Utkast: Mam och ...

Mam och pap ska på hockey idag, i Timrå. Så jag ska nog följa med och gå i Birsta medans dom är där. Dom hade bara 2 biljetter synd nog :P (fått från pappas jobb)

Jo, alla behöver vi lite personlig utveckling, hehe, så jag tänkte gå runt där själv. (Y) Ska nog mest bara kolla, får se om jag köper nått. Är inte i så stort behov av någonting.

Vet inte riktigt när vi ska åka men jag ska nog i alla fall ta och göra mig iordning nu... =)


hehe



Vet inte om jag har sagt det, men den här bilden finns ute på sundsvall by nights hemsida. HAhaaaaaaaa, så jävla ful bild. Inte tagen vid rätt tillfälle om man säger så :P

Mina jeans kom även idag. Och skorna då, men dom var förstora (konstigt nog) så jag ska bara behålla jeansen. Nice!


the strangers



Har nyss sett på skräckfilm med mam & pap, haha. The strangers hette den. Rätt så läskig faktiskt, men väldigt förutsägbar. Som en typisk skräckfilm. Men den är baserad på en verklig händelse och det gör såklart allt bra mycket läskigare! Den var inte jättedålig men inte superbra heller =)

Just nu längtar jag bara till gymnasiet!

Äntligen fredag!

Äntligen fredag igen, gött!

Det är fotbollsträning ikväll, får se om jag ska gå. Känner mig hur trött som helst, så trött att jag tänkte gå och lägga mig ett tag nu...

why didn't I just want you back when I had you back when I had you?


who is better, and who is worse?



Åh, blir så less på alla som inte har några åsikter. Eller åsikter är det klart att dom har, men dom visar det aldrig för andra. Vad är det för mening att ha åsikter då? Om ingen någonsin kommer få höra dom? Det är sånt jag ogillar. Då får jag bara lust att ta tag i människorna och skaka lite på dom så åsikterna kommer ut! Annars kommer man ingen vart i livet, det lovar jag!

 Och ingen behöver ta det här personligt... 


känns inge bra, men det blir nog ok till slut

Redan torsdag! Veckorna som brukar gå så långsamt, har plötsligt börjat gått fort!? Är inte lika trött heller. Kan bero på att jag börjat träna mer. NICE!

Jag gick till träningshuset direkt efter skolan idag. Sprang på löpbandet typ 30 minuter och sen solade jag i 20. Guud vad härligt det var, det måste jag göra om.



På vägen dit mötte jag även min morbror. Han bryr sig inte särsklit mycket om familjen (eller syskorna rättare sagt) och de mesta av hans pengar går till alkohol. Jag har nog inte träffat han mer än tio gånger. Men idag när jag mötte honom så kände han inte igen mig! Det kändes rätt skumt endå, vi är ju trots allt släkt..

Nu ikväll tänkte jag faktiskt gå på pump. Det är ju så kul, så jag blir nog tvungen :)


blabla

Var som sagt hos kricki efter skolan idag, det var alldeles för länge sen sist! Har varit en lite konstig dag idag, vet inte hur jag ska förklara det... Och det blev ingen träning idag, det får bli imorn. Även fast jag känner att det kryper i kroppen på mig nu!

Jag och kricki har även sökt gymnasium idag.
"Vad fan har jag gjort", tänker jag...


Gissa vad det blev?


Nu ska jag ta en kopp te och träna på franska glosorna! (not)
puss!
 

träning



Bilden är sen åttan tror jag. Gina och jag försökte leka fotografer :P

Fotbollsträningen idag gick rätt bra. Skönt som fan, vi körde rätt mycket fys! Imorn ska jag följa med skruttis hem så får se om jag drar till träningshuset och springer när jag kommit hem, eller om jag gör det på torsdag.. Tänkte skriva upp här hur jag tänke träna i veckan, större chans att jag följer det då :P

Mån:
Pump 60 min
Tis: Fotbollsträning 80 min
Ons: Springa 40 min
Tors: Vila
Fre: Fotbollsträning 80 min
Lör: Vila
Sön: Fotbollsträning 120 min

pösshej

det har bara börjat

När jag gick hem från skolan idag så såg jag en skruttig liten tant på andra sidan vägen. Hon hade en pälsmössa och hade nog krymt ett par centimeter de senaste åren... Men jag tänkte att, fan vad glad jag är att jag är ung!  Har hela livet framför mig. Jag är bara i början av det, och det är långt ifrån slut! :)
 

Ikväll bli det fotbollsträning, härligt :)

träningskort

Har varit på pump ikväll. Alltid lika skönt :) Köpte även halvårskort där. Så nu jävlar ska jag bli stammis ;D

ledig måndag!

Vaknade 9 idag, helt lagom.

Och det enda jag har gjort idag är att sy ett linne.


Såhär vart det. Det var inte värt 4 timmar i alla fall :P Tänkte sy om det någon dag då jag orkar! Men lite nöjd är jag, för att ha gjort det själv ;D

Sen har jag även duschat siri, som brände av lite hår på svansen idag, men det är en annan historia... ;P


zoovillage

Jag tror jag ska beställa lite nya kläder... Det betyder att jag kommer bli typ helt pank nu. Men jag borde överleva till den 17 feb åtminstonde? Fyller nämligen 16 då :)

¨


heffnerscupen

Hmm, kan väl inte säga att det gick sådär jättebra för oss på cupen. Vi förlorade två matcher och spelade en oavgjord. Sen var det över, vi åkte ut ;P Men helt ärligt var det rätt skönt för jag var väldigt trött! haha. Gick kanske inte superbra för mig men jag är nöjd.

Det ska bli sååååå skönt att vara ledig imorgon! Tänkte städa mitt/amandas rum och flytta in mer saker och kläder där. Det är ju trots allt ledigt ett bra tag till!

Ikväll tänkte jag se på film "låt den rätte komma in". Bra, dålig? Någon som vet? 

åh måste bara säga att sista matchen mötte vi ett lag från dalarna, kvarsveden, ååhååå vad jag älskar dialekten<3

hur bra som helst!

Tror jag har köpt världens snyggaste jacka idag! Precis en sån som jag ville ha. Helt perfekt! Måste knäppa kort någon dag och visa. Ååh, vad jag är nöjd.

Men jag hittade inget mer, förutom värmespray till plattången. Gick och letade skor och väskor i typ 2 timmar men hittade ingenting! Fast jag kände mig rätt nöjd endå på grund av jackan ;D

Så nu har jag jättemycket pengar kvar. Så mycket att jag var nära på att köpa nike skor för 900. Det är sånt jag bara hade kunnat drömma om för några månader sedan, haha ;P

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, läsa nya veckorevyn och frida (looove)  Ska ju fan åka kvart öven 7 imorgon bitti. Jobbigt!

jag utmanar er på pulka!

http://pulkavm.raketspel.se/?cID=891bd05d-fd7d-42c6-9f56-e8fbca490b3b 



Vågar ni prova?

yes :D :D

Körde fys idag igen på träningen! Kändes lite att det inte var första gången jag tränat den här veckan.. ;P Men det var skönt när det var över! hehe. Var över 20 pers på träningen idag, sjukt mycket. Tror aldrig jag har spelat fotboll med så många samtidigt!

Och precis som jag har gått och smått förväntat mig, så frågade Alby om jag ville vara med på Heffnerscupen på söndag! :D Klart jag vill, fotboll ju! Så nu ska jag åka med dom kvart över 7 på söndag morgon... Tur att jag är ledig på måndag.  ESK var med på den cupen förra året, men nu ska jag spela med damer. Blir nog kul. Lite jobbigt kanske, med tanke på att det blir Sundsvall på både lördag och söndag. But I will survive....

Har tänkt köpa rätt mycket imorn... Har fått nån shopping hets eller nått, längesen sist jag var såhär sugen! :P Tänkte köpa Jeans, en jacka, hårspray, tights, en mössa, halsduk och snowboardbyxor. Får hoppas att mina peningar räcker =)


fredag

Åh, äntligen fredag! Den här dagen har jag längtat efter hela veckan, och det är bara för att jag vet att jag slipper skolan i tre dagar nu. Så nu blir det tre slapp dagar, fyfan vad skönt. Är så jävla trött på skolan så det inte är sant!?

Ikväll blir det i alla fall fotbollsträning. Skönt, har faktiskt längtat!

Nu ska jag typ lägga mig och sova ett tag och vänta på att tiden ska gå..

just kidding

Trodde ni på det där med kort hår eller? ;P Jag skulle aldrig i hela mitt liv ens tänka tanken på att klippa håret kort! Haha, det tar alldeles för lång tid för det att växa ut igen då. Så har bara toppat mig idag, och fixat till luggen. Det blev rätt bra! Men kortare... Får hoppas att det växer fort! =)




Konstigt nog känns mitt hår 5kg lättare nu! Hur skönt som helst :)

 

klipptid

Fan vad skönt. Har klipptid imorn kl 16.00, hos Linda. Så imorn ska det av. Är så trött på mitt hår så vill göra något nytt. Är så jävla less på långt hår som bara trasslar!

Så vad tycker ni? Ungefär såhär?


Äntligen ska det av...

trött men pigg

Challenge var hur skönt som helst! Och hur jobbigt som helst. Hade varit roligare om det hade varit fler jag kände där. Åkte själv idag, hehe. Körde en jävla massa jobbiga övningar i 60 min! Skönt var det när det var över. Får se om jag ska fortsätta på det.. Har ju som sagt fotboll, pump och streetdance med :) Men det är bra träning!

Jag är riktigt stolt faktiskt. Har tränat fyra dagar i rad nu. Det var evigheter sen det hände sist:P Och på fredag blir det fotboll igen! Sköööönt.

Läste mitt horoskop nyss, läskigt nog stämmer det bra! I alla fall en sak;)


man tackar inte nej

Sämst dag idag igen! Hade ju fan kunnat tagit sovmorgon till 12 precis som igår! Eva var inte här idag heller så det vart ingen elevens val. Och efter lunch var det bara Hk som var viktigt för på No'n hade vi vikarie, och då satt vi bara i datasalen och gjorde ingenting. Snacka om dåligt... Jaja vi slutade i alla fall kl 2 och det var ju bra.

Ikväll tänkte jag gå på "challange" på träningshuset... Det är som typ cirkelträning. Måste ju testa, det verkar kul :) Har tränat hur mycket som helst den här veckan = mycket träningsvärk! NICE.




På lördag blir det sundsvall med mam & pap. Ska bara handla snowboardbyxor och det får dom betala.. hehe. Tänkte spara mina pengar till sommar/vår kläder :)

Och idag är det är många som sökt gymnasium... börjar kännas lite stressigt...

hur trött som helst

Ååh vad skönt det är att träna... Idag körde vi lite fys i början och sedan fotboll. Det kom även två nya tjejer från Rätan idag. Kul, dom var rätt bra också :)

Och nu klickade jag nånstans så texten blev sne? Går inte att ändra tillbaka.. haha suck

Menmen sitter och kollar lite om gymnasium nu.. Förvånade? Nee... Ska nog ta och leta fram kläder tills imorgon och sen sova. Är hur jävla trött som helst!

p.s. blir ingen träning för mig med torpshammar!

nattinattinattii

håltimmar

Less jag blev idag då, kommer till skolan typ 8 för mentorstid, och efter det var både matten och no'n inställd!  Det betyder att jag hade kunnat haft sovmorgon till klockan 12 idag! Great... Men det var rätt skönt endå, har bara haft idrott och slöjd idag :)

Efter varje slöjdlektion kommer jag på att jag vill gå mode/design. Men alla andra dagar, alla andra lektioner vill jag bara bort härifrån, och gå till exempel sjöfart. Haha, hur gör man då för att bestämma sig?

Nu borde jag kolla på franskaglosorna jag har tills på fredag och sen blir det fotbollsträning. Imorn förresten, så ska jag och Elin prova träna med torpshammars damlag, läskigt!


bodypump



Yes, ska snart iväg på pump, gud vad skönt =) Ska börja på det nu.... Och streetdance på söndagar. Så nu blir det fotboll 3 dagar i veckan, pump 2 dagar och streetdance 1 dag. Snacka om förändring ;)

måndag

Idag fick vi reda på att vi är ledig på måndag, fyyyyfan vad skönt! Har även kommit på att den här terminen kommer flyga iväg, rätt sorgligt, tänk när alla nior väljer gymnasium och vissa flyttar härifrån, tänk vad många det är som man aldrig kommer träffa igen! Och tänk, 9B kommer inte finnas mer! Bäst att man tar till vara på tiden som är kvar...

Ska även börja på streetdance på träningshuset, niiice! :D Ska nog köpa halvårskort där så blire lagom till sommarn;)


twilight

TJO

Var på träning imorse, vi körde ett konditionstest.. Gick ju inte helt galant men är endå rätt nöjd! Maxpulsen var 202, vet ej om det är bra eller dåligt?=)  Det var i alla fall hur jobbigt som helst, trodde jag skulle dö! Så nu fan ska jag ut och springa så det blir lite förbättring.. :)

Senare stack jag till farmor och farfar, vi bakade tunnbröd, haha rätt kul :)

Och nu snart, ska jag på bio, twilight! Ska gå med Eve och Elin ;D Den är så jävla bra så måste se den igen! :)

Mam och pap vill även bestämma en vecka så vi kan ta en sista minuten utomlands nånstans, det tackar vi inte nej till! :D

move ya body


hemkommen

Hemma igen! Har varit kul att göra nått roligt igen, var ett tag sen! Det var np att komma in på discot iaf, dom frågade inte ens efter leg, hehe yes:D

Väl där inne träffade vi rätt mycket kul folk, bland annat massa aware killar vi kände igen;D Men annars var det rätt lite folk där tycker jag... Kanske bara beror på att dansgolvet var rätt stort? Musiken var helt ok den med :)

Har även varit i Birsta två gånger, så har handlat en tröja, en klänning, ögonbrynspenna och en penna för naglarna... Hälften på rea, så känner mig rätt duktig! ;D

Imorn blir det fotbollsträning (ej pepp) och sen ev. till farmor och farfar och sist men inte minst bio. Ska se på twilight igen, looove it :)

något härligt




Har varken gjort en brasa eller duschat! Great. Nu måste jag packa osv... Leta kläder tills imorn och massa sånt. Och sen duscha som sagt... Jobbigt jobbigt! Sen sova, hua vill göra det nu, är trött :(

blääääääääääääääääää

dödligt kallt

Har egentligen inget vettigt att skiva, det flyter på som vanligt... Har varit en rätt kul dag idag faktiskt, tro det eller ej. Jag som bukar hata torsdagar! =)

Imorn ska vi vara på bobergsgymnasiet hela dagen, får hoppas att det blir kul.. Jag ska kolla på op, te och lärling.. Fast det spelar egentligen ingen roll vilka linjer jag kollar på, för jag har bestämt mig för att inte välja nån i Ånge :)

Dirr efter skolan blire svall med pricki! Blir kvar där tills på lördag så jag missar fotbollsträningen imorn :( But life goes on. Nu ska jag antingen försöka mig på att göra en brasa här hemma, eller ta en varm dusch. Kallt som fan!





svbn



OMG det bara kryper i kroppen på mig. Var alldeles för längesen jag dansa nu! Längtar som fan tills på fredag!! JAG HOPPAR UPP OCH NER SNART! Så glad är jag!!!

Kom på en till sak, jag är ju förfan 16 om nästan precis en månad! Det hade jag inte ens tänkt på... Så, så jävla svårt kan det inte vara att komma in...

OOHJAAAA!


feel that!

äre så?

Fan vad skönt, redan onsdag! Då går det fort, sen är det helg! :) Annars har jag inte så mycket mer att säga.. Ska i alla fall ta en dusch nu så jag blir lite varm! Hur kallt som helst här... Sen ska jag bränna Kanye West's skiva och dunka sönder huset, slå det ni!

En fråga bara... Vad ska jag ha på mig på fredag?!?!?!


både ja och nej

Åh, älska fotboll. Så jävla härligt att träna igen :)

Sen var det de här med fredag, det går åt det ljusa håller tror jag, om ni fattar vad jag menar? hehe. Utan pass ringer dom tydligen hem och kollar.. Blir bra! Fan det blir ju kul om vi lyckas.. haha. Fan att man inte var äldre alltså! Lite frustrerande... Men man får väl göra det bästa av saken;D

Samma person?




Den första bilden är på mig, och den andra är från Amandas pass som jag hade tänkt använda på fredag.. Har försökt sminkat mig nu, så likt som möjligt... Är vi inte lika? Snälla säg att vi är lika! (A) 

not good

Har varit en rätt bra idag, förutom att vi haft vikarer på typ alla lektioner... Vi hade vikarie i syslöjd också, jävligt dåligt eftersom att jag inte kunde fortsätta på min balklänning då. Jag som har längtat hela lovet!! :(

Har även kommit på att jag kanske borde gå mode/design istället. För syslöjd är ju mitt favoritämne så det borde bli ganska bra? DET ÄR SÅ JÄVLA SVÅRT. Jag är mest rädd över att välja fel. Att man efter en vecka på det nya gymnasiet märker att det här var ingenting för mig... Men det som lockar mest med sjöfart är nog att jag måste flytta!



På fredag blir det ev Sundsvall by night? Kristin var lite sugen, jag med faktiskt. Bara det att det är 16 års gräns, men kan ju testa ta Amandas pass med mig, hon har ett gammalt provisoriskt pass, om det nu funkar, hehe. Isåfall ska vi sova över i Malins lägenhet. Blir nog grymt kul om det blir :)

Fotbollsträning kl 18! JIPPIE!

nytt sätt att riva hus?

Pappa visade mig förut att våran subwoofer inte var så dålig. Han satt på en skiva med test-bas ljud... En låt fick verkligen hela huset att skaka! Jag satt i soffan, och fick typ massage i ryggen för att den vibrerade så mycket! Önskar att man kunde skriva hur det kändes här, för det var så jävla häftigt så alla borde få känna det! haha.



En bokrecension har jag faktiskt gjort idag. Duktigt! Nu ska jag ta en apelsin och chilla lite och sen sova, trött som vanligt!


snart sommar?!

Somnade med huvudvärk och vaknade med huvudvärk! Sov i Amandas säng inatt, har inte sovit bra alls, om jag har sovit i huvudtaget? Funderade på att stanna hemma imorse men gick till skolan endå. Tycker man missar så mycket då man är borta.

Och inte nog med det så blev mina fötter DYNGblöta påvägen till skolan. Valde fel skor idag, ett par det är hål i, inte bästa kombinationen med blöt snö! Det enda som är bra med det är att det är ett tecken på vår... Och när det blir vår är det inte långt kvar till sommar... :D

Hade ont i huvudet efter lunch med, så jag gick hem. (hade även gått runt med blöta fötter hela dagen.. suck!) Men tänkte göra lite nytta endå och skriva en bokrecension nu. Lika bra det! :)


utomlands snart eller?!



Nu när Amanda är ute och reser jorden runt så har jag tjatat på mami & papi att vi också ska åka någonstans. I vår alltså. Vart som helst bara det finns värme och sol, tack! Det var faktiskt längesen sist, nästan två år tror jag. Så det är så dags nu!

Tror nästan det blir sängen för min del snart
. Borde bara leta fram kläder tills imorgon och så... Känner mig lite seg och trött!

dont worry bout it

Så, då var jag tillbaka igen, trött och slut men endå pigg! Det är det som är så skönt med att träna. I början körde vi fys träning och senare tränade vi med boll. Det gick rätt bra faktiskt. Längtar bara tills man kan spela ute på gräs!

Imorn är det skola igen, fyfan säger jag bara...

Fick ett sms av Kricki förut att hanapee hade hejat på henne i Birsta!!! I affären hon jobbar såklart, men vad fuskigt, hehe :) Också måste jag säga grattis till Emma som fyller år idag :D Min tur snart... =)

söndag

Godermorgon! Idag är jag inte helt frisk känns det som, men det blir fotbollsträning endå! (såklart) Det är till och med fys, ska bli hur skönt som helst, om jag nu överlever! Annars blir det väl en slööö dag som vanligt.

puss!

low carb high fat

Funkar det? Måste ju testa för att veta!

läs mer här: LCHF

För vem vill inte ha en sån här kropp liksom?


()

the truth hurt's but a lie is worse

Jag kan verkligen inte sjunga! Sitter här och sjunger med till "broken strings" med James Morrison o Nelly Furtado (asbra låt btw) Men det låter förjävligt så fort jag öppnar munnen, tur ingen hör, haha!

Håller på att ladda hem Kanye West's album. Går lite segt... Hela den här dagen har varit seg! Har verkligen inte gjort ett skit! Dåligt dåligt.

Och idag har jag gett ett nyårslöfte. Lite sent ute men det har väl ingen dött av..? Nu ska jag i alla fall fixa en kopp te och kolla om det är nått bra på tv... Troligen inte?

pussis


lördag

Åh, idag är jag såhär dödligt seg och trött så jag vill bara att det ska bli kväll så jag får sova... Hoppas det inte känns likadant imorn, för jag är riktigt taggad till fotbollsträning!

kanye west

Han har nytt album! Det är sån här musik man ska lyssna på riktigt högt, i bra högtalare med fet bas... Det ska jag köpa när jag blir rik, grymma högtalare med fet bas!




I got my life and it's my only one
I got the light, I'm runnin from the sun

fredagkväll

Idag var det första fotbollsträningen!! Vi tränade tillsammans med Albys damlag. Fan vad kul det var! Har längtat som en tok... Hehe och konditionen var väl inte den bästa men det ska de bli ändring på! =) Träning igen på söndag och då blir det fys! :D ääääntligen!

Sen ikväll blev det nya veckorevyn, mörk choklad och blondinbella på tv'n. Säger bara en sak, den tjejen kan verkligen inte dansa, hahaha.

Känner mig lite konstig nu, vet inte varför. Har i alla fall funderat mer på det där sjöfartsprograms-spåret... Man kan ju tjäna fett mycket pengar och det finns gott om jobb! Men då måste jag flytta till Härnösand. Det blir ju en annan historia... Men har alltid velat flytta hemifrån och om jag inte minns fel så finns det h&m där? ;P 

sjöfartsprogrammet



Skulle ni kunna tänka er mig i en sån där dräkt ombord på en färja?

Nej, inte jag heller. Just därför har jag funderat på att söka sjöfart. Göra någonting jag aldrig skulle tänka mig att göra. Typ chocka mig själv.

Verkar vara ett rätt kul jobb. Man jobbar typ i system, t.ex jobbar 4 veckor - ledig 4 veckor osv. Och inte nog med det så är man ledig 6 månader om året, med full lön. Och bra betalt.

För seriöst, om jag går HSD, vad blir jag efteråt? Jag VET att jag inte kommer vara sådär jättesugen på att plugga vidare, och typ makeup artist och massör och grejjer finns det ju inte så bra jobb att hitta.

Meeen, jag kommer aldrig bestämma mig, därför känns det läskigt att ansökan ska vara inne senast 1 feb... Men något blir det väl allt! Får man hoppas.

uppdatering uppdatering

Har vart en rätt jobbig dag idag, grymt trött på skolan! Kan man vara det första dagen på terminen? GAAAAAAH. Är trött i huvudtaget också! Skulle lätt somna om jag bara stängde igen ögonen... SUCK

Efter skolan gick jag direkt till farmor och farfar. Dom blev glada, haha. Fick fika också började jag sticka på en mössa! Längesen jag stickade nu så det var väl dags :P

Och nu har jag suttit och kollat på gymnasium...

Btw så tycker jag lite synd om mig själv. Har kvar den där knölen på halsen, och inte nog med det så har jag fått en till, liten på andra sidan!

jag säger bara en sak



hjälp.

my day


Klev upp nio idag, och kollade på blondinbella på tv'n, nörd som jag är. Men jag ångrar att jag inte sov ut för det var inget att se. Kom precis, just, nu på att det var sista sovmorgonen jag har innan skolan börjar, attans! Jaja, lite försent att göra nånting åt det nu!

Har även tränat på crosstrainern idag, haha, det är rätt tråkigt.

Också tog jag en promenad för att se om Linda har öppnat sin frisörsalong än, men nej det hade hon inte. Då gick jag till konsum istället, och köpte hårfärg. Resultatet har ni här:

Before



After


Syns inte så mycket skillnad på bilderna, förutom att mitt hår var glansigare innan... Men färgen syns mer i verkligheten, och det är ju det som är huvudsaken. Om jag är nöjd? ja!

hur bra som helst!

Ni som ännu inte har sett Twilight måste bara göra det! Grymt bra film faktiskt. En film jag skulle kunna tänka mig att se på igen, inte ofta det händer.

Nu blir det sängen iaf, är hur trött som helst, har varit det hela dan. Seg och ont i huvudet, känner mig inte frisk i alla fall. Och om jag inte har helt fel så tror jag fan kricki har smittat mig med den där knölen på halsen, fast min är lite mindre. Måste ju ha något med halsmandlarna att göra i alla fall... creeepy 

Imorn är sista dagen på lovet, sorgligt. Men är ensam hemma hela dagen, gud så härligt. Syrran åkte ju idag, fattar nog inte riktigt att hon inte kommer tillbaka förän om 6 månader! Läs själva http://amandasresa.devote.se

Ska nog gå och beställa klipptid imorn, dags för det nu. Sen jävlar ska jag spara håret till sommarn :)

jaa, men nu blir det sängen som sagt, natti!<3

nööörd

Haha, vart tvungen att ändra designen bara. Vart åt helvete men det får det vara ett tag för nu ska jag se på twilight! Tydligen är den jättebra? Bäst att ta reda på det.

Sen hörde jag något om att top model 11 börjar ikväll? Också har jag ett helt gäng med gossip girl avsnitt att kolla på. Så ikväll kommer jag inte ha tråkigt. Snacka om slö kväll, men skönt!

Jojo så äre i alla fall!

pussis

gossip girl



Läste klart gossip girl boken jag fått i julklapp förut, och då kom jag på att jag bara måste kolla på serien! Var ett tag sen sist, så nu har jag laddat hem de första avsnitten i säsong ett. Man kan verkligen inte få nog!

hej kuner!



Tillbaks igen efter en vecka. Var inte meningen att jag skulle vara där i en vecka ens, bara typ 4 dagar, men det blev lite ändring. Och på hemvägen blev det också lite ändring! Deras bil pajjade av kylan, så jag, Henke och Shaggy fick lifta med en lastbil hem (plus att vi åkte bil och tåg)! Men vi tog oss hem i alla fall! Kom hem kl 1 inatt tror jag!

Ing-marie och Kristin stannade kvar där och åkte till Stockholm idag. (dom fuskisarna är på birka!)
Men det har i alla fall varit jätteroligt där! Trivs så jävla bra där, vet inte varför!

Nytt år är det nu också, skönt som fan! Det här året kommer bli bra, speciellt sommaren, längtar som tusan!

RSS 2.0