FREEDAG!

Åh vad skönt med fredag! Skönt med helg och sovmorgon kan man tycka. Om man inte börjar jobba kl 7 imorgon bitti så.... Aja, blir en galet lugn helt, mycket sova och plugga körkort! Blir nog bra :)

Hoppas den här dagen går fort i alla fall!

Fick en fråga om vart jag gjorde min tatuering, jag gjorde den i Ånge hos Yvonne på blå lotus. 900 kr kostade den!


tuesday

Hej! Sitter på skolan som vanligt. Vi sitter seriöst oftare här och bara chillar vid datorn fler gånger än vi gör något nödvändigt... Inte bra, hehe.

Har bara haft idrott idag, inte speciellt seriös heller för den delen. Lunch blev det på spisa hos lisa och nu har vi jobbat lite med projektarbetet. Och nu väntar jag på att klockan ska gå så jag kan åka hem...

Fick hem en massa saker igår, tre klänningar, två par skor och en bh. Men inte fan var det nått som var bra heller. Typiskt. Skickar tillbaka skorna, bhn. Får se hur jag gör med klänningarna, väntar på en från Asos med så ska kolla om den är bra först. Det är alltså studentklänningar jag snackar om. Så det måste vara perfekt!

Ska även hitta perfekta skor... Sjukt svårt alltså!! Blir snart galen...

Bjuder på lite bilder i alla fall, längesen sist!



I tatueringsstolen..



halvfärdig...



Klar!



Också en bild på världens sötaste hund:)

hej

hej jossan

mycket på gång!

Hejhopp! Var hos tandläkaren idag, gick bra allt såg fint ut osv. som vanligt! Skönt det. Slapp skolan gjorde jag därmet också, inte illa. Nu sitter jag hemma och hade tänkt börja med samhällsuppgiften som ska vara klar snart... Borde även plugga religion!

Aja, en bra sak idag var att en bikini jag beställt från change kom hem. Grym var den, satt som en smäck! Köpte en svart och nu blev jag otroligt sugen på att köpa en andra färgen som fanns eftersom att den var så bra. Synd att den ska var så jävla dyr bara! Ska man behöva betala 700 spänn för två bikinitoppar bara för att man inte har a-kupa? aah sjukt alltså. Får väl se hur jag gör. Blir nog en till i alla fall.

Har förövrigt mycket saker påväg hem till mig nu. Två par skor, typ tre klänningar, en axelbandslös bh och så vidare. Det mesta till studenten, nödvändigt alltså. Känner att det blivit lite väl mycket shoppning men det är faktiskt saker jag behöver! Tro det eller ej... Den här lönen varade inte speciellt länge men har sparat en del i alla fall. Kommer få mycket pengar i april också så helt körd blir jag inte ;)

nu, plugg....

skön vecka

Hej! Då var veckans jobbiga avklarat, engelskaprovet! Det gick faktiskt mycket bättre än väntat... tänk att man  kunde klara det utan att plugga mer än en timme, haha, skönt.
Körkortsteorin går också bra. Provet blir väl snart gissar jag på!
Resten av veckan känns helt okej, lite PA jobb, teater och redovisning i ett ämne. Också jobb på lördag då. Men det ska bli helt okej. Får lönen insatt på mitt konto om ca 20 minuter, livet blir alltid lite ljusare då. Grym lön dessutom! Hinner både spara och handla lite sommarkläder. Nr. 1 på listan står bikini, sedan shorts och sedan nån klänning. Även studentklänning, måste verkligen hitta nån snart!
Aja, önskar skolan var klar snart... Hade fått jobba onsdag, torsdag och fredag den här veckan om det inte vore för skolan! Så nu blev det bara lördag. Men, men, bättre än inget! Nu måste jag sova, natti!

finns det en vilja finns det en väg



Den här gjorde jag idag! Blev väldigt nöjd, glad att jag tog tag i det! Nu är frågan.... Vad blir nästa? haha.

I mitt huvud just nu är det engelskaprov, körkort och studentklänning... Vill få allt gjort och klart och fixat! Fast då dyker det väl upp nått annat. As usual. Men veckan känns lugn och skön ändå, det som förgyller den är helt klart lönen som trolígtvis kommer vara grym, har fått jobba mycket! Ska även ta på mig mycket extra nu, känns som att det behövs när 2 utlandsresor är bokade! Om jag ska kunna shoppa lite sommarkläder också alltså ;-)

if there's a will there's a way

Hej! Lite dålig på att blogga... Har annat för mig. Just nu t.ex borde jag tänka på engelskaprovet vi har på onsdag. Kommer dock börja plugga imorgon, sista minuten som vanligt... det tar på krafterna att plugga, haha.

Aja, idag kom det snö igen. Det fick mig att längta ännu mer till Turkiet, ska dit 5 maj. Inte så långt kvar trots allt! Börjar känna mig lite stressad över att skolan snart är slut. Helt slut liksom, skönt ska det bli men ändå konstigt!

Annars då? Håller på med körkortet, det ska fan vara klart innan jag åker utomlands, helst tidigare, måste verkligen plugga teori !! Ska fan ta och göra det varje dag nu...

Imorgon smäller det även till på en annan front, vad det betyder får ni se en annan dag;)


håller ut

 



Hej! Så less på allt nu, skola, fotboll, hela rubbet. Håller typ andan och gör det jag ska ändå.. Sååå jobbigt. Skolan är så jobbig! Och mitt i allt ska jag göra all teori till körkortet så jag kan köra upp nångång! Måste ta tag i allt och göra klart allt så jag inte behöver tänka på det!

Har prov snart i alla fall. Får väl se hur det går. Pluggade lite igår. Jogge sa att det var typ andra gången han sett mig plugga under våra tre år, haha. Är inte så bra på det, det får gå som det går! Ska sova i stan inatt iaf, blir skönt att kunna sova mycket!

Det jag längtar till nu är i alla fall till att göra en tatuering (förhoppningsvis snart), tills alla skoljobb och körkort är klart och till att det förhoppningsvis blir Turkiet i maj med dom som vill hänga med! Jag lever för framtiden, inte så bra kanske, men så är det...


sportlov

Hej! Det var inte igår... Har haft fullt upp med en massa saker! Jobb, studentkryssning, Karlstad, jobb, läxor.... Har inte haft tid att blogga. Men nu så! Är ledig från jobb 3 dagar det här sportlovet, underbart! Bytte bort fredag. Orkar inte jobba så mycket känner jag! Sjukt tröttsamt. Speciellt när man går HELA tiden. Fram och tillbaka. Till kassan, fruktkylen, frukten, kassan, lagret, fruktkylen... alltså det är helt sjukt mycket man går. Och lyfter! 19kg bananlåda är inte att leka med... Träningspass i 10 timmar kan jag lova!

Aja känns underbart att veta att jag är ledig till söndag! Idag ska jag iväg och fika med några av tjejerna, sen får jag se om vi hittar på nått! Imorgon ska jag nog till stan med älskling, bio hade vi tänkt. Mysigt!!

Skola nästa vecka. Har inte en aning om hur jag ska orka..... 0 motivation...


RSS 2.0