är så drar jag nog till Rhodos på slutet av sommaren. Så det blir nog bra ändå :)

Idag är det träning, imorn blir det nog stan och på torsdag jobb och match! Fullspäckat schema.. Men sen helg :)


SOMMAR

Hej! Har fått sommarlov. Då har jag ingen lust att sitta inne och skriva blogg right?

Men i alla fall så tog syrran studenten i fredags (grattis!), jag jobbade i lördags och idag (söndag) ska jag spela match och åka till Elins stuga i By. Vad mysigt det ska bli! Bara några tjejer och jag. Tills på måndag någongång! Så jag ska snart åka och handla med Maddie!

Har även fått två tjeckiska tjejer hem till huset. Dom ska bo här tills lördag morgon, ganska roligt faktiskt! :)

Det är så skönt att jag är ledig två veckor nu innan jag börjar jobba på riktigt. Känns grymt att jag är ledig på midsommar! Och jag hoppas som tusan att emma kommer då! :D


fade away

Kul att färgen fösvinner så jävla fort! Flagnar bort på bröstet och ansiktet blir blekare och blekare för varje dag... haha fan då. Ska nog börja smörja in mig med doves just glow eller vad den heter snart. Mitt ansikte tackar för att det finns solpuder;) Som tur är verkar benen och armarna klara sig !

Imorn ska jag på mentorsdag klockan 10. Lär väl bli brännboll och hamburgare eller något liknande? Hoppas det är fint väder i alla fall, annars kommer det suga! Jaja... nu ska jag borsta tänderna och se på en film eller något. Hoppas min fina kille vill göra sällskap bara. Har svårt för att kolla på film själv!


tuesday

Hej! Ingen skola idag. Visste inte ens om vi hade några lektioner? Kändes bara segt då. Men jag ska till stan i alla fall, kvart i ett med älskling. Han ska kolla efter lite kläder. Kanske jag med, vem vet! Hinner vara där typ 2 timmar så det blir en snabbis. Måste hinna hem och träna fotboll ikväll. Bara så ni vet alltså.

new shoes



De här och ett par trosor för 230 spänn, good work? nelly.com!

honey i'm home

Hej! nu är jag hemma! Kom hem runt 8 igårkväll och halv 9 stack jag ut! Det blev en kul kväll med tjejerna :D Lite synd att det var kallt ute bara.

Nu ska jag snart på bio med jogge, ska se baksmällan 2. Den är nog bra! Är ledig imorgon, otroligt skönt även fast jag har match i Alnö. Längesen jag spelade fotboll ! Och nu i veckan är det sista skolveckan. Skönt. Och syrran tar studenten och så. Sen börjar jag jobba! Blir en tuff sommar kan jag tänka mig!


Här är lite bilder från Bitez

























RSS 2.0